γιατι δεν μπορω να γραψω σε ενα θεμα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
    Ναι όντως μπορεί να μην ήξερε..Και άλλοι δεν ξερουνε να στείλουν όυτε καν ένα email....το ότι προσπαθητε να βρείτε σε όλα κάτι αρνητικό στον αλλον για να του την πείτε είναι πολύ άσχημο....χάνει το φόρουμ την ουσιαστική σημασία του! κάθεστε και ασχολείστε με το αν μπορούσε ή δεν μπορούσε ο/η xfactor να στείλει στην δίωξη...ωραία στείλατε εσείς? Καλώς...δε στείλατε πάλι καλώς.Δεν θα σας μαλώσει κανεις...Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν χωρίς κριτική και κακόβουλα σχόλια.Δεν εκατε κάτι κακό και πεσατε με λυσα να τον φάτε..λες και σκότωσε κανέναν ο άνθρωπος...Γιατί ρε παιδιά αντιδράτε έτσι? Αλλιως το περίμενα το φόρουμ και δυστυχώς αλλιώς είναι....πολυ κριτική σε φόρουμ υποστήριξης!!!!!!!!

Senior Member
    Αν καποιος πραγματικα ανησυχεί για κατι κρισιμο που μπορει να μην ειδε η διαχειριση, η πιο σιγουρη ενεργεια ειναι να κανει ΑΝΑΦΟΡΑ στο ανησυχητικο μηνυμα.
    Τις αναφορες τις βλεπουν παντα και αμεσα.
    Επισης, μην θεωρειτε οτι αν δεν ανοιγει διαλογο η διαχειριση αποτελει αποδειξη οτι δεν βλεπει.
    Εχει επεμβει σε πολλες περιπτωσεις και ουτε ανακοινωσεις εβγαλε, ουτε ξεκινησε αλληλογραφία με ασχετα μελη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βανα117 View Post
    Ναι όντως μπορεί να μην ήξερε..Και άλλοι δεν ξερουνε να στείλουν όυτε καν ένα email....το !!!!!!!!
    Αν οντως δεν ηξερε, δεν θα απαντούσε με τοση αγενεια στα μελη που και τις πληροφοριες που ζητουσε του εδωσαν, και εκαναν τις ενεργειες που επρεπε σιωπηλα και αποτελεσματικα.
    Αυτος ηθελε μονο φασαρια να κανει. Οταν τον πληροφορησαν που μπορει να απευθυνθεί, απαντησε οτι ΒΑΡΙΕΤΑΙ.
    να τρολαρει δεν βαριεται ομως...

Senior Member
    Ναι όντως μπορεί να μην ήξερε..Και άλλοι δεν ξερουνε να στείλουν όυτε καν ένα email....το ότι προσπαθητε να βρείτε σε όλα κάτι αρνητικό στον αλλον για να του την πείτε είναι πολύ άσχημο....χάνει το φόρουμ την ουσιαστική σημασία του! κάθεστε και ασχολείστε με το αν μπορούσε ή δεν μπορούσε ο/η xfactor να στείλει στην δίωξη...ωραία στείλατε εσείς? Καλώς...δε στείλατε πάλι καλώς.Δεν θα σας μαλώσει κανεις...Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν χωρίς κριτική και κακόβουλα σχόλια.Δεν εκατε κάτι κακό και πεσατε με λυσα να τον φάτε..λες και σκότωσε κανέναν ο άνθρωπος...Γιατί ρε παιδιά αντιδράτε έτσι? Αλλιως το περίμενα το φόρουμ και δυστυχώς αλλιώς είναι....πολυ κριτική σε φόρουμ υποστήριξης!!!!!!!!
    Προσωπικά δεν τα χω με τον Xf και τον κάθε Xf που μπορεί να κάνει ο, τι θέλει. Με την συγκεκριμένη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θυμώνω! Είναι η νοοτροπία που έχει δημιουργήσει την σκατοκοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Είναι αυτή που βλέπεις δίπλα σου να χτυπάνε μια γυναίκα ή ένα παιδί και λες : έλα μωρέ σιγά, τι να κάνω εγώ; Εγώ δεν ξέρω από αυτά, ας πάει κάποιος δικός της να την σώσει. Είναι το ίδιο που βλέπεις κάποιον να πέφτει δίπλα σου (πραγματικό γεγονός) μέσα σε πλήθος κόσμου και δεν σταματάει ΕΝΑΣ να βοηθήσει τον άνθρωπο να σηκωθεί γιατί όλοι σκέφτονται :πού να μπλέκω εγώ τώρα; Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν με αφορά. Και ξέρεις κάτι; Δεν με πειράζει ούτε αυτό. Δεν θες να κάνεις τίποτα, μην κάνεις, δικαίωμα σου είναι. Αλλά όχι να παριστάνεις πως νοιάστηκες κιόλας. Έχεις δει τέτοια περιστατικά στον δρόμο; Θα χεις δει.... είναι ένας που κάτι παθαίνει, πολλοί προσπερνάνε χωρίς να ρίξουν βλέφαρο κι είναι και κάτι άλλοι που στέκονται σε απόσταση και απλά παρατηρούν κάνοντας τους ανήσυχους. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει και πόσοι θα πάνε να βοηθήσουν. Ε από αυτούς τους τελευταίους προτιμώ τους πρώτους που περνάνε αδιάφοροι. Πιο ειλικρινείς είναι. Γιατί αυτοί είναι τα ίδια άτομα που θα διαμαρτυρηθούν κιόλας στην συνέχεια γιατί κανείς δεν έκανε τίποτα και θα βγουν κι από πάνω βγάζοντας την ουρά τους απ έξω.

Δεν είναι προσωπικά για τον Xf αυτά, στο κάτω κάτω για να μαι κι ακριβοδίκαιη εγώ το δικό του θρεντ που άνοιξε εδώ είδα και πήρα χαμπάρι τι συμβαίνει και υποθέτω κι άλλοι έτσι θα το είδαν, άλλα μη με τρελαίνεις βρε συ Βάνα οτι δεν ξέρει κάποιος που μπαίνει και γράφει σε φόρουμ κ χρησιμοποιεί το νετ να στείλει ένα μέιλ ή να πάρει ένα τηλέφωνο και παρεξηγήθηκε κιόλας που μίλησα ειρωνικά. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Προσωπικά δεν τα χω με τον Xf και τον κάθε Xf που μπορεί να κάνει ο, τι θέλει. Με την συγκεκριμένη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θυμώνω! Είναι η νοοτροπία που έχει δημιουργήσει την σκατοκοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Είναι αυτή που βλέπεις δίπλα σου να χτυπάνε μια γυναίκα ή ένα παιδί και λες : έλα μωρέ σιγά, τι να κάνω εγώ; Εγώ δεν ξέρω από αυτά, ας πάει κάποιος δικός της να την σώσει. Είναι το ίδιο που βλέπεις κάποιον να πέφτει δίπλα σου (πραγματικό γεγονός) μέσα σε πλήθος κόσμου και δεν σταματάει ΕΝΑΣ να βοηθήσει τον άνθρωπο να σηκωθεί γιατί όλοι σκέφτονται :πού να μπλέκω εγώ τώρα; Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν με αφορά. Και ξέρεις κάτι; Δεν με πειράζει ούτε αυτό. Δεν θες να κάνεις τίποτα, μην κάνεις, δικαίωμα σου είναι. Αλλά όχι να παριστάνεις πως νοιάστηκες κιόλας. Έχεις δει τέτοια περιστατικά στον δρόμο; Θα χεις δει.... είναι ένας που κάτι παθαίνει, πολλοί προσπερνάνε χωρίς να ρίξουν βλέφαρο κι είναι και κάτι άλλοι που στέκονται σε απόσταση και απλά παρατηρούν κάνοντας τους ανήσυχους. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει και πόσοι θα πάνε να βοηθήσουν. Ε από αυτούς τους τελευταίους προτιμώ τους πρώτους που περνάνε αδιάφοροι. Πιο ειλικρινείς είναι. Γιατί αυτοί είναι τα ίδια άτομα που θα διαμαρτυρηθούν κιόλας στην συνέχεια γιατί κανείς δεν έκανε τίποτα και θα βγουν κι από πάνω βγάζοντας την ουρά τους απ έξω.

Δεν είναι προσωπικά για τον Xf αυτά, στο κάτω κάτω για να μαι κι ακριβοδίκαιη εγώ το δικό του θρεντ που άνοιξε εδώ είδα και πήρα χαμπάρι τι συμβαίνει και υποθέτω κι άλλοι έτσι θα το είδαν, άλλα μη με τρελαίνεις βρε συ Βάνα οτι δεν ξέρει κάποιος που μπαίνει και γράφει σε φόρουμ κ χρησιμοποιεί το νετ να στείλει ένα μέιλ ή να πάρει ένα τηλέφωνο και παρεξηγήθηκε κιόλας που μίλησα ειρωνικά. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Elisavet κατανοώ απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ και μένα με νευριάζει όταν βλέπω με τα μάτια μου κάποιον να χρειάζεται βοηθάει και να μην βοηθάει κανεις...απλώς εδώ είμαστε όλοι πίσω από μια οθόνη και δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται με τον καθέναν...Και μιλάω για παραδειγμα για τον xf,δε ξέρεις αν λέει αλήθεια ή αν λέει ψέματα....1 στις χίλιες να λέει αλήθεια ότι όντως δε μπορούσε να στείλει για τον χψ λόγο...Γιατί να δεχθεί ο Xf και ο κάθε Xf τόσα αρνητικά σχόλια και ειδικά από την savatage που του ευχήθηκε κάτι πολύ άσχημο...θα μπορούσε κάποιος να του πει xf εισαι λάθος στην συμπεριφορά σου και άλλη φορά αν δεις να χρειάζεται κάποιος βοηθάει στείλε σε αυτό το email...τα ειρωνικά και κακόβουλα σχόλια περισσεύουν εδώ μέσα elisavet διότι δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας στη ζωη του..Και πόσο μπορεί να στεναχωρηθεί κάποιος όταν του μιλάς άσχημα..
    Last edited by deleted_member16022018; 10-02-2018 at 15:42.

Senior Member
    Καλα τωρα βανα, σε εθιξα στο θεμα που ειπες στο κοριτσακι με την ανορεξια να παει σε διαιτολογο αντι σε ψυχολογο και απο τοτε τρεχεις ξωπισω μου σε καθε θρεντ εκδικητικα για να παρεις το αιμα σου πισω. Ξιδακι
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλα τωρα βανα, σε εθιξα στο θεμα που ειπες στο κοριτσακι με την ανορεξια να παει σε διαιτολογο αντι σε ψυχολογο και απο τοτε τρεχεις ξωπισω μου σε καθε θρεντ εκδικητικα για να παρεις το αιμα σου πισω. Ξιδακι
    Αν μπεις κάποιος και δει τα σχόλια θα δει ότι δεν απετρεψα το κορίτσι να πάει σε ψυχολόγο...Της είπα ότι χρειάζεται διαιτολογο για να την ενημερώσει για την βλάβη που προκαλεί στο σωμα της...Είσαι πολύ λάθος savatage...κρίμα για σένα...Εσύ γίνεσαι ρεζίλι αυτή τη στιγμή αλλά ενταξει....Καλή συνέχεια
    Last edited by deleted_member16022018; 10-02-2018 at 15:43.

Αν μπει κάποιος και δει τα σχόλια θα δει ότι δεν απετρεψα το κορίτσι να πάει σε ψυχολόγο...Της είπα ότι χρειάζεται διαιτολογο για να την ενημερώσει για την βλάβη που προκαλεί στην ψυχη της...Είσαι πολύ λάθος savatage...κρίμα για σένα...Εσύ γίνεσαι ρεζίλι αυτή τη στιγμή αλλά ενταξει....Καλή συνέχεια
    Εάν με ήξερες Προσωπικά θα καταλάβαινες ότι έκανες λάθος που μου μίλησες ετσι έως τώρα..Δεν πειράζει όμως καλη καρδια

Senior Member
    Εάν με ήξερες Προσωπικά θα καταλάβαινες ότι έκανες πολύ λάθος που μου μίλησες ετσι έως τώρα..Δεν πειράζει όμως καλη καρδια
    Ενταξει, καλη καρδια.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Elisavet κατανοώ απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ και μένα με νευριάζει όταν βλέπω με τα μάτια μου κάποιον να χρειάζεται βοηθάει και να μην βοηθάει κανεις...απλώς εδώ είμαστε όλοι πίσω από μια οθόνη και δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται με τον καθέναν...Και μιλάω για παραδειγμα για τον xf,δε ξέρεις αν λέει αλήθεια ή αν λέει ψέματα....1 στις χίλιες να λέει αλήθεια ότι όντως δε μπορούσε να στείλει για τον χψ λόγο...Γιατί να δεχθεί ο Xf και ο κάθε Xf τόσα αρνητικά σχόλια και ειδικά από την savatage που του ευχήθηκε κάτι πολύ άσχημο...θα μπορούσε κάποιος να του πει xf εισαι λάθος στην συμπεριφορά σου και άλλη φορά αν δεις να χρειάζεται κάποιος βοηθάει στείλε σε αυτό το email...τα ειρωνικά και κακόβουλα σχόλια περισσεύουν εδώ μέσα elisavet διότι δεν ξέρω τι περνάει ο καθένας στη ζωη του..Και πόσο μπορεί να στεναχωρηθεί κάποιος όταν του μιλάς άσχημα..
    Ωραία λοιπόν τότε να το ξαναπώ για όποιον δεν κατάλαβε.
    Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, όποιος βλέπει κάτι ανησυχητικό στο φόρουμ και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί μπορεί πανεύκολα να στέλνει ένα μειλ στην δίωξη κάνοντας ένα απλό google search σου βγάζει όλους τους δυνατούς τρόπους επικοινωνίας, δεν χρειάζεται να πει τα στοιχεία του, δεν θα μπλέξει πουθενά, απλά αναφέρει τι είδε και βάζει ένα λίνκ από το θρεντ. Τόσο απλό.

Ακόμα απλούστερο αυτό που ανέφερε και η Ρεμ : Κάτω αριστερά από κάθε δημοσίευση υπάρχει ένα σημαιάκι, με αυτό κάνουμε αναφορά και αναλαμβάνουν οι διαχειριστές. Απλά επιμένω στην πρώτη επιλογή γιατί δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τους διαχειριστές και δεν ξέρω αν και πρακτικά έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ανά πασα στιγμή, ενώ η δίωξη είναι όλο το 24ωρο.

Senior Member
    Είναι η νοοτροπία που έχει δημιουργήσει την σκατοκοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Είναι αυτή που βλέπεις δίπλα σου να χτυπάνε μια γυναίκα ή ένα παιδί και λες : έλα μωρέ σιγά, τι να κάνω εγώ; Εγώ δεν ξέρω από αυτά, ας πάει κάποιος δικός της να την σώσει. Είναι το ίδιο που βλέπεις κάποιον να πέφτει δίπλα σου (πραγματικό γεγονός) μέσα σε πλήθος κόσμου και δεν σταματάει ΕΝΑΣ να βοηθήσει τον άνθρωπο να σηκωθεί γιατί όλοι σκέφτονται :πού να μπλέκω εγώ τώρα; Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν με αφορά. Και ξέρεις κάτι; Δεν με πειράζει ούτε αυτό. Δεν θες να κάνεις τίποτα, μην κάνεις, δικαίωμα σου είναι. Αλλά όχι να παριστάνεις πως νοιάστηκες κιόλας. Έχεις δει τέτοια περιστατικά στον δρόμο; Θα χεις δει.... είναι ένας που κάτι παθαίνει, πολλοί προσπερνάνε χωρίς να ρίξουν βλέφαρο κι είναι και κάτι άλλοι που στέκονται σε απόσταση και απλά παρατηρούν κάνοντας τους ανήσυχους. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει και πόσοι θα πάνε να βοηθήσουν.ς.
    Ελισαβετ , αυτο δεν ειναι κανουριο , ειναι γνωστο φαινομενο με την ονομασια genovese syndrome , η the bystander effect , εχει επισημοποιηθει ......................................φαινομ ενο των μεγαλουπολεων ......

Senior Member
    παρακαλω τους διαχειριστες να δουνε το θεμα...και να προβουν στις απαραίτητες ενεργειες μετα τις προσωπικες επθεσεις από τους remedy,savatage kai eleisabet.
    ευχαριστω!!!.

Senior Member
    Α καλά.....

Senior Member
    παρακαλω τους διαχειριστες να τσεκαρουν με ποιο νικ εχει μπει το μπαναρισμενο προφιλ nick1243456 (με αλλον αριθμο)

Senior Member

ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ελληνάρα, που παραπονιεται για όλα και βαζει δουλειες στους αλλους, καθισμενος στον καναπε.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234