γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 217
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Νοσταλγια, θα συμφωνησω απολυτα με τη ρεμεντυ και εχω την αισθηση οτι και εσυ αυτη την εντυπωση ειχες εξαρχης, οτι ο ανδρας σου τη γειωσε. Ωστοσο, αυτο που φαινεται να σε εχει κλονισει, ειναι ο τροπος που τον ειδες να την κοιταει οταν ταυτοχρονα εσυ ενιωθες αορατη.
    Μου φαινεται οτι τα δικα σου συναισθηματα ειναι αυτα που επιθυμεις να εξετασεις τελικα, οχι τα δικα του ή οποιασδηποτε κομπλεξικιας.
    Ισως να ειναι κι αυτο που εγραψες για πλακα η "κλιμακτηριος", σε αυτη την ηλικια (γυρω στα 50-60) αλλο που δε θελουν την επιβεβαιωση και αντρες και γυναικες. Ειμαι βεβαιη οτι και εσυ θα την ηθελες. Τωρα που τα παιδια σας δεν ειναι πλεον στο σπιτι και εχετε περισσοτερο ελευθερο κοινο χρονο, ισως ενα ταξιδι θα ηταν μια ομορφη ευκαιρια να βγαλετε στην επιφανεια πλευρες σας που ισως νιωθετε λιγο θαμμενες.
    Ναι, έτσι είναι, savatage.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κυρίως μην κάνεις γκρίνιες στον άντρα σου για αυτό το θέμα! Το θεωρώ καταστρεπτικό για μια σχέση και βασικά νομίζω οτι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε απατήσει τελικά.
    Ξέκοψε τελείως από αυτή τη γυναίκα, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνεις εντελώς αγενής μαζί της και έχε το νου διακριτικά στο αν κάνει κι ο άντρας σου το ίδιο. Μην το ξανασυζητήσεις μαζί του ποτέ.

Προφανώς κολακεύτηκε από το στενό μαρκάρισμα που του κανε η άλλη, αλλά οκ, και ποιος δεν κολακεύεται όταν του τη πέφτει κάποιος/α ?
    Αλλά είδες τι είπες? Του έκανε κοπλιμέντα όλο το βράδυ, τι ωραίο πουλόβερ, του χαίδευε το πρόσωπο....δες το σαν ευκαιρία, πόσο καιρό έχεις εσύ να τον δεις ή να του μιλήσεις έτσι; Δες το σαν ευκαιρία να ανανεωθείτε, κάντου μια έκπληξη, κάτι που έχετε καιρό να κάνετε σαν ζευγάρι...θυμησε του γιατί σε ερωτεύτηκε!!!
    Έγραψα περισσότερο για να το βγάλω από μέσα μου, έμεινα έκπληκτη από τις όμορφες απαντήσεις όλων και την την αλληλέγγυη διάθεση. Σε ευχαριστώ Ελισάβετ, έχεις δίκιο, εγώ είχα καιρό να του πω όμορφα πράγματα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Οσο θαρρος και να εδωσε οταν δεχτηκε το φλερτ της στο σπιτι της, που οπως λες μπορει να το εκανε μεταξυ ευγενειας και επιβεβαιωσης, ΜΗΝ ξεχνας οτι ουτε το φιλι της δεχτηκε και κυριως το να την παραπεμψει σε σενα ενω εκεινη επιχειρησε να σε παρακαμψει βγαζοντας σε οριστικα απο την μεση, με την απαντηση του στο μειλ της οπου της ειπε οτι ισχυει οτι της ειπες εσυ και δεν υπαρχει τπτ αλλονα ειπωθει, ηταν η απολυτη γειωση.
    Μην ανησυχεις, αλλα εχε το νου σου.
    Ναι, Ρέμεντυ, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Senior Member
    νοσταλγια εγω πιστευω ότι κατι εχει γινει μεταξυ του αντρα στο και αυτηνής που δεν το ξερεις...είμαι σχεδόν βέβαιος

Senior Member
    Νοσταλγία διάβασα Το θέμα σου μόλις το ανέβασες και άρχισα να παρακολουθώ τις απαντήσεις. Νοσταλγία λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά είμαι βέβαιη ότι ο άντρας σου την έχει πηδήξει αυτή τη γυναίκα. Είμαι βέβαιη και το μόνο που θα μπορούσα να σου πω Για να σε βοηθήσω, είναι να βάλεις κάτω την σχέση σου και το τι έχεις κάνει εσύ για τη σχέση αυτή και να προσπαθήσεις να πάρεις τον άντρα σου πίσω, αν και διατηρώ αμφιβολίες ότι η συγκεκριμένη ήταν η μόνη του ερωμένη.Λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά είμαι βέβαιη. Αντί λοιπόν να κάνεις σκηνικά και να παρακολουθείς και να σκοτίζεσαι, καλύτερα να ελέγξεις τον εαυτό σου πρώτα
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    νοσταλγια εγω πιστευω ότι κατι εχει γινει μεταξυ του αντρα στο και αυτηνής που δεν το ξερεις...είμαι σχεδόν βέβαιος
    Xfaktor, αν ήταν έτσι, τότε εκείνη δεν θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποκτήσει ξανά πρόσβαση ξανά σε μένα. Την πρόσβαση τη χρειάζεται γιατί δεν έχει άλλο τρόπο να τον βλέπει -και να τον φλερτάρει- παρά μόνο μέσα από μένα. Κάνει τα πάντα για να ξανασυναντηθεί μαζί μου. Η μια προσπάθειά της μέσω μαιλ να αποκτήσει πρόσβαση στον άνδρα μου, πήγε στον βρόντο. Δεν του ξαναέγραψε. Βομβαρδίζει όμως εμένα με προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Επίσης έχουμε ένα κοινό κινητό, δεν μπορεί να ξέρει κανείς πότε το έχω εγώ και πότε ο άνδρας μου. Συζητήσαμε πολύ από τότε που έγραψα για το θέμα. Δεν βλέπω τέτοια πιθανότητα.

Quote Originally Posted by Tonya View Post
    Νοσταλγία διάβασα Το θέμα σου μόλις το ανέβασες και άρχισα να παρακολουθώ τις απαντήσεις. Νοσταλγία λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά είμαι βέβαιη ότι ο άντρας σου την έχει πηδήξει αυτή τη γυναίκα. Είμαι βέβαιη και το μόνο που θα μπορούσα να σου πω Για να σε βοηθήσω, είναι να βάλεις κάτω την σχέση σου και το τι έχεις κάνει εσύ για τη σχέση αυτή και να προσπαθήσεις να πάρεις τον άντρα σου πίσω, αν και διατηρώ αμφιβολίες ότι η συγκεκριμένη ήταν η μόνη του ερωμένη.Λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά είμαι βέβαιη. Αντί λοιπόν να κάνεις σκηνικά και να παρακολουθείς και να σκοτίζεσαι, καλύτερα να ελέγξεις τον εαυτό σου πρώτα
    Δεν υπήρχε κανένα δείγμα στο παρελθόν. Δεν υπάρχει ούτε για το παρόν τέτοιο δείγμα. Διάβασε τι έγραψα στο xfactor. Δεν παρακολουθώ και δεν σκοτίζομαι, πως σου ήρθε αυτή η ιδέα ότι παρακολουθώ; Αυτοκριτική στις σχέσεις μας πρέπει να κάνουμε όλοι κατά περιόδους, δεν βλάπτει. Σε αυτό έχεις δίκιο.

Senior Member
    Μπραβο! Ακριβως οπως τα λες.
    Αν ειχαν κατι θα ειχε μια χαρα επικοινωνια δεν χρειαζόταν να κολλαει σε σενα, ουτε και θα καρφωνοταν να της τρεχουν τα σάλια μπροστα σου για να τον χασει μια ωρα αρχυτερα.
    Μη τυχον σε παραπλανησει και υποχωρησεις. Μονο σαν μεσον για να τον πλησιασει σε θελει.
    Μια χαρα χαλασατε τις σχεσεις σας. Κρατα την μακρια σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Δεν υπήρχε κανένα δείγμα στο παρελθόν. Δεν υπάρχει ούτε για το παρόν τέτοιο δείγμα. Διάβασε τι έγραψα στο xfactor. Δεν παρακολουθώ και δεν σκοτίζομαι, πως σου ήρθε αυτή η ιδέα ότι παρακολουθώ; Αυτοκριτική στις σχέσεις μας πρέπει να κάνουμε όλοι κατά περιόδους, δεν βλάπτει. Σε αυτό έχεις δίκιο.
    δεν είναι κακό να τρώμε κέρατο καμιά φορά, αρκεί να μην το ξέρουμε. ξέρεις, το χειρότερο είναι να ανακαλύψει μια γυναίκα τί έχει πει γι αυτήν ο άντρας της στην ερωμένη του (για ευκαιριακό πήδημα ερωμένη λέω, γιατί στις επαναλήψεις χοντραίνει το πράγμα) από το να ανακαλύψει απλά ότι έφαγε κέρατο. είναι βλέπεις φυσικό να ρωτήσει μια γυναίκα τον παντρεμένο που την έχει από δίπλα «και η γυναίκα σου;». εκεί να ακούσεις απαντήσεις για να κάνεις εμετό. οπότε μην το πολυσκαλίζεις

Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μας κουφανες εσυ, τωρα.
    Να το υποψιαζεσαι το καταλαβαινω. Υπαρχει τετοια πιθανοτητα.
    Αλλα να εισαι και "βεβαιη" και μαλιστα και για αλλες ερωμενες, απο που κι ως που; τον ξερεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μας κουφανες εσυ, τωρα.
    Να το υποψιαζεσαι το καταλαβαινω. Υπαρχει τετοια πιθανοτητα.
    Αλλα να εισαι και "βεβαιη" και μαλιστα και για αλλες ερωμενες, απο που κι ως που; τον ξερεις;
    οι εικόνες που περιγράφονται και οι αντιδράσεις του λένε ότι την έκανε τη δουλειά

Senior Member
    και έτοιμο και εκπαιδευμένο τον βρίσκω. οπότε πιθανολογώ να το έχει ξανακάνει. στην τελική όμως με τη Νοσταλγία είνσι παντρεμενος

Sent from my iPhone using E-Psychology Forum

[QUOTE=Remedy;986486]Μπραβο! Ακριβως οπως τα λες.
    Αν ειχαν κατι θα ειχε μια χαρα επικοινωνια δεν χρειαζόταν να κολλαει σε σενα, ουτε και θα καρφωνοταν να της τρεχουν τα σάλια μπροστα σου για να τον χασει μια ωρα αρχυτερα.
    Μη τυχον σε παραπλανησει και υποχωρησεις. Μονο σαν μεσον για να τον πλησιασει σε θελει.
    Μια χαρα χαλασατε τις σχεσεις σας. Κρατα την μακρια σου.[/QUOTE

Έτσι είναι ρέμεντυ. Αρχικά κι επειδή έκανε πολλές προσπάθειες να με πλησιάζει και να ξαναρχίσει τα πάρε-δώσε μαζί μου, σκέφτηκα για λίγο ότι άνθρωποι είμαστε, έκανε ένα λάθος, ας το παραβλέψω, τόσες προσπάθειες κάνει. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι καθόλου δεν τη νοιάζει η σχέση της μαζί μου, για άλλο λόγο προσπαθεί να τη διατηρήσει. Για μένα τελείωσε η σχέση μας. Τόσο απροκάλυπτο σεξουαλικό ενδιαφέρον (όχι ένα ανώδυνο φλερτ) με αγγίγματα μπροστά μου, είναι (ήταν) προσβλητικό για μένα. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

και έτοιμο και εκπαιδευμένο τον βρίσκω. οπότε πιθανολογώ να το έχει ξανακάνει. στην τελική όμως με τη Νοσταλγία είνσι παντρεμενος

Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
    Αν το είχε ξανακάνει, δεν θα ήτανε σίγουρα παντρεμένος με τη νοσταλγία.

δεν είναι κακό να τρώμε κέρατο καμιά φορά, αρκεί να μην το ξέρουμε. ξέρεις, το χειρότερο είναι να ανακαλύψει μια γυναίκα τί έχει πει γι αυτήν ο άντρας της στην ερωμένη του (για ευκαιριακό πήδημα ερωμένη λέω, γιατί στις επαναλήψεις χοντραίνει το πράγμα) από το να ανακαλύψει απλά ότι έφαγε κέρατο. είναι βλέπεις φυσικό να ρωτήσει μια γυναίκα τον παντρεμένο που την έχει από δίπλα «και η γυναίκα σου;». εκεί να ακούσεις απαντήσεις για να κάνεις εμετό. οπότε μην το πολυσκαλίζεις

Δεν θα μιλούσε ποτέ άσχημα για μένα, ακόμα κι αν χωρίζαμε. Πως σου έρχονται τέτοιες ιδέες;

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast