Η ζωή μου. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Senior Member
    Μαίρη καλησπέρα καλως ήλθες στην κοινότητα. Πήγαινε αρχικά εδώ https://www.e-psychology.gr/forum/forum.php
    που είναι η κεντρική σελίδα του φόρουμ. Διάλεξε την κατηγορία όπου θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα το θέμα σου. πχ αν έχεις θέμα με κατάθλιψη πηγαίνεις εδώ https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BC%CE%AF%CE%B1
    πατάς δημοσίευση νέου θέματος και γράφεις ότι θέλεις
    Στην μόνη ενότητα που δεν "πρέπει" να γράψεις είναι αυτή https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BC%CE%B1%CF%82
    καθώς τα άλλα μέλη δεν θα μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σε όλες τις άλλες όπου θεωρείς ότι ταιριάζει το πρόβλημα σου, γράψε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Μαίρη καλησπέρα καλως ήλθες στην κοινότητα. Πήγαινε αρχικά εδώ https://www.e-psychology.gr/forum/forum.php
    που είναι η κεντρική σελίδα του φόρουμ. Διάλεξε την κατηγορία όπου θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα το θέμα σου. πχ αν έχεις θέμα με κατάθλιψη πηγαίνεις εδώ https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BC%CE%AF%CE%B1
    πατάς δημοσίευση νέου θέματος και γράφεις ότι θέλεις
    Στην μόνη ενότητα που δεν "πρέπει" να γράψεις είναι αυτή https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BC%CE%B1%CF%82
    καθώς τα άλλα μέλη δεν θα μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σε όλες τις άλλες όπου θεωρείς ότι ταιριάζει το πρόβλημα σου, γράψε
    Ευχαριστώ kozchr και τώρα μόλις θα έδινα οδηγίες

πατάς forum πάνω αριστερά μετά την κατηγορία που θες πχ ψυχώσεις πατάς δημοσιευση νέου θέματος γράφεις τον τίτλο και από κάτω το θέμα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by hello,its mary View Post
    Μην ακούς τι σου λένε οι αλλοι. Πλέον έχουν πέραση οι γυναίκες με κιλά και θωρούνται πιο ''θηλυκες'' ιδίως στους άντρες (αν τους άντρες εννοείς με τον όρο ''κατηγορία που επιθυμώ''). Προφανως και πρέπει να κάνεις προσπάθειες να αδυνατίσεις αν έχεις ιατρικό πρόβλημα βέβαια. Επίσης δεν χρειάζεται το ζευγάρι σου να είναι στην ηλικία σου. Μπορείς να βρεις άντρα μεγαλύτερο και να περάσεις καλύτερα.
    Η αλήθεια είναι ότι τώρα τα χρόνια αλλάξανε κατά πολύ, αλλά εγώ κάνω συνεχώς προσπάθειες για να χάσω τα κιλά μου πιο πολύ για να είμαι καλά με τον εαυτό μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εσυ τι κατηγοριας ατομο εισαι?

Εννοώ κατηγορίας άντρες που επιθυμώ. Εγώ δεν ανήκω σε καμία κατηγορία γιατί δεν είμαι άντρας χαχαχα

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω πολύ σε αυτή την κοινότητα

Senior Member
    Ευχαριστώ και εγώ Μάρι

Senior Member
    Να ρωτήσω ποιοι δεν παντρεύονται τελικά σε αυτήν την ζωή? οι χαζοί ?

Senior Member
    Παντωσ να εχεισ προβλημα δεν ειναι εμποδιο ουτε τα κιλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ένας φιλόσοφος (θυμαμε το όνομα του δεν τα πάω καλά με αυτά)είχε πει ότι κι αν τα δύο θα κάνεις θα το μετανιώσεις..αν παντρεύτης θα Ζήσης σαν το σκυλί και θα πεθάνεις σαν άνθρωπος..
    Αν μείνεις ελεύθερος/η θα Ζήσης σαν άνθρωπος και θα πεθάνεις σαν το σκυλί

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι τώρα τα χρόνια αλλάξανε κατά πολύ, αλλά εγώ κάνω συνεχώς προσπάθειες για να χάσω τα κιλά μου πιο πολύ για να είμαι καλά με τον εαυτό μου.
    Δελφινακι έχω δει κορίτσια που σίγουρα θα έχεις δει και εσύ πολύ πιο παχουλές από σένα που έχουν άντρες δίπλα τους και ορισμένες φορές και ωραίους μάλιστα.
    Επισεις έχω δει πανέμορφα κορίτσια να κυκλοφορουνε με άσχημους άνδρες με συγχωρητε που το λέω και έτσι..δεν μου άρεσε να καταταζω τους ανθρώπους όλοι έχουν δικαίωμα και στον έρωτα και στη ζωή και σε όλα.δελφινακι μπορείς άνετα να βρεις άνδρα να παντρευτείς η να κάνεις σχέση..είσαι καλό κορίτσι και ευαισθυτη.
    Γιατί να μην σε αγαπήσει κάποιος??σίγουρα θα βρεθεί κάποιος αρκεί και εσύ να θελησεις

Οι έξυπνες γυναίκες.

Senior Member
    Οι εξυπνοι γενικα ετσι λενε

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Οι έξυπνες γυναίκες.
    Κασσάνδρα γιατι το λες αυτό???
    Αν θέλεις εξήγησε το λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι εξυπνοι γενικα ετσι λενε
    Έλις εσύ τη γνώμη έχεις??υπέρ ή κατά του γάμου???

Senior Member
    Εγω γενικα ειμαι υπερ των νεων αλλα να μαθουν απο προερχονται δηλαδη οχι αυτο που γινεται τωρα πολεμοσ μεταξυ νεων κ παλιων να μαθουν τι γινοταν παλια απο διηγησεισ οχι απο την τηλεοραση εγω ασ πουμε εξι χρονων εξυνα πλακακια οχτω εσκαβα παιζαμε μπαλλα μεσα στο χιονι κ δεν παθαιναμε τιποτα κ τωρα μασ λενε ειχατε λεφτα ναι ειχαμε αλλα τοτε δεν ειχε αγαθα στο φαι τα τρωγαμε αντε κ κανενα βιντεοπαιχνιδι με κατοσταρικο

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast