Εξωγήινοι αυτού του κόσμου ενωθείτε!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 122
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Ανθρωποι μοναχικοί
    ...
    Να έχεις την αίσθηση ότι διαφέρεις, ότι δεν μπορείς να ενταχθείς στο κοινωνικό σύνολο και να αποδεχτείς τον εαυτό σου.

Member
    Κοινωνικο συνολο αραγε ποιο ειναι;
    Ολοι αυτοι που βγαινουν για να βγουν φωτογραφιες για το facebook και το instagram;
    Οι χασομερηδες που παιζουν πρεφα στα καφενεια στα χωρια;
    Αυτοι που ψηφιζουν και ακομα και εν ετει 2018 περιμενουν σωτηρες να αλλαξουν την χωρα ενω οι ιδιοι(οι ψηφοφοροι) βαριουνται να σηκωσουν ενα μπουλακι η ενα κουτακι να το πεταξουν στην ανακυκλωση;
    Οι γυναικες που κανουν γαμο και παιδια ενω δεν ειναι γεννημενες γι αυτο το σκοπο;Aλλωστε σε λιγα χρονια θα το κανουν και χωρις αντρα αυτο αφου επιτρεπεται η αναδοχη παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια.Επισης υπαρχουν και οι τραπεζες σπερματος χρονια τωρα για να το κανουν αυτο
    Ενας στιχος του μανου ελευθεριου λεει:Οι ελευθεροι κι ωραιοι ζουν σε καποιες φυλακες μεσα στα τειχη που εχει χτισει ο καθενας για να ζησει τις μεγαλες του στιγμες
    Αλλωστε στη ζωη ο καθενας εχει ενα ξεχωριστο λογο υπαρξης.
    Αλλος το γαμο,αλλος την φιλια,αλλος να ειναι γιατρος,κοινωνικος λειτουργος κλπ,αλλος εχοντας καλλιτεχνικο ταλεντο,αλλος να γηροκομησει την μανα του λογω διαφορας ηλικιας των γονεων του,αλλος να κραταει παρεα στην ανιψια του επειδη ο συζυγος της αδερφης του μενει στο εξωτερικο καποια διαστηματα.
    Πιστευω οτι ανεφερα ολους τους λογους που υπαρχει ο καθενας στη ζωη.

Senior Member
    Εγω εχω ωσ σκοπο τη φιλια παντωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μικρος πιστευα οτι ειμαι εξωγηινος και οτι θα ερθουν να με παρουν. Δυστυχως δεν ηρθαν.

Senior Member

Aφιερωμενο στα συντροφια!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Last edited by serios; 08-07-2018 at 14:03.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Νοιώθω εξωγίηνη, μοναξιά γιατί δεν έχω άτομα να επικοινωνώ ή να επικοινωνώ ως άνθρωπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Προτείνω να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι οι εξωγήινοι αυτού του forum, χώρας, πλανήτη γιατί ίσως το ότι χάσαμε την φωνή μας και την εκφραση μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της μοναξιάς μας.
    Αν το κάνουμε αυτό, θα πάψουμε να είμαστε εξωγήινοι.

Θα χάσουμε την ταυτότητα μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by in the woods View Post
    Όσα έγραψες, μου θύμισαν το εξής:

"Ο ήρωας μου, ο Λούσιαν, είναι ένας Ροβινσώνας Κρούσος της ψυχής, σχεδόν πάντα η ιστορία είναι η ίδια: η ιστορία ενός ανθρώπου που δεν είναι μόνος επειδή βρίσκεται σε ένα έρημο νησί, αλλά είναι μόνος ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους εξαιτίας της δικής του πνευματικής απομόνωσης. Η μοναξιά του οφείλεται στο τεράστιο πνευματικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και σε όλους εκείνους που συναντάει..."

~ Arthur Machen (για το The Hill of Dreams).
    Μα αν κάποιος κατάφερε να γράψει κάτι τέτοιο, κι αυτό να εκφράζει κι άλλους μοναχικούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε μόνοι... απλώς χρειάζεται να ψάξουμε. Που όμως??

Senior Member
    Μου αρεσει αυτο το νημα και με εκφραζει απολυτα. Εχω ξεκοψει απο κοινωνικες συναναστροφες σε μεγαλο βαθμο. Τι φταιει?

Αρκετα πραγματα, οπως το οτι ειμαι γενικα μοναχικο ατομο , το οτι μεγαλωσα και οι κοινωνικες επαφες ειναι πιο δυσκολες , η οικονομικη κριση που εχει περιορισει τις επιλογες , το στιγμα ως ενα βαθμο μιας και δεν με εμπιστευονται ευκολα, η ανεργια που κλεινει ενα εργασιακο κυκλο και περαιτερω κοινωνικοποιηση ... μερικα απο αυτα που μπορω να σκεφτω.

Τουλαχιστον ελπιζω να λυσω το οικονομικο λιαν συντομως , αν ολα πανε καλα και οπως τα υπολογιζω. Παντως αισιοδοξος ειμαι

Ειχα καιρο να γραψω εδω, μου εχει λειψει...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Kαλως ήρθες και πάλι στην παρέα keep walking!!

Senior Member

Senior Member
    H εισαγωγή με τρελαίνει Έρις!!

Senior Member
    Τα σπάει! Δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό που νιώθω όταν ακούω το κομμάτι, αλλά νομίζω ότι είναι σαν ηλεκτρική κιθάρα μέσα μου.... ή σαν μία φωτοβολίδα που σκάει μέσα μου...

Senior Member
    Ειπα να επαναφερω το νημα κ να χαιρετησω τα μελη "Live long and prosper" aliens του milky way!!!

Εχω 2 θετικα νεα να παρουσιασω:
    1ον επιτελους πηγα διακοπες μετα απο χρονια σε νησι κ περασα ομορφα!!
    Ειμαι σταθερος τελευταια κ με σημαδια βελτιωσης. Αρχιζω κ βρισκω κ παλι τον εαυτο μου.

2ον εχει βγαλει μετα απο 13 χρονια αλμπουμ μια αγαπημενη μπαντα οι Tool.

13 χρονια φιλες κ φιλοι αναμονης. Ημασταν νεοι κ γερασαμε.
    Ειναι παρομοιο χρονικο διαστημα με το οροσημο των 10 χρονων αναρρωσης απο την σχιζοφρενεια.
    Καπως ετσι θελω να παιζει το μυαλο μου σε λιγα χρονια. Καλοκουρδισμενο με μπολικες τεχνικες,μερακληδικο!!
    Τωρα ειναι καπως ετσι:
    https://youtu.be/BQnu6Yhq9MM
    Χαιρετισμους σε ολους!!
    Last edited by serios; 31-08-2019 at 04:40.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast