Χάλασα τη σχέση μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 141
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    [FONT=Verdana]
    συγνωμη βρε κοπελια,
    κανεις ενα μακροσκελες μηνυμα, και μας λες οτι τον εδιωξες σαυτον τον καυγα και ειπωθηκαν αυτα.
    δλδ, αν 'δεν του αρκεις" η αν εχει ξενερωσει με τους καυγαδες σας και οτι συμβαινει στην κοινη σας ζωη, εκεινος φταιει? μονος του μαλωνει?
    χανει την ανδρικη του αξια στα ματια σου, επειδη δεν σε γουσταρει σεξουαλικα, οσο στην αρχη? μονος του ειναι σε αυτη την σχεση? γιατι δεν χανεις κι εσυ την γυναικεια σου αξια, που τον ξενερωσες? (λεμε τωρα. κανεις δεν χανει την αξια του, αλλα εσυ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, οχι μονο τα ριχνεις ολα πανω του , αλλα τον διωχνεις κιολας.)
    πηγαινε να ζητησεις συγνωμη και θα εισαι πολυ τυχερη αν ξαναγυρισει
    αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, να ξαναγυρισει, ειναι αλλο θεμα. προχωρα μονη σου.

με αυτα που λες, γι "αυτο" τον εδιωξες.
    αν τον εδιωξες για καποιον αλλον λογο, πες το μας.
    δεν θα μυρισουμε τα νυχια μας..
    Ακριβώς όπως είπες έγραψες, του είπα να φύγει πάνω σε καυγά. Έχει μεγάλη διαφορά. Δεν έκατσα δυο μήνες να σκεφτώ «α, δε κάνουμε σεξ όποτε φταίει όποτε ας φυγει να εκτονωθούμε άλλου». Δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος αλλά γενικά μου ήρθαν όλα μαζί εκείνη τη στιγμή. Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι. Όποτε ένα ζευγάρι δεν αξίζει να μείνει χώρια για έναν τσακωμό στην ουσία. Άλλο να το είχαμε συζητήσει και να καταλήγαμε κοινώς εκεί. Δες το από αυτήν την πλευρά και θα καταλάβεις χωρίς να σε βάλω στον κόπο να μυρίσεις τα νύχια σου.
    Κι ακόμα, αν το πάρω γενικά για το ότι δεν ήμασταν τόσο ζεστοί τον τελευταίο καιρό, φταίμε ΚΑΙ οι δυο. Αν έφταιγε μόνο αυτός δε θα έγραφα εδώ γιατί όπως κατάλαβαν πολλοί ήρθα περισσότερο για να καταλάβω το λάθος μου αλλά και τι θα ήταν σωστό να κάνω εκείνη τη στιγμή του καυγά. Δυστυχώς η ευτυχώς καμία φορά λέμε λόγια που δεν πρέπει. Ναι μπορεί κάποιος να το αποφύγει αυτό αλλά ΟΧΙ πάντα. Όσο για την αξιοπρέπεια δεν πιστεύω πως παίζει σοβαρό ρόλο εδώ. Ίσως αν ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία ναι. Αλλά στα 23 σου να πεις έχω αξιοπρέπεια και δε γυρίζω γιατί μαλωσαμε άγρια, στο δικό μας μυαλό δε χωράει. Γιατί δεν είναι φυσικά και η πρώτη φορά η οποία μαλώνουμε .
    Ούτε τον σκύλο έβρισα, για να του πάρω την αξιοπρέπεια. Ήταν όμως καυγάς, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω καιρό απ όσο φαντάζεται κανείς γιατί υπάρχει φυσικά και ο ανδρικός του εγωισμός ανάμεσα. Ενώ το ότι κανείς την πρώτη κίνηση σαν φταίχτης, δεν παιρνεις πάντα άμεση απάντηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Ακριβώς όπως είπες έγραψες, του είπα να φύγει πάνω σε καυγά. Έχει μεγάλη διαφορά. Δεν έκατσα δυο μήνες να σκεφτώ «α, δε κάνουμε σεξ όποτε φταίει όποτε ας φυγει να εκτονωθούμε άλλου». Δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος αλλά γενικά μου ήρθαν όλα μαζί εκείνη τη στιγμή. Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι. Όποτε ένα ζευγάρι δεν αξίζει να μείνει χώρια για έναν τσακωμό στην ουσία. Άλλο να το είχαμε συζητήσει και να καταλήγαμε κοινώς εκεί. Δες το από αυτήν την πλευρά και θα καταλάβεις χωρίς να σε βάλω στον κόπο να μυρίσεις τα νύχια σου.
    Κι ακόμα, αν το πάρω γενικά για το ότι δεν ήμασταν τόσο ζεστοί τον τελευταίο καιρό, φταίμε ΚΑΙ οι δυο. Αν έφταιγε μόνο αυτός δε θα έγραφα εδώ γιατί όπως κατάλαβαν πολλοί ήρθα περισσότερο για να καταλάβω το λάθος μου αλλά και τι θα ήταν σωστό να κάνω εκείνη τη στιγμή του καυγά. Δυστυχώς η ευτυχώς καμία φορά λέμε λόγια που δεν πρέπει. Ναι μπορεί κάποιος να το αποφύγει αυτό αλλά ΟΧΙ πάντα. Όσο για την αξιοπρέπεια δεν πιστεύω πως παίζει σοβαρό ρόλο εδώ. Ίσως αν ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία ναι. Αλλά στα 23 σου να πεις έχω αξιοπρέπεια και δε γυρίζω γιατί μαλωσαμε άγρια, στο δικό μας μυαλό δε χωράει. Γιατί δεν είναι φυσικά και η πρώτη φορά η οποία μαλώνουμε .
    Ούτε τον σκύλο έβρισα, για να του πάρω την αξιοπρέπεια. Ήταν όμως καυγάς, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω καιρό απ όσο φαντάζεται κανείς γιατί υπάρχει φυσικά και ο ανδρικός του εγωισμός ανάμεσα. Ενώ το ότι κανείς την πρώτη κίνηση σαν φταίχτης, δεν παιρνεις πάντα άμεση απάντηση.
    ωραια ολα οσα ειπες, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    καυγα, ξεκαυγα, εσυ πρεπει να το παρεις πισω η να ζητησεις συγνωμη που το ειπες στα νευρα σου.
    αν ημουν στην θεση του, ολα τα αλλα θα τα ακουγα βερεσε αν δεν ακουγα οτι ζητας συγνωμη.

Senior Member

Η αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το χαρακτήρα του ανθρώπου..και οι πολιτικοί είναι μεγάλοι σε ηλικία..βλέπεις να έχουν καμία αξιοπρέπεια???

Senior Member

Τελικα...εισαι νινι ακόμα είσαι νινι ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Η αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το χαρακτήρα του ανθρώπου..και οι πολιτικοί είναι μεγάλοι σε ηλικία..βλέπεις να έχουν καμία αξιοπρέπεια???
    απο δω το παει, απο κει το φερνει, μιλαει για τον ΑΝΔΡΙΚΟ εγωισμο του φιλου της που τον κανει να μην ξεφτιλιζεται, αλλα για τον δικο της εγωισμο που θα σκαρφιστει ΟΛΕΣ τις δικαιολογιες για να μην ζητησει ενα ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν λεει κουβεντα...

τσοκοφ, απο εγωισμο δεν ζητας συγνωμη. ανδρικο, γυναικειο, παιδικο, δεν ξερω, αποφασισε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο δω το παει, απο κει το φερνει, μιλαει για τον ΑΝΔΡΙΚΟ εγωισμο του φιλου της που τον κανει να μην ξεφτιλιζεται, αλλα για τον δικο της εγωισμο που θα σκαρφιστει ΟΛΕΣ τις δικαιολογιες για να μην ζητησει ενα ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν λεει κουβεντα...

τσοκοφ, απο εγωισμο δεν ζητας συγνωμη. ανδρικο, γυναικειο, παιδικο, δεν ξερω, αποφασισε...
    Για το δικό της εγωισμό εννοείτε κουβέντα δεν σηκώνει..έλα ρε είναι φως φανάρι.θελει να τον έχει κάτσε κάτσε σήκω σήκω.ελα σκυλάκι φύγε σκυλάκι.
    Μπαμ έκανε που τον έδιωξε και θέλει ΕΚΕΙΝΟΣ να πάρει τηλ..βάζει θεούς και δαίμονες να τους φέρει κοντά δήθεν αυτή δεν ξέρει μόνο και μόνο για τον εγωισμό της..αλλά τον εγωισμό του φίλου της δεν σκέφτεται και υποτίθεται τον αγαπάει.. κολοκύθια με ρίγανη

Senior Member
    Αγαπητέ/ή, τη συγκεκριμένη δουλειά που κάνει δεν μπορεί να την κάνει μια γυναίκα και γι αυτό το λόγο δε δουλεύει γυναίκα εκεί διότι δεν επιτρέπεται. Ζούμε εκτός Ελλάδας και υπάρχουν κάποιοι κανονες. Παρά από αυτό, όχι δεν παίρνει ρεπό χωρίς να το ξέρω και όταν το κάνει το κάνει γιατί πρέπει να κάνουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά ή όταν απλά θελουμε να μείνουμε μαζί στο σπίτι να κωλοβαρεσουμε. Παλιά αγαπη δεν είχε, είναι η πρώτη σοβαρή του σχέση. Καταντάει βαρετό να με κανείς να φεύγω από θέμα. Αντί να λύσω το πρόβλημα μου κουτσομπολεύω την ίδια μου τη ζωή. Επιμένεις σε κάτι που δεν ξερεις ενώ βρίσκεσαι σε ένα ξένο ποστ. Από τη στιγμή που το άτομο που έγραψε το ποστ αποκλείει μια συγκεκριμένη εκδοχή, πρέπει να το δεχτείς κι αν πιστεύεις πως δε θα μπορέσεις επειδή απλά το μυαλό σου έχει κολλήσει εκεί, πας σε άλλο ποστ ώστε να σταματήσεις να προσπαθείς να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον «ιδιοκτήτη»
    Είναι πραγματικά άδικο αυτή τη στιγμή να φαίνεται ότι εγώ λύνω το δικό σου πρόβλημα.
    Αν θελεις κάνουμε ένα καινούριο ποστ ώστε να λύσουμε τις διαφορετικές μας απόψεις. Εδώ όμως όχι.

Υ.Γ.: Βρισκόμαστε μόνοι μόνο 2 μέρες την εβδομάδα δηλαδή το Σαββατοκύριακο. Σπάνια γίνεται δηλαδή πάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Υ.Γ. 2: πέντε με έξι φορές την ημέρα; Ή την εβδομάδα;
    Και όταν βρίσκεσαι σε σχέση εννοείς των δυο μηνών; Σχέση ενθουσιασμού; Η σοβαρή σχέση;

Πάντως μετά από σχεδόν 3 χρόνια σχέση ακόμα και την εβδομάδα να ήταν οι 5-6 φορές προσωπικά θα μου φαινόταν υπερβολικό. 2-3 να κρατάνε και το πάθος και να μη βαριέσαι είναι άψογος αριθμός για μένα

ωραια οκ δεν τρεχει κατι με αλλο προσωπο..αλλα δεν γινεται να σταματησε ξαφνικα...κατι εχει γινει η του εκανες αθελα σου...πρεπει να το βρεις..
    τον πιεζεις μηπως πολυ? εχει ξενερωσει απο την σχεση?εισαι κτητικη? δουλευει 15 ωρες και ερχεται κουρασμενος?
    κατι απο αυτα τοτε..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

την ημερα 5-6 φορες...και δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο νουμερο....οταν εισαι με μια κοπελα 16 ωρες+8 τον υπνο
    εννοω οταν ειμαι ενθουασιαμενος με την κοπελα..και μου αρεσει πολυ εμφανισιακα

τεσπα εαν τον θελεις πισω φροντισε να του το δειξεις....
    και αν θελεις περισσοτερο σεξ..προσπαθησε να γινεις πιο αισθησιακη και σεξυ και θα ερθει απο μονο του μην τον πιεζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτό πως το κάνεις??5-6 φορες την ημέρα?
    ευκολαααα το κανω ρε φιλε ..ειμαι πανω στα ντουζενια μου..ολη την ημερα ορμες εχω....για σεξ μιλαω
    ουτε δουλευω ουτε εχω σπουδες...οποτε μου μενει ολος ο χρονος γι αυτο χαχααχχα

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 05-03-2018 at 18:52.

Senior Member
    Ετσι σασ λενε γι αυτο παμε κατα διαολου μια φορα τη βδομαδα ειναι καλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ευκολαααα το κανω ρε φιλε ..ειμαι πανω στα ντουζενια μου..ολη την ημερα ορμες εχω....για σεξ μιλαω
    ουτε δουλευω ουτε εχω σπουδες...οποτε μου μενει ολος ο χρονος γι αυτο χαχααχχα
    Φτου να μην σε ματιαξω.καποτε και εγώ έτσι είμουν...ίσως κάποτε να ξανά γίνω όπως είμουν παλιότερα..οι γιατροί λένε αφού ήρθε ξαφνικά θα φύγει και ξαφνικά..
    Αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο...γέρος να είσαι να χερεσε τη στύση σου..μικρούλης εισαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ετσι σασ λενε γι αυτο παμε κατα διαολου μια φορα τη βδομαδα ειναι καλα
    Και εγώ τόσο το κανω...άντε δύο φορές την εβδομάδα παραπάνω και να θέλω δεν μπορώ το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο αλλά η δε σαρξ ασθενείς.οποτε το κάνω μια-δυο φορές την εβδομάδα..εντάξει θα ήθελα παραπάνω όμως και κυρίως με διάρκεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Έλα ρε φίλε..μην ανοίγετε καυγά.ειπε και μια κουβέντα δεν πειράζει.η ρεμεντυ είναι πολύ καλή κοπέλα και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει..η αλήθεια είναι ότι αυτά τα νούμερα ακούγονται σε όλους μας υπερβολικά...ξέρεις υπάρχουν και διάφοροι μύθοι και γύρο απτό σεξ..εγώ ακουω και άτομα να λένε ότι κάνουν σεξ και δύο ώρες..τρομερη διάρκεια..
    Μετά ακούω ότι άλλος το κάνει τρεις φορές σε μια νύχτα από μισή ώρα η κάθε μία.σε τι από όλα να πιστέψει κάποιος???δεν το είπε από κακιά η ρεμεντυ..απλώς ακούγονται διάφορες μα...ιες από δω και από κει..
    Last edited by Aeon; 05-03-2018 at 18:53.

Senior Member
    Έχω διαβάσει άρθρα γύρω απτό σεξ και κυριως για τη στυτικη δεισλειτουργια όπου σεξολόγοι και ανδρολογοι λέγανε ότι το πρόβλημα της στυτικής δεισλειτουργιας ένα μεγάλο κομμάτι προέρχεται και απτους μύθους που υπάρχουν γύρω απτό σεξ..αυτά τα ακούει ένας άνδρας όσο είναι μικρός σε ηλικία και τα πιστεύει μπενουν μέσα στο υποσεινυδητο του και αργότερα θέλει δεν θέλει μπενει στο τρυπάνι των συγκρίσεων
    ..δεν λένε ότι μόνο αυτό φταίει ούτε ότι οποίοι άνδρες πάσχουν από αυτό το πρόβλημα οφείλεται οποσδηποτε σε αυτή τη θεωρια η μόνο σε αυτή τη θεωρία..αλλά και αυτό είτε λίγο είτε πολύ κανει τη ζημιά του..
    Προσωπικά δύο ανδρολογοι που επισκέφθηκα μου είπα και οι δύο το ίδιο πράγμα..μην πίστευεις σε ότι ακούς και ότι λέγονται η σε ότι διαβαζεις..υπάρχουν τρομεροί μυθοι γυρω απτό σεξ..αλλά είναι μύθοι οι πιο πολλοί τουλάχιστον από αυτά που ακούγονται.

Senior Member
    Όσοι το κάνουν πάνω από μια δυο φορές την βδομάδα τους έχουν για τα λεφτά τους άλλο λόγο δεν μπορώ να φανταστώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast