Χάλασα τη σχέση μου - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 141 of 141
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τελικά έφαγες τίποτα??κοίταξε να φας κάτι.
    Έφαγα χθες το βράδυ και σήμερα σούπα. Κάπως καλύτερα. Ξαφνικά βέβαια αηδιάζω με την εμφάνιση του λεμονιού και βάζω χυμό λεμονιού στη σούπα για να μη χρειαστεί να το κόψω.. έχουν βαλθεί όλοι να με κάνουν να πιστεύω πως είμαι έγκυος ενώ είναι λογικά αδύνατο λόγω του ότι παίρνω αντισυλληπτικά . Αυτό θα μου ‘λειπε τώρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Έφαγα χθες το βράδυ και σήμερα σούπα. Κάπως καλύτερα. Ξαφνικά βέβαια αηδιάζω με την εμφάνιση του λεμονιού και βάζω χυμό λεμονιού στη σούπα για να μη χρειαστεί να το κόψω.. έχουν βαλθεί όλοι να με κάνουν να πιστεύω πως είμαι έγκυος ενώ είναι λογικά αδύνατο λόγω του ότι παίρνω αντισυλληπτικά . Αυτό θα μου ‘λειπε τώρα.

Χέρομε πάντως που έφαγες..αυτό είναι θετικό..αν υπάρξει κάποια εξέλιξη ενημέρωσε μας..να χαρούμε λιγουλακι

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως δεν είχα λόγο να τα κρύψω.. Απόρησα.. τα συζήτησα με τον εαυτό μου και ειλικρινά δεν ξέρω τι πήγε στραβά.. μου λείπει απλά κι όλα τα υπόλοιπα τα βλέπω περιττά. Νιώθω καλά που έκανα την κίνηση αλλά αδύναμη ξαφνικά.. γιατί έκανα το σωστό και ισως βγήκε λάθος .

"λαθος" δεν βγηκε, να εισαι σιγουρη γι αυτο.

δεν ηταν μια κινηση που θα εφερνε τον φιλο σου πισω, οπωσδηποτε και οποιοδηποτε κι αν ηταν το προβλημα του μαζι σου.
    ηταν μια κινηση που εβγαλε απο την μεση μονο το εμποδιο του "διωγμου". δεν τον εμποδιζει πλεον "αυτο" απο το να ειστε μαζι.

αν εχει ομως αλλους λογους, ειτε γενικοτερους της σχεσης, ειτε δικους του προσωπικους να ειστε χωριστα, αυτο δεν εχει σχεση με μια συγνωμη, ουτε θετικα, ουτε αρνητικα.

Χάλασα τη σχέση μου

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "λαθος" δεν βγηκε, να εισαι σιγουρη γι αυτο.

δεν ηταν μια κινηση που θα εφερνε τον φιλο σου πισω, οπωσδηποτε και οποιοδηποτε κι αν ηταν το προβλημα του μαζι σου.
    ηταν μια κινηση που εβγαλε απο την μεση μονο το εμποδιο του "διωγμου". δεν τον εμποδιζει πλεον "αυτο" απο το να ειστε μαζι.

αν εχει ομως αλλους λογους, ειτε γενικοτερους της σχεσης, ειτε δικους του προσωπικους να ειστε χωριστα, αυτο δεν εχει σχεση με μια συγνωμη, ουτε θετικα, ουτε αρνητικα.
    Μου λείπει αφάνταστα, κάθε μέρα και περισσότερο. Και πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να τα πετάξουμε όλα έτσι.

Senior Member
    Μου λείπει αφάνταστα, κάθε μέρα και περισσότερο. Και πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να τα πετάξουμε όλα έτσι.

Με τον τροπο που αντεδρασε νομιζω οτι υπομονη πρεπει να κανεις, ακομα κι αν θελεις να ξαναειστε μαζι.
    Αν εσυ σκεφτεσαι κατι να κανεις που θα σε ανακουφίσει, καντο..

Senior Member
    Τσοκοφ καλημέρα...έχουμε νεότερα απτο αγόρι σου??κάποια εξέλιξη??
    Τώρα πως είσαι τρως??

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910