Results 16 to 19 of 19
Thread: Τι άλλο να κάνω; Φοβάμαι πολύ!
-
03-03-2018, 16:37 #16
Όχι δεν καπνίζω :/
- 03-03-2018, 16:38 #17
Μακάρι να είναι έτσι. Αν και πράγμα φοβάμαι πολύ. Δυσκολεύομαι να βγω έξω δυστυχώς και μου εχει κοπεί και η όρεξη για φαγητό..
03-03-2018, 17:31 #18
Θα τρως λιγο λιγο δε θα μενεις ετσι μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο λιγο λιγο ολα μια βολτα στο τετραγωνο τη μερα ενα βιβλιο που θα διαβασεις μικρα γευματα συχνα μες τη μερα τοσο καιρο που ταλαιπωρεισαι κατι θα ειχε βρεθει και μη φοβασαι να βγεις αν ειναι να συμβει κατι ειτε σπιτι εισαι ειτε εκτος το ιδιο ειναι, που δε θα συμβει, δεν εχω κατι αλλο να πω νομιζω να εισαι δυνατη και ψυχραιμη!
11-03-2018, 01:19 #19
Τα ίδια και εγώ...έχω κάνει αμέτρητες εξέτασης και όλα καλά
Όμως έχω ζαλάδες δύσπνοια κάθε μέρα ενοχλήσεις Στο στήθος και γενικά φόβος για την ζωή μου
Κάθε μέρα πιστεύω πως θα πάθω το ένα και το αλλο...αφού έχω τα συμπτώματα τι άλλο να είναι λεω;
Ούτε εγώ ξέρω τι να κανω
Δεν γίνετε να ηρεμεί κάποιος όταν έχει τόσα συμπτώματα και τόσες ενοχλείς....
Θα σου πω κάτι όμως...ότι και να έχεις συμπτώματα μην διαβάσεις στο ίντερνετ ...Καλύτερα πήγανε στο γιατρό
Και το αλλο είναι ότι πρέπει να πας σε ένα ψυχίατρο να δεις τι και πως.(όπως πρέπει να πάω και εγώ άλλωστε)
Ξέρω τι περνας...ειμαι και εγω εδώ και άλλους τοσους που υποφέρουν από αυτά τα θέματα.
Το σημαντικό είναι να πιστέψουμε ότι είναι ψυχολογικό θέμα ολο αυτο όσο και δύσκολο είναι αυτό.
Να σου πω και κάτι αστείο τώρα
Πριν λίγο και Το πήγα στον καρδιολογο και έκανα τα απαραίτητα....Μόλις έφτασα σπίτι μου κόπηκε η ανάσα και τα γνωστά...σκέφτηκα ότι Ήταν η καρδιά μου εννοώ Πριν 10 λεπτά είχα γυρίσει από τον καρδιολογο.
Από τότε ένα σωρό έχω πάθει και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είναι την καρδιά μου δηλαδή έλεος..
Τώρα θέλω να ξαναπάω γιατί με πονάει το αριστερό χέρι σαν ενοχλητικός πονος πιο πολύ και έχω δύσπνοια όταν τρεχο
Φαντάσου ότι έχω κάνει τόσες εξετάσεις και ακόμα να πιστέψω ότι δεν έχει κάτι...είναι πολύ δύσκολο το ξέρω όμως θα περάσει καποια μέρα αφού λένε ότι είναι ψυχολογικό έτσι δεν ειναι; έτσι!!!
Καλή συνέχεια ότι θες ειμαι εδω...