Τοξικοι ανθρωποι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Δεν ξερω οι ανθρωποι με "κυρος" μου προκαλουν θαυμασμο και ελξη αλλα και με αρρωσταινουν ταυτοχρονα.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τοξικοι άνθρωποι = αρνητικοί άνθρωποι που μόνο γ κακο κάνουν μεινε μακρυά έχω γνωρίσει πολλούς ακόμα και σε δουλειες που πήγαινα και ήμουν υποχρεωμένη να τους τρωω στην μάπα έκανα μεγάλη υπομονή άλλα επειδή τους εχω ζήσει γενικά φέρνουν μια αρνητική αύρα γκρινιάζουν συνέχεια θέλουν Ν γίνεται το δικό τους υποκρίνονται δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα ασκούν κριτική και άλλα πολλά δεν Θ βρεις κάτι θετικό γενικά κατά βάθος είναι άτομα με βαθιά ψυχολογικα που χρειάζονται ειδικό δεν μπορείς να τους αλλάξεις εσυ μείνε μακριά Γτ μόνο την διάθεση ξέρουν Ν χαλάνε γενικά είμαι χαρούμενος άνθρωπος θετικος πού έχω γνωρίσει πολλα καθαρματα πού προσπαθούν Ν σε χαλάσουν αλλά μένω δυνατή αυτο σκέψου και εσυ αν σου τύχει

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Δεν ξερω οι ανθρωποι με "κυρος" μου προκαλουν θαυμασμο και ελξη αλλα και με αρρωσταινουν ταυτοχρονα.

Εξαρταται τι εννοεις κυρος , ενας ανθρωπος που εμπνεει σεβασμο δεν ειναι απαραιτητα απωθητικος ..........τουναντιον ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lenale View Post
    Τοξικοι άνθρωποι = αρνητικοί άνθρωποι που μόνο γ κακο κάνουν μεινε μακρυά έχω γνωρίσει πολλούς ακόμα και σε δουλειες που πήγαινα και ήμουν υποχρεωμένη να τους τρωω στην μάπα έκανα μεγάλη υπομονή άλλα επειδή τους εχω ζήσει γενικά φέρνουν μια αρνητική αύρα γκρινιάζουν συνέχεια θέλουν Ν γίνεται το δικό τους υποκρίνονται δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα ασκούν κριτική και άλλα πολλά δεν Θ βρεις κάτι θετικό γενικά κατά βάθος είναι άτομα με βαθιά ψυχολογικα που χρειάζονται ειδικό δεν μπορείς να τους αλλάξεις εσυ μείνε μακριά Γτ μόνο την διάθεση ξέρουν Ν χαλάνε γενικά είμαι χαρούμενος άνθρωπος θετικος πού έχω γνωρίσει πολλα καθαρματα πού προσπαθούν Ν σε χαλάσουν αλλά μένω δυνατή αυτο σκέψου και εσυ αν σου τύχει
    Το θέμα είναι άμα εσύ ήσουν θετικός και αισιόδοξος παρόλα τα χίλια πεντακόσια αρνητικά που σου είχαν τύχει και οι άλλοι σε ρίχνουν και σε κάνουν ίδιο τι γίνεται εκεί;;;;;;;;

Senior Member
    Α! Και το κοινό τους χαρακτηριστικό! Βαφτίζουν την απαισιοδοξία ρεαλισμό.

Senior Member
    Ίσως θα ήταν περισσότερο ουσιαστικό, αντί να μιλάμε για τοξικούς ανθρώπου να μιλάμε για τοξικές σχέσεις. Στην πρώτη περίπτωση εστιάζουμε μόνο στα χαρ/κά του άλλου, παραβλέποντας έτσι τον δικό μας ρόλο στα πλαίσια της σχέσης που αναπτύσσεται. Τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να νοιώθουμε δεν έρχονται ουρανοκατέβατα αλλά διακινούνται μέσω της σχέσης, είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με την άλλη πλευρά. Ο κάθε διαταραγμένος θα μεταβιβάσει την τοξικότητά του μόνο αν η σχέση που θα διαμορφωθεί θα του το επιτρέψει. Μόνο αν του το επιτρέψουμε.

Senior Member
    Εμένα που είναι τοξική η μάνα μου τι να πω; Το νιώθω δεν χρειάζεται να μου πει κάτι. Σήμερα πήγα με όλη την καλή χαρά για καφέ μαζί της και μου γάμησε την ψυχολογία. Είπα θα κόψω δεσμούς μαζί της τέλος. Τώρα κάθομαι και κλαίω και δεν αντέχω άλλο κλάμα. Μερικές φορές νιώθω πως τρώω γρήγορα και λαίμαργα όχι γιατί μου αρέσει το φαί αλλά γιατί θέλω καταβάθος να πνιγώ.

Senior Member
    Εγω δεν μιλαω τοσο για τους αρνητικους ανθρωπους οσο για τους κρυφοχειριστικους οπως αυτος ο καθηγητης .το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ηταν αντιφατικος και ειχε τοσο επιδραση πανω μου με κακο τροπο , ωστοσο τις αμφιβολιες μου την εκοβαν οι γνωσεις του , οι γνωριμιες τοθμυ κτλ σε σημειο που να πιστευω πολλες φορες οτι ειναι η πανακεια στα προβληματα μου.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ ΜΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ .ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ .ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΙΚΑΣΟ , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.

Senior Member
    Καλά αυτό εννοείται Ιωάννα!!!!!!

Senior Member
    Τιποτα δεν εννοειται.κατω απο ορισμενες συνθηκες ολοι μπορει να πεσουμε κοροιδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Τιποτα δεν εννοειται.κατω απο ορισμενες συνθηκες ολοι μπορει να πεσουμε κοροιδα

Σοφη κουβεντα Ιωαννα , δειχνεις ωριμοτητα ......
    αν και πιστευω οτι χαρακτηριζω καλα ανθρωπους , προσφατως επεσα θυμα ' κρυπτοχειραγωγου ' φιλου , που τον καταλαβα λιγο αργα , χωρις ψυχικες απωλειες ευτυχως ......αν εισαι καλοπροαιρετος , δυσκολα ( η αργα ) βλεπεις τους ' κρυπτο ' ανθρωπους .....οποτε beware .........
    Last edited by Macgyver; 12-02-2018 at 17:50.

Banned
    Εχετε αναρωτηθει πωτες αν σας χαρακτηριζουν και οι αλλοι ,ακομα κι αυτοι που ονομαζετε εσεις ''τοξικοι'' αν λενε το ιδιο γι εσας?
    Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουμε την γνωμη οπου δυαμορφονουμε για τους αλλους μεσα απο τις πραξεις μας, μεσα απο αυτα που λεμε κι πως τα λεμε. Ετσι λοιπον σκεφτειτε οτι μπορει και εσεις να ειστε ""τοξικοι" και να μην ο εχετε παρει χαμπαρει.
    Οταν βρησκομαστε σε ενα περιβαλον με ανθρωπους τοξικους, με ανθρωπους οπου φεροντε χειριστικα απεναντι μας συγουρα θα νιωθουμε αβολα ! συγουρα θα μας βγαινει οργη! Οταν νιωθουμε ετσι εχουμε ανοιξει την πορτα της ψυχης μας στον διαολο! Το κανουμε ασυναισθητα ! κι ετσι δουλευει ο διαλος, τωτες βρησκει εβαλοτες τις ψυχες μας! Αν ομως εμεις εχουμε μεσα μας το καλο! αν εχουμε αγαπη και συγχωρεσει για τον ανθρωπο διπλα μας ,παρα το οτι ειναι τοξικος χαρακτηρας! παρα το οτι μπορει να ειναι εκμετλευτης, η πολλα αλλα κακα!! αν λοιπον δεν βγαλουμε αγαπη τωτες θα ''καθρεφτιζουμε" συνεχως τα συνισθηματα μας ο ενας στον αλλο! βγαλτε αγαπη! και ισως "καθρεφτιστη" και σε αυτον το καλο! Για να γινει ομως αυτο πρεπει να εχουμε μεσα μας τρια πραματα!! ΠΑΤΗΡ , ΙΩΣ & ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!
    Δοκιμαστετω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εχετε αναρωτηθει πωτες αν σας χαρακτηριζουν και οι αλλοι ,ακομα κι αυτοι που ονομαζετε εσεις ''τοξικοι'' αν λενε το ιδιο γι εσας?
    Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουμε την γνωμη οπου δυαμορφονουμε για τους αλλους μεσα απο τις πραξεις μας, μεσα απο αυτα που λεμε κι πως τα λεμε. Ετσι λοιπον σκεφτειτε οτι μπορει και εσεις να ειστε ""τοξικοι" και να μην ο εχετε παρει χαμπαρει.
    !!

Σωστο κι αυτο , Γιωργο , το δυσκολοτερο πραμα ειναι το γνωθι σεαυτον ...........

συμφωνα με μια ερευνα , οι περισσοτρεροι λειτουργουμε κατω απο συναισθηματα φοβου , λυπης , απαθειας , μισους , ενοχης , κριτικης και γενικοτερα αρνητικων συναισθηματων .....το ποσοστο που λειτουργει ετσι ? 87% παρακαλω .......
    Last edited by Macgyver; 12-02-2018 at 19:00.

Senior Member
    Γιωργο δεν κατηγορω τον αλλο ανθρωπο , ολοι εχουμε τα αρνητικα μας.απλως οταν κατι δεν μας κανει καλο δεν ειναι καλη λυση η αποατασιοποιηση? Τι αλλη λυση υπαρχει? Αλλωστε ενας ανθρωπος δεν ειναι απο μονος του τοξικος , ειναι τοξικος ως προς καποιον αλλο.σιγουρα και ο δεκτης ευθυνεται γτ κανεις δε μπορει να σου κανει κακο χωρις την αναμειξη σουυ.αρα το ερωτημα ειναι πως αναγνωριζουμε οτι καποιος μας ρουφαει σιγα σιγα χωρις να τον κατηγουρουμε γτ δεν ξερουμε αν το κανει συνειδητα .το θεμα με αυτους τους ανθρωπους ειναι οτι παρουσιαζονται ως μεσσιες προς τους δεκτες γτ οι τελευταιοι ειναι πιο φιλησυχα συνηθως ατομα και υποσυνειδητα παιρνουν το ρολο του αντικειμενου χειραγωγησης και κολλανε τοσο πολυ οπως εγω με εκεινον τον καθηγητη οταν αντιμετωπιζα δυσκολιες με το διαβασμα και τον εβλεπα σωτηρα γτ με υποστηριζε σε σημειο που να τον ερωτευομαι και να ασκει τεραστια επιρροη πανω μου .και καθως εχω και ιδεοληψιες φανταζεστε τι σκεφτομαι για απαγορευμενους ερωτες κτλ.αρα και οι δυο φταινε σε αυτη την περιπτωση.και εγω που ειμαι ευαλωτη και αυτος που θελει καπου να επιβληθει.αρα τελικα? Καλα ξεμπερδεματα

Banned
    με το ιδιο σκεπτικο και οι ψυχολογοι παρουσιαζονται ως μεσσιες και επειδη καπιος ειναι στριμογμενος απο τα ψυχολογικα του θα πηγαινουν σε αυτους μια ζωη και αυτο χειρισμος ειναι
    Last edited by αλεξανδρος_77; 12-02-2018 at 22:14.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast