Χωρίς σεξουαλικές επαφές απο 2013 που χώρισα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66
    Senior Member

Χωρίς σεξουαλικές επαφές απο 2013 που χώρισα.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να έρθω σε επαφή αλλά δεν έγιναν κάποιες φάσεις. Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ούτε υπήρχε ερωτική διάθεση, είχαν γίνει πολλές ανατροπές στη ζωή μου, τώρα όμως η επιθυμία είναι πάρα πολύ έντονη. Δυστυχώς όμως δεν μου συμβαίνει και με κάποια άτομα που γνώρισα στο διάστημα αυτό στράβωσε. Αισθάνομαι όμως να μου έχει γίνει πια σχεδόν εμμονή. Το σκέφτομαι όλη μέρα. Η ζωή που κάνω όμως είναι τόσο κλειστή πια λόγο οικονομικών που δεν έχω τη δυνατότητα να κυκλοφορήσω και να γνωρίσω άτομα. Νιώθω άσχημα επίσης μη φανεί και κακοχαρακτηριστώ. Δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο μου, έχω ανάγκη απο έναν σύντροφο. Πως να το διαχειριστώ δεν ξέρω...
    Last edited by novia35; 14-02-2018 at 01:11.

Senior Member
    Tinder

Δεν το χω ακομα χρησιμοποιησει προσωπικα αλλα λενε παιζει πολυ δραση.Σε αντιθεση με fb και Instagram που ειναι πιο γενικου ενδιαφεροντος οποιος κανει λογαριασμο tinder θελει σεξ συνηθως.

Senior Member
    Δεν τα μπορώ μωρε αυτά, είμαι πιο παραδοσιακή... έχω κι αυτά τα θέματα.

Senior Member
    Μην απελπίζεσαι... θα έρθει το καλοκαιράκι... θα πας και στη θάλασσα... θα κάνεις και τον περίπατο σου .. Όλα θα γίνουν! Να ξέρεις πως όσο αγαπάς εσύ τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση τόσο θα έλκονται και οι άνθρωποι από εσένα.. Μην παραιτησε! Όλα καλά θα πάνε..

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Να ξέρεις πως όσο αγαπάς εσύ τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση τόσο θα έλκονται και οι άνθρωποι από εσένα..
    Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι να ξέρεις.

Senior Member
    πολλα χρονια....πας σε κατι ομαδικο? γνωρίζεις ανθρώπους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι να ξέρεις.
    Το ξέρω είναι δύσκολο.. Και εγώ έχω πολλές ανασφάλειες.. Όλες οι γυναίκες... Αλλά με θετική σκέψη όλα γίνονται! Είναι πολλά τα χρόνια.. νιώθω ότι απλά έχεις αφεθεί και περιμένεις... Αλλά αν δεν ξεκλειδωσεις την πόρτα δεν θα μπορέσει να μπει κανείς... Ακόμα και τα site που σου είπαν νωρίτερα θα βοηθήσουν.. Όχι για να βρεις κάποιον... (Δεν θα βρεις αξιόλογο εκεί μέσα και το ξέρουμε και οι δυο).. Όμως θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις... να ενεργοποιηθεις.. να νιώσεις λίγο γυναίκα και να πάρεις τα πάνω σου... Όλες το κάνουμε... Μην παραιτησε

Senior Member
    οι γυναικες ειναι ευκολο να εχουν ερωτικες η σεξουαλικες επαφες. μπoρεις να γραφτεις στο badoo
    θα σε προσεγγισουν πολλοι αντρες για σεξ η για σχεση. αμα ασχοληθεις με τους διαζευγμενους οπως και εσυ, με παιδια η χωρις αν κανεις δηλαδη σωστες επιλογες θα αυξησεις τις πιθανοτητες να βρεις καποιον που θα ταιριαζεις μαζι του

Senior Member
    Εγώ από το 2012 που χώρισα κάνω επαφές τριτου τυπου και μόνο!!!Είναι οι μόνες που με εκφράζουν!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Βάλε Βανδή το τι κάνω μόνη μου στο σαλόνι μου, μπάνιο μου, χωλ μου ούτε φαντάζεσαι και μη χωλοσκάς. Όσο απογοητευμένη και στερημένη θα δείχνεις τόσο σε λάθος άτομα θα πέφτεις.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    κοιτα μα δεις και θα ορκιζομουν οτι οι γυναικες βριακουν πανευκολα σεξ ανα πασα στιγμη.παντως πρωτη φορα στη ζωη μου ακουο γυναικα να λεει οτι δυσκολευετε να βρει ατομο για σεξ-σχεση

Senior Member
    Ευκολο να βρουν. Δύσκολο να βρουν με αυτόν που θέλουν αρκετες φορες.Και για εμας το σκέτο σεξ είναι το ιδιο εύκολο. Το εχει πει άλλωστε και ο αιοδος Μιχάλης Παπακωνσταντίνου στο ευτυχώς που...
    Δες τι γράφει.. Φοβάται μη την κακοχαρακτηρισουν.. Για μια απόλυτα φυσιολογική ανθρωπινη ανάγκη. Έχουμε φτασει στο 2018 και ακόμη υπάρχουν ταμπού στην κοινωνία μας.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ευκολο να βρουν. Δύσκολο να βρουν με αυτόν που θέλουν αρκετες φορες.Και για εμας το σκέτο σεξ είναι το ιδιο εύκολο. Το εχει πει άλλωστε και ο αιοδος Μιχάλης Παπακωνσταντίνου στο ευτυχώς που...
    Δες τι γράφει.. Φοβάται μη την κακοχαρακτηρισουν.. Για μια απόλυτα φυσιολογική ανθρωπινη ανάγκη. Έχουμε φτασει στο 2018 και ακόμη υπάρχουν ταμπού στην κοινωνία μας.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Καλά από ταμπού στην Ελλάδα άλλο τίποτα
    .

Senior Member
    Εμ αφου οι γκομενοι βγαζουν ντελαλη μετα για να τονωσουν το εγω τους, τι να κανουν κι αυτες οι δόλιες?
    Γι αυτο και εχουν πέραση οι παντρεμενοι, πηδημα και μοκο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εμ αφου οι γκομενοι βγαζουν ντελαλη μετα για να τονωσουν το εγω τους, τι να κανουν κι αυτες οι δόλιες?
    Γι αυτο και εχουν πέραση οι παντρεμενοι, πηδημα και μοκο.
    Οι παντρεμένοι έχουν πέραση γιατί έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κατακτήσεις κάποιον που ανήκει κάπου (δλδ μετρουσε) πάρα κάποιον που δεν τον κοιτάει Ούτε η κουτσή Μαρία και είναι μόνος του.. βέβαια όσες το κάνουν πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες ότι κατά 90% θα τια παρατήσουν.. Και καλά θα τους κάνουν..
    Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφύγει οι άντρες... το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση τους( γένεια, ξυρισμένο σώμα, ξυρισμένα πόδια, τατουάζ, παντελόνια με τον αστράγαλο έξω, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σαν γκομενες)... Και αν η γκόμενά θα είναι κατάλληλη για να εντυπωσιάζει Τους γύρω.. σίχαμα δυστυχώς... Έχουμε ξεφύγει..

Page 1 of 5 123 ... LastLast