Διακοπη Καπνισματος!!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 218
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Δεν ξέρω... το έχω πιο πολύ γιατί θέλω κάτι να έχω αγκαλιά.. σκέψου όλη τη νύχτα δεν τον αφήνω. Ξυπνάω και τον κρατάω ακόμα [emoji16]
    Πόσο καιρό έχεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις με κλειστή φωνή... λιωμένος από τον ύπνο.. χαλαρός... Αυτός είναι ο καλύτερος ύπνος!

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
    χαχχααχ πλακα εκανα για το αρκουδακι δν ειχα σκοπο να παρω :P
    να κανω καλο υπνο εχω παρα πολυ καιρο..και απο τοτε που εκοψα το τσιγαρο ο υπνος μου εχει γινει σμπαραλια
    εισαι αγχωδης γενικα στην ζωη σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    χαχχααχ πλακα εκανα για το αρκουδακι δν ειχα σκοπο να παρω [emoji14]
    να κανω καλο υπνο εχω παρα πολυ καιρο..και απο τοτε που εκοψα το τσιγαρο ο υπνος μου εχει γινει σμπαραλια
    εισαι αγχωδης γενικα στην ζωη σου?
    Εξαρτάται... Είμαι πάρα πολύ ντροπαλή.. γι'αυτό αγχώνομαι... με τα καθημερινά προβλήματα είμαι πολύ ήρεμη και οργανωμένη.. σχεδόν αδιάφορη [emoji16] μου προσφέρει ασφάλεια ο αρκουδακος...

Senior Member
    Εξαρτάται... Είμαι πάρα πολύ ντροπαλή.. γι'αυτό αγχώνομαι... με τα καθημερινά προβλήματα είμαι πολύ ήρεμη και οργανωμένη.. σχεδόν αδιάφορη [emoji16] μου προσφέρει ασφάλεια ο αρκουδακος...

αγχωνεσαι επειδη εισαι ντροπαλη? η οταν ειναι να βγεις με αγνωστους και τετοια?επειδη θα ντρεπεσαι?
    βρε τον αρκουδακο και δεν του το χα χχαχαχαχα:P

Senior Member
    αγχωνεσαι επειδη εισαι ντροπαλη? η οταν ειναι να βγεις με αγνωστους και τετοια?επειδη θα ντρεπεσαι?
    βρε τον αρκουδακο και δεν του το χα χχαχαχαχα:P
    Ντρέπομαι πολύ με αγνώστους... Πώς θα τους φανω.. Δεν μιλάω γιατί δεν θέλω να με σχολιάσουν.. [emoji23][emoji23] με τους φίλους μου όμως ειμαι κομπλε.. Και αν έρθει κάποιος ξένος στην παρέα ειμαι άνετη και μιλάω! Μόνο αν είναι όλοι ξένοι και ξέρω έναν ας πούμε πίνω το αμιλητο νερό [emoji23][emoji23] και αγχώνομαι πολυυυ όλη την ημέρα μέχρι να ξεμπερδεψω!

Senior Member
    Ντρέπομαι πολύ με αγνώστους... Πώς θα τους φανω.. Δεν μιλάω γιατί δεν θέλω να με σχολιάσουν.. [emoji23][emoji23] με τους φίλους μου όμως ειμαι κομπλε.. Και αν έρθει κάποιος ξένος στην παρέα ειμαι άνετη και μιλάω! Μόνο αν είναι όλοι ξένοι και ξέρω έναν ας πούμε πίνω το αμιλητο νερό [emoji23][emoji23] και αγχώνομαι πολυυυ όλη την ημέρα μέχρι να ξεμπερδεψω!

αχαχαχααχαχαχαχα
    χμμμμ....ενταξει δεν ειναι κακο αυτο που παθαινεις αλλα φανταζομαι οτι σε ενοχλει μερικες φορες...θα ηθελες να ησουν πιο ανετη?
    να σε ρωτησω και κατι οταν ειναι ολοι αγνωστοι η μια εκδηλωση η κατι αποφευγεις να πας?

Senior Member
    αχαχαχααχαχαχαχα
    χμμμμ....ενταξει δεν ειναι κακο αυτο που παθαινεις αλλα φανταζομαι οτι σε ενοχλει μερικες φορες...θα ηθελες να ησουν πιο ανετη?
    να σε ρωτησω και κατι οταν ειναι ολοι αγνωστοι η μια εκδηλωση η κατι αποφευγεις να πας?
    Α εκεί δεν έχω πρόβλημα... άνετη ειμαι... αν μου έλεγαν όμως ανέβα και πες 2 λόγια θα εξαφανηζομουν [emoji23][emoji23] δεν θέλω να τραβάω πολύ την προσοχή! Εκτός και αν είναι επειδή είμαι κουκλαρα τότε το δέχομαι [emoji23][emoji23][emoji23]
    Πιο πολύ ντροπή νιώθω πάρα άγχος... θα βγω θα πάω για ποτό.. θα φτιαχτω.. Αλλά δεν χορεύω ας πούμε Γιατί ντρέπομαι.. [emoji23]

Senior Member
    Α εκεί δεν έχω πρόβλημα... άνετη ειμαι... αν μου έλεγαν όμως ανέβα και πες 2 λόγια θα εξαφανηζομουν [emoji23][emoji23] δεν θέλω να τραβάω πολύ την προσοχή! Εκτός και αν είναι επειδή είμαι κουκλαρα τότε το δέχομαι [emoji23][emoji23][emoji23]
    Πιο πολύ ντροπή νιώθω πάρα άγχος... θα βγω θα πάω για ποτό.. θα φτιαχτω.. Αλλά δεν χορεύω ας πούμε Γιατί ντρέπομαι.. [emoji23]

χαχαχααχ
    ε ωραια κοπελα εισαι. θα την τραβας την προσοχη πιστευω
    και εγω ντρεπομουν να χορεψω παλια..τωρα βεβαια μου περασε και τα κανω ολα λιμπα οπου παω αχαχαχαχ θα σε μαθω τανγκο εγω, θα νοικιασω ειδικο χωρο ωστε να μην ειναι κανενας για να χορεψεις :P :P
    γτ ντρεπεσαι να χορεψεις φοβασαι μην σ σχολιασουν?
    εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση?

Senior Member
    χαχαχααχ
    ε ωραια κοπελα εισαι. θα την τραβας την προσοχη πιστευω
    και εγω ντρεπομουν να χορεψω παλια..τωρα βεβαια μου περασε και τα κανω ολα λιμπα οπου παω αχαχαχαχ θα σε μαθω τανγκο εγω, θα νοικιασω ειδικο χωρο ωστε να μην ειναι κανενας για να χορεψεις [emoji14] [emoji14]
    γτ ντρεπεσαι να χορεψεις φοβασαι μην σ σχολιασουν?
    εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση?
    Δε ξέρω να χορεύω.. Ντρέπομαι να χορεύω Γιατί λέω θα με κοιτάνε και θα λένε κοίτα πως χορεύει...
    Πιο πολύ σε γάμους κτλ που έχει συγγενείς ειμαι ριζομενη στην καρεκλα! Σε κλαμπ βράδυ μόλις πιάσω το 3ο ποτο χορεύω κανονικά [emoji23][emoji23][emoji23]

Senior Member
    Δε ξέρω να χορεύω.. Ντρέπομαι να χορεύω Γιατί λέω θα με κοιτάνε και θα λένε κοίτα πως χορεύει...
    Πιο πολύ σε γάμους κτλ που έχει συγγενείς! Σε κλαμπ βράδυ μόλις πιάσω το 3ο ποτο χορεύω κανονικά [emoji23][emoji23][emoji23]

αα χορευεις σε κλαμπ...εγω νομιζα γενικα δεν χορευεις καθολου.....
    ισως να εχεις κοινωνικο αγχος.....ενταξει φυσιολογικη φαινεσαι απλα λιγο ντροπαλη χααχαχ :P
    δεν ειναι κακο ομως...εγω πιτσιρικας δν χορευα πουθενα γτ νομιζα θα με σχολιαζουν

Senior Member
    αα χορευεις σε κλαμπ...εγω νομιζα γενικα δεν χορευεις καθολου.....
    ισως να εχεις κοινωνικο αγχος.....ενταξει φυσιολογικη φαινεσαι απλα λιγο ντροπαλη χααχαχ [emoji14]
    δεν ειναι κακο ομως...εγω πιτσιρικας δν χορευα πουθενα γτ νομιζα θα με σχολιαζουν
    Ναι και εγώ αυτό νομίζω... Τώρα σκέφτομαι ότι επειδή δεν χορεύω ποτέ αν σηκωθώ θα κοιτάνε όλοι εμένα και κάθομαι στα αβγα μου [emoji23][emoji23] ενώ για τους ξένους δεν με νοιάζει... αν και σου είπα... Από το 3ο ποτό που θα έχω χαλαρώσει [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Ναι και εγώ αυτό νομίζω... Τώρα σκέφτομαι ότι επειδή δεν χορεύω ποτέ αν σηκωθώ θα κοιτάνε όλοι εμένα και κάθομαι στα αβγα μου [emoji23][emoji23] ενώ για τους ξένους δεν με νοιάζει... αν και σου είπα... Από το 3ο ποτό που θα έχω χαλαρώσει [emoji23][emoji23]

παλι δεν μπορουσα να μπω στο ι σαικολοτζι..τι γινεται? μονο εμενα πεταει?
    χααχααχχα ολο και κατι καινουργιο σκεφτεσαι καταλαβα....φοβια ειναι...και προσπαθεις να το αποφυγεις...

Senior Member
    παλι δεν μπορουσα να μπω στο ι σαικολοτζι..τι γινεται? μονο εμενα πεταει?
    χααχααχχα ολο και κατι καινουργιο σκεφτεσαι καταλαβα....φοβια ειναι...και προσπαθεις να το αποφυγεις...
    Είμαι Αλλά που θα μου πάει θα τα καταφέρω... ελπίζω μέχρι να παντρευτώ να μου έχει περάσει [emoji23][emoji23][emoji23]
    Τουλάχιστον δεν έχω άλλες φοβίες.. Όλα τα άλλα τα παλεύω [emoji16][emoji16]

Senior Member
    Και ναι μόνο εσένα πετάει! [emoji23]

Senior Member
    Είμαι Αλλά που θα μου πάει θα τα καταφέρω... ελπίζω μέχρι να παντρευτώ να μου έχει περάσει [emoji23][emoji23][emoji23]
    Τουλάχιστον δεν έχω άλλες φοβίες.. Όλα τα άλλα τα παλεύω [emoji16][emoji16]

νομιζα οτι ειχες φοβια και στον γαμο χααχαχαχ:P
    θελει να το προσπαθησεις για να σου περασει...ενταξει αν και δεν ειναι πολυ κακο..σιγα....
    δεν εχεις ας πουμε κλειστοφοβια? υψοφοβια? και αυτα?:P

Senior Member
    νομιζα οτι ειχες φοβια και στον γαμο χααχαχαχ:P
    θελει να το προσπαθησεις για να σου περασει...ενταξει αν και δεν ειναι πολυ κακο..σιγα....
    δεν εχεις ας πουμε κλειστοφοβια? υψοφοβια? και αυτα?:P
    Μπα όχι... μιλώντας πάντα σε λογικά πλαίσια... σε ασανσέρ μπαίνω μόνη κανονικά.. Δεν φοβάμαι.. αν σταματήσει δεν ξέρω όμως αν θα τρομάξω και πόσο [emoji23] υψοφοβια Όχι το έχω τσεκάρει στο αλλου φαν παρκ.. ! Κόντεψα να εκτοξευθω [emoji23][emoji23]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast