Results 16 to 30 of 30
Thread: Δεν ξερω τι να κανω πια.
-
17-02-2018, 18:44 #16
Οχι καθε αλλο η συμπεριφορα του ειναι παραπανω απο ιδανικη. Απλα νιωθω οτι ζω σε ενα αντιγραφο και ολα αυτα ειναι ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο. Οτι πιπιλαει την ιδια καραμελα παντου δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως νομιζω :( και ας δεχτω οτι οντως παραδειγμα με την τελευταία ( ας μην αναφέρω ολη την λιστα) ηταν ερωτευμενος και απλα δεν ηταν μαζι λογο ηλικιας και αλλα διαφορα. Πως γινεται μεσα σε 1 μηνα ξαφνικα να ερωτευτικε εμενα με την ιδια ενταση με την προιγουμενη κ. Π. Λ. Μου φαινεται περιεργο. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.
- 17-02-2018, 19:04 #17
Επίσης πως γίνεται μέσα σε δύο μήνες να ήσουν και εσύ σίγουρη ότι θες παιδί με έναν άγνωστο.. Δεν είναι και τόσο διαφορετικό.. πάντως Ίσως φταίνε και οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης που βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση.. κράτησε το παιδάκι σου και όλα θα φτιάξουν.. είτε μείνεις μαζί του είτε αναγκαστείς να φύγεις.. γιατι αν συνεχίσεις να το αντιμετωπίζεις έτσι δεν θα πάει μακριά αυτή η σχεση
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
17-02-2018, 19:17 #18
μπορει να σου φανει εξοφρενικο αυτο που θα πω αλλα τα μπερδεμενα ειναι το χομπυ μου οταν τα διορθωνεις με μπερδευεις.
μιλα με αυτο το τροπο γιατι πιστευει οτι αν σου πει περισσοτερα θα τρομαξεις η θα φοβηθεις
17-02-2018, 21:45 #19
Οταν λες να μου πει περισσοτερα, εννοεις να μου πει πτι οντως ειναι το μυαλο του σε αλλη και εγω ειμαι το αποκουμπι του? Ισα ισα που αν μου το ελεγε θα ξεκολλαγε το μυαλο μου. Παντα θελω ο αλλος να μου μιλαει ειλικρινα οπως κανω εγω οσο "αβασταχτο και αν ειναι". Οσο περιεργο και αν σου φαινεται αν μου ελεγε ναι ημιυνα κολλημενος, ειμαι κολλημενος, ειμαι απο εδω και απο εκει και ολα αυτα που υποψιαζομαι εγω θα ηξερα με τι ανθρωπο εχω να κανω πραγματικα και οχι τι εχω στο μυαλο μου και με βασανιζει. Το ξερω πως πραγματικα δεν θα μαθω ποτε. Αλλα δεν ξερω πως θα το ξεκολλησω ολο αυτο και πραγματικα προσπαθω. Μονο να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο δεν εχω κανει ακομα. Τι να πω ισως φταιει το ζωδιο μου αν πουμε οτι πιστεύουμε σε αυτα. Το κακο ειναι οτι δεν εχω διπλωματια και οτι μου ερχεται το λεω.....
17-02-2018, 21:54 #20
Πραγματικα θα ακουστει πολυ ηλιθιο αυτο που θα σου πω η απίστευτο αλλα οταν εγινε ενα βραδυ και μετα ενα χρονικο διαστημα μαθαμε το τεστ κοιταχτηκαμε και οι δυο και ειπαμε... Εκεινη η ημερα ήταν... Δεν ξερω πως μου βγηκε και εμενα και το θελησα τοσο πολυ εκεινη την στιγμη. Ανωριμο, ηλιθιο, χαζο, δεν ξερω πως φαινεται στον καθε ένα και ειδικα σε εμενα για να πω την αληθεια δεν ειμαι και απο τους ανθρωπους που ηταν τοσο φανατική της οικογενειας, και δεν ξερω αν φταιει αυτο που λενε ορμονες αλλα δεν θα σου κρυψω οτι καθε φορα περιμενω τον υπερηχο για να το δω....
17-02-2018, 22:27 #21
αγαπητη θεματοθετρια
ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να γραψω και δεν ειμαι καλος να τα βαλω ολα σε μια σωστη σειρα για να τα πω.αλλα θα προσπαθησω...
μας ειπες οτι οταν τον προτογνωρισες δεν ειχες και την καλητερη γνωμη για αυτον.γιατι τοτε προχωρησες σε αυτη τη σχεση??οταν ενας ανθρωπος δεν εχει λαλη γνωμη και καλη διαισθηση για τον αλλον και ωστοσο προχοραει σε σχεση σημενη οτι ο αλλος ειναι πολυ καλος κυνηγος.εγω τουλαχιστον αυτο πιστευω.και πως γινετε με ολα τα παραπανο να θελεις και παιδι??δεν στην λεω απλα αναρωτιεμε..
παμε λοιπον στο αγορι σου και εσενα...
καταρχην εχεις σχεση με εναν ανδρα 39 ετων οπως ρειναι λογικο αυτος ο ανδρας εχει καποιο παρελθον οπως ολοι μας.
πολυ λογικο ειναι να ειχε πριν 5-10-60-100 γκομενες δεν τα εχεις με εναν 20αρη.
επισεις λογικο ειναι καποιες απο αυτες να της ειχε ερωτευθη και να τα ειπε αυτα και καποιες οχι και να τα ελεγε μονο και μονο για νσ κανει σεξ.ε και??ηταν ΠΑΡΕΛΘΟΝ..
δυστηχως ολοι οι ανδρες εχουμε πει ψεμματσ με σκοπο να κανουμε σεξ.
τωρα παμε εσενα.ψαχνωντας το παρελθον τι ακρινως περιμενες να δεις??αγωνες του παοκ?? η τους βιους των αγιων??
θελω να πω οτι μην σε απασχολη τοσο το παρελθον του ακομα και αν ειναι τοσο ποικιλοτροπο.τωρα ειναι μαζη σου και περιμενετε το παιδι σας.μαζη σου μπορει να τα εννοει..
εγω μεχρι να βρω τη γυναικα μου ξερεις ποσες ερωτευθηκα??.και σε ποσες ειπα ψεματα μεχρι να κανω σεξ?
και εγω δεν θυμαμε.και δεν την απασχολη καθολου τη γυναικα μου.την απασχολη το σημειο που τη γνωρισα και ΜΕΤΑ οχι το ΠΡΙΝ..μην τρελενεσε χαλαρωσε και χαριτε και οι δυο την εγκυμοσυνη και το μορακι σας(και στο κεφαλακι μου)
τωρα αν τα εννοει σε εσενα η οχι δεν το ξερω.αλλα υποθετω οτι για να θελει να κανει παιδι μαζη σοθλυ και να μην το εβαλε στα ποδια οταν εμαθε για την εγκυμοσυνη αρα ναι σε θελει και τα εννοει.αφου ειναι διπλα σου και χερετε με αυτο..ειναι πολυ καλος μαζη σου τι αλλο να σου πει και τι αλλο να κανει??
αντε και ευχομε καθε ευτυχια.
18-02-2018, 00:19 #22
Συνφωνω με ολα οσα εγραψες. Και εγω δεν εχω προβλημα ουτε ποσες ειχε ερωτευτει ουτε τι εκανε στις προηγούμενες σχεσεις του και ουτε πως φεροταν. Αλλο με απασχολει. Οτι αυτα που ειδα ηταν υποσχεσεις αγαπης και ολα αυτα τα έντονα που αν τα διαβασει κανεις θα πει "πωπω ερωτας" και ξαφνικά τα λεει σε μενα σε διαστημα 1 μηνος διαφορα. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω και τιποτα αλλο πως γινετε ενας ανθρωπος να επαναλαμβανεται τόσο ευκολα. Ισως και να γινεται ισως και οχι τι να πω. Ισως εγω δεν μπορω να το καταλαβω επιδη δεν ειμαι ετσι. Οπως για παραδειγμα σαν να ειχες εσυ σχεση πριν την γυναικα σου μια σχεση θιελωδους ερωτα για καποιο διαστημα να εχεις σχεση πάθους ειτε ελευθερη ειτε κανονικη και ξαφνικα σε διαστημα 1 μηνων ατε να βαλω 2 μηνες, να γνωριζεις την γυναικα σου και να μεταφερεις ολο το παθος ξαφνικα σε εκεινη. Λες και ζεις το ιδιο με την νεα συντροφο. Μεσα σε διαστημα ουτε ενός μηνα. Λες και επαναλαμβανεσαι πολυ γρηγορα. Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω και τιποτα αλλο.
18-02-2018, 00:28 #23
δε θα καταληξεις σε συμπερασμα με το σκεπτικο με τι ανθρωπο εχω να κανω ετσι ειναι σα να ψαχνεις τη σκοτεινη πλευρα του καθε ανθρωπου
αυτο που πρεπει να κατανοησεις ειναι αν καπιος θελει να ειναι φιλος σου η οχι αν ψαχνεις τον τελειο θα καταληξεις απλα σε καπιον που καταναλωνει φαρμακα και δε βλεπεις απλα το κακο του εαυτο.
18-02-2018, 03:25 #24
Αφού είσαι τόσο χαρούμενη για το μωρό τότε αυτό έχει σημασία.. όπου και αν κατάληξη η σχέση! :) Ίσως αυτός είναι ο τρόπος του με τις γυναίκες... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε θέλει πιο πολύ.. απλώς ήταν τόσο υπερβολικός στις εκφράσεις του που το είχε τερματίσει.. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πει.. σίγουρα όμως στος πράξεις του θα υπάρχει διαφορά [emoji16]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
18-02-2018, 03:48 #25
18-02-2018, 08:05 #26
Mα σου απάντησα ήδη.ο άντρας δεν υπάρχει ψέμα που να μην το πει μέχρι να Πηδηξη.μπορει να της έλεγε ψέματα..
Αν το πρόσεξες στη αρχή του μηνύματος μου έκανα λόγο για πολύ καλό κηνυγο.
Λίγο πολύ όλοι μας είμαστε κάποτε κυνηγοί.
Αναγνωρίζω αμέσως αυτού του είδους μηνύματα.πισευω είναι ψεμματα που της έλεγε για να κάνει σεξ μάζη του.
Γιατί δεν έκανε παιδι μάζη τους τότε,??
Αλλά έκανε μαζη σου..
Λοιπόν ξεκόλλα απτά χαζά που έχεις κόλληση και ζήστε τον έρωτα σας άιντε με της χαζομάρες...είπε ο άνθρωπος δέκα μαλακίες εκεί περα πριν από σένα για να πηδηξη και εσύ τώρα τα είδες και κόλλησες αυτό έγινε..
18-02-2018, 09:20 #27
18-02-2018, 12:24 #28
Η συγκεκριμένη ναι.η υπόλοιπες ??δεν μπορεί όλες να ήταν μεγάλες.. τελοσπαντων το καταλαβενεις και εσύ ότι πρέπει να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από αυτά.. μπορεί πριν να πήγε και με χίλιες γυναίκες δεν λέει κάτι αυτό όλοι οι άνδρες όσο είμαστε ελεύθεροι αυτό κοιταμε να πάμε με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε..μέχρι να κατασταλαξουμε κάπου..ε αυτό το κάπου για αυτόν είσαι εσύ.ΤΕΛΟΣ
18-02-2018, 14:15 #29
Οχι, δεν καταντησες ψειρα. Οποια κι αν εβλεπε ολα αυτα που ειδες εσυ, θα ειχε απογοητευτει πολυ και θα ειχε γκρεμιστει η εικονα για αυτον. Το γεγονος οτι εισαι και εγκυος σε σοκαρει ακομα περισσοτερο. Αν ποτε βρισκομουν στη θεση σου, τις ιδιες αμφιβολιες θα ειχα, μηπως με χρησιμοποιησε απλα για να γινει πατερας.
Αλλα οπως σου ειπα, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να το μαθεις τωρα, οσο και να χτυπιεσαι. Τζαμπα κανεις κακο στο μωρο. Αστο στην ακρη και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις σε βαθος χρονου. Κριμα να την πληρωνει το μωρο, ακομα δε γεννηθηκε.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
18-02-2018, 20:07 #30
οι ανθρωποι συνηθως που διχνουν διπλα τους πολες γυναικες δεν ελκονται ερωτικα απο αυτες κατα κανονα μαλον ειναι ετοιμος για οσκαρ ετσι οπως παει.