Results 31 to 45 of 141
Thread: Χάλασα τη σχέση μου
-
02-03-2018, 03:30 #31
kutchunie, νομίζω πως το πηρες λαθος.. δεν είναι τόσο τραγικά. Είμαστε χρόνια εδώ δεν είμαστε στον αέρα, ούτε πεινάμε ευτυχώς. Απλά έχουμε άγχος και λογικό είναι γιατί ούτε μας περισσεύουν. Πέρα απ’αυτά είμαστε οντως αρκετά νέοι. Αλλά θέλω να σώσω πρώτα απ’ολα τη σχέση μου. Το παιδί θα έρθει όταν έρθει η ώρα, παρεπιπτόντως ο ίδιος το θέλει ήδη αλλά δεν έχει έρθει η ώρα..
Είναι στον αδερφό του, είναι εντάξει από όλες τις πλευρές δεν τον άφησα στον δρόμο. Νιώθω σαν να δώσαμε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον αλλά χωρίς να ξέρω πως και από ποιον θα πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Για το οικονομικό δεν έχει κανένας κύρια ευθύνη. Δεν πήρε κανένας στον λαιμό του τον άλλον. Απλά ήρθε και το παλεύουμε..
Θέλω να είμαι μαζί του. Να πούμε ότι ήταν μια μπόρα και πέρασε.. κι ας ξανά μαλώσουμε δεν είναι κακό.. απλά την επόμενη φορά να συγκρατήσουμε τα λόγια μας και να μην ξεχάσουμε τι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Πρέπει να σώσουμε την κατάσταση όσο είναι νωρίς
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 02-03-2018, 06:44 #32
Εγώ σε είπα αν τλδεν του ζητήσεις συγγνώμη δεν θα είναι εύκολο ο δρόμος της επιστροφής...γιατί δυσκολευεσε στο να σηκώσεις το τηλέφωνο.και να του πεις ένα απλό συγγνώμη???όλα αυτά που μας λες εδώ και είναι πανέμορφα ότι εισασταν μαζι ότι γελουσατε ζούσατε τον έρωτα σας
Ότι τον σκέφτεσαι παρτόν τηλέφωνο.και πες τα στον ίδιο.ισως έτσι γυρίσει..
02-03-2018, 15:07 #33
Πρέπει να μου δώσει ένα κίνητρο. Δεν μπορώ να το κάνω έτσι.. ας βρει έστω μια δικαιολογία να μου στείλει ενα μήνυμα για τα «κοινά». Ελπίζω να καταλαβαίνεις.. με ένα απλό συγνώμη αν τον πάρω τηλ δε θα γυρίσει. Πρέπει να τον δω από κοντά.
02-03-2018, 15:13 #34
Αυτό το ότι είναι νευριασμένος δε ξέρω πως θα το αλλάξω. Είναι το ξέρω..
αυτό με το να πάω από κει είναι κι εμένα το μόνο που μου μένει αλλά πρέπει να βρω τη δύναμη.. μίλησα με τη θεία του επειδή έρχεται Σαββατοκύριακο ίσως πάμε για καφέ.. η θεία του και ο θείος του με λατρεύουν και είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσουν στο πρόβλημα μου.. φαντάζομαι δηλαδή ότι μπορεί να κανονίσουν να βρεθούμε όλοι μαζί «οικογενειακά» κι αυτός μαζί χωρίς να το ξέρω ούτε εγώ ούτε αυτός. Εκεί ελπίζω περισσότερο. Τότε δε θα υπάρχει διαφυγή ούτε πιστεύω θα μπορεί να αρνηθεί να μου μιλήσει.. το θέμα είναι ότι ο αδερφός του την προηγούμενη φορά μας έφερε κοντά όταν δώσαμε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον κι όταν τον ευχαρίστησα μου είπε «τίποτα, αλλά την επόμενη δεν ανακατεύομαι». Ο αδερφός του είναι ένα άτομο που έχει αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες αλλά δεν είχε ποτέ σχέση επειδή νιώθει ότι οι γκόμενες θα του φάνε μόνο τα λεφτά και λέει πως δε θέλει προβλήματα. Είναι δηλαδή κατά της σχέσης όποτε ίσως και του βάζει λόγια αυτή τη στιγμή που μένουν οι δυο τους.
02-03-2018, 17:02 #35
Μπα δεν νομίζω να του βάζει λόγια..
Αν ήταν θα το έκανε προ πολλού.
Πάντως από όλα τα μηνύματα σου καταλαβενω συγγνώμη κι όλας αλλά δεν τον περνης τηλέφωνο.απο εγωισμό περίμενε εκείνος να πάρει πρώτα.γιαυτο και έβαλες θείες θείους σφήνα.μονη σου το είπες ότι εσύ δεν θα ξέρεις τίποτα ούτε και αυτός αλλά θα βρεθητε εκεί γιατί σας κάλεσαν η συγγενείς.. τελοσπαντων εσύ ξέρεις κάντο έτσι δεν χρειάζεται να είναι και ο αδερφός παρών ..αρκεί να τα βρείτε.
Και αν είπα και μια κουβέντα παραπάνω Σορυ
02-03-2018, 19:07 #36
02-03-2018, 19:44 #37
Λες ότι σας βοήθησε την πρώτη φορά ο αδερφός του να τα βρήκε όταν τον ευχαριστησες είπε τίποτα δεν κάνει αλλά άλλη φορά δεν θα πάρει θέση και επειδή είναι κατά των σχέσεων γίναμε μήπως και τον επιρεασει αρνητικά.και εγώ σου λέω ότι αν ήταν να τον επιρεασει αρνητικά θα το είχα κάνει ήδη εδώ και πολύ καιρό...
Πολλές φορές είπες ότι δεν θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο.περιμενοντας να σε πάρει εκείνος εγώ από αυτό καταλαβενω ότι είναι καθαρα εγωισμός..δεν υποχωρεις
...περιμένεις τη συνάντηση με τα συγγενικά πρωσωπα για να έρθετε κοντα και να βρείτε ευκαιρία να μιλήσετε..έτσι δεν θα τον έχεις πάρει εσύ τηλέφωνο για να μην φανεί ότι υποχωρήσες.ολα αυτά είναι καθαρά εγωισμός..αλλά εν μέρει το δικαιολογο λόγο ηλικίας.
Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβενω από αυτά που λες
02-03-2018, 20:15 #38
Είναι φυσικά και θέμα εγωισμού. Το κυριότερο όμως είναι ότι υποτίθεται εγώ τον χώρισα επειδή τα παράτησε γενικά.. όποτε αν τον παρακαλέσω με λίγα λόγια να γυρίσει και γυρίσει δε θα είμαστε καλύτερα αλλά το ίδιο. Αν το κανει αυτός θα είναι επειδή κατάλαβε ότι όντως έκανε λάθος που τα παράτησε όποτε θα προσεχει περισσότερο μετά. Αλλά τι να λέμε τώρα που ούτε καν έχει μιλήσει κανένας από τους δυο μας ..
02-03-2018, 21:25 #39
Αν καταλάβει ότι έκανε λάθος με τη σχέση σας.. τότε στην ΕΠΟΜΕΝΗ δεν θα κάνει τα ίδια..τι περιμένεις να σου πει οκ.εχεις δίκιο που με εδιωξες και κατάλαβα τα λάθοι μου και δεν θα το ξανά κάνω??
Το πολύ πολύ να κάνει μια αυτοκριτική να δει τα λάθοι του και να προχωρήσει πάρα κάτω ΜΕ ΑΛΛΗ
02-03-2018, 21:42 #40
02-03-2018, 22:04 #41
Βρε καλό μου κορίτσι, γιατί δεν κοιτάς να συνεννοηθείς αλλά να ανταγωνιστείς μαζί του; Αυτός μπορεί να νοιώθει ότι θέλει. Μπορεί να κλαιει μερα νυχτα, μπορεί να είναι ανακουφισμένος μπορεί 1002. Εσύ τι θέλεις και τι θα κάνεις για την κατάσταση αυτή; Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει και θα σου το πει. Εσυ τι θελεις από εκείνον και πως θα διεκδικήσεις αυτό που θελεις;
02-03-2018, 22:09 #42
συγνωμη βρε παιδια.. τι ΛΑΘΟΣ εκανε ο ανθρωπος?
μαζι δεν την ειχαν την σχεση??? μαζι τα εκαναν τα λαθη! γιατι τα χρεωνεται αυτος?
συμφωνω οτι δεν τον παιρνεις λογω εγωισμου κι οχι λογω κινητρου.
το κινητρο ειναι οτι εσυ τον εδιωξες, εσυ πρεπει να τον παρεις.
ναι , μπορει να γυρισει και μονος του, αλλα μπορει και να φυγει αν εχει λιγη αξιοπρεπεια..
02-03-2018, 22:33 #43
Τον έδιωξα χωρίς να φταίει; Μάλλον όχι. Γι αυτό το λόγο το βλέπω και λίγο εγωιστικά. Δε σημαίνει ότι νιώθω ανώτερη. Προσπάθειες πρέπει να γίνονται και από τις δυο πλευρές. Όλη μέρα σκέφτομαι να πάω να τον βρω, από την άλλη να τον πάρω τηλέφωνο -τελικά αυτό μου βγαίνει πολύ χειρότερο- και από την άλλη να στειλω ένα απλό μήνυμα.
02-03-2018, 22:39 #44
Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ σε εσένα η στον οποιονδήποτε άλλον που θα έκανε το ποστ. Όμως αν το σκεφτείς λίγο πιο ρεαλιστικά και σαν να συνέβαινε σε εσένα, έλα τώρα ΔΕΝ είναι και το πιο εύκολο πράγμα το να ρισκάρεις να αντιμετωπίσεις την απόρριψη. Μιλάμε για σχέση, συζουμε πολύ καιρό, σχεδόν από την αρχή της σχέσης... δεν ήταν ένα πήδημα να ξεπεραστεί έτσι απλά. Αισθάνομαι πραγματικά πως θα αρρωστήσω. Πολύ άσχημο feeling.
02-03-2018, 23:02 #45
ποιο ειναι το λαθος του βρε παιδι μου? οτι δεν εκανε αρκετο σεξ? δεν ειναι ο ανδρας υπευθυνος για το σεξ. και οι δυο ειναι.
αν δεν κανατε αρκετο σεξ, κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και ξενερωνει.
ο ανδρας φταιει γι αυτο? ειναι κοινο θεμα του ζευγαριου οταν στραβωνει το σεξ.