Τοξικοι ανθρωποι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Εννοειται οτι ειναι χειρισμος .συμφωνω απολυτα.Προσωπικα δεν πιστευω ιδιαιτερα στη βοηθεια ψυχολογων απο δικη μου εμπειρια ..οι φιλοι ειναι η καλυτεροι γιατροι , ο εαυτος μας και ο χρονος .αντε και κανα φρμακο για να ξεθολωνει το μυαλο σε βαρυες καταστασεις

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μ είχε τύχει όπως είπα μ αυτούς που δουλευα ν Μ χαλάσουν την διάθεση αλλά όπως είπα μεγάλη υπομονή τώρα Ν σε κάνουν ίδιο πως; δεν αλλάζει ο χαρακτήρας τόσο εύκολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ενας καθηγητης που τον εχω πολλες ωρες εχει βγει τοξικος για μενα, λεεει οτι μας αγαπαει τους μαθητες του και μπουρδες , οτι θα τα παμε πολυ καλα , ειναο γλυφτης και ολοι τον συμπαθουν γτ ειναι πλακατζης , ειρωνας και αισιοδοξος,λεει οτι θα τα παμε πολυ καλα , παρουσιαζει τις αποψεις του σαν αυθεντιες κτλ .φαινομενικα ολοι τον συμπαθουν και εγω ειχα κολλησει καποτε μαζι του γτ μου εδινε θαρρος αλλα ουσιαστικα μου ετρωγε την ενεργεια .δεν ξερω αν το κανει συνειδητα , εγω εχω απομακρυνθει αλλα σε στιγμες αδυναμιας γυριζω παλι κοντα του για υποστηριξη .???Επισης ενω λεει οτι υποστηριζει τους αδυναμους μας λεει που εχουμε καταντησει που μερικα παιδια για να βγαλουν το πανεπ. παιρνουν ψυχοφαρμακα .κρινει ευκολα και σατηριζει και μετα μιλαει και με σοβαροτητα .μου βγαζει διπροσωπια και χειραγωγηση επικαλλυμενες με σταγονες καλοσυνης , υποστηρικτηκοτητας και συμπονοιας.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    iwanna καθηγητες γιατροι κτλ το χουν αυτο,το συναντας συχνα.

Δυο πραγματα συνηθως συμβαινουν
    -Κομπλεξικοι ανθρωποι.Απεκτησαν ''κύρος'' επειδη εξειδικευτηκαν σε κατι που η κοινωνια το επιβραβευει και το χρησιμοποιουν λανθασμενα.Γι αυτο παραξενευεσαι,γιατι εχεις στο μυαλο σου το επαγγελμα και λες πρεπει να χει κα ιπαιδεια λογικα.Αμ δε.Απλα η γνωση ειναι δυναμη και τη χρησιμοποιουν εκει που τους παιρνει.

-Μη κομπλεξικοι ανθρωποι.Εγιναν με χαρα και ενθουσιασμο καθηγητες μεχρι που γνωρισαν τι εστι Δημοσιο και ξεσπανε και σε σας που ειναι ολα ενα μαυρο χαλι οποτε το μονο που σκεφτονται ειναι ο μισθος τους και σας βλεπουν σαν αναγκαιο κακο,οπως οι στρατιωτικοι βλεπουν τους φανταρους(καλα αυτο δε το ξερεις,οι αντρες καταλαβαινουν τι λεω)

Οπως και να χει αν βλεπεις οτι κατι δε παει καλα,μην παρασυρεσαι σε θεματα περαν της δουλειας που εχει αναλαβει και πληρωνεται καλα να κανει,βρες αλλου συμβουλες και καθοδηγηση.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234