Διακοπη Καπνισματος!!!!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 218
    Senior Member
    καλημερα...χθες δεν προλαβα να μπω κουνελακι...
    σημερα 6η μερα χωρις τσιγαρο...οσο παει τοσο πιο ευκολο γινεται..
    οι πρωτες μερες ηταν πολυ δυσκολες η αληθεια ειναι....
    σημερα ελπιζω να μειωθουν και αλλο τα στερητικα συνδρομα
    ηπια καφε και τον απολαυσα σημερα παρολο που δεν ειχα τσιγαρο...
    συνεχιζουμεεεεεε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    καλημερα...χθες δεν προλαβα να μπω κουνελακι...
    σημερα 6η μερα χωρις τσιγαρο...οσο παει τοσο πιο ευκολο γινεται..
    οι πρωτες μερες ηταν πολυ δυσκολες η αληθεια ειναι....
    σημερα ελπιζω να μειωθουν και αλλο τα στερητικα συνδρομα
    ηπια καφε και τον απολαυσα σημερα παρολο που δεν ειχα τσιγαρο...
    συνεχιζουμεεεεεε..
    Έτσι μπραβοοοοο... [emoji16][emoji16] μια χαρά τα πας! Από τις τελίτσες όμως σε βλέπω λίγο κουρασμένο [emoji23][emoji23] υπομονηηηηη..

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Έτσι μπραβοοοοο... [emoji16][emoji16] μια χαρά τα πας! Από τις τελίτσες όμως σε βλέπω λίγο κουρασμένο [emoji23][emoji23] υπομονηηηηη..

eimai κουρασμενος γτ δν εχω κοιμηθει καθολου αχχαχα:P
    θα κοιμηθω το βραδυ μια και καλη

Senior Member
    eimai κουρασμενος γτ δν εχω κοιμηθει καθολου αχχαχα:P
    θα κοιμηθω το βραδυ μια και καλη
    Αντέχεις εσύ δεν παθαίνεις τπτ... μαζί με το τσιγάρο κόβεις και τον ύπνο [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Αντέχεις εσύ δεν παθαίνεις τπτ... μαζί με το τσιγάρο κόβεις και τον ύπνο [emoji23][emoji23]

xaxxaxaa
    πες τα..ειμαι σκληρο καρυδι
    αντεχω.....η αληθεια ειναι οτι τωρα παραπαταω απο την νυστα, να φανταστεις σ λιγο θα αρχισω να βλεπω δυο κουνελακια :P :P

Senior Member
    xaxxaxaa
    πες τα..ειμαι σκληρο καρυδι
    αντεχω.....η αληθεια ειναι οτι τωρα παραπαταω απο την νυστα, να φανταστεις σ λιγο θα αρχισω να βλεπω δυο κουνελακια [emoji14] :P
    Χαχαχαχαχα τι να σου κάνω που σήμερα δεν μπορώ να μιλάω πολύ.. με πετάει έξω συνέχεια! Μου έχει σπάσει τα νεύρα... [emoji35] [emoji35] [emoji36] [emoji36] Μήπως εγώ να αρχίσω το τσιγάρο? [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Χαχαχαχαχα τι να σου κάνω που σήμερα δεν μπορώ να μιλάω πολύ.. με πετάει έξω συνέχεια! Μου έχει σπάσει τα νεύρα... [emoji35] [emoji35] [emoji36] [emoji36] Μήπως εγώ να αρχίσω το τσιγάρο? [emoji23][emoji23]

xaaxxaa...εμ επρεπε να σε πεταει και εσενα λιγο..γτ προχθες πεταγε εμενα συνεχεια :P :P
    οχι να μην αρχισεις το καπνισμα σε καμια περιπτωση......τα κουνελια αν θυμαμαι καλα δεν χρειαζονται τσιγαρο...μονο χαδια :D
    6η μερα και εγω δν εκανα κανενα τσιγαρο....μεσα στην ημερα μου ηρθε να κανω τσιγαρο αλλα δεν εκανα...ειμαι καλυτερα απο τις πρωτες μερες...

Senior Member
    xaaxxaa...εμ επρεπε να σε πεταει και εσενα λιγο..γτ προχθες πεταγε εμενα συνεχεια [emoji14] [emoji14]
    οχι να μην αρχισεις το καπνισμα σε καμια περιπτωση......τα κουνελια αν θυμαμαι καλα δεν χρειαζονται τσιγαρο...μονο χαδια :D
    6η μερα και εγω δν εκανα κανενα τσιγαρο....μεσα στην ημερα μου ηρθε να κανω τσιγαρο αλλα δεν εκανα...ειμαι καλυτερα απο τις πρωτες μερες...
    Μπράβο σου! Όχι δεν ξεκινάω... Δεν το αντέχω εγώ:p έφτασες βδομαδα

Senior Member
    Μπράβο σου! Όχι δεν ξεκινάω... Δεν το αντέχω εγώ:p έφτασες βδομαδα

e nai αφου δεν εκανα στις αρχες που ηταν το δυσκολο νομιζω οτι τωρα τερμα....
    αφου να φανταστεις ηπια καφε..και ηταν η πρωτη φορα που τον ευχαριστηθηκα χωρις τσιγαρο...
    οταν το εκοβα στην αρχη ελεγα θα κοψω και τον καφε γτ δεν θα μ αρεσει χωρις τσιγαρο...τελικα εχει πολυ ωραια γευση /...
    παρολαυτα...υπαρχουν μεσα στην μερα μερικες φορες που με πιανουν κρισουλες για τσιγαρο...οχι πολλες οπως στην αρχη

Senior Member
    e nai αφου δεν εκανα στις αρχες που ηταν το δυσκολο νομιζω οτι τωρα τερμα....
    αφου να φανταστεις ηπια καφε..και ηταν η πρωτη φορα που τον ευχαριστηθηκα χωρις τσιγαρο...
    οταν το εκοβα στην αρχη ελεγα θα κοψω και τον καφε γτ δεν θα μ αρεσει χωρις τσιγαρο...τελικα εχει πολυ ωραια γευση /...
    παρολαυτα...υπαρχουν μεσα στην μερα μερικες φορες που με πιανουν κρισουλες για τσιγαρο...οχι πολλες οπως στην αρχη
    Λογικό είναι.. Είναι νωρίς ακόμα και έχεις ακόμα τη γεύση στο στόμα..
    Ο θείος μου είναι ανάπηρος σε καροτσάκι με τα από τροχαίο.. κάπνιζε πάρα πολύ.. Όταν ήμουν πιο μικρή λίγο του ότι έχει 1 πνεύμονα σκέφτηκα να τον εμπόδισε να καπνίσει.. του έκρυψα τα τσιγάρα.. Όπως καταλαβαίνεις το μόνο που κατάφερα ήταν να τον νευριάσω.. κάποια στιγμή το αποφάσισε μόνος του και μαζί με το τσιγάρο έκοψε και τον καφέ.. Και δεν έχει ξανά καπνίσει ποτέ από τότε.. Έχει κάπου 10 χρόνια που το έχει κόψει..
    Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο και να λέμε οι άλλοι αν εσύ ο ίδιος δεν το έχεις πάρει απόφαση δεν γίνετε.. χαίρομαι πάντως που το πας τόσο καλά!

Senior Member
    Λογικό είναι.. Είναι νωρίς ακόμα και έχεις ακόμα τη γεύση στο στόμα..
    Ο θείος μου είναι ανάπηρος σε καροτσάκι με τα από τροχαίο.. κάπνιζε πάρα πολύ.. Όταν ήμουν πιο μικρή λίγο του ότι έχει 1 πνεύμονα σκέφτηκα να τον εμπόδισε να καπνίσει.. του έκρυψα τα τσιγάρα.. Όπως καταλαβαίνεις το μόνο που κατάφερα ήταν να τον νευριάσω.. κάποια στιγμή το αποφάσισε μόνος του και μαζί με το τσιγάρο έκοψε και τον καφέ.. Και δεν έχει ξανά καπνίσει ποτέ από τότε.. Έχει κάπου 10 χρόνια που το έχει κόψει..
    Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο και να λέμε οι άλλοι αν εσύ ο ίδιος δεν το έχεις πάρει απόφαση δεν γίνετε.. χαίρομαι πάντως που το πας τόσο καλά!

καλημερααααα κουνελακι
    ναι ισχυει πως αν δεν το παρεις αποφαση δεν τοπ κοβεις..θελει θεληση..και να εχεις προετοιμαστει ψυχολογικα....
    οχι εγω καφε δν νομιζω να κοψω....και να κοψω οχι τωρα παντως...γιατι θα παραμαζευτουν πολλα μετα :P
    πολλοι λενε ελα μωρε και να κανω μερικα τσιγαρα ακομα τι θα παθω?....αλλα δν ειναι ετσι....δν πρεπει να προκαλεις την υγεια σου.....
    εμενα παντως το μονο κακο που μου εκανε ειναι αυπνιες.......και να κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες...
    κατα τα αλλα εαν καποιος θελει να το κοψει ....εμενα παντως μ βοηθαει το γυμναστηριο...κανω πολυ γυμναστικη απο τοτε που το εκοψα...

Senior Member
    καλημερααααα κουνελακι
    ναι ισχυει πως αν δεν το παρεις αποφαση δεν τοπ κοβεις..θελει θεληση..και να εχεις προετοιμαστει ψυχολογικα....
    οχι εγω καφε δν νομιζω να κοψω....και να κοψω οχι τωρα παντως...γιατι θα παραμαζευτουν πολλα μετα [emoji14]
    πολλοι λενε ελα μωρε και να κανω μερικα τσιγαρα ακομα τι θα παθω?....αλλα δν ειναι ετσι....δν πρεπει να προκαλεις την υγεια σου.....
    εμενα παντως το μονο κακο που μου εκανε ειναι αυπνιες.......και να κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες...
    κατα τα αλλα εαν καποιος θελει να το κοψει ....εμενα παντως μ βοηθαει το γυμναστηριο...κανω πολυ γυμναστικη απο τοτε που το εκοψα...
    Είναι μέχρι να συνηθίσεις.. Για κάποιο λόγο είχες μάθει να χαλαρώνεις καπνιζοντας πριν κοιμηθείς.. Τώρα πρέπει να βρεις άλλο τρόπο χαλάρωσης [emoji12]

Senior Member
    Είναι μέχρι να συνηθίσεις.. Για κάποιο λόγο είχες μάθει να χαλαρώνεις καπνιζοντας πριν κοιμηθείς.. Τώρα πρέπει να βρεις άλλο τρόπο χαλάρωσης [emoji12]

αν και δεν καπνιζα τουλαχιστον μια ωρα πριν κοιμηθω...
    θα συμφωνησω ομως οτι πρεπει να βρω ενα τροπο χαλαρωσης..για πες κανα τροπο χαλαρωσης? :D

Senior Member
    αν και δεν καπνιζα τουλαχιστον μια ωρα πριν κοιμηθω...
    θα συμφωνησω ομως οτι πρεπει να βρω ενα τροπο χαλαρωσης..για πες κανα τροπο χαλαρωσης? :D
    Έχω 4 πόντους ήδη.. καλύτερα να μην επεκταθώ σε τρόπους χαλαρώσεις [emoji23][emoji23][emoji23] πάντως αν ψαχτεις θα βρεις.! Μπορείς να δεις καμία ταινία!

Senior Member
    Έχω 4 πόντους ήδη.. καλύτερα να μην επεκταθώ σε τρόπους χαλαρώσεις [emoji23][emoji23][emoji23] πάντως αν ψαχτεις θα βρεις.! Μπορείς να δεις καμία ταινία!

χααχχααχ σε πειραζω κουνελα...
    θα βρω σιγουρα :D

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast