γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 217
    Senior Member
    ...............................
    Last edited by λουλούδι; 15-02-2018 at 06:14.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ πάντως διαφωνώ με το ότι απαραίτητα ο άλλος της έδωσε θάρρος. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν από μόνοι τους το θάρρος ή μπορεί να ερμηνεύσουν ως πράσινο φως την ευγένεια του άλλου ή την φιλικότητα. Δεν το αποκλείω να είναι τέτοια περίπτωση η περίπτωση της γυναίκας που περιγράφει η θεματοθέτρια.

Βέβαια το ότι μετά θα κολακευτεί ο άλλος, ειδικά αν βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση όπου θα του έχει λείψει λίγο ίσως η επιβεβαίωση, ο ενθουσιασμός κτλ, αυτό ναι, φυσικά μπορεί να ισχύει.
    Αλλά έχω δει περίπτωση ο άλλος καθόλου να μην της έχει δώσει θάρρος, κι η άλλη να επιμένει να του την πέφτει στην ψύχρα μέχρι που στο τέλος χρειάστηκε να αγριέψει πολύ το πράγμα και να την απειλήσει πως θα την κοπανήσει για να σταματήσει.
    Ναι, θάρρος δεν της έδωσε, νομίζω. Αλλά ανταποκρίθηκε στο φλερτ, του άρεσε, κι αυτό είναι ένα είδος "δίνω θάρρος". Ήταν σπίτι τους κι ένιωσε την ανάγκη να είναι ευγενικός. Πάντως ο τρόπος του είναι πάντα πολύ φιλικός κι ευγενικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Ναι, προσπαθώ να μην υποτιμήσω, αλλά ούτε και να υπερτιμήσω την κατάσταση, θέλει όμως προσοχή το θέμα, έχεις δίκιο.
    Κυρίως μην κάνεις γκρίνιες στον άντρα σου για αυτό το θέμα! Το θεωρώ καταστρεπτικό για μια σχέση και βασικά νομίζω οτι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε απατήσει τελικά.
    Ξέκοψε τελείως από αυτή τη γυναίκα, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνεις εντελώς αγενής μαζί της και έχε το νου διακριτικά στο αν κάνει κι ο άντρας σου το ίδιο. Μην το ξανασυζητήσεις μαζί του ποτέ.

Προφανώς κολακεύτηκε από το στενό μαρκάρισμα που του κανε η άλλη, αλλά οκ, και ποιος δεν κολακεύεται όταν του τη πέφτει κάποιος/α ?
    Αλλά είδες τι είπες? Του έκανε κοπλιμέντα όλο το βράδυ, τι ωραίο πουλόβερ, του χαίδευε το πρόσωπο....δες το σαν ευκαιρία, πόσο καιρό έχεις εσύ να τον δεις ή να του μιλήσεις έτσι; Δες το σαν ευκαιρία να ανανεωθείτε, κάντου μια έκπληξη, κάτι που έχετε καιρό να κάνετε σαν ζευγάρι...θυμησε του γιατί σε ερωτεύτηκε!!!

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Φοβάμαι ότι με απάτησε!! Κλαίω αυτή τη στιγμή ήταν ο άνθρωπός μου 2,5 χρόνια τώρα!!!!!! Ζούμε μαζί...........και να μου κάνει τέτοιο πράγμα;;;;;;;; Μου είχε πει η θεία μου και ο ξάδερφός μου ότι τον είχαν δει με κοπέλα όταν είχαμε χωρίσει και τότε τσακωνόμασταν συνέχεια όποτε μιλάγαμε αλλά εγώ δεν τους πίστεψα γιατί τους έβγαλε ψεύτες!!!!!!!!!! Γκρεμίζεται όλη η γη κάτω από τα πόδια μου αν και πολλές υποψίες τις είχα!!!!!!! Δεν με πειράζουν οι φωνές........αλλά απάτη;;;;;;;
    Λουλούδι, νόμιζα ότι μόνο εγώ έζησα κάτι τέτοιο, αλλά κι εσύ και η Ελισάβετ κάνατε παρόμοιες εμπειρίες. Δεν συνέβη μάλλον μόνο σε μένα. Καλή δύναμη σου εύχομαι

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κυρίως μην κάνεις γκρίνιες στον άντρα σου για αυτό το θέμα! Το θεωρώ καταστρεπτικό για μια σχέση και βασικά νομίζω οτι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε απατήσει τελικά.
    Ξέκοψε τελείως από αυτή τη γυναίκα, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνεις εντελώς αγενής μαζί της και έχε το νου διακριτικά στο αν κάνει κι ο άντρας σου το ίδιο. Μην το ξανασυζητήσεις μαζί του ποτέ.

Προφανώς κολακεύτηκε από το στενό μαρκάρισμα που του κανε η άλλη, αλλά οκ, και ποιος δεν κολακεύεται όταν του τη πέφτει κάποιος/α ?
    Αλλά είδες τι είπες? Του έκανε κοπλιμέντα όλο το βράδυ, τι ωραίο πουλόβερ, του χαίδευε το πρόσωπο....δες το σαν ευκαιρία, πόσο καιρό έχεις εσύ να τον δεις ή να του μιλήσεις έτσι; Δες το σαν ευκαιρία να ανανεωθείτε, κάντου μια έκπληξη, κάτι που έχετε καιρό να κάνετε σαν ζευγάρι...θυμησε του γιατί σε ερωτεύτηκε!!!
    Ναι, πολύ σωστά όλα όσα γράφεις, Ελισάβετ. Η κρίση είναι παράλληλα ίσως και μια ευκαιρία. Με εκείνην ξέκοψα, μου έγραψε ότι την απογοήτευσα. Εγώ εκείνην; Έχει ένα απίστευτο θράσος. Πάντως είχε μέθοδο όλο της το πλησίασμα κι όλες της οι αντιδράσεις. Νομίζω ότι με περνούσε για χαζή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Φοβάμαι ότι με απάτησε!! Κλαίω αυτή τη στιγμή ήταν ο άνθρωπός μου 2,5 χρόνια τώρα!!!!!! Ζούμε μαζί...........και να μου κάνει τέτοιο πράγμα;;;;;;;; Μου είχε πει η θεία μου και ο ξάδερφός μου ότι τον είχαν δει με κοπέλα όταν είχαμε χωρίσει και τότε τσακωνόμασταν συνέχεια όποτε μιλάγαμε αλλά εγώ δεν τους πίστεψα γιατί τους έβγαλε ψεύτες!!!!!!!!!! Γκρεμίζεται όλη η γη κάτω από τα πόδια μου αν και πολλές υποψίες τις είχα!!!!!!! Δεν με πειράζουν οι φωνές........αλλά απάτη;;;;;;;
    Ηρέμησε λουλούδι! Το οτι τα λέμε εδώ αυτά δεν σημαίνει πως σε απάτησε οπωσδήποτε. Μπορεί και να μην έγινε τίποτα. Και μένα τότε ο φίλος μου δεν είχε απατήσει και εγώ τον χώρισα επειδή δεν τον πίστευα.
    Θέλει ηρεμία το πράγμα, όχι πανικό. Εξήγησε του ήρεμα κι ωραία ότι σε ενοχλεί που διατηρεί επαφές μαζί της, κάντον να καταλάβει οτι αυτό σε πληγώνει και σε πονάει και θα δεις πως θα πάει.

Senior Member
    Ναι, πολύ σωστά όλα όσα γράφεις, Ελισάβετ. Η κρίση είναι παράλληλα ίσως και μια ευκαιρία. Με εκείνην ξέκοψα, μου έγραψε ότι την απογοήτευσα. Εγώ εκείνην; Έχει ένα απίστευτο θράσος. Πάντως είχε μέθοδο όλο της το πλησίασμα κι όλες της οι αντιδράσεις. Νομίζω ότι με περνούσε για χαζή.
    Την απογοήτευσες; χαχαχα Τραγική! Δεν πειράζει ας απογοητευουμε και κανέναν που και που. Θα το αντέξει.
    Μη της αφήσεις κανένα περιθώριο για επαναπροσέγγιση και μην τσιμπήσεις ο, τι κι αν σου πει.

Άντε σχεδίασε και μια ωραία βραδιά με τον καλό σου απόψε κι ας την να κουρεύεται κορίτσι μου.

Senior Member
    ...........................
    Last edited by λουλούδι; 15-02-2018 at 06:14.

Senior Member
    .........................
    Last edited by λουλούδι; 15-02-2018 at 06:15.

Senior Member
    ............................
    Last edited by λουλούδι; 15-02-2018 at 06:15.

Senior Member
    Ναι, θάρρος δεν της έδωσε, νομίζω. Αλλά ανταποκρίθηκε στο φλερτ, του άρεσε, κι αυτό είναι ένα είδος "δίνω θάρρος". Ήταν σπίτι τους κι ένιωσε την ανάγκη να είναι ευγενικός. Πάντως ο τρόπος του είναι πάντα πολύ φιλικός κι ευγενικός.
    Οσο θαρρος και να εδωσε οταν δεχτηκε το φλερτ της στο σπιτι της, που οπως λες μπορει να το εκανε μεταξυ ευγενειας και επιβεβαιωσης, ΜΗΝ ξεχνας οτι ουτε το φιλι της δεχτηκε και κυριως το να την παραπεμψει σε σενα ενω εκεινη επιχειρησε να σε παρακαμψει βγαζοντας σε οριστικα απο την μεση, με την απαντηση του στο μειλ της οπου της ειπε οτι ισχυει οτι της ειπες εσυ και δεν υπαρχει τπτ αλλονα ειπωθει, ηταν η απολυτη γειωση.
    Μην ανησυχεις, αλλα εχε το νου σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Οσο θαρρος και να εδωσε οταν δεχτηκε το φλερτ της στο σπιτι της, που οπως λες μπορει να το εκανε μεταξυ ευγενειας και επιβεβαιωσης, ΜΗΝ ξεχνας οτι ουτε το φιλι της δεχτηκε και κυριως το να την παραπεμψει σε σενα ενω εκεινη επιχειρησε να σε παρακαμψει βγαζοντας σε οριστικα απο την μεση, με την απαντηση του στο μειλ της οπου της ειπε οτι ισχυει οτι της ειπες εσυ και δεν υπαρχει τπτ αλλονα ειπωθει, ηταν η απολυτη γειωση.
    Μην ανησυχεις, αλλα εχε το νου σου.

Πόσο καμένος πρέπει να είσαι για να δεχτείς φιλί στο στόμα μπροστά στη γυναίκα σου; Δηλαδή και να έτρεχε κάτι μπορείς να φανταστείς να εκτυλίσσεται αλλιώς η όλη κατάσταση; Είτε γινόταν είτε δεν γινόταν κάτι εννοείται πως θα το απέφευγε το φιλί. Άρα το οτι το απέφυγε δεν λέει τίποτα.
    Όσο για το ιμειλ οκ...δεν αποκλείει το να έγινε κάτι, μπορεί απλά ο άντρας της να μη θέλει κάτι παραπάνω. Σε φάση "θα μου κλείσεις το σπίτι μ'εχεις κανει αλήτη, θα μου βάλεις φωτια γι'αυτο κάτσε καλά"...λολ. Η μπορεί όντως να ήταν γείωμα στην αρχή...ας ελπίσουμε οτι αυτό ήταν.
    Εγώ πάντως στη θέση της θεματοθέτριας θα είχα τον άλλον απο κοντά...με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
    Εννοείται χωρις πρήξιμο και ζήλιες όπως ήδη είπε κάποιο άλλο μέλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πόσο καμένος πρέπει να είσαι για να δεχτείς φιλί στο στόμα μπροστά στη γυναίκα σου; Δηλαδή και να έτρεχε κάτι μπορείς να φανταστείς να εκτυλίσσεται αλλιώς η όλη κατάσταση; Είτε γινόταν είτε δεν γινόταν κάτι εννοείται πως θα το απέφευγε το φιλί. Άρα το οτι το απέφυγε δεν λέει τίποτα.
    Όσο για το ιμειλ οκ...δεν αποκλείει το να έγινε κάτι, μπορεί απλά ο άντρας της να μη θέλει κάτι παραπάνω. Σε φάση "θα μου κλείσεις το σπίτι μ'εχεις κανει αλήτη, θα μου βάλεις φωτια γι'αυτο κάτσε καλά"...λολ. Η μπορεί όντως να ήταν γείωμα στην αρχή...ας ελπίσουμε οτι αυτό ήταν.
    Εγώ πάντως στη θέση της θεματοθέτριας θα είχα τον άλλον απο κοντά...με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
    Δεν είπαμε οτι αυρα που εγιναν, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ να εγινε κατι επιληψιμο/ σοβαρο.
    Ειπαμε οτι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ τπτ τετοιο απο τις μεχρι τωρα κινησεις.
    ΑΛΛΟ το ενα και ΑΛΛΟ το αλλο.

Με την λογικη αυτη, ακομα και εντελως αδιαφορος να ειναι ο οποιοσδηποτε για τον οποιονδηποτε, φυσικα και τπτ δεν αποκλειει να τρεχει κατι μεταξυ τους.

Οσο για το φιλι, οσο δεν θα το δεχόταν αυτος ακομα κι αν ειχε λερωμενη την φωλια του , αλλο τοσο δεν θα το εκανε εκεινη αν ειχε βαλει ποδι. Δεν ειναι τοσο χαζη να καρφωνεται. Αν την ηθελε θα ηταν αορατη. Επειδη ετρωγε πορτα ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις.

Senior Member
    Νοσταλγια, θα συμφωνησω απολυτα με τη ρεμεντυ και εχω την αισθηση οτι και εσυ αυτη την εντυπωση ειχες εξαρχης, οτι ο ανδρας σου τη γειωσε. Ωστοσο, αυτο που φαινεται να σε εχει κλονισει, ειναι ο τροπος που τον ειδες να την κοιταει οταν ταυτοχρονα εσυ ενιωθες αορατη.
    Μου φαινεται οτι τα δικα σου συναισθηματα ειναι αυτα που επιθυμεις να εξετασεις τελικα, οχι τα δικα του ή οποιασδηποτε κομπλεξικιας.
    Ισως να ειναι κι αυτο που εγραψες για πλακα η "κλιμακτηριος", σε αυτη την ηλικια (γυρω στα 50-60) αλλο που δε θελουν την επιβεβαιωση και αντρες και γυναικες. Ειμαι βεβαιη οτι και εσυ θα την ηθελες. Τωρα που τα παιδια σας δεν ειναι πλεον στο σπιτι και εχετε περισσοτερο ελευθερο κοινο χρονο, ισως ενα ταξιδι θα ηταν μια ομορφη ευκαιρια να βγαλετε στην επιφανεια πλευρες σας που ισως νιωθετε λιγο θαμμενες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Natalia, για μένα ο άνδρας μου ήταν ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος του κόσμου, τον θεωρούσα άγιο σχεδόν. Η ιστορία αυτή ήταν ένα σοκ γιατί αν δεν ήμουν παρούσα και μου έλεγε κάποιος τρίτος ότι του άρεσε το φλερτ μιας τέτοιας γυναίκας και με τέτοιο τρόπο, δεν θα τον πίστευα. Τώρα έχασε κάτι από τη λάμψη του στα μάτια μου, έγινε πιο ανθρώπινος. Παραμένει, όμως, ο καλύτερος άνθρωπος που γνωρίζω. Μόνος του δεν βγαίνει ποτέ, όλα μαζί τα κάνουμε. Εγώ βγαίνω συχνά μόνη μου και λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου συναντιέμαι έξω με κόσμο. Εμπιστοσύνη είχαμε πάντα ο ένας στον άλλο.

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast