Λεπτό ζήτημα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Alic View Post
    Σκέφτηκα και αυτό με την παρτουζα που είπες Αλλά επειδή κ κάποιοι φίλοι του ασχολούνται με το pegging δε τείνω στη παρτουζα.
    εχεις μπλεξει,αν δε γουσταρεις σηκω και φυγε μη χανεις τα χρονια σου με τον διπροσωπο...ασε που παιζει να σε κολλησει και τιποτα.Βεβαια ειναι περιεργο να ξερεις εσυ οτι και οι ''φιλοι'' του ασχολουνται με αυτο..

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Alic, ειναι οντως ξεκαθαρο το τοπιο?
    Τι θα προτιμουσες να σου απαντησει και τι θα ηταν το χειροτερο που μπορει να σου απαντησει?

Επισης, δεν καταλαβα αν αυτο που θελεις να μαθεις ειναι αν στο παρελθον χρησιμοποιουσε με αλλες γυναικες(?) τα βοηθηματα και τα sex toys κλπ ή αν ειναι κρυφογκεη ή αν επιδιδεται και τωρα σε σεξουαλικες πραξεις με άλλα ατομα ενω με σενα δεν του σηκωνεται.
    Υπαρχει περιπτωση εκτος απο τα όποια "βιτσια" να εχει και κρυφη ερωτικη ζωη? Ή και διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις οσων αφορα το φυλο?
    Ποιο θα ειναι το πιο ασφαλες σεναριο για σενα?
    Δεν υπάρχει κλτρ και χειρότερο σενάριο.. για μένα ακόμα κ μια φορά να το έχει κάνει τελείωσε.. Κοίτα ειμαι ανοιχτή σε πολλά αυτό δε το δέχομαι.. Γιατί για μένα ο άντρας χάνει την ιδιότητα του σαν άντρας.. διαβάζω αυτές τις μέρες ότι δεν έχει σχέση όλο αυτό με την ομοφυλοφιλία Αλλά είτε έχει είτε όχι απ τη στιγμή που και στις 2 περιπτώσεις αρέσει το ίδιο πράγμα για μένα δεν αλλάζει κτ.. πέρα του ότι έχω σκεφτεί πως μπορεί να το κάνει ακόμα Αλλιώς γτ δεν τα πέταξε?

Junior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    εχεις μπλεξει,αν δε γουσταρεις σηκω και φυγε μη χανεις τα χρονια σου με τον διπροσωπο...ασε που παιζει να σε κολλησει και τιποτα.Βεβαια ειναι περιεργο να ξερεις εσυ οτι και οι ''φιλοι'' του ασχολουνται με αυτο..
    Αυτό Μου το είπε λίγο καιρό αφότου γνωριστήκαμε..πλεον σκέφτομαι πως μπορεί να το ανέφερε για να δει αντιδράσεις μου...

Senior Member
    Δεν υπάρχει κλτρ και χειρότερο σενάριο.. για μένα ακόμα κ μια φορά να το έχει κάνει τελείωσε.. Κοίτα ειμαι ανοιχτή σε πολλά αυτό δε το δέχομαι.. Γιατί για μένα ο άντρας χάνει την ιδιότητα του σαν άντρας.. διαβάζω αυτές τις μέρες ότι δεν έχει σχέση όλο αυτό με την ομοφυλοφιλία Αλλά είτε έχει είτε όχι απ τη στιγμή που και στις 2 περιπτώσεις αρέσει το ίδιο πράγμα για μένα δεν αλλάζει κτ.. πέρα του ότι έχω σκεφτεί πως μπορεί να το κάνει ακόμα Αλλιώς γτ δεν τα πέταξε?
    Καποιο λογο εχει που δεν τα πεταξε και καποιο λογο που δε θελει το σεξ μαζι σου. Αν ομως σου πει οτι ειναι καποιου φιλου του και οτι τα φυλαει για να μην τα βρει καποιος στο σπιτι του φιλου του? Αυτο θα ειναι το 1/1000 που μπορει να κανεις λαθος?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Αυτό Μου το είπε λίγο καιρό αφότου γνωριστήκαμε..πλεον σκέφτομαι πως μπορεί να το ανέφερε για να δει αντιδράσεις μου...
    Παρα πολυ πιθανο για αυτο να το ανεφερε και για αυτο να μην σου ανοιχτηκε παραπανω. Μαλακια του βεβαια που συνεχισε τη σχεση και να προσποιειται...μπορω να το δικαιολογησω να τραβαει μερικους μηνες αυτη η ιστορια, οκ ισως ηθελε χρονο για να καταλαβει και να παρει αποφαση οτι δεν τραβαει το πραγμα μεταξυ σας. Αλλα ενα χρονο; Οκ απο ενα σημειο και μετα ειναι διπροσωπια οπως ειπε καποιος...απλα απο επιλογη.
    Τεσπα δεν εχει νοημα να το συζηταμε και να φορτωνεις, κανε τη συζητηση σου μαζι του και βλεπεις απο εκει και περα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Καταλαβαίνω ότι οι αποφάσεις αυτές δεν παίρνονται εύκολα. Ουσιαστικά και αυτό είναι το θετικό ότι έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, ένα σπρώξιμο είναι που θέλεις για να τις πραγματοποιήσεις. Σίγουροι 100% ποτέ δεν θα είμαστε και πολλές φορές στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε την απόλυτη αλήθεια, αναλωνόμαστε και χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Πάντως το μία στις 1000 δεν μου ακούγεται σαν δίλημμα, ούτε σαν μισή αλήθεια.
    Έχεις απόλυτο δίκιο κ χρόνο θα χάσω κ κυρίως εμένα γτ προσποιούνται ότι δεν τρέχει τπτ Αλλά δε θέλω ούτε να με ακουμπήσει.

Πάντως ρε παιδιά δεν είναι παράλογο όλο αυτό? Μόνο εγώ το βρίσκω τόσο άσχημο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καποιο λογο εχει που δεν τα πεταξε και καποιο λογο που δε θελει το σεξ μαζι σου. Αν ομως σου πει οτι ειναι καποιου φιλου του και οτι τα φυλαει για να μην τα βρει καποιος στο σπιτι του φιλου του? Αυτο θα ειναι το 1/1000 που μπορει να κανεις λαθος?
    Αυτή η δικαιολογία για μένα είναι η απόδειξη ότι όντως το κάνει.. ξέρω πως δε θα έκανε τέτοια εξυπηρέτηση σε φιλο κ μου φαίνεται η πιο εύκολη απάντηση.. εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι Αλλά να μη φανώ χαζή γτ δε ξέρω καλά από αυτά. Θα μπορούσε να φοράει ο ίδιος στραπον ενώ πάει με άλλη γυναίκα εννοώ για πιο πολύ ικανοποιήσω η δεν μπαίνει σε άντρες..?

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο κ χρόνο θα χάσω κ κυρίως εμένα γτ προσποιούνται ότι δεν τρέχει τπτ Αλλά δε θέλω ούτε να με ακουμπήσει.

Εφοσον εσυ το βρισκεις ασχημο και σε χαλαει δεν εχει καμια σημασια η γνωμη κανενος αλλου. Σημασια εχει τι θελεις και τι δεχεσαι εσυ. Δεν εχει καμια χρησιμοτητα το να αμφισβητεις το πως αισθανεσαι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εφοσον εσυ το βρισκεις ασχημο και σε χαλαει δεν εχει καμια σημασια η γνωμη κανενος αλλου. Σημασια εχει τι θελεις και τι δεχεσαι εσυ. Δεν εχει καμια χρησιμοτητα το να αμφισβητεις το πως αισθανεσαι.
    Έχεις δίκιο..

Απλά σκέφτομαι μήπως τα χρησιμοποιούσε με τις προηγούμενες σχέσεις του και το φορούσε αυτός Όχι αυτή.. Αλλά δε ξέρω αν μπαίνει σε άντρα. (Οκ ειμαι λίγο άσχετη με αυτά ������)

Senior Member

Συγγνώμη κι όλας αλλά ακόμα καθεσε σε αυτή τη σχέση???αυτό είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια..

Senior Member
    [QUOTE=Alic;989043]

Κοίτα να δεις αν το να χεις χάσει τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μάθεις την αλήθεια για έναν άνθρωπο που σου χει ζητήσει να παντρευτείτε λέγεται απελπισμένη τότε ειμαι ναι.. Θέλω με κάθε τρόπο να μάθω ποιον έχω δίπλα μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω τι μου αρέσει Αλλά δ μπορώ να ανοίξω τέτοια συζήτηση αν δε το κάνει αυτος γιατί δεν μ έχει ζητήσει κάτι παραπάνω..άρα θα καρφωθω
    Μα εδω μας λες οτι ειναι εντελώς ξενερωμενος!!!
    Τι καλυτερη αφορμη απο αυτο, χωρις να καρφωθεις;
    Ειχες και πολλες αλλες αφορμες. Μας λες οτι εχει φιλους που εχουν αυτη την συνηθεια(κι απορω πως το ξερεις).
    Εχεις λοιπον λογο να κανεις τετοια συζητηση και να αναφερεις τις δικες σου προτιμησεις χωρις να καρφωνεσαι.

Senior Member
    Έχεις δίκιο..

Απλά σκέφτομαι μήπως τα χρησιμοποιούσε με τις προηγούμενες σχέσεις του και το φορούσε αυτός Όχι αυτή.. Αλλά δε ξέρω αν μπαίνει σε άντρα. (Οκ ειμαι λίγο άσχετη με αυτά ������)
    Αν ήταν να το βάλει σε γυναίκα θα έβαζε το δικό του...σκέψου μια γυναίκα ένας άνδρας..ποιος μπορεί να φοράει το ψεύτικο??ο άνδρας έχει αληθινό.

Senior Member
    Ειναι πολυ ασχημο.Τουλαχιστον το ανακαλυψες πριν προχωρήσει κι αλλο το πραγμα.

Senior Member
    Αυτή η δικαιολογία για μένα είναι η απόδειξη ότι όντως το κάνει.. ξέρω πως δε θα έκανε τέτοια εξυπηρέτηση σε φιλο κ μου φαίνεται η πιο εύκολη απάντηση.. εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι Αλλά να μη φανώ χαζή γτ δε ξέρω καλά από αυτά. Θα μπορούσε να φοράει ο ίδιος στραπον ενώ πάει με άλλη γυναίκα εννοώ για πιο πολύ ικανοποιήσω η δεν μπαίνει σε άντρες..?
    Ναι μπαινει σε αντρες και στην περιοχη για την οποια "προοριζεται" αλλα και τελειως αλλου, εξαρταται πως ακριβως ηταν, τι λουρια ειχε κλπ. Το τελειως αλλου που λεω θα μπορουσε να ειναι μια εξηγηση που ισως θα δεχοσουν αμα δεχεσαι να εχει βυτσια υποταγης. Αλλα εφοσον σου ειπε για pegging που κανουν φιλοι του...ειναι λιγο φως φαναρι περι τινος προκειται...
    Η χρησιμοτητα που βλεπω εγω στο να τον ρωτησεις δεν εχει να κανει τοσο με το τι θα σου πει σαν περιεχομενο και το ποσο πιστευτο ειναι, αλλα με το πως θα το αντιμετωπισει...αν θα σε δουλεψει μες στα μουτρα σου, αν θα προσπαθησει να σου εξηγησει την εμπειρια απο την πλευρα του, αν μπορει να σου δειξει εμπιστοσυνη, ευαλωτοτητα κλπ η αν θα συνεχισετε να κοροιδευεστε...οι ενδειξεις μεχρι τωρα ειναι πως δεν μπορει.
    Αλλα στο ιδανικο σεναριο μπορει να σου λυσει ολες αυτες τις αποριες που εχεις, να καταλαβετε ο ενας τον αλλον και τα ορια του αλλου και να παρετε τους δρομους σας χωριστα με κοινη συνεννοηση ομορφα κι ωραια.

Senior Member
    Εσυ το βρηκες. Ξερεις πως ειναι ενας ανδρας, θα ειναι ευκολο να σκεφτεις αν μπορει να το βαλει. Αλλα τοτε, γιατι να μην στο πει και μονος του οτι το εχει; ισως εχει ερωτικη ζωη που την κρυβει απο σενα, τι να πω...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast