κρισεις πανικου + αγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    konak, καλημερα!! ολα καλα με εσενα?
    Συνεχιζεις την θεραπεια σου? Βλεπεις σιγα-σιγα αποτελεσματα?

καλη δυναμη!!!

Junior Member
    γεια. Δυστυχώς όχι. εκτός από ένα διάλειμμα μερικών ημερών που είδα βελτίωση, δεν βλέπω αποτέλεσμα. Αισθάνομαι ώρες ώρες ότι τα φάρμακα είτε τα παίρνω είτε όχι είναι ακριβώς το ίδιο.

Senior Member
    Originally posted by konak
    πόσο καιρό ταλαιπωρείσαι μαρία? εγώ 2 μήνες τώρα και έχω κουραστεί.πως αντέχουν κάποιοι χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ δεν αντέχω άλλο!!!

2 μηνες δεν ειναι τιποτα. Εγω ταλαιπωρουμαι 7,5 χρονια πανω κατω.

Junior Member
    7,5 χρόνια? πως αντέχει κανείς τόσο καιρό?

Senior Member
    Σερνωντας πολλές φορές...

Και το χειροτερο ειναι οτι δεν βλέπω φωσ μεχρι τωρα τουλαχιστον. Θα ξεκινησω ομαδική μπας και γινει κατι. Αν δεν γινει και μαυτο τιποτα σηκωνω τα χερια ψηλά. Τα εχω δοκιμασει ολα-τι αλλο να πώ.

Junior Member
    Originally posted by Winston_man
    Σερνωντας πολλές φορές...

Και το χειροτερο ειναι οτι δεν βλέπω φωσ μεχρι τωρα τουλαχιστον. Θα ξεκινησω ομαδική μπας και γινει κατι. Αν δεν γινει και μαυτο τιποτα σηκωνω τα χερια ψηλά. Τα εχω δοκιμασει ολα-τι αλλο να πώ.
    Βλέποντας να μιλάς έτσι μου έρχεται να σου πω κάτι που για μένα δεν το πιστεύω. ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Δεν ξέρω τα στατιστικά γιατρειάς αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι για μια ζωή είναι δυνατόν να ζούνε κάποιοι άνθρωποι να υποφέρουν τόσο.

Senior Member
    Βρε παιδια η αληθεια ειναι παρολες τις παρενεργειες των αγχωλιτικων οτι εστω ειμουν πανω κατω 10 μερες καλα κλπ και την δευτερα θα ξεκινησω παλι αγχωλιτικα για διαταραχη πανικου .Εκτος αυτα αρχησα να νιωθω και καταθλιψη οχι εντονη αλλα καταθλιψη π δεν ηξερα τι παει να πει.Τι σχεση μπορει να εχει η διαταραχη πανικου με την καταθλιψη?Οσο για το λινκ στην υπογραφη μ ειναι ενα χαζο οναιν παιχνιδακι τπτ ιδιαιτερο.Πως θα ξεπερασουμε αυτη την διαταραχη πανικου την ριμαδα μπορει να μ πει κανεις?
    Ξερω μια ζωη ειμαι σε υπ[ερδιεργεση και αγχωνομαι με το παραμικρο αλλα ετσι γεννηθηκα τι να κανω.εχω ομως τοσα καλα π δεν φανταζεται καπια αλή στη ηλικια μου δεν δικαιολογουντε οι κρισεις πανικου ΑΝ ειναι κρισεις γιατι η στιγμιαια εκεινη τρελη φαση π μου ερχεται να πεσω ακτω να χτυπιεμαι η να παρω τους δρομους απο τον φοβο δεν με ξαναπιασε.Μονο ολα τα ιπολοιπα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12