Ψυχιατρικη κλινική - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 96 of 96
    Banned
    ρεσυ ΚΥΚΝΕ γιατι το καμεις αυτο στον εαυτο σου, κι κατα συνεχεια στην οικογενεια σου. Γιατι μπαινεις στην διαδικασια του πειραματισμου με την αγωγη σου? κανε εκει οτι σου λενε οι γιατροι η οι ψυχολογοι.
    Αυτο που καμεις - επειδη σε ξερω χρονια πολλα εδω μεσα - ειναι βασανο για σενα αλλα κι τους δικου σου! φαντασιονεσαι κινδυνους ενω ξερουμε οτι δεν καμεις τυποτα το ριψοκυνδηνο! το να ζεις σε ενα ματριξ ωστε να βρησκεις ενδιαφερον στην ζωησου ειναι λαθος - κατα την γνωμη μου, οπου ξερω πολυ καλα οτι το επομενο σου μηνυμα θα γραφει "" δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου Γιωργο " -χαχα ,- το να φαντασιονεσαι οτι θα σου κανουν κακο, οτι καποιος θα παει να σε βιασει η κατι τετοιο ξερουμε καλα οτι το φανταζεσαι προσπαθωντας να πησεις τον εαυτο σου με πλαγιο τροπο οτι εισαι πωθητει σε ανδρες! οτι εισαι γυναικα που τραβας την προσοχη των ανδρων και των ποθων τους ! Δυστυχως ομως ξερουμε - το ξερουμε οποιοι ειμαστε χρονια εδω μεσα , αφου εγραφες καπωτες μηνυματα οπου ελεγες οτι πρεπει να κανεις αλλαγες σημαντικες στο σωμα σου αλλα κι γενικα απο το ποσο ασχημα ενιωθες με την θυληκοτητα σου - οτι η εμφανηση σου ειναι το αντιθετο .
    Πρεπει να καταλαβεις οτι οι ανδρες δεν ενδιαφερομαστε μονο για αυτα! μονο για το τι βλεπουν η το τι πιανουν τα χερια μας!! δεν ειναι αναγκη να εισαι σεξογκομενα για να τραβας τους ανδρες!! Υπαρχουν γυναικες κι με περιτα κιλα , κι με οχι ποθητο κορμι ,κι με προσωπα κανωνικα που εχουν περαση στους ανδρες επειδη εχουν αλλα θετικα!! επειδη εχουν προτρηματα πνευματικα!!! αλλα κι κατις αλλο, η θυληκοτιτα δεν ειναι στην εμφανηση, ειναι στην συμπεριφορα, ειναι στον τροπο ομιλιας ,εκει μια γυναικα μπορει να κερδισει εναν ανδρα οπου μια γκομεναρα αλλα ψυχρη δεν μπορει!
    Ψαξε λοιπον να βρεις την ομορφια σου στην συμπεριφορα σου και ασε την κορμαρα και τις ομορφιες για αυτες που πραγματικα τις εχουν - φυλικη συμβουλη, παρα το οτι δεν με πας καθολου εγω, δειχνω αληλλεγγυη και μεγαλειο πνευματος γραφωντας σου λογια συμπαραστασης και στιρηξης- παρα το οτι εσυ θα βριζεις τωρα!! χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ρεσυ ΚΥΚΝΕ γιατι το καμεις αυτο στον εαυτο σου, κι κατα συνεχεια στην οικογενεια σου. Γιατι μπαινεις στην διαδικασια του πειραματισμου με την αγωγη σου? κανε εκει οτι σου λενε οι γιατροι η οι ψυχολογοι.
    Αυτο που καμεις - επειδη σε ξερω χρονια πολλα εδω μεσα - ειναι βασανο για σενα αλλα κι τους δικου σου! φαντασιονεσαι κινδυνους ενω ξερουμε οτι δεν καμεις τυποτα το ριψοκυνδηνο! το να ζεις σε ενα ματριξ ωστε να βρησκεις ενδιαφερον στην ζωησου ειναι λαθος - κατα την γνωμη μου, οπου ξερω πολυ καλα οτι το επομενο σου μηνυμα θα γραφει "" δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου Γιωργο " -χαχα ,- το να φαντασιονεσαι οτι θα σου κανουν κακο, οτι καποιος θα παει να σε βιασει η κατι τετοιο ξερουμε καλα οτι το φανταζεσαι προσπαθωντας να πησεις τον εαυτο σου με πλαγιο τροπο οτι εισαι πωθητει σε ανδρες! οτι εισαι γυναικα που τραβας την προσοχη των ανδρων και των ποθων τους ! Δυστυχως ομως ξερουμε - το ξερουμε οποιοι ειμαστε χρονια εδω μεσα , αφου εγραφες καπωτες μηνυματα οπου ελεγες οτι πρεπει να κανεις αλλαγες σημαντικες στο σωμα σου αλλα κι γενικα απο το ποσο ασχημα ενιωθες με την θυληκοτητα σου - οτι η εμφανηση σου ειναι το αντιθετο .
    Πρεπει να καταλαβεις οτι οι ανδρες δεν ενδιαφερομαστε μονο για αυτα! μονο για το τι βλεπουν η το τι πιανουν τα χερια μας!! δεν ειναι αναγκη να εισαι σεξογκομενα για να τραβας τους ανδρες!! Υπαρχουν γυναικες κι με περιτα κιλα , κι με οχι ποθητο κορμι ,κι με προσωπα κανωνικα που εχουν περαση στους ανδρες επειδη εχουν αλλα θετικα!! επειδη εχουν προτρηματα πνευματικα!!! αλλα κι κατις αλλο, η θυληκοτιτα δεν ειναι στην εμφανηση, ειναι στην συμπεριφορα, ειναι στον τροπο ομιλιας ,εκει μια γυναικα μπορει να κερδισει εναν ανδρα οπου μια γκομεναρα αλλα ψυχρη δεν μπορει!
    Ψαξε λοιπον να βρεις την ομορφια σου στην συμπεριφορα σου και ασε την κορμαρα και τις ομορφιες για αυτες που πραγματικα τις εχουν - φυλικη συμβουλη, παρα το οτι δεν με πας καθολου εγω, δειχνω αληλλεγγυη και μεγαλειο πνευματος γραφωντας σου λογια συμπαραστασης και στιρηξης- παρα το οτι εσυ θα βριζεις τωρα!! χαχαχα
    Ναι, τεράστια αλληλεγγύη, υποστήριξη και μεγαλείο πνεύματος δείχνεις με το να σχολιάζεις αρνητικά την εμφάνιση μου... Και μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, με είδες να βρίζω;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΕΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΚΙ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ! ,,,πλεον εχω 2 δουλειες,, καταφερα κι ξανα εγινα καλα απο τις κολο εξαρτησεις μου !! ε δεν θα τρελαθω απο ενα φορουμ.
    ΚΥΚΝΕ! αν θες δες τα παλια σου μηνυματα να δεις οπου οτι κι να ελεγες προσπαθουσα να σου δειξω ψυχολογικη αληλλεγγυη. Στην τελικη δεν με νοιαζει εγω το σωστο προσπαθω να καμω αν κι με ελατοματα, αν κι πολλες φορες γινομαι αδυκος η ακομα κι επιθετικος αλλα πωτες κι σε κανενα δεν εχω σκοπο να τον ξενερωσω. τωρα εσυ πιστευε οτι θες, γραψε οτι θες , εξαλου αυτο γινετε παντου ο καθε ενας γραφει οτι θελει

Senior Member
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2802370/

Prayer may be supported by varying degrees of faith and may therefore be associated with all the benefits that have been associated with the placebo response

Clinically significant treatment gains have been observed with placebo in numerous disorders, including anxiety, depression, schizophrenia, obsessive-compulsive disorder, tardive dyskinesia, ischemic heart disease, cardiac failure, Parkinson's disease and even cancer, among a host of other conditions.[1420] Relevant to the context of prayer and healing, the placebo response is influenced by personality traits and behaviors such as optimism,[21,22] response expectancy,[23] motivational concordance (i.e., the degree to which the behavioral rituals of the therapy are congruent with the motivational system of the subject)[24] and degree of engagement with a ritual.[25]

Talk therapy strengthens brain connections to treat psychosis

https://www.medicalnewstoday.com/articles/315339.php

Relying on faith, culture and family to reduce stress of caregivers

https://www.medicalnewstoday.com/releases/302138.php

Το θεμα εχει εξεταστει απο επιστημονες και σε ορισμενες ασθενειες βοηθαει η προσευχη και η πιστη.

Δε θεραπευεσαι απο τη σχιζοφρενεια μιας και ειναι σοβαρη νοητικη ασθενεια και οχι αγχος ή καταθλιψη αλλα δρα υποστηρικτικα τουλαχιστον οπως placebo καθως μεωνεται το στρες, εχεις την αισθηση της κοινοτητας, δινεις καποιο νοημα στη ζωη σου, αποφευγεις επικινδυνες συνηθειες οπως ναρκωτικα κλπ.

Επισης, ειναι η καλυτερη προληψη νομιζω μιας και σε βοηθαει να αντεχεις σε δυσκολες καταστασεις και δυσκολους ανθρωπους αμα το κανεις σωστα. Επιπροσθετα, ειναι η καλυτερη προληψη γιατι βελτιωνει την κοινωνικοποιηση, το bullying και το στρες και βελτιωνει τις κοινωνικοοικονομικες συνθηκες των απορων και ατομων σε δυσχερη θεση.

Εν τελει, μειωνονται οι περιβαλλοντικοι κινδυνοι που οδηγουν στη σχιζοφρενεια και βελτιωνεται η αντισταση του ατομου στο στρες αρα εχει προληπτικη δραση νομιζω.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    καλυτερα ομως να γινει αυτο ξεχωριστο θεμα και να μη χαλασουμε το θεμα που αρχισε αλλιως.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Θεματοθέτρια τι συνέβει τελικά με τον άντρα σου χωρίσατε, γίνομαι αδιάκριτος αλλά αν θες απάντησε μας.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567