Γνωρίζουνε οι φίλοι σας ότι έχετε ψύχωση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Γνωρίζουνε οι φίλοι σας ότι έχετε ψύχωση?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Ναι

6 66.67%
  • Όχι

3 33.33%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Γνωρίζουνε οι φίλοι σας ότι έχετε ψύχωση?

Όσοι έχετε ψύχωση γνωρίζουνε οι φίλες σας ότι έχετε?

Senior Member
    Εμένα το ξέρουν όλοι είναι βασική προϋπόθεση για να κάνουμε παρέα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αρκετοί φίλοι ναι.
    Οι πιο καρδιακοί.
    Οσοι το έμαθαν μέχρι στιγμής δεν με έκαναν πέρα. Είναι δύσκολες περιπτώσεις όμως γιατί η κοινωνία δεν έχει πληροφόρηση και ένας λόγος για το αν σε αποδεχτούν είναι και η συμπεριφορά σου νομίζω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Αρκετοί φίλοι ναι.
    Οι πιο καρδιακοί.
    Οσοι το έμαθαν μέχρι στιγμής δεν με έκαναν πέρα. Είναι δύσκολες περιπτώσεις όμως γιατί η κοινωνία δεν έχει πληροφόρηση και ένας λόγος για το αν σε αποδεχτούν είναι και η συμπεριφορά σου νομίζω.
    Ναι ισχύει αυτό Σείριε αλλά αν είσαι σε υποτροπή τι κάνεις; Σκοταδισμός..........ακόμα έχουμε κατάλοιπα από το μεσαίωνα μου φαίνεται...........εμένα το έχουν μάθει πάρα πολλοί είχα ποικίλες αντιδράσεις οι περισσότεροι με έχουν κάνει ή τους έχω κάνει πέρα........συνεχώς αλλάζω παρέες, φιλίες δεν θα το 'λεγα, δεν υπάρχουν, μπορεί χάριν λόγου να λέω κάποια ή κάποιον φίλο αλλά να τον νιώθω πιο πολύ σαν παρέα..............για να φύγει το στίγμα πρέπει να φερόμαστε καλύτερα αλλά αν είμαστε σε υποτροπή;;;; Εγώ πχ τώρα άργησα μια μέρα να κάνω την ένεση και έγινα ρεζίλι..........ήμουν όλο μες στα μούτρα. Εγώ φταίω;;;;; Αφού νιώθω χάλια!!!!!

Senior Member
    εμενα το ξερουν οι φιλοι μου, απο καποιους πηρα λιγο κοροιδια βεβαια, ειχα καποιες περιεργες αντιδρασεις..... καποιοι νομιζουν οτι θα ειμουν καλα χωρις τα φαρμακα και οτι τα φαρμακα με χαλανε......
    υπαρχει ημιμαθεια και ο κοσμος ειναι ανενημερωτος για τα ψυχιατρικα νοσηματα, η ιδια μου η μανα με μειωνει και μου λεει ατακες του στηλ ολοι εχουν αυτα τα προβληματα και αλλα τετοια και μου δινει στα νευρα.
    η μανα μου νομιζει οτι εχω ενα απλο αγχος...., απο γυναικες φυλες δεν το εχω πει σε καμια βεβαια, δεν ξερω πως θα αντιδρασουν.

Senior Member
    εγώ το είπα σε μερικούς στην εκκλησία και σε μερικούς με τον νέο που μου κόψανε και την καλημέρα δεν ήτανε καλοί φίλοι σε μία που το είπα με το νέο με λέει να κόψω τα χάπια δεν είμαι τυχερή με φίλες γενικώς

Senior Member
    οι φιλοι που ειναι κοντα μου ξερουν.τωρα σε τυχαιες παρεες δεν ανοιγομαι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

ANOIGOMAI PARAPANW APO OSO EPREPE POLY PARAPANW THA TO APOSIOPOISO OMOS SIGA SIGA

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ANOIGOMAI PARAPANW APO OSO EPREPE POLY PARAPANW THA TO APOSIOPOISO OMOS SIGA SIGA
    Δημήτρη να ανοίγεσαι σε όσους είναι πραγματικοί φίλοι σου αλλά να συμπεριφέρεσαι όπως οι υπόλοιποι, να αγαπάς τον εαυτό σου για να σε αγαπάνε και οι άλλοι, εγώ αυτό κατάλαβα, υπάρχει και ο αυτοστιγματισμός, αν εμείς οι ίδιοι βάζουμε τον εαυτό μας χαμηλά το ίδιο κάνουνε και οι άλλοι ενώ μπορεί να είναι εκτός πραγματικότητας αυτή η τοποθέτηση!

xaka10
    Guest
    Εγω το ειπα σε μερικους φιλους στους περισσοτερους δεν το εχω πει και μαλιστα σε εναν που το ειπα δεν ειπα οτι πασχω απο σχιζοφρενεια αλλα οτι παιρνω ανιτψυχωτικα για να ελεγξω την οργη μου χωρις να του πω τιποτα παραπανω και αυτος τ εβγαλε βουκινο σε ολους και ελεγε οτι παραλογιζομαι οτι ειμαι τρελος επικινδυνος και ουτω καθ εξης χωρις να κοιταει τα δικα τυ χαλια μιας και αυτος χαπακωνεται και απο τοτε δεν ξανανοιγομαι σε κανεναν γιατι μου βγηκε εναντιον μου και στην περιοχη που μενω παροτι μενω Αθηνα αυτος ο μπασταρδος το εχει πει σε ολους.Επισης ο <<καλος>> μου θειουλης και η <<καλη>> μου γιαγιακα απο την πλευρα του πατερα μου ο Θεος να τους κανει καλους μιας και δεν ειναι καθολου καλοι εχουν πει σε ολο το χωριο της καταγωγης του πατερα μου οτι πασχω απο σχιζοφρενεια και μαλιστα ο θειος μου ελεγε στο αδελφακι μου να αυτοκτονησει και εμενα να με κλεισει με εισαγγελικη εντολη στο ψυχιατρειο να δεις τι καλος που ειναι να στα λεει ο ιδιος σου ο συγγενης και παει 65 χρονων σε λιγο καιρο και χαιρει ακρας υγειας.

Senior Member
    οι πεισσοτεροι ναι
    βσκ οσοι δεν ζουν στη γενετειρα μου εκει δεν το ξερουν πολλοι
    αλλα ναι εχω χασει πολλους ετσι..
    να η τρελη...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας ..... μόνο εμείς είμαστε άλλοι δεν είναι ?

Banned
    οσο περισσοτερα ξερουν οι αλλοι για σενα τοσο περισσοτερες επιθεσεις να περιμενεις οι ανθρωποι που μπορεις να τους εμπιστευτεις ειναι αξιοι και πολυτιμοι και δυστιχως ειδος υπο εξαφανιση

οποτε καλυτερα να μετρας τα λογια σου αλλιως θα μετρας επιθεσεις.

οστοσο για καπιον που εμαθε να ζει με το να του επιτιθονται οι αλλοι αγνωοντας οτι μια ζωη εκανε οτι καλυτερο μπορουσε αυτο σημαινει οτι ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται πια...

θες να περιμενεις κατι? περιμενε αχαριστια και θα δεις ποσο ηρεμη θα νιωσεις οσο περιμενεις απο τους αλλους να σου συμπεριφερθουν οπως αξιζες εκει καταλυγεις στην αβυσσο της απελπισιας και οπως ελεγε και ο Νιτσε αν κοιταξεις την αβυσσο η αβυσσος θα κοιταξει εσενα.

η μονη λυση η αρνηση του εγωισμου σου να σκεφτεσαι οτι εισαι πιο πατο απο ολους αυτο θα σε κανει στα ματια τους σπουδαιο.

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δημήτρη να ανοίγεσαι σε όσους είναι πραγματικοί φίλοι σου αλλά να συμπεριφέρεσαι όπως οι υπόλοιποι, να αγαπάς τον εαυτό σου για να σε αγαπάνε και οι άλλοι, εγώ αυτό κατάλαβα, υπάρχει και ο αυτοστιγματισμός, αν εμείς οι ίδιοι βάζουμε τον εαυτό μας χαμηλά το ίδιο κάνουνε και οι άλλοι ενώ μπορεί να είναι εκτός πραγματικότητας αυτή η τοποθέτηση!
    οι πραγματικοι φιλοι ειναι για να τους εχεις παντοτε σε αποσταση αν προσπαθησεις να τυς πλησιασεις θα γινει χαμος οι σηρηνες στο μυαλο σου θα πιασουν κοκκινο και θα ερθεις αντιμετωπος με το μεγαλυτερο οδοφραγμα της ζωης σου τον εαυτο σου το να πλησιασεις ενα εχθρο αυτο ειναι παιχνιδακι το να πλησιασεις το εαυτο σου ενα γιγαντιαιο κατορθωμα

Member
    Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω σε κανέναν για όλο αυτό το ξέρουν μόνο οι δικοί μου... Δεν μπορώ να πω πώς έχω φίλους παρά μόνο γνωστούς....

Page 1 of 2 12 LastLast