Results 31 to 33 of 33
-
26-02-2018, 17:54 #31
Σου γραφω σε αυτό γιατι στο άλλο με την τροπη που πηρε το θεμα μαλλον δεν θα το δεις!
η αποψη μου μου είναι ότι οι γιατροι στις ιδιωτικες με τις δημοσιες κλινικες δεν εχουν μεγαλη διαφορα ισα ισα είμαι της αποψης ότι στις δημοσιες αν πεσεις σε καλο και φιλοτιμο γιατρο είναι κατά πολύ καλυτερα. τωρα οι συνθήκες φαγητο, καθαριοτητα κλπ ισως είναι ένα θεμα. λεω για δημοσιο νοσοκομειο γιατι είναι πιο χαλαροι με τις επισκεψεις εμενα ερχοντουσαν από την 1η μερα.
το παραληρημα το πιο πιθανον να φυγει με τα χαπια οι ιδεες μην περιμενετε να φυγουν από την μια μερα στην άλλη ισως να μην φυγουν και ποτε αλλα αν επανελθει στην πραγματικοτητα θα είναι επιλογή του να μην φυγουν και όχι από το παραληρημα, πχ και εγω πανω στο παραληρημα αποσυναρμολογουσα το κινητο για να μην με παρακολουθουν, τωρα αποφασισα να πιστευω ότι μας παρακολουθουν από τα κινητα και όχι μονο αλλα πλεον δεν με νοιαζει.
συνηθως στο 1ο επεισοδιο καποια στιγμη στην 2ετια θα κοψει τα χαπια, αν κανει και 2ο τοτε πατε για 5ετια ισως και παραπανω
δεν ξερω τι οικονομικη κατασταση εχετε αλλα σκεφτείτε να παρει ποσοστο από τα ΚΕΠΑ ισως του κακοφανει στην αρχη όπως κακοφανηκε και εμενα αλλα ειτε ένα επιδομα, ειτε συνταξη αν εχει ενσημα θα είναι μια χαρα, ασε που με ποσοστο μπαινει ειδικη κατηγορια για θεσεις στο δημοσιο.
καναβη με THC κομμενη εφορου ζωης, μια φορα εκανα μετα το 2ο επεισοδιο και ενώ επαιρνα χαπια και σχεδόν υποτροπιασα
αυτά καλο κουραγιο
- 26-02-2018, 20:33 #32
evag_2018, εγώ δεν έχω εμπειρία από ισχυρά ψυχωτικά επεισόδια με δολοφονικές σκέψεις και τέτοια αν και μια φορά στη ζωή μου έκανα μία την οποία φυσικά κι ευτυχώς δεν έκανα πράξη αλλά θέλω να σου πω κι ελπίζω να βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο ότι κάνατε πολύ καλά που επιλέξατε ιδιωτική κλινική γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι μια κόλαση, έχω νοσηλευτεί οικειοθελώς μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και την δεύτερη μέρα σηκώθηκα κι έφυγα υπογράφοντας ότι βγαίνω με δική μου ευθύνη αντίθετα με τη γνώμη των γιατρών... Και μετά ήμουν χειρότερα ψυχολογικά απ' ότι όταν μπήκα λόγω της ατμόσφαιρας και της συμπεριφοράς των νοσηλευτών και των γιατρών...
Μπράβο σας! Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους σας!Last edited by rmult; 02-04-2018 at 13:24.
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-03-2018, 23:15 #33
Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Last edited by evag_2018; 25-03-2018 at 23:16. Reason: Καταλαθος απαντησα