Results 61 to 75 of 106
Thread: Πρόβλημα με την ψυχολόγο μου...
-
23-02-2018, 02:36 #61
Προσπαθησε να αποφευγεις τις φαρμακκευτικες συνανταγες η θεραπειες, εκτως απο το οτι ειναι δυσκολο να καμεις αξιολογηση μεσω μηνυματων ειναι και παρανομο και γενικα αλλα κι εναντι στους κανωνες του φορουμ οπου το γραφει ξεκαθαρα!
συγνωμη για την παρατηρηση αλλα επειδη εχω παρατηρησει οτι πολλα μηνυματα σου εχουν καταφατικο χαρακτηρα κι ερωτηματικο η θεματικο πλαισιο.
Παρα το οτι μπορει μερικες φορες να συμφωνω μαζι σου, και χωρις να θελω να μειωσω τις ψυχιατρικοφαρμακευτικες σου γνωσεις , ειτε να θελω να σε δυαβλω μεω αυτου καλο θα ειναι να γραφουμε -ολοι μας οχι μοναχα εσυ, απλα εσυ επειδη εισαι "αματιουρ" στο λεω ,καλο ειναι ολοι μας να ειμαστε λιγακι πιο επυφυλακτικοι με τις θεραπειες οπου λεμε στα μεταξυ μας.
Μπορουμε να μεινουμε στην σμυπαρασταση, στο να γραφουμε μια καλη κουβεντα, να δινουμε θαρρος η αληλλεγγυη στον συμφορμητη μας ,στο να πολεμησει το προβλημα του!
Υ.Γ. ευχομαι να μην νευριασεις παλυς!! το λεω με αγνη χριστιανικη αγαπη!¨)
- 27-02-2018, 07:52 #62
Σήμερα είναι το πρώτο μου ραντεβού με την ψυχολόγο μου μετά από την αναστάτωση της προηγούμενης εβδομάδας κι έχω άγχος για το πως θα πάει, ελπίζω να μην φύγω πάλι με κλάματα... Όποιος θέλει να το συζητήσουμε ας γράψει... 12:30 θα φύγω από το σπίτι, έχει ώρες ως τότε...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-02-2018, 10:40 #63
Καλημέρα Κύκνε.
Χαίρομαι που θα πας τελικά στην συνεδρία παρόλη την απογοήτευση σου. Είναι ευκαιρία να συζητήσετε αναλυτικά για το πως νιώθεις με αυτή την τροπή και να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.
Υγ. Μη χαλάς τις βραδιές σου και την ζωή σου βρε Κύκνε για τα σχόλια που μπορεί να κάνει ο καθένας! Αναφέρομαι στην συζήτηση που ειδα σε αλλο ποστ και το πόσο σε αναστάτωσε
27-02-2018, 10:52 #64
Καλημέρα Ελισάβετ...
Ναι, θα προσπαθήσω να το συζητήσω μαζί της... Αλλά ψύχραιμη δεν θα είμαι γιατί νιώθω αυτή τη στιγμή ένα τρέμουλο στο στήθος μου και τρέμουν και τα χέρια μου και θέλω και σήμερα να κλάψω... Κι είναι απόρροια της χθεσινής συζήτησης αυτό όπως λες, δεν μπορώ ν' αντέξω να με συγκρίνουν με τέτοιες γυναίκες, πορνοστάρ και πόρνες... Θα της το πω κι αυτό το χθεσινό, χρειάζομαι ν' ανακουφιστώ από αυτό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-02-2018, 10:56 #65
κυκνε, δεν εχει καποια (θετικη) επιδραση επανω σου, οταν ξερεις οτι αυτος που στα λεει, δεν τα λεει επειδη τα πιστευει, αλλα επειδη ξερει οτι σε πειραζει?
δεν ειναι ΦΑΝΕΡΟ οτι δεν τα πιστευει, απλα θελει να σε ταραξει, επειδη δεν μπορει να εχει την παραμικρη επιδραση στην ζωη κανενος, γυρω του?
27-02-2018, 11:01 #66
Όχι, δυστυχώς δεν έχει... Με φρικάρει ο χαρακτηρισμός "*****" και τα συναφή γιατί είναι κάτι που θεωρώ τρομερά ανήθικο και δεν αντέχω ούτε να το ακούω, ούτε καν να περνάει από το μυαλό κάποιου... Πραγματικά τρέμω ολόκληρη αυτή τη στιγμή, δεν κάνω πλάκα... Κι ήδη άρχισαν τα δάκρυα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-02-2018, 11:11 #67
καταλαβαινω τι λες κυκνε.
εγω δεν το σκεφτομαι ετσι, το ξερεις οτι γελαω μαζι του.
αλλα καταλαβαινω οτι εσενα σε επηρεαζει αρνητικα.
τι να πω.
οταν καποιος δεν μπορει να προκαλεσει κανενος το ενδιαφερον κι εχει γινει ο περιγελως κι εδω και σε οσα φορουμ μπαινει, παιρνει ευχαριστηση να στεναχωρει ενα ατομο που ζοριζεται ακομα και να βγαλει την καθημερινοτητα του.
σκατανθρωπος...
27-02-2018, 11:18 #68
Αυτό που κάνει είναι σαδιστικό κι απάνθρωπο... Και φυσικά είναι σκατάνθρωπος... Τώρα πάλι κλαίω... Άνοιξα και θέμα προς τη διαχείριση κι όταν μου απαντήσουν θα πάρω κι εγώ την απόφαση μου για το αν θα ζητήσω διαγραφή αλλά αν δεν γίνει αυτό που ζητάω κατά 90% δεν θα με ξαναδείτε εδώ μέσα... Δεν τον αντέχω άλλο...
27-02-2018, 11:49 #69
ασε τους ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ και επικεντρωσου στην θεραπεια σου.
ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ για μας, για σενα, και να εισαι βεβαιη συμπεραινοντας απο αυτα που κανει, οτι σπιτι του κλαιει πιο πολυ απο εσενα για την ζωη του. αυτο στο υπογραφω.
ηρεμησε, σκεψου την συνεδρια που θα κανεις, ετοιμασε αυτα που θελεις να πεις, σκεψου την ζωη σου.
ασε το τρολ, μην ασχολεισαι.Last edited by Remedy; 27-02-2018 at 12:07.
27-02-2018, 19:44 #70
Προσπάθησα... Έχουμε ακόμα κάποια θέματα να συζητήσουμε με την ψυχολόγο μου, δεν προλάβαμε σήμερα να τα λύσουμε όλα, δεν έφτασε ο χρόνος... Συζητήσαμε αρκετά και μου είπε ότι μπορώ να της λέω ότι θέλω μέχρι να τελειώσει ο χρόνος μας... Αλλά νιώθω ότι θα ήθελα κι ένα δεύτερο ραντεβού, ίσως της ζητήσω αν υπάρχει η δυνατότητα...
27-02-2018, 21:48 #71
Ξέχασα να σας πω και κάτι σημαντικό που μου είπε η ψυχολόγος μου... Της ανέφερα την ιδέα που είχα αν στο μέλλον προκύψει κάποια σχέση να πω στον σύντροφο μου να μην σταματήσει την σεξουαλική πράξη ακόμα κι αν αντιδράω αρνητικά και δεν το βρήκε ούτε αυτή καλή ιδέα... Κι επιπλέον μου είπε ότι αν έλεγα κάτι τέτοιο θα έκανα και τον σύντροφο μου να νιώσει κακός άνθρωπος... Αυτό δεν μου είχε περάσει καν απ' το μυαλό...
27-02-2018, 21:50 #72
Μα φυσικα και δεν ειναι καλη ιδεα.
Οι αντρες θελουν να αισθανονται οτι και η γυναικα το απολαμβανει, οχι οτι κανει καταναγκαστικο εργο.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
27-02-2018, 21:59 #73
Ναι, απλά εγώ (συζήτηση κάνουμε τώρα, την απέρριψα πια την ιδέα) το σκέφτηκα αυτό μόνο για την πρώτη επαφή με καινούριο σύντροφο επειδή ξέρω ότι πάλι θα φοβάμαι και πολύ πιθανό να βάλω πάλι τα κλάματα γιατί μου έρχονται αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ... Κι αυτό συμβαίνει αυτόματα να πάρει, δεν το θέλω ούτε το ελέγχω... Κι είχα σκεφτεί ότι οκ, ας το αγνοήσει το κλάμα να τα καταφέρουμε αυτή την πρώτη φορά και μετά θα είναι καλύτερα, κατάλαβες το σκεπτικό μου; Δηλαδή το καταναγκαστικό έργο μόνο γι' αυτή τη μια φορά θα ήταν, όταν θα έβλεπα ότι δεν μου έκανε κακό με την έννοια του να είναι βίαιος κατά τη διάρκεια νομίζω πως θα ηρεμούσα αλλά μάλλον πρέπει να βρω άλλο τρόπο, κάθε ιδέα δεκτή κι ας μην υπάρχει ενδιαφερόμενος τώρα...
Λίγη προετοιμασία δεν κάνει κακό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-02-2018, 22:03 #74
Κι ομως, κανει κακο τετοιου ειδους προετοιμασια γιατι τελικα καταληγεις να βασανιζεσαι απο ιδεες, σεναρια, σχεδια και να καταγχωνεσαι.
Εχω απαντηση σε αυτο που λες, αλλα δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο ταημινγκ για τετοια συζητηση εφοσον δεν υπαρχει κατι ερωτικο στα σκαρια.
Αυτο που θα σε βοηθησει σιγουρα ειναι αν καποτε με καποια αλλη ψυχολογο καταφερεις να απενεχοποιησεις τη σεξουαλικη πραξη και να αλλαξεις την εικονα που εχεις για τους αντρες.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
27-02-2018, 22:09 #75