ειναι ο ερωτας ασθενεια ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

ειναι ο ερωτας ασθενεια ?

εχοντας μια αλφα ηλικια , κι εχοντας ερωτευτει σφόδρα στο παρελθον , κοιτω πισω , και βλεπω αρνητικα χαρακτηριστικα στο αντικειμενο του ερωτος μου , που τοτε δεν μπορουσα να τα δω , εθελοτυφλουσα .......και δεν ημουν μικρος , ημουν στα mid 20s , η ευθυκρισια μου ειχε παει περιπατο , αρα ναι , ωραιο πραμα ο ερως , αλλα τυφλωνεσαι , και δεν βλεπεις η δεν θελεις να δεις την πραματικοτητα , οποτε κακος συμβουλος ο ερωτας για μια μακροχρονια σχεση ......κακιστος ..... δεν εχω να προτεινω εναλλακτικη , δεν αξιζει μια σχεση να κρατησει αν δεν εισαι ερωτευμενος , αρα βασιζεσαι σην καλη σου τυχη για τη επιλογη σου ......η στην μεγαλη ηλικια σου , που μπορεις να δεις πεντε πραματα στον αλλον ,( υποθετω , γιατι δεν εχω ερωτευτει εδω και 20 χρονια ) ....

Senior Member
    Ωραία συναίσθημα ο έρωτας εκεί να υπάρχει κι ανταπόκριση.αλλιως είναι κόλαση..
    Είναι ωραίο ένας άνθρωπος ν ερωτευεται αλλά να μην του γίνει εμμονή.δηλαδη 24 ώρες το 24ωρο να μην ορίζει το άτομο που είναι ερωτευμενος

Senior Member
    Ο ερωτας ειναι ασθενεια απο την αποψη οτι εκδηλωνεται χωρις τη θεληση μας , ελεγχεται δυσκολα , σου δημιουργει παραισθησεις καθως δε

πορεις να κρινεις ορθολογικα.ο ερωτας ειναι μια κατασταση αδυναμιας κατα την οποια το αντικειμενο του ποθου σου εχει εισβαλλει στον εγκεφαλο σου και δε σε αφηνει να ηρεμησεις.Αντιδοτο θεωρω οτι ειναι η παραδοση στο συναισθημα και τα ενστικτα σου .

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Να μου επιτρεψετε να κανω μια παρεμβολη μιας και μιλαμε για τον ερωτα.Τι πιστευετε για τους ερωτες με μεγαλη διαφορα ηλικιας? Γτ ας πουμε εγω μπορει να ερωτευομαι καθηγητη και ποσο ηθικο ειναι αυτο? Γτ πολλες φορες σκεφτομαι οτι ειναι αρρωστο να μπλεκεις με την εξουσια που μπορει να σε χειριστει κ.α .

Senior Member
    Αν οι καθηγητές είναι τα πρότυπα σου σου εύχομαι να καταλάβεις ότι όσοι δεν μπορούν να πετύχουν στη δουλειά τους γίνονται καθηγητές δηλαδή ένας πτυχιούχος πανεπιστημίου σερβιτόρος είναι καλύτερος από ένα πτυχιούχο πανεπιστημίου καθηγητή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν είναι ο έρωτας ασθένεια. Εμείς είμαστε οι ασθενείς.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Για να εξηγηθώ: ο έρωτας είναι δύναμη και δίνει στο αντικείμενο του πόθου μυθικές διαστάσεις γιατί συνήθως ενεργοποιεί την φαντασία. Ονειροπολείς συνεχώς, χάνεται ο ορθολογισμός. Δεν είναι όμως αρρώστια γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ζωή. Την αρρώστια την δημιουργούμε εμείς με το πως σκεφτόμαστε και πως στην ουσία ερωτευόμαστε μια εικόνα που δημιουργεί ο νούς μας και η επιθυμία να την κάνουμε δική μας αυτή την ιδεατή εικόνα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    ,.......................
    Last edited by jim7; 13-02-2018 at 16:46.

Banned
    Λοιπόν στο μεσαίωνα που ήτανε πολύ πίσω σε κουλτούρα θεωρούταν ο έρωτας για Θεός.
    Τώρα λόγω εξελιξης κτλ έγινε αρρώστια. Ίσως σε μερικά χρόνια να βρεθεί και το αντιβιοτικό.

Banned
    ,...............
    Last edited by jim7; 13-02-2018 at 16:46.

Banned
    Εσείς τι λέτε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν οι καθηγητές είναι τα πρότυπα σου σου εύχομαι να καταλάβεις ότι όσοι δεν μπορούν να πετύχουν στη δουλειά τους γίνονται καθηγητές δηλαδή ένας πτυχιούχος πανεπιστημίου σερβιτόρος είναι καλύτερος από ένα πτυχιούχο πανεπιστημίου καθηγητή
    ???

Banned
    Ξεπεράστηκαν της αραχνιασμενα κλισέ, τώρα έχουμε τα καινούρια γούστα.

Banned
    Παλιά ερωτεύονταν φορείς εξουσίας πχ το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο
    Τώρα ερωτεύονται τον υδραυλικό.

Senior Member
    Εγω ειμαι παραδοσιακη

Page 1 of 2 12 LastLast