Έχασα την σεξουαλικη μου ταυτότητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

Καλησπερα σας, ειμαι 23 χρονων.. δεν περίμενα ποτε οτι θα έγραφα σε τέτοιο φορουμ ποσο μαλλον δεν περιμενα ποτε οτι θα καταντουσα τοσο χαλια.... Το φορουμ το ανακάλυψα τυχαια ψαχνοντας λυσεις, ανθρωπους που ειχαν και εκφραζαν τα ιδια προβληματα με μενα. Θα μιλησω οσο πιο συνοπτικα αλλα και αναλυτικα γινεται για ενα απο τα προβληματα που εχω ή μαλλον τα προβληματα που με οδηγησαν σε αυτη την αδιεξοδο. Συγνώμη για τα ορθογραφικά η αν το κείμενο δεν εχει συνοχή , οι σκέψεις αυτη την στιγμή ειναι σαν χείμαρρος.

Σε ολη την μεχρι τωρα ζωη μου ημουν και θεωρω πως ειμαι ακομα στρειτ. Στα παιδικα μου χρονια ημουν ντροπαλος, δυσκολα ανοιγομουν η εκανα παρεα με αλλους. Στο γυμνασιο-λυκειο ειχα κανει φασεις με αρκετεσ κοπελες αλλα μονο 1 σχεση και αυτη για μικρό χρονικό διάστημα. Απο τα 18 μεχρι σημερα στα 23 εχω κανει σεξ με κοπελα 1 φορα μονο και αυτο σε φαση onenightstand , ποτε μου δεν εχω κανει ερωτα και δεν εχω νιωσει αυτη την εμπειρια. Τα βαζω με τον εαυτο μου πολλες φορες γιατι παντα δυσκολευομουν να κανω κατι με κοπελες. Ντρεπομουν , δεν ξερω πως να ξεκινησω μια κουβεντα η να κρατησω το ενδιαφερον μιας κοπελας, θεωρω τον εαυτο μου εντελως αποτυχημένο σε αυτο τον τομεα. Στα 4 Χρονια της φοιτητικησ μου ζωής κατάφερα να βγω με 2 κοπελες . Και στις 2 περιπτώσεις στο 2-3 ραντεβού με απέρριπταν κάνοντας με να απορώ μανιωδώς τι κάνω λαθος, η αυτοπεποίθηση μου ειναι γκρεμισμένη . Φοβάμαι τα Χρονια που περνάνε και εγω μένω στάσιμος σε οτι αφορά την ερωτική μου ζωη. Η ανάγκη για σεξ ειχε φτάσει στο αμήν τον τελευταίο χρονο και πιστεύω ήταν και η αρχή του μεγαλύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζω μεχρι σήμερα.

2 Χρονια τωρα έμπαινα σε σάιτ με τσατ μέσω κάμερας τα λεγόμενα Chatroulette προσπαθώντας να κατευνάσω τις ορμές μου. Τις περισσότερες φορές κατέληγα να κλικαρω για ώρες ώστε να βρω μια κοπέλα που να ψάχνει το ίδιο. Μην τα πολυλογώ , όσο περνούσε ο καιρός ειχα διαπιστώσει οτι οι άντρες που είχαν ομοφυλοφιλικές τάσεις ή ήταν γκει, σε αυτά τα σάιτ έβλεπα με ποσο ευκολία ανοιγοντουσαν για να βρουν κάποιον για μια ξεπέτα, άμα ρωτήσει κάποιος πως το ειχα διαπιστώσει απλα πολλες φορές έπιανα συζήτηση για να περάσει η ώρα και να κάνω την πλάκα μου χωρίς όμως τότε να εχω αμφιβολία για τον εαυτό μου, ήμουν ξεκάθαρα στρειτ τότε.

«Κοιτα οι ομοφυλοφιλοι ποσο ευκολα χωρίς ενοχές τύψεις και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κανουν σεξ , αρκει να αρεσει ο ένας στον άλλον» αυτο το συμπέρασμα ειχα βγάλει.

Έρχεται όμως κάποιες φορές μια στιγμή που σε προκαλεί σαν χαρακτήρα. Περνούσε ο καιρός και εγω χωρίς να το εχω καταλάβει πλέον μιλούσα μονο σε γκει ατομα σε αυτο το σάιτ, την έβρισκα περνούσε η ώρα . Ήταν στην φούσκα της φαντασία σαν μια απαγορευμένη φαντασίωση. Δεν αμφέβαλα τότε για την σεξουαλικη μου ταυτότητα. Ομως πως είναι δυνατόν ξαφνικά να έχεις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές φαντασιώσεις ;; Πως ειναι δυνατόν να πιέζεις τον εαυτό για κατι που δεν ειναι και εν μερη να καταφέρεις τον διχασεις;

Με βασάνιζε τόσο πολύ η σκέψη του εαυτού μου που έψαξα να γνωρίσω κάποιον να δοκιμάσω την "εμπειρία".Ολες τις φορές όμως έκανα πίσω και έλεγα στον εαυτό μου ‘’τι κανεις ρε τρελαθηκες;’’
    Εν τελεί Δεκέμβριο μήνα ήμουν σκατα ψυχολογικά με ειχε πιάσει παλι αυτο με τις κοπελες και το ποσο άχρηστος ειμαι. Βγηκα με την παρέα μου εκείνη την μέρα σε κλαμπ , έφαγα 1-2 άκυρα απο κοπελες και γύρισα σπίτι ρακος μεθυσμένος και άνοιξα το pc περνώντας απόφαση μεθυσμενος και ψυλογικα χάλια οτι θα πειραματιστώ.

Η "εμπειρία" μου έληξε με εμένα αηδιασμένο. Δεν έχω νιώσει στην ζωή μου μεγαλύτερη αηδία στη σκέψη του τι πήγα και έκανα. Εκείνη την στιγμή οτι φαντασιώσεις είχα που ήθελα να πραγματοποιήσει ήθελα να τις ξεχάσω.
    Όταν έφυγα, ένιωσα πολύ περισσότερο μπερδεμενος από ότι ένιωθα πριν. Βεβαια ανακουφίστηκα για λιγο, επειδή σκέφτηκα πως αν δεν μου άρεσε η "εμπειρία" τότε προφανώς είμαι στρειτ. Πέρασαν 2 βδομάδες ώστε να καταλαβω τι ειχα κανει και να βάλω τις σκέψεις σε μια τάξη. Για λιγο καιρό ένιωσα πως το ειχα ξεπεράσει.

Η σκέψη που έκρυψα όμως είσαι σαν την μύγα που δεν θα σταματήσει να κολλάει στο πρόσωπο σου μέχρι να την σκοτώσεις.
    Οι φαντασιώσεις επανήλθαν και το πρόβλημα αναζωπυρώθηκε. Πως ειναι δυνατόν μια πράξη που με αηδιάζει αλλα σαν φαντασίωση να μου αρεσει ομως;;
    Πλέον, έχει αρχίσει συνειδητά να μου γίνεται ψύχωση. Κάθε μέρα σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια ειμαι στρειτ ειμαι bi? Γιατι το έκανα πως θα ζήσω με αυτο; Είναι η αγχωμένη πλευρά του εαυτού μου που τρέχει να δει τι προσπαθώ να κρύψει. Ίσως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην φούσκα της φαντασίας για παντα γιατι αν τα κανεις πραγματικότητα ίσως αλλάξει όλο σου το ειναι.

Νομίζω ότι ξέρω τι μου συμβαίνει και μάλιστα πολύ καλά. Δεν ειχα εμπειρία με κοπελες και συνάμα σεξουαλικη ζωη , όταν η κατάσταση έφτασε το αμήν πίεσα τον εαυτό μου για κατι που δεν ήμουν εγω , αν ειχα μια νορμαλ ερωτική ζωη δεν θα ειχα φτάσει εδω που ειμαι. Με λίγα λόγια κατάλαβα οτι μου έλειπε αφάνταστα η σεξουαλικη πράξη.

Εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία που προσφέρει το site για να θέσω το "πρόβλημα" μου, επειδή μου άρεσει η ευγένεια και η θετική σκέψη του φόρουμ Αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν θέλω να είμαι αμφιφυλόφιλος και είναι αλήθεια, δεν θέλω. Δεν θέλω γιατι νιώθω πως εχω απογοήτευση τον κοινωνικό μου περίγυρο οικογένεια , οπότε εκ των πραγμάτων θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου κρυμμένος απο ολα . Όλα θα μου θυμίζουν το γιατί, το οποίο γιατί θα με κάνει να θέλω να ξεχνάω...

Τονίζω, για να κλείσω, ότι δεν είμαι καλά - όχι πάντα εννοείται, τώρα που γράφω όμως δεν είμαι καλά. Εχω πάθει 2-3 κρίσεις πανικού η μια μάλιστα χτες . Δεν ειμαι αυτός που ήμουν και πολυ φοβάμαι οτι δεν θα ξαναγίνω αυτός που ήμουν. Δεν ψάχνω βοηθεία απο δω απλα ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω κάπου και θεώρησα οτι εδω ειναι το κατάλληλο μέρος. Αν το επέτρεπαν τα οικονομικά θα πήγαινα σε ψυχολόγο αλλα θα πρέπει να δώσω την μάχη μόνος μου

Ευχαριστώ για τον χρονο σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jon330 View Post

Αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν θέλω να είμαι αμφιφυλόφιλος και είναι αλήθεια, δεν θέλω. Δεν θέλω γιατι νιώθω πως εχω απογοήτευση τον κοινωνικό μου περίγυρο οικογένεια , οπότε εκ των πραγμάτων θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου κρυμμένος απο ολα .

.

δεν ξερω αν το καταλαβαινεις, αλλα μονο αυτα τα δυο ειναι προβληματα σου.

οτι θεωρεις πως εχασες την σεξουαλικη σου ταυτοτητα και οτι δεν θελεις να εισαι αμφιφυλοφιλος.
    εισαι αυτος που εισαι μην μπλεκεις με κοινωνικα στερεοτυπα. ο καθε ενας οτι του αρεσει φτανει να μην ενοχλει τους αλλους.
    πρεπει να καταλαβεις οτι ζεις για εσενα και οχι για τον περιγυρο την οικογενεια τους γειτονες κτλ
    μπορεις να κανεις οτι θελεις χωρις να κρυβεις τιποτα το εχουν κανει πολλοι αλλοι πριν απο εσενα.
    οσο για τις σχεσεις με τις κοπελες, ουτε αυτες γνωριζουν αντρα απο το κλαμπ οι περισοτερες μονες φευγουν αλλα και οταν δεν γινει ετσι γινεται μετα το πρωτο σεξ. αρα μην το βαζεις κατω

Junior Member
    Σε ευχαριστω Νίκο για το ενδιαφέρον.
    Δεν ειναι τοσο τα κοινωνικά στερεότυπα που με προβληματίζουν αλλα στο οτι έφτασα σε σημείο να εξανάγκασω τον εαυτό μου να πειραματιστεί με το ίδιο φύλο επειδή ειχα μηδενική ερωτική ζωη, και πήρα αυτη την απόφαση ενώ ήμουν μεθυσμενος και απελπισμένος. Ειμαι απόλυτα σίγουρος οτι αν ειχα μια κοπέλα ολα αυτά δεν θα μου είχαν συμβεί. Ελπίζω κάποια στιγμή το μυαλό μου να ηρεμήσει μια και καλη ωστε να δει τα πράγματα καθαρά διότι το υπερβολικό άγχος και στρες της όλης κατάστασης απλα με καταστρέφει. Η αληθεια ειναι όταν πάω γυμναςτηριο ξεχνιέμαι για 1-2 ώρες χαλαρώνω ψυχικά και με βοηθάει να δω ήρεμα την όλη κατάσταση , τότε διαπιστώνω οτι σκέφτομαι λογικά και λεω στον εαυτό μου οτι ήταν ένας πειραματιςμος και τπτ παραπάνω συνεχίζω κανονικά την ζωη μου. Βέβαια όταν γυρίσω σπίτι όλες οι σκέψεις με κυριεύουν και χάνω το μυαλό μου.

Ίσως το ειχα διατυπώσει λαθος , φυσικά ζω για μενα και δεν κάνω κατι επειδή αναγκάζομαι η μου επιβάλλεται (στερεότυπα) απλα το κρύβω Γιατι η οικογένεια μου δεν ειναι σε τέτοια θέση έχουν φαει πολλα χαστούκια της ζωής οι γονείς μου και κατι τέτοιο θα ήταν οτι χειρότερο για εκείνος , το κρύβω για δικο τους καλο.
    Δεν θέλω να σε κουράσω Γιατι νομίζω επαναλαμβάνομαι.

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.

Senior Member
    Καλησπερα σας, ειμαι 23 χρονων.. δεν περίμενα ποτε οτι θα έγραφα σε τέτοιο φορουμ ποσο μαλλον δεν περιμενα ποτε οτι θα καταντουσα τοσο χαλια.... Το φορουμ το ανακάλυψα τυχαια ψαχνοντας λυσεις, ανθρωπους που ειχαν και εκφραζαν τα ιδια προβληματα με μενα. Θα μιλησω οσο πιο συνοπτικα αλλα και αναλυτικα γινεται για ενα απο τα προβληματα που εχω ή μαλλον τα προβληματα που με οδηγησαν σε αυτη την αδιεξοδο. Συγνώμη για τα ορθογραφικά η αν το κείμενο δεν εχει συνοχή , οι σκέψεις αυτη την στιγμή ειναι σαν χείμαρρος.

Σε ολη την μεχρι τωρα ζωη μου ημουν και θεωρω πως ειμαι ακομα στρειτ. Στα παιδικα μου χρονια ημουν ντροπαλος, δυσκολα ανοιγομουν η εκανα παρεα με αλλους. Στο γυμνασιο-λυκειο ειχα κανει φασεις με αρκετεσ κοπελες αλλα μονο 1 σχεση και αυτη για μικρό χρονικό διάστημα. Απο τα 18 μεχρι σημερα στα 23 εχω κανει σεξ με κοπελα 1 φορα μονο και αυτο σε φαση onenightstand , ποτε μου δεν εχω κανει ερωτα και δεν εχω νιωσει αυτη την εμπειρια. Τα βαζω με τον εαυτο μου πολλες φορες γιατι παντα δυσκολευομουν να κανω κατι με κοπελες. Ντρεπομουν , δεν ξερω πως να ξεκινησω μια κουβεντα η να κρατησω το ενδιαφερον μιας κοπελας, θεωρω τον εαυτο μου εντελως αποτυχημένο σε αυτο τον τομεα. Στα 4 Χρονια της φοιτητικησ μου ζωής κατάφερα να βγω με 2 κοπελες . Και στις 2 περιπτώσεις στο 2-3 ραντεβού με απέρριπταν κάνοντας με να απορώ μανιωδώς τι κάνω λαθος, η αυτοπεποίθηση μου ειναι γκρεμισμένη . Φοβάμαι τα Χρονια που περνάνε και εγω μένω στάσιμος σε οτι αφορά την ερωτική μου ζωη. Η ανάγκη για σεξ ειχε φτάσει στο αμήν τον τελευταίο χρονο και πιστεύω ήταν και η αρχή του μεγαλύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζω μεχρι σήμερα.

2 Χρονια τωρα έμπαινα σε σάιτ με τσατ μέσω κάμερας τα λεγόμενα Chatroulette προσπαθώντας να κατευνάσω τις ορμές μου. Τις περισσότερες φορές κατέληγα να κλικαρω για ώρες ώστε να βρω μια κοπέλα που να ψάχνει το ίδιο. Μην τα πολυλογώ , όσο περνούσε ο καιρός ειχα διαπιστώσει οτι οι άντρες που είχαν ομοφυλοφιλικές τάσεις ή ήταν γκει, σε αυτά τα σάιτ έβλεπα με ποσο ευκολία ανοιγοντουσαν για να βρουν κάποιον για μια ξεπέτα, άμα ρωτήσει κάποιος πως το ειχα διαπιστώσει απλα πολλες φορές έπιανα συζήτηση για να περάσει η ώρα και να κάνω την πλάκα μου χωρίς όμως τότε να εχω αμφιβολία για τον εαυτό μου, ήμουν ξεκάθαρα στρειτ τότε.

«Κοιτα οι ομοφυλοφιλοι ποσο ευκολα χωρίς ενοχές τύψεις και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κανουν σεξ , αρκει να αρεσει ο ένας στον άλλον» αυτο το συμπέρασμα ειχα βγάλει.

Έρχεται όμως κάποιες φορές μια στιγμή που σε προκαλεί σαν χαρακτήρα. Περνούσε ο καιρός και εγω χωρίς να το εχω καταλάβει πλέον μιλούσα μονο σε γκει ατομα σε αυτο το σάιτ, την έβρισκα περνούσε η ώρα . Ήταν στην φούσκα της φαντασία σαν μια απαγορευμένη φαντασίωση. Δεν αμφέβαλα τότε για την σεξουαλικη μου ταυτότητα. Ομως πως είναι δυνατόν ξαφνικά να έχεις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές φαντασιώσεις ;; Πως ειναι δυνατόν να πιέζεις τον εαυτό για κατι που δεν ειναι και εν μερη να καταφέρεις τον διχασεις;

Με βασάνιζε τόσο πολύ η σκέψη του εαυτού μου που έψαξα να γνωρίσω κάποιον να δοκιμάσω την "εμπειρία".Ολες τις φορές όμως έκανα πίσω και έλεγα στον εαυτό μου ‘’τι κανεις ρε τρελαθηκες;’’
    Εν τελεί Δεκέμβριο μήνα ήμουν σκατα ψυχολογικά με ειχε πιάσει παλι αυτο με τις κοπελες και το ποσο άχρηστος ειμαι. Βγηκα με την παρέα μου εκείνη την μέρα σε κλαμπ , έφαγα 1-2 άκυρα απο κοπελες και γύρισα σπίτι ρακος μεθυσμένος και άνοιξα το pc περνώντας απόφαση μεθυσμενος και ψυλογικα χάλια οτι θα πειραματιστώ.

Η "εμπειρία" μου έληξε με εμένα αηδιασμένο. Δεν έχω νιώσει στην ζωή μου μεγαλύτερη αηδία στη σκέψη του τι πήγα και έκανα. Εκείνη την στιγμή οτι φαντασιώσεις είχα που ήθελα να πραγματοποιήσει ήθελα να τις ξεχάσω.
    Όταν έφυγα, ένιωσα πολύ περισσότερο μπερδεμενος από ότι ένιωθα πριν. Βεβαια ανακουφίστηκα για λιγο, επειδή σκέφτηκα πως αν δεν μου άρεσε η "εμπειρία" τότε προφανώς είμαι στρειτ. Πέρασαν 2 βδομάδες ώστε να καταλαβω τι ειχα κανει και να βάλω τις σκέψεις σε μια τάξη. Για λιγο καιρό ένιωσα πως το ειχα ξεπεράσει.

Η σκέψη που έκρυψα όμως είσαι σαν την μύγα που δεν θα σταματήσει να κολλάει στο πρόσωπο σου μέχρι να την σκοτώσεις.
    Οι φαντασιώσεις επανήλθαν και το πρόβλημα αναζωπυρώθηκε. Πως ειναι δυνατόν μια πράξη που με αηδιάζει αλλα σαν φαντασίωση να μου αρεσει ομως;;
    Πλέον, έχει αρχίσει συνειδητά να μου γίνεται ψύχωση. Κάθε μέρα σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια ειμαι στρειτ ειμαι bi? Γιατι το έκανα πως θα ζήσω με αυτο; Είναι η αγχωμένη πλευρά του εαυτού μου που τρέχει να δει τι προσπαθώ να κρύψει. Ίσως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην φούσκα της φαντασίας για παντα γιατι αν τα κανεις πραγματικότητα ίσως αλλάξει όλο σου το ειναι.

Νομίζω ότι ξέρω τι μου συμβαίνει και μάλιστα πολύ καλά. Δεν ειχα εμπειρία με κοπελες και συνάμα σεξουαλικη ζωη , όταν η κατάσταση έφτασε το αμήν πίεσα τον εαυτό μου για κατι που δεν ήμουν εγω , αν ειχα μια νορμαλ ερωτική ζωη δεν θα ειχα φτάσει εδω που ειμαι. Με λίγα λόγια κατάλαβα οτι μου έλειπε αφάνταστα η σεξουαλικη πράξη.

Εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία που προσφέρει το site για να θέσω το "πρόβλημα" μου, επειδή μου άρεσει η ευγένεια και η θετική σκέψη του φόρουμ Αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν θέλω να είμαι αμφιφυλόφιλος και είναι αλήθεια, δεν θέλω. Δεν θέλω γιατι νιώθω πως εχω απογοήτευση τον κοινωνικό μου περίγυρο οικογένεια , οπότε εκ των πραγμάτων θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου κρυμμένος απο ολα . Όλα θα μου θυμίζουν το γιατί, το οποίο γιατί θα με κάνει να θέλω να ξεχνάω...

Τονίζω, για να κλείσω, ότι δεν είμαι καλά - όχι πάντα εννοείται, τώρα που γράφω όμως δεν είμαι καλά. Εχω πάθει 2-3 κρίσεις πανικού η μια μάλιστα χτες . Δεν ειμαι αυτός που ήμουν και πολυ φοβάμαι οτι δεν θα ξαναγίνω αυτός που ήμουν. Δεν ψάχνω βοηθεία απο δω απλα ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω κάπου και θεώρησα οτι εδω ειναι το κατάλληλο μέρος. Αν το επέτρεπαν τα οικονομικά θα πήγαινα σε ψυχολόγο αλλα θα πρέπει να δώσω την μάχη μόνος μου

Φίλε μου καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ..
    Νομίζεις ότι έχασες την ταυτότητα σου.
    Εγώ με βάση αυτά που διάβασες δεν νομίζω ότι την έχασες σου αρέσουν οι κοπέλες απλά αυτό που έγινε έγινε από καθαρή απογοήτευση και μόνο αυτό δεν σήμερα ότι ούτε ότι είσαι γκέι ούτε ότι έχασες την ταυτότητα σου.μονος σου μπερδεύεις την ταυτότητα σου και δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις αυτό.
    Όσο αφορά το χαμένο χρόνο σου στα ερωτικά σε πληροροφο ότι εσύ στα 23 πάλι καλά είσαι που έκανες και σεξ έστω μια φορά οι πιο πολλοί από μας κάναμε σεξ πολύ μεγαλύτεροι από σένα και μάλιστα επί πληρωμή...εσύ πάλι σε πλεονεκτική θέση είσαι...πολύ από μας πολλές φορές απελπιστικαμε με της αποτυχίες και της απορρίψεις μας..αυτό όμως δεν σήμερα ότι είμαστε γκέι ούτε ότι έχουμε χάσει την ταυτότητα μας...ήταν κάπως αναμενόμενο να λιγισεις μπενωντας συνέχεια σε αυτά τα σάιτ ο άνθρωπος στην απελπισία του πολλά μπορεί να κάνει.ξεπερασε το σβηστό από μυαλό σου συνχωρεσετον εαυτό σου και πάνε παρακάτω.
    Σίγουρα θα βρεις ένα κορίτσι που θα σε ερωτευθεί και θα σε αγαπήσει σε άλλους ερχοντε νωρίς σε άλλους αργά..εγώ με αυτά που διάβασα είμαι σίγουρος ότι είσαι 100% στρέιτ..απλά σε μια στιγμή απελπισία ς έγινε ότι εγινε.μην κολλάς ..

Junior Member
    Αγαπητέ μου φίλε πιστεύω ότι ούτε την σεξουαλική ταυτότητα σου έχασες, ούτε γκέι είσαι. Στους άνδρες ψάχνεις να βρεις την πατρική φιγούρα που δεν είχες, αντλείς μια ευχαρίστηση. Το θέμα σου είναι πολύ ποιο βαθύ και πολύπλοκο πιστεύω και κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό. Καλή τύχη να έχεις!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Paylos View Post
    Αγαπητέ μου φίλε πιστεύω ότι ούτε την σεξουαλική ταυτότητα σου έχασες, ούτε γκέι είσαι. Στους άνδρες ψάχνεις να βρεις την πατρική φιγούρα που δεν είχες, αντλείς μια ευχαρίστηση. Το θέμα σου είναι πολύ ποιο βαθύ και πολύπλοκο πιστεύω και κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό. Καλή τύχη να έχεις!
    Καλημερα Παύλο , εγω θεωρώ πως εχω την πατρική φιγούρα , ο πατέρας μου με μεγάλωσε με στοργή αγάπη και αξιοπρέπεια την οποία λαμβάνω ακομα, δεν νομίζω οτι ψάχνω αυτο στους άντρες. Στους άντρες προσπάθησα να καλυψω την σωματικηανάγκη για σεξουαλικη ικανοποίηση μονο και μονο επειδή τοσα Χρονια αποτυγχάνω με τις κοπελες. Δεν ήμουν ο εαυτός μου όταν πειραματίστηκα , με ειχε τυφλώσει το αλκοόλ η απελπισία , ήμουν σαν εναν ναρκομανή που ήθελε να παρει την δόση του. Για να κλείσω σαφώς το πρόβλημα ειναι πολύπλοκο και χρειάζεται συμβουλή ειδικού αλλα δεν εχω την οικονομική δυνατότητα

Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον.

Junior Member

Εντάξει σιγά το πράγμα. Και εγώ έχω πάει 2 φορές με άθλιες κοπέλες που πράγματι είχα σιχαθεί τον εαυτό μου μετά, απλά για να επιβεβαιωθω.
    Δεν έχω ομοφυλόφιλη εμπειρία αν και πολλές φορές το σκέφτομαι... Αν το κάνω και δε μου αρέσει, θα είναι μάλλον σαν εκείνες τις 2.

Εστάλη από Redmi Note 5A Prime στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Quote Originally Posted by Esco View Post
    Εντάξει σιγά το πράγμα. Και εγώ έχω πάει 2 φορές με άθλιες κοπέλες που πράγματι είχα σιχαθεί τον εαυτό μου μετά, απλά για να επιβεβαιωθω.
    Δεν έχω ομοφυλόφιλη εμπειρία αν και πολλές φορές το σκέφτομαι... Αν το κάνω και δε μου αρέσει, θα είναι μάλλον σαν εκείνες τις 2[/URL]
    Και εγω ετσι έλεγα στην αρχή φίλε μου , « Αν το κάνω και δεν μου αρεσει απλα θα το προσπεράσω σαν να μην έγινε τίποτα» . Τελικά έκανα το μεγαλύτερο λαθος της ζωής μου μεχρι τωρα. Και αυτο που με βασανίζει και δυσκολεύει την κατάσταση ώστε να το ξεπεράσω ειναι οτι ενώ σαν βίωμα πράξη δεν μου αρεσε καθόλου , σαν φαντασίωση όμως ακομα μαρεσει και ειναι εντελώς περίεργο αυτο . Τελικά κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν στην φούσκα της φαντασίας.

Senior Member
    Και εγω ετσι έλεγα στην αρχή φίλε μου , « Αν το κάνω και δεν μου αρεσει απλα θα το προσπεράσω σαν να μην έγινε τίποτα» . Τελικά έκανα το μεγαλύτερο λαθος της ζωής μου μεχρι τωρα. Και αυτο που με βασανίζει και δυσκολεύει την κατάσταση ώστε να το ξεπεράσω ειναι οτι ενώ σαν βίωμα πράξη δεν μου αρεσε καθόλου , σαν φαντασίωση όμως ακομα μαρεσει και ειναι εντελώς περίεργο αυτο . Τελικά κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν στην φούσκα της φαντασίας.
    Μια αφυσικη ανωμαλια ειναι που λογω εποχων εχει παρει διαστασεις λογω προπαγανδας,μπορει γι αυτο κι εκεινη τη στιγμη να σου φανηκε οτι δεν ειναι κακο.

Προχωρα με γυναικες και μην ξανακοιταξεις προς τα κει,δες το σα μια ανοησια που εκανες σε μια φαση αδυναμιας και ξεπεσμου,σα να πηρες πρεζα.

Junior Member
    Φίλε μου κι εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω, αλλά έτσι όπως τα λες το ξανασκεφτομαι

Senior Member
    Να ψαξουμε να τη βρουμε ρε συ Jon!!!
    Πας καλα παιδι μου? Σιγα τι εκανες!!! ΣΕΞ σεξ σεξ σ ε ξ Σ Ε Ξ με συναινεση και των 2 ! Και σου αρεσε σωματικα γι αυτο και εχεις φαντασιωσεις να το ξανακανεις.
    Σιγα το εγκλημα. Ουτε σκοτωσες ουτε βιασες.
    Απενοχοποιησου! Απολογεισαι λες και εκανες το μεγαλυτερο κακο στη γη. wtf!!! 2018
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Φίλε μου κι εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω, αλλά έτσι όπως τα λες το ξανασκεφτομαι
    Εσυ στο διπλανο νημα λες οτι εισαι σε σοβαρη πολυετη σχεση και οτι εχετε φτιαξει με την κοπελα σου ενα ομορφο και ηρεμο σπιτικο. Κλαμα!!!!(Δεν εχει ιμοτικονς αυτη η ενοτητα......)
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Νομίζω το πρόβλημα σου το έχεις αντιληφθεί περίεργα... Από τη στιγμή που δεν σου άρεσε και προτιμάς σαφώς μια κοπέλα τότε το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι το τι κάνεις λάθος! Βλέπω ότι έχεις τάξη στα λεγόμενα σου.. ξέρεις να εκφράζεσαι.. οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα στο ότι δεν μπορείς να πλησιάσεις μια κοπέλα... Για εμένα είναι λάθος από απελπισία να ψάχνεις ανάμεσα σε άντρες.. Ενώ δεν είναι αυτό που αρχικά σε τραβάει σε όλη τη ζωή σου... ξέρω αγόρια που δεν είναι πολύ εμφανησιμα και δεν βρίσκουν.. Αλλά που φοβούνται την απόρριψη και δεν προσπαθούν.. Αλλά που δεν ξέρουν πως να την προσελκύσουν σωστά με το λογο τους.. ψάξε να βρεις την αιτία..!

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εσυ στο διπλανο νημα λες οτι εισαι σε σοβαρη πολυετη σχεση και οτι εχετε φτιαξει με την κοπελα σου ενα ομορφο και ηρεμο σπιτικο. Κλαμα!!!!(Δεν εχει ιμοτικονς αυτη η ενοτητα......)
    Τι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς;
    Και προς τι η ειρωνεία;
    Το μυαλό καλό είναι να τρέχει πιο γρήγορα από το χέρι..
    Λυπάμαι!!!

Senior Member
    Τι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς;
    Και προς τι η ειρωνεία;
    Το μυαλό καλό είναι να τρέχει πιο γρήγορα από το χέρι..
    Λυπάμαι!!!
    Εσυ γιατι λυπασαι? Η κοπελα σου θα λυπαται οταν μαθει οτι ψαχνεσαι να κανεις ομοφυλοφιλικο σεξ

Page 1 of 2 12 LastLast