Results 1 to 1 of 1
Thread: Αποχαιρετισμός...
-
20-02-2018, 04:06 #1
Αποχαιρετισμός...
Είπα να γράψω σε αυτή την ενότητα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει αλλά μιας και φτιάχνω στην ουσία την σχέση Μ με τον εαυτό μου εδώ είμαστε...αποφάσισα μιας και δεν βρίσκω τρόπο ν διαγράψω το χρήστη μου αν γίνεται ας με σβήσει ο διαχειριστής Ν αποχαιρετήσω αυτή την σελίδα Ν αποχαιρετησω τον παλιο εαυτό μου μιας και θυμήθηκα ποιος λόγος με έφερε εδώ και στην συνέχεια άπλα κόλλησα στην σελίδα διαβάζοντας προβλήματα αλλονων για ν δω τ περνάνε και άλλοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τ δικα μ προβλήματα σοβαρά ν παρω έστω μια στήριξη αλλά δεν ένιωσα καλύτερα ούτε γράφοντας τ προβλήματα μου πήρα της απαντήσεις που ήθελα γιατί κανενας δεν με ξέρει καλύτερα από τον εαυτό μου και σε ψυχολόγο Ν δεχόμουν ν πάω δεν θα τον άκουγα γιατί κανενας δεν με ξέρει καλύτερα και οι απάντησεις πού ψάχνω είναι ήδη μέσα μου αλλά η μεγαλύτερη απόφαση που πήρα ήταν ν συχγωρεσω και να συμφιλιωθώ με το παρελθόν να μην κρατάω πλέον κακιά ο λόγος που με έφερε εξαρχής εδώ που ξεκίνησα Ν ψάχνω γ ψυχολογικά φόρουμ ξέρω ποια ποίος και γιατί μου τ προκαλεσε αλλά τους συγχωρώ και δεν θ κρατήσω κακία Γτ προχωρησα στην ζωή μου γτ είμαι πολυ μικρή και αυτα π τραβηξα από μεγαλυτερους ήταν μαθηματα ζωής αλλά πανω από όλα τους εχω ξεχάσει γιατί αυτοί ακόμα ακάθεκτοι κοιτάνε να καταστρέψουν άλλους ενώ εγώ κοιτάω τον εαυτό μου από πάντα αυτοί δίχως προσωπική ζωή για αυτό τ φιλιά μου στους εχθρους και σε όποιον προσπάθησε Ν με διαλύσει είμαι ακόμα εδώ καλύτερη και πιο δυνατή...τελος αφού είπα αυτά που ήθελα θέλω ν πω και κατι άλλο που παρατηρησα όσο καιρό είμαι εδώ αλλά και στην καθημερινη ζωη και γενικά για τους ανθρώπους συμπερανα ότι της περισσότερες φορές όταν δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα φουντώνουν τα πράγματα δημιουργούν διάφορες καταστάσεις τραγικές ενώ στην πραγματικότητα τ πράγματα είναι τέλεια γιατί ίσως βαριούνται την ζωή έτσι γαλήνια γιατί δεν μπορούν ν ζήσουν ήσυχα θέλω ν πω βλέπω ανθρώπους που τ έχουν όλα ν φτάνουν στο χείλος του γκρεμού γ προβληματα μηδενικής σημασίας τ μεγαλοποιουν ολα διαβάζω προβλήματα ανθρώπων εδώ μέσα ξέρω ότι ο καθένας μπορεί ν γράψει ότι θέλει δεν το κρίνω αυτό βέβαια αλλά γίνονται πολύ δραματικοί χωρίς λόγο και αυτό με έβαλε σε σκέψη και αναρωτήθηκα αν και εγώ κάνω το ίδιο και κατάλαβα ότι η ζωή μου είναι τέλεια στην ουσία απλά υπάρχουν και προβλήματα αλλά όχι τρομερα....δεν έχω κατι άλλο ν πω η συμβουλή μου θ ήταν να μην παύουμε να έχουμε όνειρα και να μην τα παρατάμε εύκολα στην ζωη από την στιγμή που έχουμε την υγεία μας τ υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και τίποτα δεν έρχεται σε αυτή την Ζωή εύκολα όλα θέλουν αγώνα αλλά το πείσμα και η αισιοδοξία είναι αυτά που θ μας φτάσουν ψηλά