Χωρίς σεξουαλικές επαφές απο 2013 που χώρισα. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    Γιωργο,η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων δεν ενδιαφερεται καθολου για το σεξ της μιας νυχτας για βιολογικους λογους,οχι για πολιτιστικους η ταμπου κτλ

γιατι , το αποτελεσμα μιας επαφης με εναν αντρα για την γυναικα ειναι ενα παιδι που θα πρεπει να το μεγαλωσουν απο κοινου ενω για τον αντρα δεν υφισταται τετοιος περιορισμος.
    ετσι λογω φυσικης επιλογης, οι γυναικες κανουν σεξ με αυτους που δειχνουν οι καταλληλοι για καποια σχεση γιατι μονο αυτες μπορεσαν στο παρελθον να περασουν τα γονιδια τους στους απογονους τους αφου οι λιγες που το κανουν χωρις να σκεφτουν και πολλα την επομενη μερα δεν ειχαν αντρα και τα παιδια τους εμειναν πεινασμενα με τις γνωστες τραγικες συνεπειες,
    , ενω οι αντρες μπορουν να κανουν με πολλες και μεσω φυσικης επιλογης εχουν επιβιωσει μονο αυτοι που ετσι κανουν αφου τοτε αυτοι εχουν την πιθανοτητα να μεταφερουν τα γονιδια τους σε περισσοτερες γυναικες παιδια κτλ

ΥΓ ετσι,,,
    αντρες και γυναικες, ειναι δυσκολοι αλλα σε διαφορετικα πραματα. μια γυναικα ειναι παντα πιο δυσκολη για ενα σεξ με ενα αντρα
    ενας αντρας ειναι πιο δυσκολος απο μια γυναικα για μια σχεση
    αυτο που περιγραφεις (οι ανδρες να ειναι παντα προθυμοι για σεξ αλλα δυσκολοι στις σχεσεις, ενω οι γυναικες το αντιθετο) ισχυει οντως, αλλα συμβαινει για ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ο "βιολογικος" λογος ειναι μια ανυποστατη μπαρουφα των ανδρων για να νομιμοποιουνται να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να ειναι ανακολουθοι ηθικα και λαμογια...

κατ αρχας, το σεξ εχει διαχωριστει απο την αποκτηση παιδιων εδω και αιωνες, απο οταν ο ανθρωπος ανακαλυψε την αντισυλληψη...
    εκατομυρια ανθρωπων χωρις επιθυμια αποκτησης παιδιων με καποιον η εχοντας ηδη οσα παιδια θελουν, κανουν σεξ ειτε ευκαιριακο (χωρις καμια διαθεση συνεχεια) ειτε σε σχεση ειτε σε επισχεση ειτε με οποιον τροπο θελουν, χωρις καμια συνδεση αυτου με την τεκνοποιηση η την οικογενεια..

κατα δευτερον και βασικοτερον,
    ΑΝ υπηρχε τετοιου ειδους βιολογικος λογος, επειδη για να επιβιωσουν τα παιδακια επομενως η ανθρωποτητα, ειναι αναγκαιος ο πατερας-κουβαλητης, την ιδια αναγκη θα ειχαν και οι ανδρες βρε κουτο!
    γιατι αν η γυναικα θελει τον ανδρα στο σπιτι, αλλα αυτος πηδαει και φευγει για να γονιμοποιησει το συμπαν, το αποτελεσμα θα ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
    επομενως???? πως θα πετυχαινε η προστασια των παιδιων κι επομενως του ανθρωπινου ειδους???
    αυταποδεικτα αυτοαναιρουμενη μπαρουφα λοιπον....

επισης, αν ο λογος της υπαρξης της γυναικας και ο τροπος ζωης καθοριζονταν απο την δυνατοτητα της να κανει παιδια επομενως να εποικησει την γη, τοτε αυτη κι αν θα ηταν "βιλογικα" παρτολα, γιατι οπως ισως ξερεις, καθε ανδρας δεν ειναι απαραιτητα και ο πιο γονιμος της παρεας του, οσο περισσοτεροι εραστες, τοσο περισσοτερες πιθανοτητες για τεκνοποιηση...

απο οτι καταλαβαινεις το "βιολογικο" επιχειρημα ειναι μια ανοησια..

επομενως η εχουν και οι δυο αυτη την αναγκη (βιολογικα) η δεν την εχουν. αποφασισε... το να την εχει ΜΟΝΟ η γυναικα δεν παιζει ουτε σε παιδικο παραμυθι..

Senior Member
    Remedy μια καλη ιδεα ειναι να διαβασεις το βιβλιο το εγωιστικο γονιδιο.

εδω μια ιδεα του τι περιπου θα διαβασειςhttp://www.xn--ixauk7au.gr/forum/sho...B4%CE%B9%CE%BF

εδω μια μικρη περιλιψηhttp://antikleidi.com/2014/05/05/maxi-filon-2/

Senior Member
    Novia γεια σου!!!
    τον τυπο που συζητουσαμε παλιοτερα τον ξεπερασες?? μην ξεχνας οτι ολη εκεινη η φαση σε ειχε ταλαιπωρησει παρα πολυ ψυχικα. Συν τα οικονομικα συν η δυσκολη εποχη γενικα.

Χομπυ εχεις? κανε κανενα χορο, γυμναστηριο να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου βλεποντας σε στον καθρεφτη.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    nikos2 , πρωτα , χαρηκα που ξανα ανταλλασουμε αποψεις! , ο αντιλογος μαζι σου ησαν παντα ενδιαφερον ! )
    Στο "ψητο " λοιπον, Νικομου, οπως λεει η ΡΕΜΕΝΤΥ εδω και δεκαετιες τα πραματα στο σεξ εχουν αλλαξη με αποκορηφοση την σεξουαλικη επανασταση των χιπππεις! Αργοπορημενα μεν αλλα τωτες ξεκινησε η απελευθρωση του σεξ μεσα απο την σεξουαλικη επανασταση!
    Η ανακαληψη κι ο εκσυγχρονισμος μεθοδων αντησηληψης (εξαφανιζωντας τον φοβο για τεκνοποιηση) σε συνδιασμο με την αποκαθηλωση των ταμπου εκαναν τους ανθρωους να μπορουν να χαρουν τον ερωτα! δυο η τρεις η κι περισσοτερα ατομα λοιπον μπορουσαν πλεον να καμουν σεξ χωρις κολληματα και ανασφαλιες!! - τι ομορφα χρονια!! αχ Θεμου ας ειχα γεννηθει τωτες - ωσπου "ανακαληφθει το ΕΙΤΖ!!
    Η οποια δυαφορα στα δυο φυλα πλεον -αποψη μου παντα λεω- ειναι στο οτι εμεις , οι ανδρες εχουμε ενα πολυ πιο απλοικο συστημα ηδωνης απο την γυναικα! Δεν ειναι κοινωνικος ο λογος ! ειναι βιολογικος κατα την γνωμη μου!
    Οι ανδρες εχουμε ενα απλοικο συστημα σεξουαλικης ερεθησης κι ργασμου τελειως μονοδιαστατος! χαχα .
    Απεναντιας οι γυναικες εχουν πολλυπλοκους τροπους για να ερθουν στον οργασμο οπου ακομα κι στην αποκορυφωση τους εχω παρατηρησει οτι εχουν δυαφορες! Απο τα οσα εχω παρατηρησει προσωπικες μου εμπειριες αναφερω! δεν ειμαι γιατρος! δεν ειμαι ζηγκολο για να εχω παει με εκατο γυναικες! ειμαι ενας ανδρς οπως ολοι οπου ισως εχω κι λιγοτερες εμπειριες απο αλλους . Αο που μου κανει παντα εντυπωση και παντα με αγχωνει ειναι οτι καποιες γυναικες εχουν πιο πολυ κλητοριδκικη προτιμηση στον "δρομο τος" προς τον οργασμο, αντιτοιχα αλλες γυναικες εχουν πιο πολυ κολπικη προτημηση! Προσωπικα εχω πετυχει πιο πολυ τις πρωτες ! κι ισως ειναι ο λογος οπου πιστευω πως θελουν πιο πολλα πεχνιδια! αν και οι δευτερς ειναι πιο ευχαριστες στο να κανεις σεξ μαζι τους! αφου μπορεις πολυ ευκολα να εχεις εναν ταυτοχρονο οργασμο! Βεβαια πολλες φορες - τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω - οτι ειναι ο συνδιασμος και των δυο! αλλα κι αλλων , οπως χαδια κι φιλια στον λεμο τους! αλλα κι γενικα σχεδον σε ολο το κορμακι τους σπυθαμι προς σπυθαμι! ξερω οτι οι φιλοι ανδρες αν τα διαβαζουν θα μου λενε οτι ειμαι κοροιδω και οτι ενδιαφερομαι μονο για την δικη τους ευχαρηστηση αλλα νομιζω οτ πρεπει να προσφερουμε οσο μπορουμε τον εαυτομας στο να τις κανουμε να νιωθουν υπεροχα και ετσι θα θελησουν και αυτες να ανταποδωσουν! αν και οι δικες τους "εργασιες- ειναι πολυ πιο λιγες ετσι ,χαχαχα αλλα νομιζω οτι μονον οταν και οι δυο ειναι ευχαρηστημενοι θα μπορεσουν να εχουν εναν υπεροχο ερωτα! αν δλδη καθομαι σαν βασηλιας στην καρεκλα κι περμενω να μου κανει οτι θελω ,καποια μερα θα το καμει σαν αγκαρια αρα θα ξενερωσω κι εγω!!

Συγνωμη οπου καμω τον σεξολογο απεναντιας δεν ειμαι απλα γραφω αυτα που εχω ζησει ! δεν μπορω να ξερω τι ακριβως κι ποιος μηχανισμος υπαρχει στα γυναικια γεννητικα οργανα! παντως ειναι πολυ πιο περιπλοκος απο εμας,οπου ειναι σχεδον μονοδιαστατος ο οργασμος μας!! χαχαχα,

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δεν μπορω να ξερω τι ακριβως κι ποιος μηχανισμος υπαρχει στα γυναικια γεννητικα οργανα! παντως ειναι πολυ πιο περιπλοκος απο εμας,οπου ειναι σχεδον μονοδιαστατος ο οργασμος μας!! χαχαχα,

χα χα μην γινομαστε υπερβολικοι!!

σε ολους μας εχει τυχει να μας πιασει φαγουρα το καλοκαιρι στον πισινο, και τοτε ξυνομαστε με ολη μας την δυναμη για να μας περασει, δεν περναει, και συνεχιζουμε ακομα και ωσπου να γρατζουνιστουμε

ε, αυτο αισθανονται και οι γυναικες..........

ενταξει, πλακα!!!!1

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Δεν τα μπορώ μωρε αυτά, είμαι πιο παραδοσιακή... έχω κι αυτά τα θέματα.
    Χωρις θαρρος δε λυνεται κανενα προβλημα. Θαρρος και μια φωτογραφια ολοσωμη. Καλο βολι!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345