Αγωγη χωρις συνταγη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και εγω το εχω κανει αυτο με την καταναλωση του αλκοολ αλλα σε μικρη δοση ωστε να με ζαλισει λιγο! Διηρκησε σε συντομο χρονικο διαστημα, τωρα εχω να πιο αρκετο καιρο!! Μονο οταν προκειται να συμβει η ή συμβαινει κατι που με ταραζει τοτε γινομαι φιλος με το αλκοολ, οχι πολυ οσο να με ζαλισει και να χαλαρωσω λιγο! Εχω και εγω αγχος, δεν εχω παει σε ψυχολογο ποτε λογο οικονομικων λογων και οχι μονο ειναι και αλλη λογοι που σε μια πολυ οπως παραδειγμα Αθηνα η Θεσσαλονικη θα τους αντιμετωπιζα πιστευω πιο ευκολα! Τωρα αυτο το διαστημα ειμαι σχετικα πιο ηρεμος πιο χαλαρος!! Αλλα ενα κλικ θελω να ξαναπεσω ψυχολογικα!
    Νομιζω οτι τα οικονομικα ειναι περισσοτερο δικαιολογια.
    Και το αλκοολ θελει αρκετα χρηματα.
    Επιπλεον υπαρχουν ΚΨΥ με δωρεαν ψυχολογους και ψυχιατρους
    Last edited by Remedy; 05-02-2018 at 17:28.

Senior Member
    Πρωτον; 40 ευρώ είναι η συνεδρία στην ψυχολόγο με μια αποκλείεται να ξεμπλεξω! Και αυτή τξ στιγμή δεν διαθέτω ούτε, τα μισά!! Δεύτερον; Αλκοόλ βρίσκεις και με 2 ευρώ μη σου πω και λιγότερα και αναφερωμαι στην μπύρα, ακόμα και κρασί υπάρχει με μόλις 3με5 ευρώ! Και Τρίτον; Σε αυτό που αφορά δωρεάν επίσκεψη σε ψυχολόγο ( σε αυτό ίσως έχεις δίκιο) Υπάρχει στο νοσοκομείο μόνο ψυχίατρος, ψυχολόγος! Στο τόπο που μένω υπάρχουν άτομα που μας ξέρουν καλά και την τρίχα την κάνουν τριχιά, και από τους πολύ γνωστούς 1-2 δουλεύουν στην γραμματεία για τα ραντεβού! Υπάρχει και το κέντρο υγείας, που και εκεί ζητάνε χρήματα αν και λιγότερα 20με30 ευρώ αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν να το ξέρει κανείς εκτός από εμένα και τον γιατρό!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Πρωτον; 40 ευρώ είναι η συνεδρία στην ψυχολόγο με μια αποκλείεται να ξεμπλεξω! Και αυτή τξ στιγμή δεν διαθέτω ούτε, τα μισά!! Δεύτερον; Αλκοόλ βρίσκεις και με 2 ευρώ μη σου πω και λιγότερα και αναφερωμαι στην μπύρα, ακόμα και κρασί υπάρχει με μόλις 3με5 ευρώ! Και Τρίτον; Σε αυτό που αφορά δωρεάν επίσκεψη σε ψυχολόγο ( σε αυτό ίσως έχεις δίκιο) Υπάρχει στο νοσοκομείο μόνο ψυχίατρος, ψυχολόγος! Στο τόπο που μένω υπάρχουν άτομα που μας ξέρουν καλά και την τρίχα την κάνουν τριχιά, και από τους πολύ γνωστούς 1-2 δουλεύουν στην γραμματεία για τα ραντεβού! Υπάρχει και το κέντρο υγείας, που και εκεί ζητάνε χρήματα αν και λιγότερα 20με30 ευρώ αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν να το ξέρει κανείς εκτός από εμένα και τον γιατρό!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αν πας σε ψυχιατρο, έστω για να παρεις μια σωστη γνωματευση και μια σωστη συνταγη αντι να υποφερεις η να αντικαθιστας τα χαπια με αλκοολ, δεν θελει πολλες επισκεψεις,ισως αρκει και μια.
    Δευτερον, τι μου κοστολογεις; ποσο κανει ενα μπουκαλι κρασι;
    Μονο ενα πινεις τον χρονο; ....
    Τριτον, οποιος δεν εχει παρει αποφασεις, εχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ εναν σωρο. Το γνωριζω...

Senior Member
    Δυστυχως το αλκοολ ειναι η ευκολη λυση .

Senior Member
    Είναι, αλλά όταν το χρησιμοποιείς σαν φάρμακο δημιουργεί κι αυτό εξάρτηση.... κι αν κάθε φορά που περνάς περιόδους άγχους τρέχεις εκεί..... χτυπάει το καμπανάκι της ψυχικής εξάρτησης.

Senior Member
    Eκανα κι εγω κοκτεηλ με ( αρκετα ) ηρεμιστικα και αλκοολ , και το αλκοολ μεσομακροπροθεσμα αυξανει το αγχος και την κτθλψη .......οταν τοκοψα , σε 6 μηνες ειχα συνελθει αρκετα απο την κτθλψη και το συνοδευτικο της αγχος , κρασι επινα κι εγω , κανα μπουκαλι την μερα ............ πολυ κακο το αλκοολ για αγχος ......... εκ πειρας το λεω , εχω δει και επισημο διαγραμμα για κτθλψη/αγχος ( μου τοδειξε ο γιατρος μου ) και ηταν διπλασιο το αγχος / κτθλψη με αλκοολ .......

δεν ειναι ευκολη η διακοπη του , αλλα γινεται ........

Senior Member
    Βγηκα εξω να παρω λιγο αερα γιατι ημουν καπως...και μονο που με χτυπησε ο κρυος αερας σαν να ξυπνησα,μιλησα και με 2 στο δρομο που συναντησα και δεν ξερω,ενιωσα καλυτερα. Για λιγο παλι θα ειναι ,οκ...μην ειμαστε και αχαριστοι. Καλο σας βραδυ παιδια.ευχαριστω.Δακρυσα τωρα και μονο που σκεφτηκα οτι μιλαω σε ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα αλλα με βοηθανε με τον τροπο υους.Ευχαριστω κ παλι

Junior Member
    Γεια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανενα φαρκακειο που δινει ηρεμιστικα χωρις συνταγη

Senior Member
    Τα ηρεμιστικά αν λες για xanax,lexotanil, hypnosedon κλπ θέλουν συνταγή γιατρού. Επειδή είναι εθιστικά δεν τα δίνουν έτσι απλά.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Page 2 of 2 FirstFirst 12