Υπάρχει ελπίδα όλα θα αλλαξουνε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Βανα117 View Post
    Σου συναιβει αυτο το σοκ το να πεσεις κάτω και να νιώθεις ότι παθαίνεις...πέθανες όμως? Όχι....είδες? Το άγχος σου σε εκανε να νομίζεις πως θα πεθάνεις....Αυτό νομίζεις και τώρα..σωστά? Τον θάνατο δε μπορούμε να τον ελεγξουμε εμείς...διότι αν είναι να έρθει θα έρθει..ομως δεν θα ερθει τωρα σε εσενα διοτι εισαι μια χαρά... πριν πεθανουμε πρέπει να ζησουμε.....Κάθε στιγμή είναι μοναδική και έχει τεράστιο νόημα...ζήσε το τωρα απόλαυσε το και όσο και αν σου λέει το μυαλό σου ότι κάτι έχεις..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΊΑ ΑΣΘΈΝΕΙΑ ΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΑ.οταν σου ερχεται στο μυαλο και το σώμα σου η αίσθηση ότι κάτι έχεις...πες απο μέσα σου δεν έχω τίποτα ειμαι καλα και μπορώ να κανω ότι θέλω και να πηγαίνω όπου θέλω ακόμη και αν η καρδιά σου χτυπάει ταμπουρλο...θα χτυπήσει θα χτυπήσει και μετά θα πέσουν οι παλμοί σου
    Έτσι θα Γιατρευτεί θέλει πολύ κόπο τρόπο και δύναμη. ελέγχεται έτσι το υποσεινίδητο; οταν λέω υποσεινιδητο εννοώ να έχεις πει συνειδιτά ότι δεν υπάρχει λόγος να λιποθύμησω και να σου βγαίνει υποσεινηδητο άγχος να φοβηθείς, αυτό για μένα σημαίνει πως εγγράφηκε ο φόβος στο υποσεινηδητο αλλάζει; ναι αλλάζει θέση πάει αλλού ισως; βέβαια υπάρχει πιθανότητα να αποπραγματοποιηθει με τον καιρό στο μυαλό και σιγά σιγά κάπως να ξεπεραστεί. Στο μήνυμα σου φαίνεσαι εκνευρισμένη εγώ δεν θα ήθελα τέτοια στήριξη αλλά από την άλλη δεν είμαστε κ παντογνώστες. απλά προσπαθείς να μου δώσεις να το κατανοήσω, ευχαριστώ για τον χρόνο σου μου έδωσες δύναμη για μένα υπάρχουν αρκετές λύσεις απλά σχετικοποιηθηκαν τα πάντακι αυτό το κανέο δύσκολο. Ελπίζω να το ξεπεράσω κι εγώ που η ψυχολόγος είπε ότι ξεπέρνιέται κ να γράψω κι εγώ παρόμοια μηνύματα.

Junior Member
    Βάνα ώ είσαι μέσα, πως είναι η ζωή σου ;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Universe View Post
    Βάνα ώ είσαι μέσα, πως είναι η ζωή σου ;
    Γειά σου Βάνα εσένα πώς είναι η ζωή σου, έχεις περάσει δυσκολίες ; πόσο είσαι ; εγώ 19 ; σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by deleted_member16022018 View Post
    Χαιρετώ όσους βρίσκονται στο φόρουμ και διαβάζουν τα λόγια μου αυτή τη στιγμή...ήθελα να πω κάποια πράγματα και έστω και ένας να βοηθηθεί από αυτά θα είμαι πολύ χαρούμενη...καταλαβαίνω ότι για να είστε εδω σιγουρα καπου θελατε να πειτε τον πονο σας τις φοβίες και τις ανησυχίες σας.Εσυ που εχεις κρισεις πανικου,αγχος,καταθλιψη θελω να σου πω ότι θα βγεις νικητής.Μπορεί τώρα να νιώθεις ότι βρικεσαι σε αδιέξοδο και σε σημείο απελπισίας..θα ζοριστεις θα πονέσεις θα είσαι μια καλά και μια οχι μέχρι να σε αφήσει εντελώς ο πόνος..Είναι συναισθήματα που θα περάσουν τίποτα δεν μένει στάσιμο..θα σου περάσουν στο λέω γιατί το έχω βιώσει θα περάσουν όπως περνάνε όλα τα άσχημα..Μετά την καταιγίδα έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο...χρειαζεται ομως και εσυ απο την πλευρά σου να κάνεις υπομονή στα δύσκολα να σφυξεις τα δόντια και να πεις ναι μπορω να το ξεπεράσω όσο και αν με θλίβει τωρα...αξιζει να παλεψουμε για τις καλές στιγμές της ζωης για τις στιγμές εκείνες που βλέπουμε τον εαυτό μας να χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα του ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑ!! ☺
    Μόλις ξύπνησα και είδα το μήνυμα σου.
    Πάσχω από διαταραχή πανικού με αγοραφοβία + αποπραγματοποίηση (τον τελευταίο καιρό). Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ τον εαυτό μου. Υπάρχουν όμως και στιγμές που νιώθω ότι υπάρχει ελπίδα (όπως τώρα). Είναι δύσκολο να ξυπνάς το πρωί και να προσπαθείς με δυσκολία να βγάλεις ακόμα μια μέρα. Είναι δύσκολο μετά από μια κρίση να νιώθεις αδιέξοδο, ότι δεν θα γίνεις ποτέ καλά. Όμως, εάν υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα, να δίνουν κουράγιο και να δείχνουν συμπόνια, και δύναμη όλοι μας θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές αργά ή γρήγορα, δεν έχει σημασία το πότε... να είσαι πάντα καλά...

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 2 of 2 FirstFirst 12