Ανδροπαυση-ανδρικη κλιμακτιριο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76
    Senior Member

Ανδροπαυση-ανδρικη κλιμακτιριο

http://www.iatropedia.gr/sex/sex-ke-...ptomata/43025/

Ρε παιδιά όσο το διαβάζω τόσο ταιριάζουν τα συμπτώματα..αλλά δεν ξέρω δεν κατάλαβαν μπορεί να συμβεί και στα 36..
    Όλα τα συμπτώματα που αναφέρει ταιριάζουν σε εμένα..

Επίσης δεν ήξερα ότι υπάρχει και η ανδρική κλιμακτιριο νόμιζα ότι ισχύει μόνο για γυναίκες..την τελευταία φορά που επισκεφτηκαμε μάζη με τη γυναίκα μου τη γυναικολογο μας μίλησε για σπερματεχιση.και της είπα και εγώ ότι πέρασα στυτική δεισλειτουργια...και εκεί ήταν μου ειπε ότι μετα πρώτα χάπια που μου είχε δώσει ο γιατρός μάλλον δεν είναι σίγουρη αλλά μάλλον πρέπει να με έβαλαν σε ανδροπαυση τα συγκεκριμένα χάπια..

Senior Member
    μάλλον δεν είναι σίγουρη .........................
    δεν μιλανε ετσι οι γιατροι, να πατε σε αλλον

Senior Member
    πολυ κουλο κι αυτο που σου ειπε κι ο τροπος που σου το ειπε.
    με φυσικο τροπο, δεν νομζω να υπαρχει ανδρικη εμμηνοπαυση στα 35.
    ΔΕΝ ξερω ομως αν μπορει να γινει με χαπια, και τι χαπια.
    πολυ περιεργο μου φαινεται χαπια για στυτικη δυσλειτουργια να προκαλουν ανδροπαυση, δεν θα το ηξερε ο ανδρολογος? ειναι δυνατον να φιαχνει την στυση κατι και να σε κανει υπογονιμο???
    ρωτα ανδρολογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ περιεργο μου φαινεται χαπια για στυτικη δυσλειτουργια να προκαλουν ανδροπαυση, δεν θα το ηξερε ο ανδρολογος? ειναι δυνατον να φιαχνει την στυση κατι και να σε κανει υπογονιμο???
    ρωτα ανδρολογο.
    Να τα πάρουμε λίγο απτην αρχή τα πράγματα...πέρσι πήραμε την απόφαση με τη γυναίκα μου να κάνουμε παιδί έτσι πήγα στον ανδρολογο αφού ειμασταν 8 παντρεμενοι.ο γιατρός μου βρικε ότι έχω ασθενοσπερμια.. στυτική δυσλειτουργια δεν είχα..κι μου χορήγησε nolvadex.αυτα μου είπε είναι ορμονικά και θα σου δυναμώσουν το σπέρμα..και εγώ ο μαλακας τα πήρα.ετσι ξεκίνησε η περιπέτεια μου..μετά από δέκα δέκα πέντε μέρες είχα ολική απώλεια στυσης.του τηλεφωνησα και του το είπα.και μου είπε ότι δεν φταίνε τα χάπια και να συνεχίσω την θεραπεία μου
    .τα πήρα για άλλες τρεις μέρες και μετά το σταμάτησα αφού η στυτική δεισλειτουργια συνέχιζε..τα διέκοψαν τα χαπια που λέτε και μετά από 2 μήνες αποκαταστάθηκε η στύση.απο τότε τυχενη περίοδος να είμαι καλά στη στύση και να είμαι καλά για δύο τρεις μήνες και μετά να μην είμαι καλά για τους επόμενους δύο τρεις μήνες...
    Καλά μέχρι εδώ??
    Πριν ένα μήνα επισκεφτηκαμε με τη γυναίκα μου μια γυναικολόγο για τη γυναίκα μου της έκανε όλες της απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς είναι 100% υγιής.
    Μιλήσαμε και για σπερματεχυση.σε αυτό το σημείο της είπα ότι επισκέφθηκα έναν ανδρολογο και μου συνέβη όλα τα παραπάνω που προανέφερα.και μου λέει λογικό είναι να μην σου σηκώνετε με αυτά τα χάπια που σου έδωσε για την υπογονιμότητα τη περίμενες??το ότι κατάφεραν δέκα άνδρες να κάνουν παιδί με αυτά τα χάπια δεν σημενη ότι όλοι οι άνδρες θα κάνουν το ιδιο..πιστεύω ότι αυτά τα χάπια που σου χορήγησε ο ανδρολογος σε βάλανε σε ανδρική εμμηνόπαυση κοινός σε ανδροπαυση..τα χαπια φταίνε.αυτα ήταν τα λόγια της γυναικολόγου....
    Τώρα εγώ έψαξα στο γοογλε .και βλέπω ότι όλα τα συμπτώματα ταιριάζουν.
    Εξάψεις (ζεστενομε εύκολα και δεν αντέχω στη ζέστη ενώ ποτέ δεν είμουν έτσι)
    Αδικαιολόγητη κόπωση.(κουράζουμε τελευταία χωρίς λόγο και αιτία)

Μελαγχολία και κάτι ΣΑΝ κατάθλιψη στεναχώρια..

Στυτική δεισλειτουργια και υπογονιμότητα
    ...

Ε όλα τα παραπάνω τα έχω..ψάχνω να βρω τη έχω και δεν μπορώ να βρω.
    Οι γιατροι δίνουν σιαλις σαν βιαγκρα και τελείωσε η υπόθεση..αυτό ξέρω να το κάνω και μόνος μου.και έπειτα είναι πρωσωρινη λύση.οχι οριστική λυση

Senior Member
    ρωτα ανδρολογο.
    Μα δεν μου συνέβη με φυσικό τρόπο με θεραπεία για την υπογονιμότητα μου μου συνέβη αυτό...άκου λίγο σε παρακαλώ και αυτό..
    https://youtu.be/Z1HfSm1p1AU

Senior Member
    κατσε γιατι τα εχουμε μπερδεψει.
    με την θεραπεια του ανδρολογου, δυναμωσε το σπερμα? σου ειπε οτι οκ ειναι πλεον στα κανονικα επιπεδα?
    κι αν ναι, οταν σου εμφανιστηκε η στυτικη δυσλ. δεν τον ρωτησες γιατι συνεβη αυτο κι αν ειχαν σχεση τα χαπια?

το ιντερνετ μην το εμπιστευεσαι για διαγνωσεις. οσο περισσοτερα διαβαζεις τοσο περισσοτερο θα μπερδευεσαι και θα νομιζεις οτι εχεις ολες τις παθησεις μαζεμενες.
    ρωτα μονο γιατρους και μαλιστα σε επισκεψη, οχι ετσι γενικα..

Senior Member
    κατσε γιατι τα εχουμε μπερδεψει.
    με την θεραπεια του ανδρολογου, δυναμωσε το σπερμα? σου ειπε οτι οκ ειναι πλεον στα κανονικα επιπεδα?

κι αν ναι, οταν σου εμφανιστηκε η στυτικη δυσλ. δεν τον ρωτησες γιατι συνεβη αυτο κι αν ειχαν σχεση τα χαπια?

το ιντερνετ μην το εμπιστευεσαι για διαγνωσεις. οσο περισσοτερα διαβαζεις τοσο περισσοτερο θα μπερδευεσαι και θα νομιζεις οτι εχεις ολες τις παθησεις μαζεμενες.
    ρωτα μονο γιατρους και μαλιστα σε επισκεψη, οχι ετσι γενικα..
    Όχι το σπέρμα ποτέ δεν μου δυνάμωσε..πήγα στον ανδρολογο για να με εξέταση και να μου δυναμώσει το σπέρμα αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ..διότι τα χάπια που μου έδωσε όχι μόνο δεν μου δυνάμωσε το σπέρμα αλλά μου ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ..του το είπα αυτό αλλά δεν το παραδέχτηκε είπε ότι δεν φταίνε τα χάπια..αλά εγώ πιστεύω ότι αυτά φταίνε..

Για το ιντερνέτ έχεις δίκιο..αλλά και σε γιατρούς που πήγα άκρη δεν έβγαλα..μόνο καυλοτικα χάπια δίνουνε και τέρμα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Όχι το σπέρμα ποτέ δεν μου δυνάμωσε..πήγα στον ανδρολογο για να με εξέταση και να μου δυναμώσει το σπέρμα αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ..διότι τα χάπια που μου έδωσε όχι μόνο δεν μου δυνάμωσε το σπέρμα αλλά μου ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ..του το είπα αυτό αλλά δεν το παραδέχτηκε είπε ότι δεν φταίνε τα χάπια..αλά εγώ πιστεύω ότι αυτά φταίνε..

Για το ιντερνέτ έχεις δίκιο..αλλά και σε γιατρούς που πήγα άκρη δεν έβγαλα..μόνο καυλοτικα χάπια δίνουνε και τέρμα..
    ασε τους γυναικολογους και να πας σε αλλον εναν καλο, συστημενο ανδρολογο, να του πεις για την πρωτη αγωγη και να σου πει τι γινεται.

Senior Member
    ασε τους γυναικολογους και να πας σε αλλον εναν καλο, συστημενο ανδρολογο, να του πεις για την πρωτη αγωγη και να σου πει τι γινεται.
    Μα σε ανδρολογο πηγα και εγιναν όλα αυτά που σου λέω πιο πάνω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Μα σε ανδρολογο πηγα και εγιναν όλα αυτά που σου λέω πιο πάνω..
    Το καταλαβα αυτο. Ελεγα να πας και σε αλλον ενα, να τσεκαρεις αυτα που κανατε με τον πρωτο.

Senior Member
    Να σου πω...παρατηρω στην ιστορια σου οτι αρχισε να μη σου σηκωνεται αφου εμαθες για την ολιγοσπερμια η τι εχεις...μηπως απλα κομπλαρες που χρειαστηκε να παρεις χαπια για το σπερμα και για αυτο αρχισε και το προβλημα της στυτικης δυσλειτουργιας;
    Μηπως σε επιασε ρε παιδι μου το αγχος και η ανασφαλεια οτι να τι αντρας ειμαι αμα δεν φτουρανε οι κολυμβητες και χρειαζονται αναβολικα και για αυτο αρχισε να υπολειτουργει και το κολυμβητηριο; Μηπως ηταν ψυχολογικο δηλαδη και το απεδωσες στο χαπι.
    Μπορει να κανω λαθος αλλα μου φαινεται επεισες μονος σου τον εαυτο σου πως εφταιγε η θεραπεια για την γονιμοτητα. Ειναι πραγματι πολυ κουλο να εχει τετοια παρενεργεια θεραπεια για γονιμοτητητα. Μηπως σου ειπε η γιατρος οτι "τι περιμενες, να δουλεψει το χαπι επειδη δεκα τυπαδες ετυχε να κανουν παιδι" με την εννοια οτι δεν εγγυαται γονιμοτητα; Αποκλειεται ρε συ να σου ειπε οτι φταιει το χαπι για τη στυτικη δυσλειτουργια...η κατι δεν καταλαβες καλα η κατι δεν λεει αυτη καλα. Στη θεση σου θα ρωταγα και αλλον γιατρο.

Senior Member
    Γιώργο φίλε είναι μύθος ότι οι άντρες δεν έχουν θέματα έχουν ακριβώς τα ίδια θέματα αρκεί να δουλεύουν από μικροί οι γιατροί αναφέρονται σε αυτούς που δουλεύουν πρώτη φορά στα τριάντα κ πάνε μέχρι τα πενήντα το ίδιο ισχύει κ σε μας από τα δεκαπέντε μέχρι τα τριάντα πέντε επίσης εγώ έπαθα κάτι δεν μπορώ να τρέξω φθορά είναι η δουλειά τι νομίζεις δεν τα λένε οι γιατροί αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να σου πω...παρατηρω στην ιστορια σου οτι αρχισε να μη σου σηκωνεται αφου εμαθες για την ολιγοσπερμια η τι εχεις...μηπως απλα κομπλαρες που χρειαστηκε να παρεις χαπια για το σπερμα και για αυτο αρχισε και το προβλημα της στυτικης δυσλειτουργιας;
    Μηπως σε επιασε ρε παιδι μου το αγχος και η ανασφαλεια οτι να τι αντρας ειμαι αμα δεν φτουρανε οι κολυμβητες και χρειαζονται αναβολικα και για αυτο αρχισε να υπολειτουργει και το κολυμβητηριο; Μηπως ηταν ψυχολογικο δηλαδη και το απεδωσες στο χαπι.
    Μπορει να κανω λαθος αλλα μου φαινεται επεισες μονος σου τον εαυτο σου πως εφταιγε η θεραπεια για την γονιμοτητα. Ειναι πραγματι πολυ κουλο να εχει τετοια παρενεργεια θεραπεια για γονιμοτητητα. Μηπως σου ειπε η γιατρος οτι "τι περιμενες, να δουλεψει το χαπι επειδη δεκα τυπαδες ετυχε να κανουν παιδι" με την εννοια οτι δεν εγγυαται γονιμοτητα; Αποκλειεται ρε συ να σου ειπε οτι φταιει το χαπι για τη στυτικη δυσλειτουργια...η κατι δεν καταλαβες καλα η κατι δεν λεει αυτη καλα. Στη θεση σου θα ρωταγα και αλλον γιατρο.
    Κοίτα να δεις αυτό μου το λένε πολλοί φίλοι μου.οτι από τότε ξεκίνησε αυτό και ότι οφείλεται στο γεγονός ότι έμαθα το πρόβλημα μου.θα ξανά πάω σε άλλο ανδρολογο.και ο γιατρός που μου είχε δώσει τους εκείνα τα χάπια για το σπερμα αυτό μου είπε ότι είναι απτό άγχος καθαρά δεν φταινε τα χάπια.δεν ξέρω τι να κάνω πια βαρέθηκα.δεν μπορώ να βρω τον παλιό καλό Γιώργο και με στεναχωρεί πολύ αυτό.παλια γυναικείο χέρι έπιανα και μου γινόταν κάγκελο συγγνώμη κι όλας.
    Στεναχωριέμαι τόσο πολύ..ήταν ανάγκη να με βρει αυτό? καλύτερα να πάθαινα καρδιά εγκεφαλικό.καλυτερα να πεθενα ..αυτό όμως όχι..πως μου λείπουν η παλιές καλές μέρες που χερομασταν το σεξ με τη γυναίκα μου.
    Μπορώ να πάρω καυλοτικα χάπια..αλλά δεν γουστάρω στο να τη βρω στο έτσι..πως ειμουν και πως έγινα..απτό ένα άκρο στο άλλο έφτασα..εκεί που δεν μπορούσα να ηρεμήσω τα βράδια απτής στυσης.τωρα το κάνω τάματα και δεν λέει να δούλεψή..
    Δηλαδή ρε παιδιά λέτε να μην υπάρχει η ανδρική εμμηνόπαυση-ανδροπαυση ??αυτό μου έκανε πολύ κλικ διότι έχω όλα τα συμπτώματα είμαι μέσα και στην ηλικία που λέει.και έπειτα ψάχνω να βρω κάποιο κάποια λογική επιστημονική εξήγηση για το ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΩ
    ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιώργο φίλε είναι μύθος ότι οι άντρες δεν έχουν θέματα έχουν ακριβώς τα ίδια θέματα αρκεί να δουλεύουν από μικροί οι γιατροί αναφέρονται σε αυτούς που δουλεύουν πρώτη φορά στα τριάντα κ πάνε μέχρι τα πενήντα το ίδιο ισχύει κ σε μας από τα δεκαπέντε μέχρι τα τριάντα πέντε επίσης εγώ έπαθα κάτι δεν μπορώ να τρέξω φθορά είναι η δουλειά τι νομίζεις δεν τα λένε οι γιατροί αυτά
    Τι να σου πω βρε Έλις..δεν είμαστε η μόνη που δουλεύουμε από μικροί ηλικία...εδώ ο πεθερός μου 50 και βαλε και ακόμα έχει ορέξεις ο άνθρωπος.καλα οχι ότι τον πήραν και τα χρόνια αλλά σε σύγκριση με εμάς είναι μεγαλύτερος.

Senior Member
    Άμα λες αλήθεια ότι δουλευεισ από μικροσ το έχεις αν δεν δουλευεσ μικροσ δεν υπάρχει περίπτωση να το έχεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 6 123 ... LastLast