Πρόβλημα με σύζυγο, άρνηση για να κάνει προσπάθεια! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Γιατί να σου πει όχι??δεν θα το κάνει.η τουλάχιστον δεν θα αντέξει να το κάνει για πολύ που θα πάει θα υποκύψει..στο ίδιο κρεβάτι δεν κοιμαστε??ε ωραία θα ντυθείς άκρως αποκαλυπτικά μην μπενω σε λεπτομέρειες δεν κανει...και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους αν όχι το πρώτο βράδυ τότε το δεύτερο σίγουρα..για να λες ότι κοιτάει και πορνό ο άνθρωπος δόξα το θεό ορέξεις έχει.
    Συμφωνώ...

Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Member
    Quote Originally Posted by diana View Post
    Αναγνωρίζω σε όλα όσα εφταιξα απλά δεν ξέρω πλέον εάν είναι αργά... γιατί είναι απόμακρος,μου έχει μιλήσει μου είπε ότι κ ο ίδιος παλεύει μέσα του, αλλά δεν με βλέπει ερωτικά, έχει συναίσθημα τα αγάπης, θέλει να είμαι καλά, αλλά μέχρι εκεί...δεν ξέρω.. νιώθεις θυμωμένος μου έχει πει κ ότι χρειάζεται χρόνο... αλλά δεν θέλει πλέον όπως είπα ούτε να τον ακουμπήσω ούτε το χέρι να του πιάσω,χτες πήγα να τού κάνω αγκαλιά κ μου λέει όχι μήν με ακουμπάς..και μετά μου λέει βλέπεις πως είναι;δεν ξέρω περνει εκδίκηση;; Μου έχει πει πάντως ότι τα έχει βρει με τον εαυτό του στο κομμάτι το ερωτικό κ δεν ξέρει εάν καλύπτεται με κανονική επαφή
    Θελει να επιμεινεις στις αγκαλιες για να δει οτι το εννοείς... Λέει αυτα για τον καναπέ κ το σεξ γ ν δει πως θα αντιδράσεις, αν θα ενδιαφερθείς... Εγώ θα πρότεινα να του πεις: οτι εισαι διαθέσιμη και οτι τον θέλεις, πχ να του χαϊδέψεις τα μαλιά... Θέλει υπομονή και ΕΠΙΜΟΝΗ απο μέρους σου. Αν θυμώσεις γ κτ θα επιβεβαιωθεί οτι αυτα π νομίζει γ εσένα εχει δίκιο... Έτσι το αισθάνομαι εγώ...

Member
    Είναι πολλά που έχω σκεφτεί,μου έχουν περάσει από το μυαλό χιλιάδες σενάρια, απλά δεν ξέρω εάν φοβάται να κάνει κίνηση, πληγωμένος, φοβάται μήπως τον απορρίψω πάλι κ με το που πάω να κάνω κίνηση αποτραβιέται επίτηδες,για να προστατεύσει τόν ίδιο κ να με κάνει να αισθανθώ όπως ο ίδιος παλιότερα,κ απλά για να πνίξει την ορμή του καταφεύγει σε πορνό κ συνομιλίες κ για επιβεβαίωση,δεν έχω ιδέα!!!
    Εχειε δίκιο σε αυτο diana, μην το νομίζεις απλά...

Senior Member
    Σε μία σχέση σέ ένα γάμο όταν είναι στα πρόθυρα του χωρισμού και οι δύο φταίνε, άλλος έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης άλλος έχει λιγότερο, δυστυχώς στην δικιά μου περίπτωση μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης έχω εγώ κ το αναγνωρίζω.Δυστυχως δεν ξυπνήσαμε ενα πρωί κ είπαμε έχουμε πρόβλημα, είναι καιρό αυτό, απλά δεν μιλούσαμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος,ο καθένας τραβούσε μόνος τού κουπί,με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε περάσει και όμορφα κ πολύ όμορφα! ψάχνω λύσεις συμβουλές για να κρατήσω αυτό τον άνθρωπο όχι για να χωρίσω, εάν δεν ήθελα θα το ειχα τελειώσει χωρίς να κάθομαι να γράφω εδώ μέσα! ότι κ να έχει κάνει έχει κάνει μπορεί όντως να είναι με άλλη μπορεί όντως να μην με θέλει, μπορεί όμως να με παίζει, μπορεί να έχει προβλημα , δεν έχω ιδέα!προς το παρών δεν θέλω να τα παρατήσω θέλω να πολεμήσω,να βρω στις στάχτες αυτού του γάμου εάν έχει απομείνει κάτι,και όπως έλεγαν και οι μεγαλύτεροι μας,οι παππούδες μας, όταν κάτι χαλούσε δεν το πετουσαμε το φτιάχναμε!
    Κι εγώ αυτής της άποψης με τους παππούδες είμαι αν έχει χαλάσει..........όχι αν έχει καταστραφεί...........από τη στιγμή που στέλνει φωτό σε άλλες τι ακριβώς να φτιάξεις;

Junior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Κι εγώ αυτής της άποψης με τους παππούδες είμαι αν έχει χαλάσει..........όχι αν έχει καταστραφεί...........από τη στιγμή που στέλνει φωτό σε άλλες τι ακριβώς να φτιάξεις;
    Να διευκρινίσω ότι δεν στέλνει φωτο με τον ίδιο, απλά φωτο που ξεπερνάει το αθώο.. όχι κάτι σκληρό κάτι που αρχίζεις κ το παρεξηγείς

Junior Member
    Λουλούδι βλέπω ότι το θεωρείς χαμένη υπόθεση, σεβαστή η άποψη σου, απλά θα σε παρακαλέσω εάν έχεις κάτι να προτείνεις καλώς, διαφορετικά δεν θα ήθελα συζητήσεις του τύπου μα σε κερατωνει, άφησε τον,τι περιμένεις κτλ σευχαριστω για τις απάντησεις σου παρόλα αυτά!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ammos View Post
    Θελει να επιμεινεις στις αγκαλιες για να δει οτι το εννοείς... Λέει αυτα για τον καναπέ κ το σεξ γ ν δει πως θα αντιδράσεις, αν θα ενδιαφερθείς... Εγώ θα πρότεινα να του πεις: οτι εισαι διαθέσιμη και οτι τον θέλεις, πχ να του χαϊδέψεις τα μαλιά... Θέλει υπομονή και ΕΠΙΜΟΝΗ απο μέρους σου. Αν θυμώσεις γ κτ θα επιβεβαιωθεί οτι αυτα π νομίζει γ εσένα εχει δίκιο... Έτσι το αισθάνομαι εγώ...

Θεωρώ πως έχεις δίκιο, χρειάζεται επιμονή κ υπομονή!

Senior Member
    Λουλούδι βλέπω ότι το θεωρείς χαμένη υπόθεση, σεβαστή η άποψη σου, απλά θα σε παρακαλέσω εάν έχεις κάτι να προτείνεις καλώς, διαφορετικά δεν θα ήθελα συζητήσεις του τύπου μα σε κερατωνει, άφησε τον,τι περιμένεις κτλ σευχαριστω για τις απάντησεις σου παρόλα αυτά!
    Τι να έχω να προτείνω εγώ το καλό σου ήθελα και βλέπω το παρεξηγείς.........θες να είσαι με αυτόν; Προσπάθησέ το αλλά θα κάνει πάλι τα ίδια!!!!! Έφταιγες κι εσύ δεν λέω αλλά δεν είναι και αντίδραση αυτή να θέλει να σε εκδικηθεί!!!!!! Για μένα δεν αξίζει να το προσπαθήσεις είτε γιατί είναι χαμένη υπόθεση είτε γιατί δεν αξίζει σαν άνθρωπος ο συγκεκριμένος! Δεν ξέρω και τι έχει γίνει!!!!! Οπότε θα σου πρότεινα να χωρίσεις και να βρεις κάποιον καλύτερο.......Στο χέρι σου είναι όμως, αν αντέχεις να σε κερατώνει μείνε......τώρα είσαι ερωτευμένη γι'αυτό νιώθεις έτσι......αλλά όχι και να μου τη λες επειδή θέλω να σε βοηθήσω.......

Junior Member
    Τι να έχω να προτείνω εγώ το καλό σου ήθελα και βλέπω το παρεξηγείς.........θες να είσαι με αυτόν; Προσπάθησέ το αλλά θα κάνει πάλι τα ίδια!!!!! Έφταιγες κι εσύ δεν λέω αλλά δεν είναι και αντίδραση αυτή να θέλει να σε εκδικηθεί!!!!!! Για μένα δεν αξίζει να το προσπαθήσεις είτε γιατί είναι χαμένη υπόθεση είτε γιατί δεν αξίζει σαν άνθρωπος ο συγκεκριμένος! Δεν ξέρω και τι έχει γίνει!!!!! Οπότε θα σου πρότεινα να χωρίσεις και να βρεις κάποιον καλύτερο.......Στο χέρι σου είναι όμως, αν αντέχεις να σε κερατώνει μείνε......τώρα είσαι ερωτευμένη γι'αυτό νιώθεις έτσι......αλλά όχι και να μου τη λες επειδή θέλω να σε βοηθήσω.......
    Παλεύω κ παλεψα μέσα μου αρκετά, έχω καταλήξει πως θέλω να το προσπαθήσω όπου κ να βγεί!

Senior Member
    τι να προσπαθήσεις ακριβως?...ο αντρας σου σε εχει γραμενη. για πιο λογο θες να προσπαθήσεις?

Banned
    δεν εχεις καταλαβει ακομα την ομοιοτητα του μαζι μου γιατι εγω τα λεω με ενα τροπο εριστικο καπιες φορες ενω αυτος εχει κερδισει την εμπιστοσυνη σου επειδη το παιζει οτι υποχωρει καθε φορα που θελεις κατι οπως τωρα πχ που το παιζει οτι παει σε ψυχολογο και επειδη ξερει οτι λυσαξες με τις ψυχαναλυσεις σκεφτεται οτι με το να σου λεει βλεπεις τωρα πως ειναι οτι ετσι θα ακουσεις τι λεει

πχ σου ελεγαν οι ψυχολογοι μη κανεις σεξ μαζι του για να αλαξει γνωμη και τωρα κανει και αυτος το ιδιο για να αλαξεις γνωμη και εσυ

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εχεις καταλαβει ακομα την ομοιοτητα του μαζι μου γιατι εγω τα λεω με ενα τροπο εριστικο καπιες φορες ενω αυτος εχει κερδισει την εμπιστοσυνη σου επειδη το παιζει οτι υποχωρει καθε φορα που θελεις κατι οπως τωρα πχ που το παιζει οτι παει σε ψυχολογο και επειδη ξερει οτι λυσαξες με τις ψυχαναλυσεις σκεφτεται οτι με το να σου λεει βλεπεις τωρα πως ειναι οτι ετσι θα ακουσεις τι λεει

πχ σου ελεγαν οι ψυχολογοι μη κανεις σεξ μαζι του για να αλαξει γνωμη και τωρα κανει και αυτος το ιδιο για να αλαξεις γνωμη και εσυ
    βρε Αλέξανδρε κανένας δεν έχει πάει κ πουθενά, κάνεις δεν έχει πάει σε ψυχολόγο, γιατί θεωρείς ότι έχεις ομοιότητες;

Banned
    για να στο πω πιο απλα προσπαθει να σου αποδειξει με πιο χαμηλους τονους απο οτι εγω οτι οι ψυχολογοι εφεραν το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που ηθελες αρα σκεφτεται θα πηγαινω στους ψυχολογους ενω θα τους πληρωνει η ιδια θα θελει σεξ και θα της λεω οχι και τελικα θα αλαξει τροπαριο και περιμενει να γυρισει η τροχαλια..

Junior Member
    Και το αποτέλεσμα ποίο; εφόσον γυρίσει η τροχός;

Junior Member
    Και το αποτέλεσμα ποίο; εφόσον γυρίσει η τροχός;
    Sorry ο τροχός

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast