Results 31 to 42 of 42
-
21-02-2018, 13:58 #31
εφοσον μενετε χωριστα, εσυ να επιδιωκεις να την βλεπεις μονο οταν ειναι κι ο ανδρας σου, για να μην της δινεις ευκαιριες να σου τα λεει χωρις να ακουει εκεινος.
το αν στα λεει ετσι, αλλα κανει οτι του λεει η μανα του, θα φανει. δεν ειναι δυσκολο. θα το καταλαβεις.
αν ομως οπως λες ζειτε καλα μαζι, και δεν τον επηρεαζει ιδιαιτερα, αστην να βραζει στο ζουμι της, κρατα τα τυπικα και μην την βλεπεις μονητ ης.
καποτε θα το παρει αποφαση.
κι οταν σου λεει τα "ο γυιος μου" και τον αγκαλιαζει κλπ, λεγε της "παντα θα ειναι ο γυιος σου, αυτο δεν αλλαζει. κι εμενα, παντα θα ειναι ο πατερας του παιδιου μου και ανδρας μου" κι αστην να κουρευεται.
- 21-02-2018, 14:06 #32
Ναι έχεις δίκιο σε όλα αυτά.. Μέχρι τώρα δεν έχει φανεί να την ακουει σε τίποτα.. Ελπίζω να μην το κρύβει τόσο καλά..
08-09-2018, 15:58 #33
Καλησπέρα σας τι κάνετε; Εγώ έφερα στον κόσμο πριν ένα μήνα το κοριτσάκι μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη αλλά απο την άλλη στενοχωρημένη με την οικογένεια του άνδρα μου. Κλαίω όλη μέρα, δεν σεβάστηκαν ούτε την εγκυμοσύνη ούτε τώρα που είμαι λεχώνα και είμαι σε πολύ ευαίσθητη περίοδο. Συζητάει η καλή πεθερά μου ο,τι είμαι χωρισμένη και δεν κάνω για το γιο της και γενικά για οικογένεια, πριν 5 χρονια βγήκα απο ένα γάμο. Αυτή δυστυχώς, μεγαλώνει εξ'ολοκλήρου τα παιδιά της κόρης της επειδή η κόρη της έχει βολευτεί και θέλει να κάνει το ίδιο με μένα, μου ειπε οτι θα πάρει αυτη το παιδί απο την κλινική, ο,τι στην αρχή θα το έχεις εσύ αλλά μετά θα ανήκει σε μένα, είχα παθει ψυχολογικό, αφού ολη μέρα καθόμουν και έβλεπα το τζάμι απο το μωρό στο μαιευτήριο. Αυτό με έκανε, να συμπεριφέρομαι περίεργα με αποτέλεσμα να μην αφήνω κανεις να αγγίζει το παιδί μου πέρα απο τον ανδρα μου. Η κυρία δεν μπορεί να καταλάβει ότι η οικογένεια των παιδιών της δεν ειναι παράρτημα της δικής της οικογένειας, νομίζει οτι της ανήκουν οι πάντες και τα πάντα. Δεν την θέλω στην ζωή μου αλλά σέβομαι τον ανδρα μου και κάνω πως δεν ακούω πολλές φορές.
08-09-2018, 17:31 #34
Εγώ πάλι δεν το έχω καταλάβει αυτό το μάνα του είναι μην τσακωθούν και ξέρω κι εγώ τι... Αν ένας άνθρωπος σου δημιουργεί προβλήματα τον απομακρύνεις από το σπίτι σου και δεν τον ανέχεσαι. Κάτσε μίλα ήρεμα με τον άνδρα σου και πες του ότι δεν μπορείς να ανεχθείς άλλο αυτή την κατάσταση. Είτε θα της βάλει γκάζια και θα συμμαζευτεί είτε κόψε επαφές. Και πριν πεις θα πει ότι την έκανα να μην θέλει τον γιό της κτλ, σου λέω ήδη και την απάντηση: Στα φρύδια σου το τι θα πει. Άμα κάνεις δική σου οικογένεια έχει προτεραιότητα η γυναίκα σου και το παιδί σου, όχι η μάνα σου. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να μπαίνει η κάθε μάνα και να κάνει τα νεύρα τσατάλια στην γυναίκα σου κι εσύ να προσπαθείς να συμβιβάσεις καταστάσεις. Συμβιβασμό στην ηρεμία της οικογένειάς σου δηλαδή; Για ποιό λόγο;
08-09-2018, 17:35 #35
Αμα κανεισ παιδι εχει προτεραιοτητα το παιδι κι ο αντρασ για τα λεφτα οι αλλοι ολοι γαμιουνται τοσο απλα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-09-2018, 19:09 #36
Ενταξει σταμάτησα να διαβαζω στο σκηνικό που ηρθε διπλα σας και τον αγκάλιαζε.
Η ωμή αληθεια ειναι ας προσεχές. Αφου δεν προσεχές, τωρα θα προσπαθεις να βρεις μια χρυσή τομή για ολους, κι ας μην σου αρεσουν καποια πραγματα. Να τους στειλεις στο διαολο δε πολυ παιζει, γιατι μαλλον θα παει κι ο αντρας σου
08-09-2018, 19:20 #37
08-09-2018, 23:23 #38
ειναι δυσκολο να προσεξεις γιατι στην αρχη οταν γνωριζεις καπιον ειναι στολισμενος με τα καλα του ρουχα και μετα απο αρκετο καιρο βλεπεις τι εινα πραγματικα
09-09-2018, 02:57 #39
Ποια καλα ρουχα βρε Αλεξανδρε? Έμενε με τη μανα του (ποσο χρονων ειναι άραγε;)
Τους απαγόρευε μα μείνουν μαζι, της ελεγε μου πηρες τον γιο μου, ηθελε να παντρευτούν οταν έκρινε αυτη. Τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι μπλέκεις με μια εμμονική και εναν μαμάκια;
Αν το παρομοιάσουμε με ρουχα ολο αυτο, μαλλον τον γνώρισε με σκισμένα.
Κοιταξε κοπελια θα σου δωσω μια συμβουλή, δεστο λιγο απο την χιουμοριστική πλευρά, μην τα παρεις σοβαρα γιατι θα γίνετε μπίλιες.
Στο κατω κατω για δες και την δικη σου σταση, ποιος ο λογος να νοιωσεις ασχημα στη τελική; Αστη να τον χαϊδεύει.
Καλα στη θεση σου εγω θα τον φιλούσα στο στομα και θα την κοιταζα χαχα. Ενταξει πλακα κανω, μη βαράς!
09-09-2018, 11:46 #40
30 χρονών είναι. Αυτός δεν έδειχνε σημάδια μαμάκια, αλλα σίγουρα ηταν απλά προσπαθούσε να το καλύψει μετά όμως ποτ γνώρισε εμένα γιατί πρέπει να το πω αυτό, ξέκοψε τελείως. Για αυτό τρελάθηκε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή του, πολλές φορές μου είπε με "ξέχασε ο γιος μου" "δεν μου δίνει πια σημασία" και αυτή κάθε μέρα και πιο πολύ τρελαινόταν. Οσον αφορά, αυτό με το φιλί στο στόμα, το κάνει ο ανδρας μου πολλές φορές μπροστά της, με έχει αγκαλια συνέχεια το πως μας κοιτάζει καλύτερα μη σου περιγράψω. Και δεν με νοιάζει και τόσο πολύ για αυτά, αλλά το ο,τι κρίνει το παρελθόν, το να χρησιμοποιεί το διαζυγίο μου για να με χειρίζεται.
09-09-2018, 22:26 #41
Ακου, πάρτε τη φαση στη πλακα να σωθείτε. Θα δεις οτι τζαμπα αγχώνεσαι κι εσυ κι αυτη. Μη το παρεις εγωιστικά, καντο για εσενα και την οικογενεια σου.
Ξερεις ειναι αυτο που λεμε σε καθε κατασταση υπαρχει και το ωραιο, το αστειο, το παιδικό, υπάρχει και το κακο, το άσχημο. Διαλέγεις μια οπτική και τελειωσε, προτεινω τη πρωτη.
Αν την δεις βαθια θα διακρίνεις ενα παιδακι που φοβάται, αλλα μπορει ευκολα να ηρεμησει
10-09-2018, 13:57 #42
Εντάξει οκ, έχει εμμονική σχέση με τον γιο της, αλλά δεν θα ανεχτώ να με προσβάλλει επειδή μου έτυχε μια κακή στιγμή της ζωής μου, χρησιμοποιώντας το διαζύγιο μου ή οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά της που θίγει την προσωπικότητα μου και την αξιοπρέπεια μου.