γιατι δεν μπορω να γραψω σε ενα θεμα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Παντως δειχνει οτι ειναι online μεσα, δεν ξερω εαν παιζει ρολο, προσωπικο μηνυμα επιχειρησατε να της στειλετε στο inbox!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Παντως δειχνει οτι ειναι online μεσα, δεν ξερω εαν παιζει ρολο, προσωπικο μηνυμα επιχειρησατε να της στειλετε στο inbox!
    Μα δεν έχει αρκετές δημοσιεύσεις, δεν μπορούμε να της στείλουμε πμ.

Senior Member
    τεραστια παγιδα αυτη η ενοτητα...παγιδευτηκε εκει μεσα στον πανικο της και εβλεπε να μην της απανταει κανεις.Απαραδεκτο,δε ριχνω ευθυνες αλλα εχω νευριασει

Senior Member
    Σίγουρα έχει δώσει τα στοιχεία της για εγγραφή, η διαχειριστές ένας επικοινωνισουν μαζί της

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    εγω εχω την εντυπωση παντως οτι ανοιξε αυτο το θεμα για να απαντα στον εαυτο της

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οχι, λεει τα παλια μελη πρεπει να καλουν τη διωξη ή ο διαχειριστης.
    Αν δεν ειναι ονλαην παλιο μελος ή διαχειριστης, ας μακελιασει ολη την οικογενεια ή ας αυτοκτονησει μωρε, ενταξει.
    Και ψηφιζουν κιολας.
    ναι δεν το ηξερα να περιμενω ολη την μερα να καλεσω την διωξη
    μεσα ησουν και εσυ και σαν πιο εμπειρη θα μπορουσες να καλεσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ναι δεν το ηξερα να περιμενω ολη την μερα να καλεσω την διωξη
    μεσα ησουν και εσυ και σαν πιο εμπειρη θα μπορουσες να καλεσεις
    Εγω το ειχα ηδη κανει, δεν αρχισα να φωναζω στους αλλους "Καντε το εσεις"
    Ασε τις φτηνες δικαιολογιες, απλα βαριοσουν και δεν ηθελες να ξεβολευτεις.
    Μεχρι και στο πιατο σου εδωσε τα email η ελισαβετ για να μην πεθανεις απο την κουραση αμα εκανες google search και παλι βαριοσουν να ασχοληθεις. Ευχομαι ετσι να νοιαστουν και οι αλλοι για σενα οταν θα το χρειαστεις εσυ σε αναλογη θεση, να φωναζουν "Ας κανει καποιος αλλος κατι" και κανεις να μην κανει απολυτως τιποτα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Μεχρι και στο πιατο σου εδωσε τα email η ελισαβετ για να μην πεθανεις απο την κουραση αμα εκανες google search και παλι βαριοσουν να ασχοληθεις. Ευχομαι ετσι να νοιαστουν και οι αλλοι για σενα οταν θα το χρειαστεις εσυ σε αναλογη θεση, να φωναζουν "Ας κανει καποιος αλλος κατι" και κανεις να μην κανει απολυτως τιποτα!
    εισαι κακοψυχη/....αυτό που ειπες ηταν πολύ κακο...
    ενταξει ας το παθω τοτε να το ευχαριστηθεις

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εισαι κακοψυχη/....αυτό που ειπες ηταν πολύ κακο...
    ενταξει ας το παθω τοτε να το ευχαριστηθεις
    Το ότι μπορεί να μην ήξερε η/o xfactor το mail ή πως το στέλνουμε δεν είναι κακο...προσπάθησε όμως...εγραψε καινουργιο ποστ για να μας ενημερωσει και για να το δει και η Kati.
    .Δεν έμεινε στην αδιαφορία..! Και το να εύχεσαι savatage κάτι τόσο χοντρό σε κάποιον δε σε τιμά καθόλου...Η κυρία savatage εδώ μέσα βγάζει πολύ μεγάλη κακοψυχια...Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και σε άλλο ποστ όπου για μια διαφορετικη αποψη που είχα πάνω στο θέμα των διατροφικών διαταραχών με χαρακτήρισε απαράδεκτη και "λιγη" χωρις ποτε να την εχω χαρακτηρίσει έως τώρα τίποτα..Όπως επίσης με ειρωνευτηκε για τα θρηκευτικα μου πυστευω σε παλιοτερο ποστ μου σε ενα παιδι που επαιρνε ναρκωτικα....εδώ είναι χώρος αλληλοβοήθειας Όχι κακοψυχιας savatage...εκανα εγγραφη σε αυτό το φορουμ Για να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορω τον οποιοδήποτε όπως όταν και εγώ ήμουν χάλια με βοήθησαν άλλοι άνθρωποι,ωφειλα να κάνω το ίδιο.εδω υπαρχουν άνθρωποι που πραγματικά πονουνε και δε χρειάζονται ευχές κακες και χαρακτηρισμούς χωρίς να γνωρίζεις τον αλλον..Αλλά ξεπερασες κάθε όριο και Προσωπικά περιμένω μια συγνωμη απο εσένα για τους χαρακτηρισμούς σου στο ποστ με τις διατροφικές διαταραχές.
    Last edited by deleted_member16022018; 10-02-2018 at 10:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βανα117 View Post
    Το ότι μπορεί να μην ήξερε η/o xfactor το mail ή πως το στέλνουμε δεν είναι κακο...προσπάθησε όμως...εγραψε καινουργιο ποστ για να μας ενημερωσει και για να το δει και η Kati.
    .Δεν έμεινε στην αδιαφορία..! Και το να εύχεσαι savatage κάτι τόσο χοντρό σε κάποιον δε σε τιμά καθόλου...Η κυρία savatage εδώ μέσα βγάζει πολύ μεγάλη κακοψυχια...Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και σε άλλο ποστ όπου για μια διαφορετικη αποψη που είχα πάνω στο θέμα των διατροφικών διαταραχών με χαρακτήρισε απαράδεκτη και "λιγη" χωρις ποτε να την εχω χαρακτηρίσει έως τώρα τίποτα..Όπως επίσης με ειρωνευτηκε για τα θρηκευτικα μου πυστευω σε παλιοτερο ποστ μου σε ενα παιδι που επαιρνε ναρκωτικα....εδώ είναι χώρος αλληλοβοήθειας Όχι κακοψυχιας savatage
    Αχαχα πες το ψέμματα Βανούλα μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βανα117 View Post
    .Δεν έμεινε στην αδιαφορία..! Και το να εύχεσαι savatage κάτι τόσο χοντρό σε κάποιον δε σε τιμά καθόλου...Η κυρία savatage εδώ μέσα βγάζει πολύ μεγάλη κακοψυχια...Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και σε άλλο ποστ όπου για μια διαφορετικη αποψη που είχα πάνω στο θέμα των διατροφικών διαταραχών με χαρακτήρισε απαράδεκτη και "λιγη" χωρις ποτε να την εχω χαρακτηρίσει έως τώρα τίποτα..Όπως επίσης με ειρωνευτηκε για τα θρηκευτικα μου πυστευω σε παλιοτερο ποστ μου σε ενα παιδι που επαιρνε ναρκωτικα....εδώ είναι χώρος αλληλοβοήθειας Όχι κακοψυχιας savatage...εκανα εγγραφη σε αυτό το φορουμ Για να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορω τον οποιοδήποτε όπως όταν και εγώ ήμουν χάλια με βοήθησαν άλλοι άνθρωποι,ωφειλα να κάνω το ίδιο...Αλλά ξεπερασες κάθε όριο και Προσωπικά περιμένω μια συγνωμη απο εσένα για τους χαρακτηρισμούς σου στο ποστ με τις διατροφικές διαταραχές.
    Εντάξει ηρεμία, όλοι εκνευριστήκαμε χθες με το συγκεκριμένο θέμα, κι εγώ ειρωνεύτηκα μόλις είδα τι είχε γίνει και ο XF συνέχιζε να είναι προκλητικός όταν έλεγε "σίγα μη περίμενα όλη μέρα να καλέσω την δίωξη".

Το θέμα είναι πως ένα μέλος ζητούσε επί ώρες επίμονα βοήθεια σε ένα θρεντ που δεν μπορούσε να του απαντήσει κανείς και αρκετά άτομα ενώ το είχαν δει αντί να κάνουν το απλούστατο να ψάξουν για το μειλ της δίωξης ανοίγανε το ένα θέμα μετά το άλλο για να καταφέρουν να μιλήσουν στο μέλος. Το ζητούμενο όμως δεν ήταν να της μιλήσουν. Δεν είμαστε ψυχολόγοι εδώ, δεν ξέρουμε τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να πούμε σε τέτοιες περιπτώσεις, ζητούσε συγκεκριμένα βοήθεια για να κλειστεί κάπου για να μην κάνει κακό σε κάποιον. Η μόνη βοήθεια που θα μπορούσαμε να δώσουμε ήταν να καλέσουμε την δίωξη.

Και για να τελειώνουμε, δεν είναι υποχρεωτικό όποιος είναι εδώ να βοηθάει. Δεν είναι υποχρεωτικό να απαντά σε κανέναν, δεν είναι υποχρεωτικό να καλεί την δίωξη. Μπορεί απλά να βλέπει και να μην κάνει τίποτα. Ούτε όσοι καλούν είναι καλύτεροι άνθρωποι. Όμως είναι υποκριτικό να λες πως δεν ξέρεις πώς να το κάνεις και να ζητάς να το κάνουν άλλοι για σένα. Και μάλιστα να προσπαθείς να ρίξεις και την ευθύνη αλλού (στα παλιότερα μέλη, στους διαχειριστές κτλ) για να χεις καθαρή την φωλιά σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μα δεν έχει αρκετές δημοσιεύσεις, δεν μπορούμε να της στείλουμε πμ.
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υποθετετε οτι ειναι τυφλος οποιος ανοιξε το θεμα.
    Εφοσον ειναι ονλαιν μια χαρα βλεπει τις απαντησεις.
    Η διαχειριση οταν επεμβαινει δεν βγαζει ανακοινωση, ουτε ξεκιναει αλληλογραφια με τα αλλα μελη, οποτε ολη η γκρινια ειναι για τρολαρισμα.
    Αν παρολα αυτα καποιος ανησυχει οτι δεν βλεπει η διαχειριση, ο πιο σιγουρος ττροπος ειναι να κανει αναφορα στο μηνυμα. Τις αναφορες τις βλεπουν ολες και αμεσα.

Οποιος επιμενει οτι δεν μπορει να βρει στο ιντερνετ διευθυνση για να απευθυνθει και δεν μπορει να το κανει ουτε οταν του την γραφουν, απλα προσπαθει βα τραβηξει προσοχη...

Senior Member
    Παιδιά το θέμα δεν είναι ποιος φταίει και ποιος όχι .
    Και εγώ ειλικρινά δεν ήξερα καθόλου πως κανείς τη διωξη και τι κανείς σε αυτες τις περιπτώσεις .Και τώρα που το γράφετε πάλι κάτι ψιλοκατάλαβα ..Δεν ξέρω κι όλας πως λειτουργεί όλο αυτό και αν έχει ξανασυμβεί εδώ μέσα ..
    Και βασικά δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να μην ήθελε να βοηθήσει η να ήξερε και να μην το έκανε. Τέλος πάντων ..
    Για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ενότητες που δεν μπορούν να πάρουν απαντήσεις τα μέλη .Η κοπελα πήγε στη λάθος ενότητα .
    Από τη μια το σκεφτόμουν .τόσες ενότητες τόσα ποστ αυτή διάλεξε να γράψει ?

Senior Member
    Ελα μωρε , απλα θελει να απασχολει
    Με ολα τα nick τα ιδια..
    Και καλα δεν ξερει πως να βρει στο ιντερνετ βοηθεια, ουτε να αντιγραψει μια διευθυνση... αλλα ουτε να κανει κλικ σε μια ετοιμη διευθυνση.. ξερει μονο να ανοιγει 10 θεματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ελα μωρε , απλα θελει να απασχολει
    Με ολα τα nick τα ιδια..
    Και καλα δεν ξερει πως να βρει στο ιντερνετ βοηθεια, ουτε να αντιγραψει μια διευθυνση... ξερει μονο να ανοιγει 10 θεματα..
    Εγώ κάτι έχω χάσει εδώ ...είναι άτομο ίδιο με διαφορετικά nick? Για ποιο λόγο ?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast