Results 1 to 9 of 9
Thread: Παντογνωστες
-
29-01-2018, 00:51 #1
Παντογνωστες
Αυτο το ιντερνετ εχει ενα μοναδικο τροπο να με εχει γεματο αλλα και κενο την ιδια στιγμη.
Τις ωρες ηρεμιας πλεον αντικατεστησαν με το δυκτιο...Χαλαρωνεις λενε σκρολαρεις κτλπ...
Ευχαριστηθικα την μια ωρα που επεσε το ιντερνετ του γειτονα και ενιωσα καπως αναλαφρα στην υσηχια του σπιτιου μου...Εβαλα και λιγο ουζο και ειχα καιρο να αισθανθω ετσι...Ποιος ο λογος?Εσεις οι παλαιουροι θα ξερετε περισσοτερα για αυτην την φαση που η ωρες μοναξιας γεμιζαν με βιβλια?Νομιζω το χρησιμοποιω πολυ λαθος και θα με καψει..Αλλα δεν ειμαι ο μονος...Δεν ξερω μακροπροθεσμα τι μπορει να δειξει αυτος ο τροπος ζωης...Ειλικρινα δεν ξερω πως θα σκεφτομαστε και ποσο παντογνωστες θα ημστε ολοι σε μια 30αρα ετη απο τωρα.
Νιωθω πως ξερω τα παντα αλλα και τιποτα...Επισης η ευκολια της αναζητησης μειωνει την διαθεση ενδιαφεροντος μερικες φορες?
- 29-01-2018, 01:07 #2
αμα ασχολησαι μερα νυχτα με αυτο που σου μιαζει για πολα χρονια σιγουρα θα υπερεχεις εναντι των αλλων πανω σε αυτο ειναι ο μονος τροπος πιστευω να αγγιξεις το τελειο σε κατι που θα πεις
01-02-2018, 20:48 #3
Δεν το καταλαβα.
01-02-2018, 21:00 #4
Μηπως ο καθε ενας απο εμας νιωθει πως υπερεχει κατα πολυ απο τον αλλον?
Εκτος αυτου..2 φορες πηγα σε ψυχολογο...Και το πρωτο πραγμα που της ειπα ηταν πως.
-Νομιζω πως ο χαρακτηρας που σχηματισα απο την εφηβεια εως και σημερα εχει βασικο αξονα το διαδυκτιο που εχει διασπαρτα πληροφοριες για ολους και ολα.Συνεχισα λεγοντας πως ταυτιστικα με οτι σκατα διαβαζα χωρις καν να υπαρχει διαγνωση.
Μου ειπε πως ολο αυτο το κομματι επαιξε πολυ μεγαλο ρολο στον αποπροσανατολισμο μου.
Ισως και λιγο ξερωλας εαν εισε μπορεις να βγαλεις πορισμα για ενα προβλημα το οποιο εχεις απο μερικα συμπτωματα τα οποια διαβασες και απο την μαλακισμενη υπερευαισθητη περιοδο που περνας ειναι πολυ ευκολο να μπεις στο λουκι.
Αληθεια εαν εκεινα τα χρονια δεν ειχα αμμεση επαφη με τα ψυχοsite ισως η εφηβεια μου περναγε σιγουρα ποιο νερακι απ οτι τωρα.
Θα ηθελα αληθεια να ακουσω εναν ανθρωπο που η εφηβεια του περασε τις εποχες που δεν υπηρχε ιντερνετ και τοσες πληροφοριες και πως μπορει να αντεδρασε στα προβληματα που μπορει να ειχε...Μηπως δεν θα εδινε τοσο βαση στο να την ψαξει μιας και δεν υπηρχε ενα τοσο γρηγορο μεσο αναζητησης προβληματων?
Παντως η κυρια μου ειπε πως το ιντερνετ μπορει να γινει το χειροτερο εργαλειο οταν υπαρχει απελπισια και απογνωση και αντι να τα φτιαξεις τα χαλας και προσθετεις εμμονες και φαντασιες...
01-02-2018, 23:27 #5
φιλε σορυ και δεν θελω να σε ειρωνευτω....αλλα από αυτά που γραφεις καταλαβαίνω ότι εχεις καει από τα ναρκωτικα και μαλλον από το χορτο
02-02-2018, 14:02 #6
Συμφωνω...Ανελυσε το μου ομως λιγο γιατι στο συγκεκριμενο ποστ δεν βρισκω κατι παραλογο..Εκτος και εαν κρινεις απο την γενικη εικονα.
02-02-2018, 14:08 #7
Δλδ οσοι γραφουνε εδω μεσα τους προβληματισμους τους εχουνε καει απο καποια ουσια?Η μηπως υπηρχε προδιαθεση?
02-02-2018, 14:56 #8
Pantnως η αληθεια ειναι η εξης:Εχω πιει σχεδον τα παντα...Τα χειροτερα σεναρια που γραψαν στον μυαλο και στην μνημη μου ηταν απο το αλβανικο...Επειδη οπως ολοι σαν πιτσιρικαδες φουμαραμε εξωφρενικες ποσοτητες για χαιλικι και καψιμο εγω ξεπερασα το ορια μου με αποτελεσμα να εχω νιωσει τα χειρωτερα που δεν ξερω τι περιγραφη να δωσω...Με τα πολλα ποιο πολυ φοβαμαι το χορτο της πιατσας δεν μιλαω για καθαρα και καλομεγαλωμενα φυτα ...Παρα τα τριπακια...Δλδ με το Lsd ποιο ευκολα μπορω να βαλω την σκεψη σε ταξη παρα με αυτο το χορτο...Που τις περισσοτερες που πινω και ειμαι με ανθρωπους γυρο μεταμορφονομαι σε τοξικο μαλακομαγνητι...Και η πρεπει να φερθω σαν κωλοπαιδαρας και να τους γραψω στα παπακια μου και να σκεφτομαι τα δικα μου χωρις ενοχες...Που οι περισσοτεροι ετσι αντιδρανε...Η πρεπει να διχνω ενδιαφερον προς ολους και ολα και να συζηταω τα παντα με αποτελεσμα να κουραζομαι..Γινεται ενα περιεργο μπερδεμα...
02-02-2018, 15:04 #9
δεν το ειπα με ειρωνια...μου θυμισες εμενα εποχες που επινα ολοκληρα λειβαδια από χορτο ...ιδια πανω κατω ηταν το κεφαλι μου...γινεται πουρες χωρις να το καταλάβεις και αρχιζουν να σε απασχολουν κυριως υπαρξιακα ζητήματα.....επικεντρώνεσαι σε διαφορα σεναρια που φτιαχνει το μυαλο ενώ δεν είναι καθαρο για να μπορεις να το δεις από την οπτικη που θα επρεπε...
γενικοτερα αν εχω μια συμβουλη να σου δωσω θα ηταν να κοψεις όλα τα ντραγκσ...και να αφησεις το μυαλο σου να ξανα "λειτουργησει" σωστα δωστου χρονου και ασχολεισου με αθληση η ότι άλλο σε γεμιζει
Παιδί με λουρί;;;; Έχω δικαίωμα να αντιδράσω;
13-07-2025, 22:26 in Με καφέ και συμπάθεια....