Results 16 to 30 of 56
-
10-02-2018, 20:47 #16
- 10-02-2018, 21:07 #17
ενοω οτι εσυ μπορει να νιωθεις ασφαλεια εχοντας πολους ειδικους κοντα σου αυτος ομως παντρευτικε εσενα και αισθανεται οτι σε μοιραζεται με τους ειδικους
απλα δε στο λεει επειδη πιστευει οτι δε θα τον ακουσεις και ετσι προσπαθει να ξεχαστει και κανει ολα αυτα.
10-02-2018, 21:26 #18
επισης αν σου τα ελεγε αυτα που σου λεω μαλον θα του απαντουσες κατι σχετικο με οτι λες σε μενα αρα βλεπεις γιατι κοιτα αλλου? για να χονεψει την ολη κατασταση αν σου ελεγε πχ εκτος απο τους ειδικους παρε και εσυ λιγο θεση στο ολο θεμα εσυ θα το εκανες?
μαλον οχι γι αυτο εχει αυτη τη παθητικη σταση για να μην προκληθει αναστατωση
10-02-2018, 22:14 #19
αφου σου εχει μιλησει για τον εαυτο του, πιστευω οτι θελει να κανεις αλλαγες αλλα δεν ξερει πως.
υποθετω αισθανεται οτι δεν του αρεσεις και πολυ ερωτικα αφου στο παρελθον τον εδιωχνες κτλ. οτι τωρα λες πως του αρεσεις δεν σημαινει και πολλα για αυτον καταλαβαινει οτι θελεις να σωσεις τον γαμο κτλ
να πατε σε καποιο συμβουλο γαμου.πιστευω θα βρειτε λυση.
πρωτα πηγαινε μονη σου, να σου πει πως θα τον πλησιασεις για να του το προτεινεις, και να πεις και ολο το ιστορικο
δεν ξερω αν θα πρεπει να ειναι αντρας η γυναικα ολα εχουν την σημασια τους
10-02-2018, 22:30 #20
επισης διχνει αδιαφορια γιατι πιστευει οτι δε σε νιαζει η γνωμη του η τον αντιμετωπιζεις σαν ασθενη εθισμενο στο ιντερνετ και το ολο θεμα θα το λυσει το συμβουλια των ειδικων.
οι ειδικοι μαλον θα σε συμβουλεψαν να τον πριξεις για να αφισει το τηλεφωνο καπου αλλα οσο του πηγαινεις κοντρα αυτος θα ειναι συνεχεια στο κοσμο του ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΛΕΣ
αν σε ενδιαφερει αυτος περισσοτερο απο τους ειδικους νομιζεις οτι το γνωριζει? συνεχως κανεις τα παντα για να του αποδιξεις το αντιθετο μεχρι που καταφερες να τον πεισεις.
11-02-2018, 08:16 #21
Γιατί να σου πει όχι??δεν θα το κάνει.η τουλάχιστον δεν θα αντέξει να το κάνει για πολύ που θα πάει θα υποκύψει..στο ίδιο κρεβάτι δεν κοιμαστε??ε ωραία θα ντυθείς άκρως αποκαλυπτικά μην μπενω σε λεπτομέρειες δεν κανει...και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους αν όχι το πρώτο βράδυ τότε το δεύτερο σίγουρα..για να λες ότι κοιτάει και πορνό ο άνθρωπος δόξα το θεό ορέξεις έχει.
11-02-2018, 09:23 #22
Καλημέρα diana! Αν κατάλαβα καλά, εσύ παλιότερα, για ένα μεγάλο διάστημα δεν τον ήθελες σαν άντρα. Τώρα πώς προέκυψε να τον θέλεις;
Θέλω να πω, τον θέλεις και τον αγαπάς πραγματικά ή είναι ζήτημα θιγμένου εγωισμού σου που εκείνος αδιαφορεί;
11-02-2018, 09:38 #23
Δεν τον βλέπω κ ούτε τον αντιμετωπίζω σαν άρρωστο, έχει γίνει συζήτηση για κάποιον ειδικό γιατί να ο ίδιος μου έχει πει ότι δεν είναι καλά, είναι 3βραδυα που κοιμάται στον καναπέ κ μου είπε κοιμάται στον σαλόνι γιατί έτσι βολεύει.. πάντα τον αγαπούσα αυτόν τόν άνθρωπο αλλά άρχισε η ερωτική αποξένωση διότι έλειπε συνεχώς και όταν πήγαινε να με πλησιάσει εγώ είχα ανάγκη αγκαλιές Να τού μιλήσω, Να νιώσω αλλα συναισθήματα και όχι Με την μια καλησπέρα ήρθα σεξ,με τον καιρό αυτό έγινε συνήθεια ελάχιστες επαφές, επίσης δουλειά μωρό σπίτι μαγειρεματα σιδερωματα κούραση και ένας άνθρωπος απών τίς περισσότερες ώρες τής ημέρας πώς θα γίνει, έβαζα τό μικρό για ύπνο και κοιμόμουν ποίο μπροστά, ουδέποτε σκέφτηκα άλλον άντρα ουδέποτε τον απάτησα, απλά συνήθισα να ζω έτσι..και τώρα είμαι σε μία κατάσταση να φύγω άλλες φορές λέω θα μείνω για να σώσω εάν σώζεται όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί και όχι για εγωισμό γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπάω τον θέλω τον νοιάζομαι έχω συναισθήματα για αυτόν , είμαι υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση
11-02-2018, 10:14 #24
Αναγνωρίζω σε όλα όσα εφταιξα απλά δεν ξέρω πλέον εάν είναι αργά... γιατί είναι απόμακρος,μου έχει μιλήσει μου είπε ότι κ ο ίδιος παλεύει μέσα του, αλλά δεν με βλέπει ερωτικά, έχει συναίσθημα τα αγάπης, θέλει να είμαι καλά, αλλά μέχρι εκεί...δεν ξέρω.. νιώθεις θυμωμένος μου έχει πει κ ότι χρειάζεται χρόνο... αλλά δεν θέλει πλέον όπως είπα ούτε να τον ακουμπήσω ούτε το χέρι να του πιάσω,χτες πήγα να τού κάνω αγκαλιά κ μου λέει όχι μήν με ακουμπάς..και μετά μου λέει βλέπεις πως είναι;δεν ξέρω περνει εκδίκηση;; Μου έχει πει πάντως ότι τα έχει βρει με τον εαυτό του στο κομμάτι το ερωτικό κ δεν ξέρει εάν καλύπτεται με κανονική επαφή
11-02-2018, 10:53 #25
Αν δεν σου λέει μπαρούφες κι αν δεν έχει βρει καμιά άλλη, αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται. Κρύβει παθολογία. Άνθρωπος φυσιολογικός ξαφνικά να "τα βρίσκει με τον εαυτό του" και να μην έχει ανάγκη την σεξουαλική επαφή γιατί βολεύεται με τσόντες κτλ....δεν γίνεται. Σημαίνει πως ο άνθρωπος πρέπει να μιλήσει με ειδικό, ψυχολόγο, σεξολόγο, σύμβουλο γάμου...δεν ξέρω τι από όλα αυτά θα ήταν πιο χρήσιμο αλλά σκέψου σε ποιο θα μπορούσες να τον πείσεις πιο εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν πειθεται, δεν βρίσκω άλλη λύση από τον να τον αφήσεις. Για να σωθεί μια σχέση χρειάζονται δύο.
11-02-2018, 11:06 #26
Είναι πολλά που έχω σκεφτεί,μου έχουν περάσει από το μυαλό χιλιάδες σενάρια, απλά δεν ξέρω εάν φοβάται να κάνει κίνηση, πληγωμένος, φοβάται μήπως τον απορρίψω πάλι κ με το που πάω να κάνω κίνηση αποτραβιέται επίτηδες,για να προστατεύσει τόν ίδιο κ να με κάνει να αισθανθώ όπως ο ίδιος παλιότερα,κ απλά για να πνίξει την ορμή του καταφεύγει σε πορνό κ συνομιλίες κ για επιβεβαίωση,δεν έχω ιδέα!!!
11-02-2018, 11:16 #27
ΜΠορέι να συμβαίνουν κι όλα αυτά που λες ταυτόχρονα.
Άλλο λέω όμως. Άνθρωπος που τα νιώθει όλα αυτά, δεν νιώθει πια ερωτικά για την γυναίκα του, νιώθει απόρριψη, φοβάται, θέλει να την εκδικηθεί κτλ θα μπορούσε απλά να χωρίσει ή θα μπορούσε να βρει άλλη ή θα μπορούσε απλά να κάνει σεξ μαζί της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες και συναισθηματικά να έχει απομακρυνθεί....θα μπορούσε χίλια δύο.
Το γεγονός οτι εκείνος απ όλα αυτα επιλέγει το πορνο σε σημείο που να λέει πια οτι αυτο τον καλύπτει και φτάνει να παρενοχλεί γυναίκες είναι άκρως ανησυχητικό για την ψυχική του υγεία.
11-02-2018, 12:10 #28
Συμφωνώ με Γιώργο πρώτον ότι φταις κι εσύ γι'αυτό που έγινε αλλά δεν ξέρω και τι είχε προηγηθεί, αν πριν έφταιγε αυτός κτλ. Αλλά βρε κοπέλα μου, τι καλό έχει αυτός ο άνθρωπος και θες να είσαι μαζί του; Το καταλαβαίνω ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά............
11-02-2018, 12:18 #29
Χαιρετε! Κι εγω προτείνω το παραπάνω κ θέλω να επισημάνω οτι η σχεση του με το διαδίκτυο ειναι για λόγους απόδρασης απο την καθημερινότητα/& την οικογενειακή ζωή επειδή νοιώθει ευχάριστα μέσα στο σπίτι. Μπορει αυτο να υπάρχει πολυ περισσότερο καιρο απο οτι νομίζεις(αφού έψαχνε αφορμές γ ν λείπει-αποδρά), απλά τώρα να κουράστηκε κ να το εκδηλώνει...
Θεωρώ οτι υπάρχει ακόμα περιθώριο για να το παλέψετε, γιατι αλλιώς αν είχε αποφασίσει να χωρίσει δεν θα το συζητούσε καν, ίσος σκεφτεται και το παιδι. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...[emoji3]
Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
11-02-2018, 12:23 #30
Σε μία σχέση σέ ένα γάμο όταν είναι στα πρόθυρα του χωρισμού και οι δύο φταίνε, άλλος έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης άλλος έχει λιγότερο, δυστυχώς στην δικιά μου περίπτωση μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης έχω εγώ κ το αναγνωρίζω.Δυστυχως δεν ξυπνήσαμε ενα πρωί κ είπαμε έχουμε πρόβλημα, είναι καιρό αυτό, απλά δεν μιλούσαμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος,ο καθένας τραβούσε μόνος τού κουπί,με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε περάσει και όμορφα κ πολύ όμορφα! ψάχνω λύσεις συμβουλές για να κρατήσω αυτό τον άνθρωπο όχι για να χωρίσω, εάν δεν ήθελα θα το ειχα τελειώσει χωρίς να κάθομαι να γράφω εδώ μέσα! ότι κ να έχει κάνει έχει κάνει μπορεί όντως να είναι με άλλη μπορεί όντως να μην με θέλει, μπορεί όμως να με παίζει, μπορεί να έχει προβλημα , δεν έχω ιδέα!προς το παρών δεν θέλω να τα παρατήσω θέλω να πολεμήσω,να βρω στις στάχτες αυτού του γάμου εάν έχει απομείνει κάτι,και όπως έλεγαν και οι μεγαλύτεροι μας,οι παππούδες μας, όταν κάτι χαλούσε δεν το πετουσαμε το φτιάχναμε!