Η κοπέλα μου δε θελει ερωτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Δεν είμαι σίγουρη ότι θα πιάσει το ρομαντικό δείπνο σε αυτή την ηλικία.... Βασικά δεν είμαι σίγουρη ότι πιάνει γενικότερα... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    Από εκεί και πέρα είναι λογικό η κοπέλα σου να έχει αναστολές.... και συμφωνώ με τη savatage, όσο την πίεζεις τόσο δυσκολότερο θα είναι να νιώσει ασφαλής. Ωστόσο, συμφωνώ με τον xfactor, να είσαι πιο τρυφερός και γλυκός γενικότερα, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να νιώσει πιο άνετα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια δύσκολα να προχωρήσει η φάση....

Junior Member
    Κωλο δοκίμασες? Σίγουρη επιτυχία

Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    σου εχει πει, γιατι δεν θελει να κανετε σεξ?
    δεν εχει την διαθεση δλδ, η θεωρει οτι το σεξ πρεπει να γινει με αυτον που θα παντρευτει?

παντως αν δεν θελει, γιατι την πιεζεις?
    αν εσυ θελεις μια σχεση με σεξ, προφανως θελεις μια ΑΛΛΗ κοπελα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου εχει πει, γιατι δεν θελει να κανετε σεξ?
    δεν εχει την διαθεση δλδ, η θεωρει οτι το σεξ πρεπει να γινει με αυτον που θα παντρευτει?

παντως αν δεν θελει, γιατι την πιεζεις?
    αν εσυ θελεις μια σχεση με σεξ, προφανως θελεις μια ΑΛΛΗ κοπελα.
    Εγω θελω σε αυτη τη σχεση να κανω σεξ,
    Πολυ απλα θελω να κανω ερωτα με τη κοπελα μου και οχι σεξ με τη καθε τυχαια. Μου εχει πει πως δεν ειναι ακομη ετοιμη για κατι τετοιο. Απλα εγω θελω να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη ή πώς εγω μπορω να τη κανω να νιωσει ετοιμη. Δε θελω να χωρισουμε και να μπει σε αλλη σχεση και σε 3 μηνες να το κανει με αλλον εννοώ δε ξερω τι ακριβώς πρεπςι να κανω για να τη πείσω και να νιωσει έτοιμη για κατι τετοιο

Senior Member
    Βασικά ο μόνος σίγουρος τρόπος για να συμβεί το σενάριο που λες, να χωρίσετε να βρει άλλον και να το κάνει σε 3 μήνες, είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς να την πείσεις! Όσο νιώθει πως ο νους σου είναι συνεχώς εκεί και προσπαθείς να την πείσεις, θα αρνείται!

Το να την ρωτάς επίσης συνεχώς πότε θα είναι έτοιμη λες κι αυτή ξέρει την απάντηση και στην κρατάει μυστική επίσης είναι πιεστικό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια, να την κάνεις να νιώσει πως μπορείς να περνάς όμορφα μαζί της χωρίς υποχρεωτικά να ολοκληρώνετε, να της δείχνεις πως την θες και πως απολαμβάνεις κι όλα τα υπόλοιπα μαζί της εξίσου. Αν νιώθει κι εκείνη το ίδιο, θα προχωρήσει.

Δοκίμασε για ένα διάστημα να μην της ξαναπείς τίποτα για σεξ! Μπορείτε να βρίσκεστε να απολαμβάνετε αγκαλιές, αγγίγματα, φιλιά, κάντη με αυτά να σου ζητήσει εκείνη από μόνη της το παραπάνω. Αλλα για να στο ζητήσει πρέπει να δει οτι τα απολαμβάνεις κι εσύ τα υπόλοιπα και δεν τα βλέπεις οπωσδήποτε σαν τον προπομπό για το σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiorgioX View Post
    Πολυ απλα θελω να κανω ερωτα με τη κοπελα μου και οχι σεξ με τη καθε τυχαια. Μου εχει πει πως δεν ειναι ακομη ετοιμη για κατι τετοιο. Απλα εγω θελω να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη ή πώς εγω μπορω να τη κανω να νιωσει ετοιμη. Δε θελω να χωρισουμε και να μπει σε αλλη σχεση και σε 3 μηνες να το κανει με αλλον εννοώ δε ξερω τι ακριβώς πρεπςι να κανω για να τη πείσω και να νιωσει έτοιμη για κατι τετοιο
    εσυ θελεις, αλλα εκεινη ΔΕΝ θελει.
    δεν γινεται οτι θελεις εσυ, οταν αφορα εναν αλλο ανθρωπο.

αυτο που μπορεις να κανεις για να σε χωρισει μια ωρα αρχυτερα, ειναι να την πιεζεις, οπως την πιεζεις και τωρα.

αυτο που μπορεις να κανεις ΜΗΠΩΣ το ξανασκεφτει και θελησει κατι παραπανω, ειναι να της εισαι επιθυμητος.
    πως θα γινει αυτο?
    ε, δεν ξερω. αν εισαι απωθητικος ερωτικα, δεν γινεται.
    ενας τροπος ειναι να μην της προτεινεις πραγματα που αρεσουν μονο σε σενα.
    δλδ... πιπες σε μια γυναικα που δεν εχει κανει καν σεξ, μπορει εσενα να σου φαινεται ανωδυνη προταση, αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν παιρνει καμια απολυτως ηδονη, αν παραλληλα δεν ικανοποιειται και η ιδια, ειτε κανοντας σεξ, ειτε κατι παραπλησιο...

δλδ, αυτη τη στιγμη κανεις οτι μπορεις για να φυγει.

περιορισου στο να περνατε καλα μαζι, να προτιμας να παιρνει αυτη πρωτοβουλιες γιατι ηδη την απωθει η συμπεριφορα σου.
    οσο για το τι να κανεις τις αναγκες σου, σορι αλλα οι αλλοι δεν υπαρχουν για να εξυπηρετουν τις αναγκες σου, αν δεν το κανουν κεφι.
    δικο σου προβλημα..

Senior Member
    ελισαβετ, τα ιδια λεμε παλι..

Senior Member
    να την πεισεις δεν παιζει....σου ειπα με τον τροπο σου...να την κανεις να νιωσει ασφαλεια και ν της φερεσαι τρυφερα.....
    τωρα αμα της λες παρε μου πιπα ..δεν θα το κανει ποτε...γινε πιο γλυκος μαζι της...

Junior Member
    Ναι θα προσπαθήσω να το βγαλω απο το μυαλο μου και να μη το αναφερω καν. Πιστεύω ομως αν γινει η αρχη με κατι οπως να της κανω στοματικο ή αυτη να μου κανει (που μαλλον το πρωτο θα γινει) τοτε θα αρχισουμε να κανουμε περισσοτερα κ σιγα σιγά θα το κανουμε εσεις τι λετε; απο την αλλη τα εχουμε συζητησει αυτα και μου εχει πει πως δε θελει ουτε να μου κανει αλλα ουτε να της κανω στοματικο και αυτο ειναι που με βγαζει απο τα ρουχα μου και τρελαίνομαι

Senior Member
    Ναι θα προσπαθήσω να το βγαλω απο το μυαλο μου και να μη το αναφερω καν. Πιστεύω ομως αν γινει η αρχη με κατι οπως να της κανω στοματικο ή αυτη να μου κανει (που μαλλον το πρωτο θα γινει) τοτε θα αρχισουμε να κανουμε περισσοτερα κ σιγα σιγά θα το κανουμε εσεις τι λετε; απο την αλλη τα εχουμε συζητησει αυτα και μου εχει πει πως δε θελει ουτε να μου κανει αλλα ουτε να της κανω στοματικο και αυτο ειναι που με βγαζει απο τα ρουχα μου και τρελαίνομαι
    τι να πουμε βρε γιωργιο?
    παλι τα ιδια μας λες.
    αφου σου απαντησαμε σε αυτα που λες.
    μονος σου λες οτι δεν της αρεσουν αυτες οι προτασεις σου και προτεινεις να επιμεινεις.
    τι να πουμε?
    οτι θελεις κανε.
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ?
    μπορει να εισαι και ξενερωτος, τι να πω..

Senior Member
    θεματοθετη,θα σου πω κατι απλο .
    εαν δεν το κανει μαζι σου, θα το κανει με τον........επομενο.

μην απορησεις, οταν μαθεις οτι ο επομενος θα σου ριχνει 10 χρονια και θα τον εμπιστευθει ακριβως για αυτον τον λογο, γιατι θα νομιζει οτι αυτος ειναι ο αντρας και εσυ το παιδι.πιστεψε το, ο μονος λογος που δεν θελει να το κανει μαζι σου ειναι αυτος.
    αυτος ειναι και ο λογος που τα περισσοτερα κοριτσια δεν το κανουν με συνομηλικους τους αλλα με μεγαλυτερους.
    για αυτο παρα πολλες εχουν κονδυλωματα, τα κολλανε απο τους μεγαλυτερους τους.

η λυση για εμενα ειναι αν δεν θελεις να την χωρισεις και να βρεις μια αλλη κοπελα να της πουλας διαφορα παραμυθια που θα την εντυπωσιαζουν. η τελευταια που σχολιασε, ειναι γυναικα. αυθορμητα το εγραψε. μηπως εισαι ξενερωτος;
    πουλα μουρη και δεν θα χασεις ποτε σου.
    εσυ, και ολοι οι υπολοιποι θα ξερουν οτι ειναι ενα ψεμμα, αλλα καμμια γυναικα στον κοσμο δεν θα το καταλαβει

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    θεματοθετη,θα σου πω κατι απλο .
    εαν δεν το κανει μαζι σου, θα το κανει με τον........επομενο.

μην απορησεις, οταν μαθεις οτι ο επομενος θα σου ριχνει 10 χρονια και θα τον εμπιστευθει ακριβως για αυτον τον λογο, γιατι θα νομιζει οτι αυτος ειναι ο αντρας και εσυ το παιδι.πιστεψε το, ο μονος λογος που δεν θελει να το κανει μαζι σου ειναι αυτος.
    αυτος ειναι και ο λογος που τα περισσοτερα κοριτσια δεν το κανουν με συνομηλικους τους αλλα με μεγαλυτερους.
    για αυτο παρα πολλες εχουν κονδυλωματα, τα κολλανε απο τους μεγαλυτερους τους.

η λυση για εμενα ειναι αν δεν θελεις να την χωρισεις και να βρεις μια αλλη κοπελα να της πουλας διαφορα παραμυθια που θα την εντυπωσιαζουν. η τελευταια που σχολιασε, ειναι γυναικα. αυθορμητα το εγραψε. μηπως εισαι ξενερωτος;
    πουλα μουρη και δεν θα χασεις ποτε σου.
    εσυ, και ολοι οι υπολοιποι θα ξερουν οτι ειναι ενα ψεμμα, αλλα καμμια γυναικα στον κοσμο δεν θα το καταλαβει
    Ωχ μωρε νικο καθε φορα βαζεις στη μεση τα κομπλεξ απο τις δικες σου εμπειριες...
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ωχ μωρε νικο καθε φορα βαζεις στη μεση τα κομπλεξ απο τις δικες σου εμπειριες...
    ποιες εμπειριες;;;;δεν εχω

ειμαι εντελως θεωρητικος.
    παντως πιστευω οτι το εχω μελετησει καλα το θεμα!

Senior Member
    Γιώργο οι κοπέλες έχουν μεγαλώσει με την ιδέα να βρουν τον κατάλληλο για την πρώτη φορά άσχετα με το τι γίνεται συνήθως και εμείς έχουμε μεγαλώσει με την φιλοσοφία ''αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις''.
    Κάπου αυτά συγκρούονται. Δηλαδή από την μια η κοπέλα σου ίσως ζητά ασφάλεια για να ανοιχτεί και κάποιον που να ξέρει πως να την χειριστεί και εσύ ζητάς πράγματα για την προσωπική σου ηδονή.
    Επίσης αν θέλεις να θυμάσαι αυτή την σχέση και τα επόμενα χρόνια καλό είναι να αναπτύξετε έναν δεσμό αλληλοκατανόησης και όχι απλά για τα μάτια της παρέας ή των κολλητών.
    Πιθανόν η κοπέλα να κατάλαβε ότι δεν σε ικανοποιεί και να έχει ανασφάλειες. Αν το κάνεις τόσο μεγάλο ζήτημα ίσως να σκέφτεται ότι την θες μόνο για αυτό κ όχι για το ποιόν της σαν άτομο.
    Να θυμάσαι να σέβεσαι τα όρια της και αν αυτά τα βρίσκεις να εναντιώνονται στις δικές σου επιθυμίες μπορείς να πας παρακάτω. Είσαι πολύ μικρός για να σκέφτεσαι ότι βρήκες και τον άνθρωπο της ζωής σου. Είναι μια μεταβατική ηλικία με προσδοκίες για την γνωριμία με τον έρωτα και τις σχέσεις που θα καταλάβεις ότι πολλές από αυτές είναι πολύ πάνω από αυτό που μπορεί να καλυφθεί.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ποιες εμπειριες;;;;δεν εχω

ειμαι εντελως θεωρητικος.
    παντως πιστευω οτι το εχω μελετησει καλα το θεμα!
    Ε ναι αυτο εννοω! Οτι επηρεαζεσαι απο τα δικα σου βιωματα περισσοτερο απο οσο χρειαζεται για να απαντησεις σε μια εντελως ξεχωριστη περιπτωση.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast