Πρόβλημα με τη μαμά μου που τη λατρευω-sos - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Junior Member
    Ενώ το ότι την χτύπησε είναι φυσιολογικο.συγνωμη αλλά εγώ από όταν το έμαθα τον σιχαθηκα.δεν θέλω να τον ξέρω.ετσι έκανα με όλες τις σχέσεις της για να είμαστε ενωμενοι.εβγαινα κλπ.δεν λέει τι περνάει για να μη μας στεναχωρεί.κατοπιν εορτής τα μάθαινα όλα. Τελοσπαντων θα της πω να κάνει ότι θέλει. Για μένα αυτός δεν υπάρχει.ειλικρινα.μια γυναίκα που ο πατέρας της την χτύπαγε,ο άντρας της είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις,πάντα ήταν κ άντρας κ γυναίκα μαζί τώρα να πέφτει στα πατώματα για κάποιον που απλά τι "τρυφερό "πάνε λαϊκή κ σουπερμάρκετ μαζί,που όλη την ώρα τρέχει στη μάνα του(55χρονων άντρας κλπ) κ που της έριξε μια σφαλιάρα.

Junior Member
    Υποθετικά ήταν καλύτερος.ναι βγαίναμε κ γιορτές κλπ κλπ.πιο οικογενειακό κλίμα από ότι με αυτόν.ο άλλος ήταν πιο ευθύς(καμία φορά οι ειλικρινείς άνθρωποι δεν είναι πολύ ευχάριστοι ως παρέα γιατί τα λένε όπως είναι όλα),τη προσεχε.τα τελευταία 3 χρόνια μάλλον είχαν προβλήματα (ήταν αρκετά ζηλιάρης),αλλά τελικά η μαμά μου ανακάλυψε ότι την απάτησε.αυτο ξέρω.τωρα ειλικρινά αν έχει συμβεί κ κάτι άλλο δεν το ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasiat28 View Post
    Ενώ το ότι την χτύπησε είναι φυσιολογικο.συγνωμη αλλά εγώ από όταν το έμαθα τον σιχαθηκα.δεν θέλω να τον ξέρω.ετσι έκανα με όλες τις σχέσεις της για να είμαστε ενωμενοι.εβγαινα κλπ.δεν λέει τι περνάει για να μη μας στεναχωρεί.κατοπιν εορτής τα μάθαινα όλα. Τελοσπαντων θα της πω να κάνει ότι θέλει. Για μένα αυτός δεν υπάρχει.ειλικρινα.μια γυναίκα που ο πατέρας της την χτύπαγε,ο άντρας της είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις,πάντα ήταν κ άντρας κ γυναίκα μαζί τώρα να πέφτει στα πατώματα για κάποιον που απλά τι "τρυφερό "πάνε λαϊκή κ σουπερμάρκετ μαζί,που όλη την ώρα τρέχει στη μάνα του(55χρονων άντρας κλπ) κ που της έριξε μια σφαλιάρα.
    Μαλλον εχει πολυ μεγαλη αναγκη απο εναν συντροφο και θα εχει δεθει κιολας πλεον μετα απο 3 ολοκληρα χρονια...
    Ισως πρεπει να σταματησεις να τη μαλωνεις γιατι ετσι την κανεις περισσοτερο να αισθανεται αδικημενη και να θελει να περασει το δικο της. Η μανα σου δε φαινεται για γυναικα που ξερει πώς να μενει μονη, μαλλον θελει οπωσδηποτε να εχει εναν αντρα στη ζωη της και τωρα ειναι αυτος. Δεν τον εγκρινεις αλλα δεν μπορεις και να απαιτεις να τον χωρισει.
    Ειναι δικη της επιλογη. 50 χρονων γυναικα ειναι, δε γινεται να της επιβαλλεις τι να κανει στα ερωτικα της.
    Καλυτερα να μη χαλας τη σχεση σου μαζι της. Κριμα ειναι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Έχεις δίκιο.αυτο θα κάνω.ας κάνει ότι θέλει
    Ίσως απογοητεύτηκα μαζί της.την είχα αλλιώς ως εικόνα.μπορει τελικά να είχα λάθος εικόνα.ειλικρινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ .πιο πολύ με το σκεπτικό της να γυρίσει (όχι γιατί με παράκουσε αλλά γιατί δεν θα έπρεπε να τεθεί καν τέτοιο θέμα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasiat28 View Post
    Έχεις δίκιο.αυτο θα κάνω.ας κάνει ότι θέλει
    Ίσως απογοητεύτηκα μαζί της.την είχα αλλιώς ως εικόνα.μπορει τελικά να είχα λάθος εικόνα.ειλικρινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ .πιο πολύ με το σκεπτικό της να γυρίσει (όχι γιατί με παράκουσε αλλά γιατί δεν θα έπρεπε να τεθεί καν τέτοιο θέμα)
    Οι γονεις μας δεν ειναι υπερανθρωποι. Ειναι απλοι απλουστατοι ανθρωποι με παθη και αδυναμιες.
    Αν ηταν μια καλη μανα για σενα, προστατευτικη, υποστηρικτικη και σου εμαθε να εχεις αυτοεκτιμηση και δυναμη στη ζωη σου, τοτε δεν εχεις σοβαρα παραπονα. Στα ερωτικα της ας τα κανει και σκατα αφου δεν σας εχει πλεον υπο την προστασια της, εχει δικαιωμα να αποφασιζει για την ερωτικη της ζωη κι ας αποφασιζει και λαθος. Δικο της το λαθος, δικο της και το σωστο και οι συνεπειες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    λες οτι δε θες να τον ξερεις γιατι σκεφτεσαι οτι αν τα φτιαξει μαζι του παλι σκεφτεσαι οτι θα πρεπει να συνεργαστεις μαζι του σαν οικογενεια και αυτο δε σου πολυαρεσει να δεχεσαι νεα προσωπα

Senior Member
    Καταλαβαίνω την ανησυχία για την μητέρα σου, καταλαβαίνω την σιχαμάρα για τον τύπο που έμαθες πως της έριξε χαστούκι όπως και το να θες να βλέπεις την μητέρα σου χαρούμενη και ευτυχισμένη. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά.
    Παρόλα αυτά και παρόλο που λες πως δεν είστε επεμβατικοί στην ζωή της, παρεμβαίνετε σημαντικά.

Μόνη σου λες πως είναι μια γυναίκα που πέρασε πολλά στην ζωή της και όπως καταλαβαίνω πάντα είχε κάποιον από πάνω της (πατέρα της, άντρα της) να της επιβάλλεται και της καθορίζει την ζωή. Είναι κρίμα να βιώνει τώρα το ίδιο και από τα παιδιά της. Είναι 50 χρονών γυναίκα, έχει την ωριμότητα να επιλέξει μόνη της τι της ταιριάζει και τι την κάνει ευτυχισμένη και είναι κρίμα να της βάζετε το δίλημμα "τα παιδιά σου ή ένας ξένος". Το ότι εσείς δεν εγκρίνετε την σχέση που έχει κι εκείνη επιλέγει να την συνεχίζει παρόλα αυτα, δεν σημαίνει πως βάζει έναν ξένο πάνω από τα παιδιά της!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε ως παιδιά της είναι να είστε κοντά της χωρίς να την κρίνετε! Να είστε οι πρώτοι που θα καταλάβετε αν κάτι δεν πάει καλά και να είστε οι πρώτοι που θα της σταθείτε αν πέσει έξω στην επιλογή της. Αν ανησυχείς για την μητέρα σου, αυτό πρέπει να κάνεις.

Senior Member
    Μου ήρθε ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού μου, λέω για να συνδεθώ, κανένα μικρό κορίτσι θα είναι που αρρώστησε η μανούλα του και του έπεσε ουρανός στο κεφάλι, και μπαίνω και διαβάζω και βλέπω ότι όλη αυτή η ιστορία συνοψίζεται σε δύο φράσεις: 1) Παρεμβαίνετε τραγικά στη ζωή της μητέρας σας, είναι γιατί σας το έχει επιτρέψει. 2) Αν η σχέση της μητέρας αποδειχθεί σοβαρή, φοβάστε ότι θα χάσετε τη φροντίδα του παιδιού σας, ή ακόμη και κάποια περιουσιακά στοιχεία.
    Εν ολίγοις πίσω από όλα αυτά τα πολλά που λες, κρύβεται ένας προσωπικός σου φόβος. Όλα τα πράγματα κυλάνε στη ζωή σγαπητή και βρίσκουν το δρόμο τους. Το να θέλεις να τα φέρεις τα δικά σου μέτρα είναι το λιγότερο σκληρό προς τους άλλους και ασεβές προς τον εαυτό σου. Άσε τη μητέρα σου να φτιάξει τη ζωή της, αισθάνεται μόνη, παιδιά, γαμπροί και εγγόνια δεν της φτάνουν, φυσιολογικό είναι αυτό, συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες που δεν έχουν στεγανά στο κεφάλι τους ή που θέλουν επιτέλους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους ή που ελπίζουν ότι πριν τελειώσει ζωή τους θα έχουν την τύχη ενός έρωτα. Θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι η ζωή κάνει κύκλους και ότι κάποια μέρα ίσως κι εσύ θα βρεθείς στη θέση της. Με τον τρόπο αυτό, βάζοντας τον εαυτό σου ακόμη και υποθετικά μέσα σε μια παρόμοια κατάσταση, δες πόσο αδικείς τη μητέρα σου. Η αντίδραση που γεννιέται μέσα σου αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλεις το καλό της και ότι δεν θέλεις να τρώει ξύλο από έναν άγνωστο άντρα. Να είσαι σίγουρη πως η μητέρα σου θα βρει το δρόμο της με τον καλύτερο για αυτήν τρόπο, εάν όμως δεν πάθει, δεν θα μάθει, και τελικά δεν είναι και απαραίτητο ότι σχετίζεται με έναν κακοποιό. Τα είπατε, κατά τη γνώμη μου όλα, είπατε πάρα πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που σας πέφτει λόγος, σωπάστε και αφήστε τη ζωή να κυλήσει.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Junior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    Μου ήρθε ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού μου, λέω για να συνδεθώ, κανένα μικρό κορίτσι θα είναι που αρρώστησε η μανούλα του και του έπεσε ουρανός στο κεφάλι, και μπαίνω και διαβάζω και βλέπω ότι όλη αυτή η ιστορία συνοψίζεται σε δύο φράσεις: 1) Παρεμβαίνετε τραγικά στη ζωή της μητέρας σας, είναι γιατί σας το έχει επιτρέψει. 2) Αν η σχέση της μητέρας αποδειχθεί σοβαρή, φοβάστε ότι θα χάσετε τη φροντίδα του παιδιού σας, ή ακόμη και κάποια περιουσιακά στοιχεία.
    Εν ολίγοις πίσω από όλα αυτά τα πολλά που λες, κρύβεται ένας προσωπικός σου φόβος. Όλα τα πράγματα κυλάνε στη ζωή σγαπητή και βρίσκουν το δρόμο τους. Το να θέλεις να τα φέρεις τα δικά σου μέτρα είναι το λιγότερο σκληρό προς τους άλλους και ασεβές προς τον εαυτό σου. Άσε τη μητέρα σου να φτιάξει τη ζωή της, αισθάνεται μόνη, παιδιά, γαμπροί και εγγόνια δεν της φτάνουν, φυσιολογικό είναι αυτό, συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες που δεν έχουν στεγανά στο κεφάλι τους ή που θέλουν επιτέλους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους ή που ελπίζουν ότι πριν τελειώσει ζωή τους θα έχουν την τύχη ενός έρωτα. Θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι η ζωή κάνει κύκλους και ότι κάποια μέρα ίσως κι εσύ θα βρεθείς στη θέση της. Με τον τρόπο αυτό, βάζοντας τον εαυτό σου ακόμη και υποθετικά μέσα σε μια παρόμοια κατάσταση, δες πόσο αδικείς τη μητέρα σου. Η αντίδραση που γεννιέται μέσα σου αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλεις το καλό της και ότι δεν θέλεις να τρώει ξύλο από έναν άγνωστο άντρα. Να είσαι σίγουρη πως η μητέρα σου θα βρει το δρόμο της με τον καλύτερο για αυτήν τρόπο, εάν όμως δεν πάθει, δεν θα μάθει, και τελικά δεν είναι και απαραίτητο ότι σχετίζεται με έναν κακοποιό. Τα είπατε, κατά τη γνώμη μου όλα, είπατε πάρα πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που σας πέφτει λόγος, σωπάστε και αφήστε τη ζωή να κυλήσει.
    Καταρχήν επειδή βγάζετε συμπεράσματα και είστε σίγουρη κιόλας για αυτά, να ξέρετε ποτέ δε με βοήθησε η μητέρα μου στο θέμα παιδιού (πέρα της 1 φορας στις 15 μέρες που έρχεται για 2 ώρες) και μένει 3 τετράγωνα πιο πέρα.κατα δεύτερον:δεν υπάρχει περιουσία ώστε να επωφεληθούμε.
    Επομένως,η απάντηση για εσάς που τα λέτε τόσο καλά και με σιγουριά δόθηκε σε αυτά τα δύο θέματα.
    Αν τη δική σας τη μητέρα τη χτυπούσε κάποιος και ας ήταν ήταν και ο ίδιος σας ο πατέρας να την αφήνατε,για να επαναληφθεί ξανά και ξανά και να μάθει αλλά και για να πάθει.ειστε πολύ ανοιχτό μυαλό συγχαρητήρια.εγω στη δική μου τη μητέρα δεν θέλω να σηκώνει κανένας το χέρι του. Δεν την έχω για πέταμα.κ πάνω από όλα θέλω να μη το επιτρέψει εκείνη κ όχι εγώ. Αν αποφασίσει να γυρίσει σε αυτόν είναι σα να του δίνει το δικαίωμα να το ξανακάνει.εσεις ,δε ξέρω αν έχετε σχέση.ετσι αντιλαμβάνεστε τον έρωτα και την αγάπη;με χαστούκια;
    Και κάτι τελευταίο:αν επεμβαίναμε στη ζωή της δεν θα είχε κάνει σχέση στη σχέση, δεν θα πήγαινε να συζούσε,θα την είχαμε κλεισμένη.ουτε την άδεια μας της έχουμε πει να πάρει.οποτε ήθελε, έκανε ότι ήθελε.ειναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνουμε και αυτό για συγκεκριμένο λογο.γιατι την αγαπάμε και δεν την έχουμε γραμμένη.επιπλεον δεν της είπαμε ποτέ μη βρει κάποιον.
    Άρα την επόμενη φορά που θα θιξετε κάποιον(όπως κάνατε με εμένα να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε) και πριν το παίξετε τόσο έξυπνη και ειδική.

Senior Member
    αστην να κανει το κεφι της...κριμα να είναι μονη της...θα θελει καποιον για τα γεραματα και για συντροφια...θες να της στερήσεις τις τελευταίες χαρες του ερωτα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    αστην να κανει το κεφι της...κριμα να είναι μονη της...θα θελει καποιον για τα γεραματα και για συντροφια...θες να της στερήσεις τις τελευταίες χαρες του ερωτα?
    Καλημέρα σας.αν είχατε διαβάσει όλα μου τα σχολια θα βλέπατε πως ποτέ δεν της έχω απαγορεύσει να κάνει σχέσεις κλπ.αυτη να καταλάβετε είναι η 4 -5 σχέση κ η δεύτερη συγκατοίκηση με κάποιον.ποτε δεν έχω επέμβει στα πρόσωπικα της.αυτον δεν τον θέλω με τίποτα από τη στιγμή που τη χτύπησε(όταν τον γνώρισα να καταλάβετε δεν είχα πει τίποτα αν κ δεν τον συμπαθούσα).στα 3 χρόνια σχέση(1 χρόνο συγκατοίκηση) σας φαίνεται καλό σημάδι ότι την χαστούκισε;

Senior Member
    καλημερα αναστασια.
    το ανησυχητικο που βλεπω στην ιστορια της μανας σου με αυτον, ειναι φυσικα το χαστουκι που ανεφερες.
    φυσικα και ειναι πολυ επικινδυνο και πιθανο, να επαναληφθει.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ομως η περιπτωση να ηταν μεμονωμενο περιστατικο, αλλα οντως ειναι πιθανο να προκειται για εναν κακοποιητικο ανδρα και οχι για καποιον που για μια μοναδικη φορα βγηκε απο τα ορια και θα μπορεσει στο μελλον να το ελεγξει.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο πραγματικος φοβος.

το θεμα ομως ειναι, οτι εσυ, για να στηριξεις (υποτιθεται) τα παραπανω , τον κινδυνο που ισως διατρεχει η μανα σου, επελεξες εκφρασεις και σκεψεις που προδιδουν οτι καθε αλλο παρα ΜΟΝΟ αυτο σκεφτεσαι.
    αν ο φοβος σου ειναι μηπως πεσει θυμα κακοποιησης, τι θεση εχουν τα σχολια "ας κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθουν οι παραεξω"?????
    οτι τι????? ας κατσει να φαει ξυλο αρκει να μην το πει???
    οχι, βεβαια, δεν εννοουσες αυτο.
    εννοουσες οτι η σχεση της θεωρεις ΕΣΥ οτι σας εκθετει σαν οικογενεια στην μικρη μικροαστικη σας πολη, και οφειλει η μανα σου να σας κανει τα κεφια να χωρισει, για να μην εκθεσει ΕΣΑΣ. και γιατι??? επειδη ο τυπος ειναι πατερας του φιλου του μητσου...και ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ!!
    και ποιο ειναι το προβλημα δλδ? ειναι παντρεμενος ο μητσος με τον φιλο του και το θεωρειτε αιμομιξια να τα χει με τον πεθερο????

οσο κι να προσπαθησεις δεν θα μπορεσεις να συνδεσεις την παραπανω αντιδραση σου με το ξυλο που φοβασαι οτι θα φαει... δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο ειναι το προβλημα σας.

η αληθεια ειναι οτι δεν εγκρινεις την σχεση αυτη...
    ΣΑΦΩΣ ταραχτηκες και δυσαρεστηθηκες με το χαστουκι και φοβασαι μην επαναληφθει, αλλα το χρησιμοποιεις σαν αλλοθι.
    δεν ειναι ο πραγματικος λογος της αντιρρησης σου και φαινεται κι απο τα σχολια σου οτι η γυναικα ειναι "γιαγια".
    κι αν εσυ την εκανες "γιαγια" στα 50 της, σημαινει οτι ρπεπει να απαρνηθει την ζωη της και τον ερωτα?
    κι αν εισασταν γυφτοι, θα την εκανες γιαγια στα 30 της. και λοιπον?? δεν ειναι γρια μια γυναικα στα 50 της. τα σχολια περι "γιαγιας" ειναι μια προσπαθεια σου να απορριψεις την ερωτικη της ζωη.
    κοιτα την δικη σου κι ασε την δικη της.
    να χαιρεσαι που η μανα σου ερωτευεται και την ερωτευονται, μην κανεις σαν κακια πεθερα.
    ουτε τα γιαγιαδιστικα σχολια, ουτε το 'τι θα πει ο κοσμος", ουτε το οτι βαζει τον εαυτο της πανω απο τα παιδια της (30 χρονων γαιδουρια) εχουν θεση, στην υποτιθεμενη ανησυχια σου μην φαει ξυλο...
    δεν ξεγελας κανεναν, οποτε μην ξεγελας και τον εαυτο σου.
    δεν σε καιει αυτο.

αν θες την γνωμη μου (και να μην την θες ειναι σαφες οτι θα στην πω), να μεινεις ΑΥΣΤΗΡΑ στο θεμα της πιθανης κακοποιησης και να μαζεψεις τα μικροαστικα σχολιακια σου για την ερωτικη της ζωη για τον εαυτο σου .

μιλωντας λοιπον (τελικα) για την κακοποιηση, που θα επρεπε να ειναι το μοναδικο σου θεμα (αλλα δεν ειναι), δεν μπορεις να κανεις τπτ για μια γυναικα που ανεχεται κακοποιηση, αν η ιδια δεν αποφασισει να κανει.
    μονο να εισαι διπλα της μπορεις.
    να εχεις καλες σχεσεις χωρις να εισαι επικριτικη μαζι της, ωστε να σε εμπιστευεται να σου πει την αληθεια και να μην στην κρυψει, ωστε να μπορεσεις να επεμβεις αν κατι συμβει, και να της τονιζεις παντα οτι εισαι παντα εκει, μπορεις να βοηθησεις, μπορεις να την φυγαδευσεις αν αποφασισει να φυγει, μπορεις να τιμωρησεις καποιον που θα της επιτεθει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα αναστασια.
    το ανησυχητικο που βλεπω στην ιστορια της μανας σου με αυτον, ειναι φυσικα το χαστουκι που ανεφερες.
    φυσικα και ειναι πολυ επικινδυνο και πιθανο, να επαναληφθει.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ομως η περιπτωση να ηταν μεμονωμενο περιστατικο, αλλα οντως ειναι πιθανο να προκειται για εναν κακοποιητικο ανδρα και οχι για καποιον που για μια μοναδικη φορα βγηκε απο τα ορια και θα μπορεσει στο μελλον να το ελεγξει.

αν ο φοβος σου ειναι μηπως πεσει θυμα κακοποιησης, τι θεση εχουν τα σχολια "ας κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθουν οι παραεξω"?????
    οτι τι????? ας κατσει να φαει ξυλο αρκει να μην το πει??
    εννοουσες οτι η σχεση της θεωρεις ΕΣΥ οτι σας εκθετει σαν οικογενεια στην μικρη μικροαστικη σας πολη, και οφειλει η μανα σου να σας κανει τα κεφια να χωρισει, για να μην εκθεσει ΕΣΑΣ. και γιατι??? επειδη ο τυπος ειναι πατερας του φιλου του μητσου...και ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ!!
    οσο κι να προσπαθησεις δεν θα μπορεσεις να συνδεσεις την παραπανω αντιδραση σου με το ξυλο που φοβασαι οτι θα φαει... δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο ειναι το προβλημα σας.
    η αληθεια ειναι οτι δεν εγκρινεις την σχεση αυτη...
    ΣΑΦΩΣ ταραχτηκες και δυσαρεστηθηκες με το χαστουκι και φοβασαι μην επαναληφθει, αλλα το χρησιμοποιεις σαν αλλοθι.
    δεν ειναι ο πραγματικος λογος της αντιρρησης σου και φαινεται κι απο τα σχολια σου οτι η γυναικα ειναι "γιαγια".κι αν εσυ την εκανες "γιαγια" στα 50 της, σημαινει οτι ρπεπει να απαρνηθει την ζωη της
    να χαιρεσαι που η μανα σου ερωτευεται και την ερωτευονται, μην κανεις σαν κακια πεθερα.
    ουτε τα γιαγιαδιστικα σχολια, ουτε το 'τι θα πει ο κοσμος", ουτε το οτι βαζει τον εαυτο της πανω απο τα παιδια της (30 χρονων γαιδουρια) εχουν θεση, στην υποτιθεμενη ανησυχια σου μην φαει ξυλο...
    δεν ξεγελας κανεναν, οποτε μην ξεγελας και τον εαυτο σου.δεν σε καιει αυτο.
    αν θες την γνωμη μου (και να μην την θες ειναι σαφες οτι θα στην πω), να μεινεις ΑΥΣΤΗΡΑ στο θεμα της πιθανης κακοποιησης και να μαζεψεις τα μικροαστικα σχολιακια σου για την ερωτικη της ζωη για τον εαυτο σου .
    μιλωντας λοιπον (τελικα) για την κακοποιηση, που θα επρεπε να ειναι το μοναδικο σου θεμα (αλλα δεν ειναι), δεν μπορεις να κανεις τπτ για μια γυναικα που ανεχεται κακοποιηση, αν η ιδια δεν αποφασισει να κανει.
    μονο να εισαι διπλα της μπορεις.να εχεις καλες σχεσεις χωρις να εισαι επικριτικη μαζι της, ωστε να σε εμπιστευεται να σου πει την αληθεια και να μην στην κρυψει, ωστε να μπορεσεις να επεμβεις αν κατι συμβει, και να της τονιζεις παντα οτι εισαι παντα εκει, μπορεις να βοηθησεις, μπορεις να την φυγαδευσεις αν αποφασισει να φυγει, μπορεις να τιμωρησεις καποιον που θα της επιτεθει.
    Καλησπέρα, ειλικρινά ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Ίσως εγώ να μην έχω γίνει κατανοητή.η μητέρα μου με αυτόν τα έχει ξαναβρεί (κ αμφιβάλλω για το μεμονωμένο γεγονός διότι ένας άντρας στα 60 του δε νομίζω ότι είναι μικρό παιδί "το έκανα δεν θα το ξανακάνω).το βασικό που με καίει είναι ότι αυτός δεν τη σέβεται κ εκ των πραγμάτων δεν θα τη κάνει ευτυχισμένη .
    όσο για το ας κάνει ότι θέλει αρκεί να μη το μάθει ο κόσμος",δε με καίει τι θα πει ο κόσμος. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ακούει κ δε καταλαβαίνει που βαρέθηκα. Πεσαμε τοσα άτομα πανω της να τη βοηθήσουμε,να τη στηρίξουμε,να τη κάνουμε να νιώσει όμορφα,ότι είμαστε όλοι δίπλα της κ εκείνη μας έκανε κ νιώσαμε τα κορόιδα,όχι με την έννοια κορόιδα αλλά με τη σημασία:καλά είμαστε όλοι δίπλα σου ,έχεις περάσει τόσα στη ζωή σου,κ σαν κοριτσάκι στην εφηβεία γυρνάς σε κάποιον(3 χρόνια τον ξέρει) που σε κακομεταχειρίζεται;εύχομα� � εγώ το παιδί μου να μην το απογοητεύσω ποτέ όπως έκανε εκείνη με μένα.τη θεωρούσα μια γυναίκα που ειλικρινά για μένα ήταν πρότυπο κ τώρα έχει γίνει το παιχνιδάκι κάποιου.αν καταλαβαίνετε τι εννοω.δε σέβεται τον εαυτό της, κάθεται κ ανέχεται να τη κακομεταχειριζονται(δεν είναι ότι δεν έχει που να στηριχτεί),τους έχει διαγράψει όλους.ε συγνώμη εσείς την οικογένεια σας τη σέβεστε;εννοώ εις γνώση σας κάνετε κάτι λάθος,κ το ξέρετε ότι είναι λάθος,οι δικοί σας άνθρωποι εννοείται ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς(μπορεί να βρει κάποιο άλλο σύντροφο στη προκειμένη) & εσείς απλά τους κοροϊδεύετε;
    Όσο για τα ερωτικά της αν θέλετε λοιπόν να μάθετε εκτενέστερα :στην εφηβεία μου δεν έβγαινα χωρίς τη μαμά μου(τόσο φίλες),από επιλογή μου.δεν ήθελα να την αφήνω μόνη με το πατέρα μου.με αυτά που περνούσε.ηθελα να τη κάνω να περνάει όμορφα.εκανε γνωριμίες,ερωτευτηκε(, κλπ κλπ.ποτε δεν έχω επέμβει σε καμία της σχέση. Σας υπενθυμίζω πέρα του πατέρα μου έχει κανει άλλες 4-5 σχέσεις κ έχει συγκατοικήσει με δύο.δεν της είπα (κ κανένας άλλος μη βρει κάποιον άνθρωπο στη ζωή της). ελεύθερη ήταν πάντα.η ζωή της εννοείται δεν έχει τελειώσει.
    Σημείωση: εξαρχής με αυτόν δεν είχα καλό προαίσθημα, δυστυχώς επαληθεύτηκα.ευχομαι μόνο μη συμβεί κάτι χειρότερο.Σχετικά με το γιαγιά ,δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια της.ποτε . Να καταλάβετε μένουμε 4 τετράγωνα μακριά,το παιδί μου είναι 3,5 χρόνων.το βλέπει 2 φορές το μήνα.κ αν.στα 3,5 χρόνια παράδειγμα γελοίο αυτό που σας αναφέρω: ζήτημα να έχει έρθει 5 φορές στις κούνιες να παίξει μαζί του.δηλαδη ωραία ούτε να μας βυζαξει θέλουμε κλπ κλπ κλπ.εσεις θεωρείτε ότι τη καταπιέζουμε;γνωρισε έναν κ σβήστηκαν όλοι;η τη θεωρείτε εσείς γιαγιά κλπ;για το γκόμενο που τη χτυπάει έχει ισοπέδωσε τα πάντα.κ ειλικρινά εγώ νιώθω ότι προδόθηκαν.οχι ότι έκανε σε μένα κακό :αλλά τελικά ίσως αποφάσισε να είναι μόνο η ζωή της.
    Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που μας αγαπούν λένε αλήθειες κ ας πονανε.δε κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Κ αυτοί που έχουν μυαλό φιλτράρουν όλες τις απόψεις κ κρίνουν βάση λογικής.οι υπόλοιποι είναι άξιοι της μοίρας τους.Α κ σχετικά με το αν θα μου ξαναπεί:εκ των προτέρων ξέρω ότι δεν θα μου ξαναπεί.γιατι είναι από τους ανθρώπους που δε θέλουν να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος.
    Last edited by anastasiat28; 23-02-2018 at 14:48.

Senior Member
    37 εσυ και 50 η μητερα σου? Στα 13 σε εκανε; Περα απο αυτο, κακως ανακατευεσαι. Ασε να κανει την ζωη οπως γουσταρει. Δε σε αφορα καθολου. Μετα τα 18 σου, ενηλικιωθηκες, πηρες την ζωη σου στα χερια σου. Εκει τελειωνει η εξαρτητικη σχεση απο τους γονεις. Αντε να βαλουμε 22-23 με σπουδες, 25 για ανδρες βαρια και λογω ΕΣ.
    Μετα η ζωη του καθενα ανεξαρτητα

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Junior Member
    Καλησπέρα, ειλικρινά ευχαριστώ για τη γνώμη σας,φυσικα τη θέλω για αυτό έγραψα στο φόρουμ.. Ίσως εγώ να μην έχω γίνει κατανοητή.η μητέρα μου με αυτόν τα έχει ξαναβρεί (κ αμφιβάλλω για το μεμονωμένο γεγονός διότι ένας άντρας στα 60 του δε νομίζω ότι είναι μικρό παιδί "το έκανα δεν θα το ξανακάνω).το βασικό που με καίει είναι ότι αυτός δεν τη σέβεται κ εκ των πραγμάτων δεν θα τη κάνει ευτυχισμένη .όσο για το ας κάνει ότι θέλει αρκεί να μη το μάθει ο κόσμος",δε με καίει τι θα πει ο κόσμος. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ακούει κ δε καταλαβαίνει που βαρέθηκα. Πεσαμε τοσα άτομα πανω της να τη βοηθήσουμε,να τη στηρίξουμε,να τη κάνουμε να νιώσει όμορφα,ότι είμαστε όλοι δίπλα της κ εκείνη μας έκανε κ νιώσαμε τα κορόιδα,όχι με την έννοια κορόιδα αλλά με τη σημασία:καλά είμαστε όλοι δίπλα σου ,έχεις περάσει τόσα στη ζωή σου,κ σαν κοριτσάκι στην εφηβεία γυρνάς σε κάποιον(3 χρόνια τον ξέρει) που σε κακομεταχειρίζεται;εύχομα� � εγώ το παιδί μου να μην το απογοητεύσω ποτέ όπως έκανε εκείνη με μένα.τη θεωρούσα μια γυναίκα που ειλικρινά για μένα ήταν πρότυπο κ τώρα έχει γίνει το παιχνιδάκι κάποιου.αν καταλαβαίνετε τι εννοω.δε σέβεται τον εαυτό της, κάθεται κ ανέχεται να τη κακομεταχειριζονται(δεν είναι ότι δεν έχει που να στηριχτεί),τους έχει διαγράψει όλους.ε συγνώμη εσείς την οικογένεια σας τη σέβεστε;εννοώ εις γνώση σας κάνετε κάτι λάθος,κ το ξέρετε ότι είναι λάθος,οι δικοί σας άνθρωποι εννοείται ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς(μπορεί να βρει κάποιο άλλο σύντροφο στη προκειμένη) & εσείς απλά τους κοροϊδεύετε;
    Όσο για τα ερωτικά της αν θέλετε λοιπόν να μάθετε εκτενέστερα :στην εφηβεία μου δεν έβγαινα χωρίς τη μαμά μου(τόσο φίλες),από επιλογή μου.δεν ήθελα να την αφήνω μόνη με το πατέρα μου.με αυτά που περνούσε.ηθελα να τη κάνω να περνάει όμορφα.εκανε γνωριμίες,ερωτευτηκε(, κλπ κλπ.ποτε δεν έχω επέμβει σε καμία της σχέση. Σας υπενθυμίζω πέρα του πατέρα μου έχει κανει άλλες 4-5 σχέσεις κ έχει συγκατοικήσει με δύο.δεν της είπα (κ κανένας άλλος μη βρει κάποιον άνθρωπο στη ζωή της). ελεύθερη ήταν πάντα.η ζωή της εννοείται δεν έχει τελειώσει.
    Σημείωση: εξαρχής με αυτόν δεν είχα καλό προαίσθημα, δυστυχώς επαληθεύτηκα.ευχομαι μόνο μη συμβεί κάτι χειρότερο.Σχετικά με το γιαγιά ,δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια της.ποτε . Να καταλάβετε μένουμε 4 τετράγωνα μακριά,το παιδί μου είναι 3,5 χρόνων.το βλέπει 2 φορές το μήνα.κ αν.στα 3,5 χρόνια παράδειγμα γελοίο αυτό που σας αναφέρω: ζήτημα να έχει έρθει 5 φορές στις κούνιες να παίξει μαζί του.δηλαδη ωραία ούτε να μας βυζαξει θέλουμε κλπ κλπ.εσεις θεωρείτε ότι τη καταπιέζουμε;γνωρισε έναν κ σβήστηκαν όλοι;η τη θεωρείτε εσείς γιαγιά κλπ;για το γκόμενο που τη χτυπάει έχει ισοπέδωσε τα πάντα.κ ειλικρινά εγώ νιώθω ότι προδόθηκαν.οχι ότι έκανε σε μένα κακό :αλλά τελικά ίσως αποφάσισε να είναι μόνο η ζωή της. οι άνθρωποι που μας αγαπούν λένε αλήθειες κ ας πονανε.δε κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Αυτοί που έχουν μυαλό φιλτράρουν όλες τις απόψεις κ κρίνουν βάση λογικής.οι υπόλοιποι είναι άξιοι της μοίρας τους.σχετικά με το αν θα μου ξαναπεί:εκ των προτέρων ξέρω ότι δεν θα μου ξαναπεί.γιατι είναι από τους ανθρώπους που δε θέλουν να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος.
    Last edited by anastasiat28; 23-02-2018 at 22:55.

Page 2 of 2 FirstFirst 12