Results 76 to 90 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
16-02-2018, 16:31 #76
αυτό είναι παραπάνω από αυτοπεποίθηση :-) κάνω πως δεν το διάβασα :-)
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile Appη αιτία του φόβου είναι η άγνοια
- 16-02-2018, 16:39 #77
Εσυ που τα ξερεις αυτα αληθεια; Υπηρξες η ερωμενη;
Κοιτα σιγουρα υποθετω οτι λενε μαλακιες, αλλιως δεν μπορουν να το εκλογικευσουν αυτο που κανουν, αλλα το δεν κακο να τρωμε κερατο καμια φορα με εστειλε, λολ
Παντως κι εγω συμφωνω οτι κατι εγινε.
Το οτι θελει να εχει επαφη με την θεματοθετρια η αλλη ως μεσο να προσεγγισει τον αντρα της δε μου κολλαει. Λες και δεν υπαρχει αλλος τροπος επικοινωνιας του αντρα της με οποιον γουσταρει, σε μπουντρουμι τον εχει... :P
Μπορει να της εριξε κανεναν ο αντρας της, να λυσαξε η αλλη και να εκανε οτι εκανε μπροστα στη θεματοθετρια για να τη τσιτωσει και να αρχισουν οι εντασεις και να μπουν σε τροχια χωρισμου, αλλα ο αλλος να την γειωσε.
Θα της ειπε κανα κρατα μωρη τα προσχηματα θα με καψεις ε και προσπαθησε να τα κρατησει. Εξ ου και τα ιμειλ και τα μπλα μπλα και τα "με πικρανες φιλεναδα μου".
Μου βρωμαει κι εμενα η φαση.
Αλλα τεσπα.
16-02-2018, 16:49 #78
έχω μια ζωή πίσω μου Ναταλάκι. έζησα κυρίως με άντρες. δεν γράφω ιστορίες εις επίρρωσιν όσων λέω και προτιμώ να είμαι κοφτή γιατί βαριέμαι την υπερανάλυση. αν είμασταν παρέα σε σαλόνι ως και προβολή στον τοίχο θα σας έκανα :-) είναι ένα έργο που το έχω δει περισσότερες από μία φορά. η φίλη μας εδώ ήρθε βέβαιη ότι συνέβη και ήρθε για να αρπαχτεί από την πιθανότητα ότι κάνει λάθος. σας αναποδογύρισα τα κορίτσια, λυπάμαι πολύ. θεωρητικά να μιλάμε όσο θέλετε, το θέμα όμως με τη θεματοθέτρια για μένα έχει κλείσει οριστικά.
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile Appη αιτία του φόβου είναι η άγνοια
16-02-2018, 17:47 #79
Βρε, Ναταλία, τώρα μπαίνουμε στο πεδίο της μυθολογίας. Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι κολακεύτηκε από το φλερτ μιας γυναίκας και δη τέτοιας. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως μπήκε η ανία στη σχέση μας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα και είναι σοβαρό πρόβλημα. Θέμα να έχει πάει μαζί της, δεν υπάρχει. Όχι επειδή θέλω να το πιστεύω. Δεν θέλω να πιστεύω ή να μην πιστεύω τίποτα. Με ενδιαφέρουν τα γεγονότα. Άλλος τρόπος να τον πλησιάσει δεν υπάρχει αν και δεν είναι στο μπουντρούμι. Εκτός αν του προτείνει ραντεβού. Αλλά ο άνδρας μου δεν θα έβγαινε ποτέ με κάποια μόνος του και μάλιστα χωρίς να μου το πει. Τον ψυχολόγησε καλά η γυναίκα. Μέχρι σήμερα ότι κάναμε και κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, το κάνουμε μαζί. Ένα διαζύγιο δεν θα είχε καμιά οικονομική επίπτωση στη ζωή μας, ποτέ δεν υπήρχε το πρόβλημα ενός συμβατικού γάμου. Και πάντα κάναμε ανοιχτούς διαλόγους για όλα. Μια από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει είναι ότι αν συμβεί -ανθρώπινο είναι- κάποιος από τους δυο μας να ερωτευτεί, θα μιλήσει ειλικρινά στον άλλο και θα χωρίσουμε πολιτισμένα. Θέμα να πάει με κάποια χωρίς να την ερωτευτεί, δεν υπάρχει. Δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Ούτε εγώ επίσης. Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα νομίζω. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση εκείνο το βράδυ δεν ήταν προβληματική. Ήταν.
16-02-2018, 17:50 #80
16-02-2018, 17:50 #81
16-02-2018, 17:55 #82
οι γυναίκες χωρίζουν
16-02-2018, 17:56 #83
και το πήδημα, υπ´ όψιν, δεν είναι θέλω άλλον άνθρωπο για να χαλάσω το σπίτι μου
16-02-2018, 18:01 #84
Ναι γιατι οσοι απατανε λενε εκ των προτερων οτι θα απατουσανε, λολ.
Τεσπα...μπορει το τι εγινε και το τι δεν εγινε να μην ειναι καν σημαντικο στη περιπτωση σου εφοσον εχεις τοση αναγκη να μεινει η κοσμοθεωρια σου αθικτη. Το ψιλοζηλευω αυτο :)
Εστιασε στο κομματι που σε ενδιαφερει, στη ποιοτητα της σχεσης σας, δεν χανεις τιποτα, κερδισμενη θα βγεις οπως και να εχει.
16-02-2018, 18:10 #85
[QUOTE=Natalia_sups;986516]Οταν λες μιας "τετοιας" γυναικας τι εννοεις;[/QUOT
Είναι μια γυναίκα με την οποία δεν μπορείς να συζητήσεις τίποτα σοβαρό, δεν είχε ιδέα από τίποτα και δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη. Το μόνο που συζητάει είναι τι κάνουν οι άλλοι, τι φοράν οι άλλοι, πως έχουν τα σπίτια τους οι άλλοι, ξέρει τα πάντα για τους πάντες, κριτικάρει τους πάντες, ζει απόλυτα συμβατικά, δεν έχει διαβάσει ποτέ ένα βιβλίο κοκ. Έχει πολλά κόμπλεξ και ανωτερότητας και κατωτερότητας. Πιστεύει όλοι πρέπει να ζούνε με ένα μοντέλο καθορισμένο, όπως το φαντάζεται αυτή, προσπαθεί να πείσει την κόρη της να παντρευτεί κάποιον με λεφτά κοκ. Το αγόρι δεν τη θέλει την κόρη της, αλλά εκείνη τη βάζει να του παίρνει δέκα φορές τη μέρα τηλέφωνο. Όταν δεν σηκώνει το κινητό του, παίρνει δέκα φορές τηλέφωνο στη μητέρα του αγοριού και τη ρωτάει γιατί ο γιος της δεν σηκώνει το κινητό. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Με παρακάλεσε μια μέρα να έρθει μαζί μας σε έναν χορό, επειδή ο άνδρας της δεν ήθελε να πάει. Στο τραπέζι μας καθότανε φίλοι μας και συγγενείς μας, τους οποίους τρέλανε με διάφορα κουτσομπολιά, τα οποία δεν τους ενδιέφεραν καθόλου, μαι που δεν γνώριζαν καν τα πρόσωπα, τα οποία κουτσομπόλευε ή δεν τους ενδιέφερε τι φοράει η καθεμία στο χορό. Στις συζητήσεις για άλλα θέματα αδυνατούσε να πάρει μέρος. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Στην αρχή προσπαθούσαν να τη διακόψουν, μετά την αγνοούσαν, εκείνη το χαβά της. Στο τέλος έφευγε ένας-ένας από το τραπέζι, πήγαινε στο μπαρ, έξω στον κήπο ή με έπαιρναν να χορέψουμε και μου έλεγαν, ρε συ, πως την αντέχεις αυτή τη γυναίκα;
16-02-2018, 18:11 #86
16-02-2018, 18:23 #87
16-02-2018, 18:28 #88
[QUOTE=νοσταλγία;986522]Ωραια, καταλαβαινω τι εννοεις οσον αφορα το κομματι της προσωπικοτητας. Αλλα για ενα πηδημα δε χρειαζεται να εχει η αλλη πτυχιο απο το χαρβαρντ ουτε σουπερ πετυχημενη ενδιαφερουσα ζωη... αλλο ειναι το σημαντικο: Εχει ωραιο κωλο;
Λολ. Με συγχωρεις που το θετω ετσι, λιγο στη ψυχρα και λιγο στη πλακα.
Ειναι ελκυστικη σαν γυναικα; Περιποιημενη; Κοκετα; Ναζιαρα; Πουτανιαρα;
Επισης ωραιες οι βαθιες σοβαρες συζητησεις αλλα καμια φορα οι αντρες κολακευονται οταν αισθανονται οτι εχουν μια λιγοτερο εξυπνη συγκριτικα με τους ιδιους γυναικα διπλα τους...οχι και ντουβλουκι, αλλα συγκριτικα με τους ιδιους...για να νιωθουν γαματοι και οτι τους θαυμαζουν. Αμα τον προκαλλεις τον αλλον νοητικα και ζοριζεται...σιγουρα αρεσει αλλα σιγουρα μπορει και να τον κουραζει να πρεπει να εχει συνεχεια τα νοητικα γκαζια στο φουλ. Η χαζογκομενα σε αυτη τη περιπτωση ειναι αναψυχη...φυσικα και κολακευεται και τονωνεται ο εγωισμος του με τον θαυμασμο του βουρλου. Ειναι μονοφθαλμος μεταξυ τυφλων.
Γενικα η εξυπναδα (η η επιδειξη της τουλαχιστον) δεν βοηθαει και πολυ εμας τις γυναικες στα προσωπικα μας...σαν γενικος κανονας ισχυει αυτο.
Παντως αν γενικα ειναι διαφορετικη απο εσενα η φιλη σου ειναι και αυτο καμπανακι
Μιλαω και για το εμφανισιακο επιπεδο και σε επιπεδο χαρακτηρα...εχει κατι φρεσκο να δωσει,και ο αντρας σου γουσταρε την φρεσκαδα, οσο και αν την θεωρεις κατωτερη σου...
16-02-2018, 18:38 #89
νοσταλγία έχεις μπροστά σου ένα θέμα: ότι ο σύζυγός σου (πιθανόν, προσωπικά είμαι βέβαιη) σε απάτησε. Πιθανόν (προσωπικά πιθανολογώ) ότι δεν είναι η πρώτη του φορά. επίσης πιθανολογώ ότι οι συνευρέσεις συνεχίζονται, προσεκτικά όμως γιατί το πήρες χαμπάρι. τα άλλα όλα που λες είναι για θεωρητική συζήτηση. κανονίστε να μην χαλάσετε το σπίτι σας. εσύ ειδικά που το γυροφέρνεις το θέμα. αν τυχόν δεις τη γνωστή να χαλάει το δικό της όμως, πήδα απ´την καρέκλα σου. για την ώρα στάσου ήσυχη, μη γκρινιάζεις, μη θυμίζεις, μη συγκρίνεις, το σεξ είναι θεός, το δικό σας καλό σεξ που μας λες στην πρώτη κιόλας γραμμή είναι δική σου εκτίμηση. μόνο βλέπε και σώπα. τα πράγματα θα πάνε μόνα τους εκεί που είναι να πάνε. διάβασες μια ακόμη σελίδα της ζωής, είσαι πιο έμπειρη τώρα. σσσσσσς.........!!
16-02-2018, 18:56 #90
[QUOTE=Natalia_sups;986526]Δεν είναι φίλη μου, Ναταλία, γνωστή είναι. Έγραψα ότι δεν είμαστε και οι δυο τύποι "για ένα πήδημα". Ούτε ο άνδρας μου ούτε εγώ. Προυπόθεση για "ένα πήδημα" θα ήταν να ερωτευτούμε. Ακούγεται παράξενο ίσως, αλλά έτσι λειτουργούμε. Κατά τα άλλα, όχι, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά ούτε άσχημη. Υποθέτω ότι είναι θέμα γούστου. Πάντως δεν δείχνει κανείς ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτήν. Αν γράψω τώρα ότι για μένα δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι άνδρες, θα ακουστεί σαν να είμαι ψωνισμένη. Στο συναίσθημα του θαυμασμού σου δίνω δίκιο, νομίζω ότι ο θαυμασμός που του έδειχνε τον τελευταίο καιρό, το "είσαι τέλειος, είσαι υπέροχος, είσαι και ο πρώτος" μπορεί να λειτούργησε τονωτικά κι αυτός να ήταν ο λόγος που κολακεύτηκε εκείνο το βράδυ. Δεν τη θεωρώ κατώτερη μου, τη θεωρώ διαφορετική. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορεί κανείς να επικοινωνήσει κι άλλοι που δεν βγαίνει η επικοινωνία. Με αυτήν δεν έβγαινε -ο άνδρας μου από την αρχή δεν ήθελε να δημιουργήσουμε στενές σχέσεις μαζί τους γιατί έπληττε- αλλά εκείνη έκανε συνεχείς προσπάθειες και τη λυπόμουνα. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορεί να μη διάβασαν ποτέ ένα βιβλίο, αλλά είναι υπέροχοι και ενδιαφέροντες και σε καμία περίπτωση "κατώτεροι" γι αυτό το λόγο. Τώρα για το θέμα της εξυπνάδας, τι να πω; Για μένα είναι πάντα ελκυστική σε έναν άνδρα και οι περισσότεροι άνδρες που γνωρίζω, τουλάχιστον αυτοί του στενού μου κύκλου, τη θεωρούν επίσης ελκυστικό χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα.