Results 181 to 195 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
26-06-2018, 17:06 #181Member
- 26-06-2018, 17:09 #182Senior Member
26-06-2018, 17:12 #183Senior Member
26-06-2018, 17:33 #184Member
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! Όλα μεσα στο προγραμμα ειναι, ετσι ειναι η ζωη. Δεν διαλεγουμε παντα πως θα μας ερθουν τα πραγματα. Ειδικα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρα προβληματα υγειας κλπ . Γι αυτο και εχω αλλαξει λιγο τρόπος σκέψης και ειμαι πιο ρεαλιστικη. Πχ δεν καιγομαι γιατι ειναι το σπιτι ακατάστατο ή γιατί μου χάλασε το φαγητό. Ευχομαι να πανε ολα καλά και να συνεχίσετε τη ζωη σας μαζί και αγαπημενοι!!!!!!
26-06-2018, 17:35 #185Senior Member
@ναταλια (σορυ που γράφω κάπως περίεργα, είμαι απο κινητό) εγώ τον παρακαλουσα να πάμε μαζί σε ψυχολόγο ή να του πληρωσω εγώ να παει μόνος του οπου ήθελε κι αρνιόταν. Γιατί κ εμένα εκτός απο άπιστη κτλ κτλ προσπαθουσε να με βγάλει και τρελη . για την ακρίβεια έλεγε πως μπορεί να μαι διχασμένη, η μισή τον αγαπούσα κ η αλλη μισή τον κερατωνα χωρίς να έχω επίγνωση οτι το κάνω!!!
Το σημαντικότερο στοιχειο απο όσα έχει αναφέρει μέχρι τώρα η νοσταλγία είναι για μένα η άρνηση του για ψυχολόγο. Ανθρωπος που αγαπάει και θέλει να σωσει τον γαμο του, κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Επισης οτι είναι χειριστικος είναι σαφές.
Το θέμα είναι πως χωρίς αποδείξεις συγκεκριμένες η νοσταλγία θα τρελαθει κ αυτές πρεπει να βρει.
Αν θες την γνώμη μου νοσταλγία, πήγαινε με τα νερά του, πες του δεν είμαι καλά θα φύγω λιγες μέρες να ηρεμησω. Θα πας σε μια φιλη, γονεις κάπου. Αστον να πιστέψει πως τον πιστεύεις. Κ στη σε του καρτέρι, παρακολούθησε τον παντού, χρειάζεσαι αποδείξεις!! Οχι για να χωρισεις, αυτό μπορείς να το κανεις κ τώρα, αλλά τις χρειάζεται για να μην τρελαθεις!
26-06-2018, 17:44 #186Senior Member
Ακριβώς. Και για μένα η άρνηση του για ψυχολόγο είναι κάκιστο σημάδι. Και βρίσκω κι εγω σημαντικό νοσταλγία το να βρεις αποδείξεις για δυο μόνο λόγους: για να μην αμφισβητείς τα λογικά σου αφενός κ για να μαζέψει την ουρά στα σκέλια του λίγο και να τον αναγκασεις να φύγει αυτος απο το σπίτι αφετέρου...δεν το βρίσκω κακή ιδέα αυτό που προτείνει η Ελισάβετ. Απλά φρόντισε να μην σε πάρει χαμπάρι γιατί μετά και θα φυλάγεται και θα έχει και άλλο πάτημα να σε βγάζει τρελή (που το βρίσκω απλά κακοποιητικο αλλά τελοσπαντων).
27-06-2018, 08:26 #187Senior Member
[QUOTE=ΜΙΜΙ;1004456]Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! Όλα μεσα στο προγραμμα ειναι, ετσι ειναι η ζωη. Δεν διαλεγουμε παντα πως θα μας ερθουν τα πραγματα. Ειδικα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρα προβληματα υγειας κλπ . Γι αυτο και εχω αλλαξει λιγο τρόπος σκέψης και ειμαι πιο ρεαλιστικη. Πχ δεν καιγομαι γιατι ειναι το σπιτι ακατάστατο ή γιατί μου χάλασε το φαγητό. Ευχομαι να πανε ολα καλά και να συνεχίσετε τη ζωη σας μαζί και αγαπημενοι!!!!!

Reply With Quote

EFEXOR
23-10-2025, 12:26 in Ψυχοφαρμακολογία