Results 16 to 21 of 21
Thread: Τι κάνετε την ώρα του πανικού?
-
21-09-2008, 16:55 #16
Κοριτσια οκ πιρα μισο ζανξ και κοιμι8ηκα κανενα 2ωρο και ειμαι καλυτερα τωρα.Και μενα με βοηθαει η ταινια παιδια εκεινη την ωρα απλα εγω μετακομισα και στις αρχες μ ειπε ειναι λογικο να αγχωνομαι κ να γινομαι χαλια και γιαυτο μ ειπε ειπε να περνω αν χριαστει κ κα8ε μερα ζαναξ αλλα δεν περνω το αποφευγω .σημερα ομως δεν πηγενε αλλο.και ενω με επιανε ο πανικος ειχα πληρη αντηλιψη οτι με ξαναπιασε πανικος οτι δεν θα τρελαθω κ ουτε θα πεθανω αλλα και παλυ δεν με αφινε ο πανικος.Μαρια δεν παω σε ψιχολογο γιαι μια 2 φορες που ηγα μ ειπε οτι με βρισκει μια χαρα κ οτι δεν χριαζομαι να ξοδευωμαι αδικα αφου ξερω τι μ γινεται.Απλα με τα φαρμακα δεν θα επρεπε να με πιασει τοσο εντονος πανικος!
- 21-09-2008, 17:14 #17
Originally posted by maria...
Κοριτσια οκ ....Δυο στρεματα αντρας ειμαι, ακου εκει κοριτσια ... :Ρ
21-09-2008, 17:15 #18
Maria198 τις πουλάνε στα φαρμακεία είναι φυσικές χωρίς χρωστικές. Λέγονται \"Τhe Apothecary\'s Garden\". Υπάρχουν με διάφορα εκχυλίσματα. Εγώ παίρνω αυτές με τη βαλεριάνα. Είναι σε πλαστικό στρογγυλό πλακέ δισκάκι.
Κι εγώ μια φορά πήρα μία κάψουλα και εννοείται ότι αυτές κάνουν δουλειά-ηρεμούν πολύ. Οι καραμέλες δε θα το έλεγα αφού η ποσότητα της βαλεριάνας που θα έχουν είναι αμελητέα απλά ίσως η γλυκάδα βοηθά.
Maria... χαρακτηριστικό γνώρισμα των νευρώσεων - στις αποίες ανήκει και η διαταραχή κρίσεων πανικού - είναι ότι το άτομο έχει πλήρη επίγνωση ότι ο φόβος είναι δικό του δημιούργημα και έχει πλήρη αίσθηση της πραγματικότητας σε αντίθεση με τις ψυχ\'ωσεις που δε συμβαίνει αυτό. Επομένως, όλοι εμείς με τις κρίσεις πανικού ξέρουμε πολύ καλά τι μας συμβαίνει όπως λες απλά δεν ελέγχουμε το συναίσθημα του φόβου. Γι\'αυτό τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου χάσιμο χρόνου να το ψάχνω μέσω ψυχοθεραπείας...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
21-09-2008, 17:49 #19
Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα maria... μήπως πάθεις ψύχωση. Ευτυχώς για σένα κάποιος που το παθαίνει δεν υποψιάζεται οτι έχει ψύχωση αλλά χίλια άλλα δυό. Όπως λέει και η anwnimi δεν υπάρχει επίγνωση. Αλλά για όλα υπάρχει λύση.
21-09-2008, 18:00 #20
Vince συμφωνώ μαζί σου. Και επίσης οι διαχωρισμοί ψυχωσικός-νευρωτικός χρησιμεύουν σε άλλα πράγματα. Εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι πολύ πιο παράλογη με τους ψεύτικους φόβους μου από σένα που είσαι εντελώς λειτουργικός και σας θαυμάζω για την πορεία σας.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
21-09-2008, 18:32 #21
Σε ευχαριστώ για τα θετικά σου λόγια, με έκανες ιδιαίτερα χαρούμενο! Είμαι και εγώ σίγουρος οτι θα ξεπεράσεις τους όποιους παράλογους φόβους σου
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία