Results 61 to 75 of 81
Thread: Η ζωή μου.
-
05-03-2018, 22:19 #61
Θυμάστε τα βίντεο γκειμ??ηλεκτρονικά τα αποκαλούσαμε τοτες..με 20 δραχμές έπεσα ένα παιχνίδι αλλά πηγενο πάντα με κατοσταρικο..τι ωραία παιδικά χρόνια περάσαμε γαμάτα..και γεμάτη αθωότητα.
Είμαστε 8-9 -10 χρόνων και δεν ξεραμε που λέει ο λόγος τι είχαν μέσα στο βρακί μας..
Τώρα τα μικρά τα ξέρουν σχεδόν όλα...
Εμείς παίζαμε κρυφτό ποδόσφαιρο στην αυλή του σχολείου της γειτονιάς μας..και βολτουλα στη γειτονιά και η λίγο πιο έφηβοι με γουοκμαν στα αυτιά.εχουμε λιώσει κασέτες και κασέτες..
- 05-03-2018, 23:34 #62
05-03-2018, 23:36 #63
06-03-2018, 07:14 #64
Ίσως δεν με κατάλαβες Δελφίνι. Λέω ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν παντρεύονται. Είναι ψευδαίσθηση και μύθος η ολοκλήρωση του ανθρώπου μέσα από τον γάμο, έτσι νομίζω εγώ.
Στο λέει μία παντρεμένη... και μάλιστα με έναν άνθρωπο που ακόμη, μετά από 23 χρόνια γάμου είμαστε ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν τσακωνόμαστε σχεδόν ποτέ.
Παρ´ όλα αυτά, σου λέω οτι ο γάμος είναι μια δύσκολη πορεία. Δεν είναι όπως το βλέπεις εξωτερικά εσύ που είσαι ανύπαντρη.Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 06-03-2018 at 07:50.
06-03-2018, 07:40 #65
Ή μάλλον, οι άνθρωποι ολοκληρώνονται μέσα από τον γάμο στο βαθμό που το επιδιώκουν. Και πρέπει να το επιδιώκουν και οι δύο, αλλιώς, μόνο προβλήματα δημιουργούνται.
Και μάλιστα γεννούν και παιδιά στα οποία μεταφέρουν τα κόμπλεξ τους, τις αποτυχίες τους και την προσωπική τους ανευθυνότητα και μιζέρια. Και η δυστυχία πολλαπλασιάζεται... Μαζί και τα προβλήματα.
06-03-2018, 08:18 #66
Να σου κάνω και μια ερώτηση Δελφίνι. Εσύ πιστεύεις ότι αν παντρευόσουν θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις και τα προβλήματα ενός γάμου;
Θα μπορούσες να υποστηρίξεις την σχέση σου με τον άντρα σου και μετέπειτα με τα παιδιά σου; ´Οταν κάνεις οικογένεια προκύπτουν καθημερινά θέματα και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται και μάλιστα πολλές φορές άμεσα κι εσύ δελφινάκι μου είσαι κολλημένη σε ένα λάθος που έκανες πριν 800 χρόνια και δεν μπορείς να ξεπεράσεις ούτε αυτό. Αν σου συνέβαινε στον γάμο σου για παράδειγμα να μείνεις έγκυος και από μια απροσεξία σου να αποβάλεις, τί θα έκανες; Θα πήγαινες στο τρελλάδικο; Σου λέω για παράδειγμα κάτι που συμβαίνει συχνά.
Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια δεν μπορούν στην πραγματικότητα να στηρίξουν ούτε τον εαυτό τους και αντί για οικογένεια δημιουργούν ένα μαύρο χάλι στο τέλος.
06-03-2018, 08:25 #67
Εγώ πιστεύω ότι ο γάμος είναι ευτυχία. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω ναι. Αυτό που έγινε πριν 800 χρόνια που λες δεν είναι και απλό πράγμα να έχεις όλους τους παλαιοημερολογίτες εναντίον σου και υγιής να είσαι τρελαίνεσαι .
06-03-2018, 08:45 #68
Εννοώ ότι τις περισσότερες φορές αυτό που ζητάνε οι γυναίκες από τον γάμο δεν τους το προσφέρει ο άντρας και έτσι καταντούν δυστυχισμένες. Οπότε, καλλίτερα να μην παντρεύονται καθόλου.
´Οχι και ότι οι γυναίκες κάνουν αυτό που πρέπει... αλλά γενικά η γυναίκα περιμένει από τον άντρα να είναι σοβαρός, υπέυθυνος, σόφρων, να έχει λόγο, να είναι εργατικός, να αγαπάει την οικογένειά του.
Αντ´ αυτού τις περισσότερες φορές οι γυναίκες διαπιστώνουν ότι παντρεύτηκαν έναν άνθρωπο άβουλο, μαμάκια, ευθυνόφοβο, παρτάκια, ατομιστή, καλοπερασάκια, τεμπέλη, άπιστο και λιγούρη, που κάνει ό,τι του κατέβει στο μυαλό ότι θα τον ωφελήσει ατομικά χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες για την οικογένειά του.
Εγώ δυστυχώς Γιώργο μου αυτά βλέπω γύρω μου από τις οικογένειες γενικά.
Οι άντρες δημιουργούν υποχρεώσεις και οι γυναίκες τις αναλαμβάνουν, αυτό βλέπω.
Γιατί γενικά στους άντρες δεν αρέσουν οι ευθύνες και αυτό είναι πράγμα ασύμβατο με τον γάμο.
06-03-2018, 08:55 #69
06-03-2018, 09:55 #70
Οπωσ στα λεει ακριβωσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-03-2018, 19:17 #71
06-03-2018, 19:22 #72
Πω πω όλα αυτά είμαστε??χααχαχ πάντως πιστεύω ότι δεν έχεις δίκιο.οχι ότι δεν υπάρχουν και αυτοί οι άνδρες όχι όμως ότι όλοι είναι έτσι...όλα τα δάχτυλα δεν είναι το ίδιο..όπως και ότι όλες οι γυναίκες δεν βλέπουν τον άνδρα ως ένα καθαρό πορτοφόλι...συγγνώμη κι όλας με συγχωρείς αλλά μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις της απόψεις σου?? συγγνώμη κι όλας....
Και κάτι ακόμα αν θέλεις και μπορείς λύσε μου μια απορία...ποιους άνδρες θεωρητε Μαμάκια?? Και ποιους όχι???από ποιο σημείο και μετά ο άνδρας είναι Μαμάκιας??
Γιατί αυτό το Μαμάκιας το έχω πετύχει σε άπειρα θέματα να το λένε οι γυναίκες..
06-03-2018, 20:16 #73
Έχουν αλλάξει οι εποχές.Τις γυναίκες τις εβαλαν στον στιβο που δραστηριοποιούνταν οι άντρες μεσω των φεμινιστικών κινημάτων για λογους κερδοσκοπιας(πιο πολυ).Οι ίδιες οι γυναίκες πέσαν στην παγίδα(θα πω παρακατω γιατι) και οντας φοβερά πλάσματα τα έχουν καταφέρει μια χαρα,δηλαδη έχουν αποδείξει ότι σε πολλές περιπτώσεις ειναι ακόμα πιο ισχυρές από τους άντρες.
Εχει πλακα η ταινια bad moms αν και τιποτα δεν ειναι τυχαιο στο χολιγουντ που μας δειχνει οτι ολα ειναι σκατα αλλα δε πειραζει και η διαλυμενη οικογενεια καλη ειναι...
Δειχνει μια υπερμαμα που τρεχει για τα παντα και τα πετυχαινει ολα και εναν συζυγο που ''τον παιζει'' μην εχοντας κινητρο μην εχοντας τιποτα,να θελει απλα να κανει σεξ με αλλη.
Ενα βασικος λογος που οι αντρες παντρευοντουσαν απο τα αρχαια χρονια ηταν γιατι οι γυναικες ηταν σπιτισιες,ετσι και οι κορες τους ηταν σπιτισιες και οι αντρες ειχαν στοχο να βρουν γυναικα για μονιμο σεξ.Να παρουν τη κοπελα απο την φωλια της οικογενειας της και να την φερουν στη δικη τους.Αυτο ομως πηγαινε πακετο με υποχρεωσεις.Να ανοιξουν σπιτι να κανουν οικογενεια και να τους βγει ο κωλος στη δουλεια να ταισουν πολλα στοματα.Αυτο σημερα έχει αλλαξει,απ τη στιγμη που ότι ωρα θελουν βρισκουν μονιμο σεξ καθως μπορουν να συζήσουν χρονια με κοπελα χωρις το βαρος να παντρευτουν ή να κανουν οικογενεια και φυσικα να βγαζουν τα προς το ζην μονο για την παρτη τους.Μολις βαρεθουν χωριζουν και πανε σε αλλη χωρις τυψεις μιας και η γυναικα ειπαμε μπορει να δουλεψει και να συντηρηθει μονη της και ουτε θα του πει κανενας τιποτα,ουτε οι γονεις της κοπελας ουτε ο ο παπας της ενοριας.
Με λιγα λογια,μας αρεσει δε μας αρεσει,ετσι εχουν τα πραγματα,αυτες ειναι οι αιτιες.Θα πρεπει να ψαξεις πολυ να βρεις αντρα που θα παιξει τον ρολο του οικογενειαρχη κι αυτο θα τυχει γιατι θα εχει λιγο συντηρητισμο μεσα του παρα γιατι βγηκε μια καινουργια ''φορμουλα''.Με επικληση στο σεξ καθε μερα ολη μερα ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,με πορνο,με feminsm,με strapon,gay και αλλα δικαιωματα που υπερασπιζονται με μανια(και αυτο εχει πλακα) πιο πολυ οι γυναικες(λογω και της δικης τους ''επαναστασης'',ειναι απο την ιδια ''πατεντα'') ολα αυτα θα φθίρουν ακομα πιο πολυ χρονο με το χρονο τον θεσμο του γαμου(που ποτε δεν ηταν τελειος)
06-03-2018, 21:01 #74
06-03-2018, 21:08 #75
Για εμένα ξεκινάς από μια πολύ λάθος βάση. Ο γάμος είναι καθαρά μια κοινωνική ανθρώπινη συνθήκη και τίποτε παραπάνω. Θα έπρεπε να λες όχι να παντρευτείς για να είσαι ευτυχισμένη αλλά να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έλκεστε, θα ερωτευτείτε και εν συνεχεία θα αγαπηθείτε αμοιβαία και αν προκύψει μέσα απο αυτό και ο γάμος, καλώς. Με το να ξεκινάς απευθείας με δεδομένο "θέλω να παντρευτώ για να νιώσω ευτυχισμένη" το περισσότερο που θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις είναι ένας γάμος σαν αυτός της θείας σου της φρόσως ή σαν της δικιάς μου θείας που στα 52 της πήρε τον τσιγκούνη καράβλαχο που είχε λίρες με το τσουβάλι και έμεινε σε ένα νταμάρι και στον κάτω όροφο κοιμόταν αυτός και η γεροντοκόρη αδερφή του και στον πάνω, ξεροστάλιαζε η θεία μου γιατί δεν είχε και θέρμανση και αν τολμούσε να πει κάτι, έπεφταν και σφαλιάρες..
Αμοιβαίο έρωτα πρέπει να εύχεσαι να πάθεις και όχι γάμο..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....