Λεπτό ζήτημα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Junior Member
    [QUOTE=Natalia_sups;989101]

Είναι αρκετά μεγάλο άρα δε νμζ ότι χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει κτ άλλο... όπως συμφωνώ πως αν δε τ έκανε λουλού κ με άλλη θα έπαιρνε κανένα χάπι γ αρχη η έστω χειροκίνητο Όχι στραπον..

Banned
    νομιζω οτι σου εχει κολησει το στραπον επειδη υποθετεις οτι εκανε κατι με αλλη που δε θα το εκανε μαζι σου η οτι σε αυτο δε του εισαι αρκετη

και ετσι να ειναι ακομα και αν καπια σε ξεπερασε στη μ....... ειναι τοσο σημαντικο αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alic View Post
    Μα κάθε φορά που το συζητάω λέει πως με θέλει και του άρεσε μαζί μου..κ όταν ρωτάω τι φταίει δεν μ απανταει
    εχεις συνεβρεθει ποτε με ανδρα ΕΣΤΩ για μια φορα που να σου πει στα λογια οτι τον ξενερωνεις?
    δεν λεγονται αυτα..

Banned
    εγω υποθετω οτι το προβλημα που εχει μαζι σου ειναι οτι δε δεχεσαι οτι μπορει να μην εισαι η πρωταγωνιστρια σε ολα τα θεματα της ζωης του

μαλον δε του αρεσει και τοσο να μεινει 100% σε ενα προσωπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alic View Post
    Δε θυμάμαι ακριβώς πως ειναι πάντως Όχι δεν έχει κουφαλιτσα αυτο το πρόσεξα καλά.. μάλιστα είχε 2 3 ακόμα πεη ίδια που μπορούσαν να προσαρμοστούν πάνω σε αυτό.. δλδ να βγει αυτό π είχε η ζώνη κ να μπει το άλλο.. κ το κάθε ένα φυλαγμένο ξεχωριστά προσεχτικά γ μύκητες βακτήρια κτλ άρα δε τα χρησιμοποιούσε μόνο ένας (αν πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είναι γ γκομενα)

Όταν λέω για bdsm έχω υποψίες γτ ευθέως δεν μ έχει ζητήσει κτ για κοπρολαγνια κ τέτοια..
    αλλου ειναι η κουφαλιτσα μου φαινεται.
    χαχαχαχαχαχαχα!!!
    δλδ εσυ, εισαι ψιλοασχετη με μυστηριωδη αντικειμενα, λες οτι βρηκες κατι που δεν καλοξερεις τι ειναι, αλλα το αναγνωρισες απο γενικες σου γνωσεις, οτι εχεις ακουσει, ιντερνετ, κλπ.
    και βρισκεις και ΧΩΡΙΣΤΑ αμπαλαρισμενα, προσεκτικα , πραγματα που κι αυτα μοιαζουν με δονητες, ξερεις γιατι ειναι αμπαλαρισμενα και ξερεις οτι αυτα ειναι ανταλλακτικα που προσαρμοζονται στο μυστηριωδες αντικειμενο!!!!
    τι εισαι κοπελια/ παλουκαρι? μηχανικος αεροσκαφων?? η εισαι ο ιδιοκτητης του αντικειμενου και μας το λες με τροπο?

​να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα,,,

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλου ειναι η κουφαλιτσα μου φαινεται.
    χαχαχαχαχαχαχα!!!
    δλδ εσυ, εισαι ψιλοασχετη με μυστηριωδη αντικειμενα, λες οτι βρηκες κατι που δεν καλοξερεις τι ειναι, αλλα το αναγνωρισες απο γενικες σου γνωσεις, οτι εχεις ακουσει, ιντερνετ, κλπ.
    και βρισκεις και ΧΩΡΙΣΤΑ αμπαλαρισμενα, προσεκτικα , πραγματα που κι αυτα μοιαζουν με δονητες, ξερεις γιατι ειναι αμπαλαρισμενα και ξερεις οτι αυτα ειναι ανταλλακτικα που προσαρμοζονται στο μυστηριωδες αντικειμενο!!!!
    τι εισαι κοπελια/ παλουκαρι? μηχανικος αεροσκαφων?? η εισαι ο ιδιοκτητης του αντικειμενου και μας το λες με τροπο?

​να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα,,,
    Άλλο να έχεις κάποιες γνώσεις και άλλο να μη ξέρεις ακριβώς που χρησιμοποιείται το καθένα.. ξέρω και τα ξεχωρίζω όπως δν είναι δύσκολο να δεις αν κάτι προσαρμόζεται πάνω σε κάτι άλλο.. Τέλος πάντως δεν θα κάτσω ούτε να σου αποδείξω μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις μου σε αυτό τ θέμα ούτε με απασχολεί αν νομίζεις πως ειμαι ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου.. Δ έχουν όλοι τόσο άρρωστο μυαλό να στήσουν μια ολόκληρη ιστορια μόνο για πλάκα..

Τέλος πάντων πήρα τις απαντήσεις που χρειαζόμουν από όσους ήταν πρόθυμοι να πουν τη γνώμη τους χωρίς να κρίνουν κ μου αρκεί.

Ευχαριστώ

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345