Κρίσης πανικού φόβος και αγχώδεις διαταραχές. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Λες συντομα θα κλεισω ραντεβου με ψυχιατρο αλλα οικονομικα δεν ειμαι τοσο καλα γιατι προσφατα εκανα εξετασεις για το ρνα...μηπως εννοεις dna ?

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    φιλε το ξερεις και το ξερω..οτι χωρις να κανεις τιποτα να περασει απο μονο του δεν γινεται..δυστυχως...
    το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να πας σε εναν ειδικο...εαν σε φοβιζουν οι ψυχιατροι τοτε αρχισε με ψυχολογο και θα σ πει αυτος τι να κανεις και αν χρειαζεσαι αγωγη..
    ωστε σιγα σιγα να αρχιζεις να ερχεσαι αντιμετωπος με οτι σου συμβαινει με σκοπο να το ξεπερασεις.
    επισης, τα φαρμακα μην τα φοβασαι..δεν ειναι εφ'ορου ζωης..ουτε θα σε σκοτωσουν...απλα και οχι ολα ισως εχουν λιγες παρενεργειες..θα δεις θα ανακουφιστης αμεσως...θα σου περασει ολο αυτο το τρεμουλο..
    Για εμενα εαν αγαπας τον εαυτο σου , απο αυριο κιολας κινητοποιησου και βρες εναν ειδικο...και μην φοβηθεις την αγωγη...αλλα πρεπει να βρεις καποιον καλο να δουλεψεις μαζι του..
    επισης προσπαθησε να αρχισεις ξανα καπ[οιες δραστηριοτητες...οσο απομωνονεσαι τοσο χειροτερα θα γινονται οι φοβιες σου και το αγχος..
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ειλικρινά
    Θα δω τι θα κάνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεμπλεξω από όλο αυτό αν είναι μόνο ψυχολογικό που μου είναι δύσκολο να το πιστέψω με όσα έχω περάσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Λες συντομα θα κλεισω ραντεβου με ψυχιατρο αλλα οικονομικα δεν ειμαι τοσο καλα γιατι προσφατα εκανα εξετασεις για το ρνα...μηπως εννοεις dna ?

Για το ένα και για το άλλο ήθελα να γράψω χαχαχα και βγήκε ρνα

Senior Member
    Ααα οκ. Γιατι εχω κανει εγω εξεταση dna και νομιζα υπαρχει κ αλλος που εκανε αυτην την εξεταση..

Senior Member
    Ααα οκ. Γιατι εχω κανει εγω εξεταση dna και νομιζα υπαρχει κ αλλος που εκανε αυτην την εξεταση..

Για πιο λογο αν επιτρέπετε

Senior Member
    Για να βρουν ποιο φαρμακο μου ταιριαζει αλλα δεν ξερω αμα ειναι αξιοπιστη αυτη η εξεταση..το προβλημα μ εμενα ειναι ανχωδης διαταραχη δλδ εχω πολυ ανχος κρισεις πανικου και ολα αυτα τα καλα του ανχους και μετρια καταθλιψη

Senior Member
    Για να βρουν ποιο φαρμακο μου ταιριαζει αλλα δεν ξερω αμα ειναι αξιοπιστη αυτη η εξεταση..το προβλημα μ εμενα ειναι ανχωδης διαταραχη δλδ εχω πολυ ανχος κρισεις πανικου και ολα αυτα τα καλα του ανχους και μετρια καταθλιψη

Και εγώ τα 2 προτα και μην σου πω και τα 3...κάποιες φορές είμαι πολύ down και δεν ξέρω γιατί και σκέφτομαι τα χειρότερα... κάποιες φορές στα καλά καθούμενα

Senior Member
    Και εγω ετσι.. αυτα συνηθως πανε μαζι ανχος και καταθλιψη..και τι κανεις για αυτο περνεις αγωγη?

Senior Member
    Και εγω ετσι.. αυτα συνηθως πανε μαζι ανχος και καταθλιψη..και τι κανεις για αυτο περνεις αγωγη?

Σου είπα ότι δεν περνω καμία αγωγή....ΑΚΌΜΑ....απλά εκείνη την στιγμή το παλεύω...όπως μπορώ και αν δεν μπορώ πάω νοσοκομείο..Για τα πιο ακραία σου λέω τώρα....συχνά ειμαι ότι Να νε κάθε μέρα μόνο το πρωί είμαι κομπλέ
    Το βράδυ όταν βγαίνω βόλτα στον κόσμο αρχίζω της ζαλάδες την δυσφορία Γρήγορα περπάτημα και νιώθω χάλια μέχρι που πάω σπίτι

Senior Member
    Και εγω τα εχω αυτα..εχεις και θολουρα στο μυαλο ?δλδ να νοιωθεις καπως περιεργα σαν να τρελενεσαι?.

Senior Member
    Και εγω τα εχω αυτα..εχεις και θολουρα στο μυαλο ?δλδ να νοιωθεις καπως περιεργα σαν να τρελενεσαι?.

Ααα ναι εννοείτε αστα να πάνε!! Χαχααχαχαχαχχα

Senior Member
    Σοβαρα τα εχεις κ εσυ? Αποπροσοποιηση δλδ κτλ..

Senior Member
    Σοβαρα τα εχεις κ εσυ? Αποπροσοποιηση δλδ κτλ..

Δεν ξέρω τι και πώς αλλά το νιώθω και εγώ αυτό

Junior Member
    καλη σας ημερα.Εχω περασει και εγω κρισεις πανικου και διαγνοστηκα με διπολικη διαταραχη. Πιστευω πως περα απο τις παραπανω συμβουλες που σου δωσανε πρεπει να βρεις εναν ψυχολογο που θα σε καθοδηγηση με την σειρα του αν χριαστει σε καποιον γιατρο ψυχιατρο μην σε φοβιζει σαν λεξη. Σημασια εχει να ξεπερασεις το προβλημα σου και να σταθεις στα ποδια σου και να μαθεις να το διαχειριζεσαι.Ευχομαι να πανε ολα καλα. Θα συμφωνησω ειμαστε πολυ οσοι εχουμε τα θεματα μας δεν εισαι μονη. Σημασια εχει να γινουμε εμεις δυνατη γιατι η ζωη δεν γινεται απο μονη της ευκολη αλλα εμεις παντα ειμαστε πιο δυνατη και ετσι την βλεπουμε και αυτη αναλογα με το πως ειμαστε.

Banned
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Γεια σας σε όλους....ειμαι 22 χρονον
    Όλα ξεκίνησαν πριν 2-3 χρόνια.
    Πιστεύω πως όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα χωρισμό που είχα και ένα θέμα οικογενειακό.
    Η πρώτη κρίση πανικού Ήταν ότι χειρότερο για εμένα γιατί δεν ήξερα τι μου γίνετε και τι παθενω..δεν πήγα νοσοκομείο δεν έδωσα τόσο σημασία και το άφησα παρόλο που το είχα στο νου μου αυτό που έπαθα.
    Από τότε συνέχεια ζαλάδες φόβος μην πάθω τίποτα και είχα πάει πολλές φορές νοσοκομείο.
    Η δεύτερη κρίση πανικού Ήταν το χειρότερο που έχω περάσει....ζαλαδα σφιξιμο και πόνος στο στήθος και δεν είχα ανάσες.. έφτασα νοσοκομείο από αρκετή ώρα μέχρι να μπω μέχρι να με δουν ο πόνος στο στήθος πέρασε και άρχισαν να μουδιασουν τα χέρια μου και το κεφάλι μου.
    Μου είπαν ότι είναι κρίση πανικού μου έδωσαν ένα ηρεμιστικό και έφυγα και μου είπαν να δω έναν ψυχίατρο.
    Πήγα στο ψυχίατρο μου είπε ότι έχω διαταραχή άγχους και κρίσης πανικού.μου είπε να το παλέψω μόνο μου και αν δεν μπορώ να ξαναπάω για φάρμακα...
    Από τότε το παλεύω κάθε μέρα ακόμα και τώρα που σας γράφω.
    Συνέχεια έχω ενοχλήσεις στο στήθος και δεν μπορω να πάρω ανάσες και ζαλάδες...και φόβους τρέλας και φόβος μην πάθω τίποτα...
    Έχω πάει στο καρδιολόγος αρκετές φορές...Πρόσφατα και όλα πριν 2 εβδομάδες έκανα καρδιογράφημα τεστ κοπώσεως υπέρηχος καρδιάς Εκτός το χολτερ που είπε δεν χρειάζομαι και όλα βγήκαν Καλά...Μόνο μου είπε είναι πολύ αγχωμένος.
    Νομίζετε ότι έχω κάτι παθολογικό η ολο αυτο είναι ψυχολογικό; θα πρέπει να πάρω φάρμακα ;το έχει περασει κάνεις αυτο;
    Κάθε μέρα ειμαι χάλια από το πρωί μέχρι να κοιμηθώ...το μόνο που σκέφτομαι είναι μην πάθω τίποτα ότι κάτι έχει η καρδούλα Μου κτλπ....πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα...αν πάω μέχρι το περίπτερο μου κόβετε η ανάσα και τρέμουν τα ποδια...
    Παλιά είχα αρχίσει να πίνω πολύ και να καπνίζω γι'αυτό το λίγο..
    Πλέον τα έκοψα όλα αυτά μαζί και το καφέ..
    Θέλω κάποια βοήθεια....
    Σας ευχαριστώ..
    Δυστυχώς φιλέ μου η κρίσεις άγχους δεν αντιμετωπιζονται σήμερα σωστα. Παλαιότερα έκαναν ψυχανάλυση και εντόπιζαν τις αιτίες του άγχους σε καποιες ασυνείδητες σκέψεις και έτσι λύνονταν το άγχος.

Σήμερα αυτή η μέθοδος έχει παραμεριστεί απο τα φάρμακα τα οποία. Όλοι ξέρουμε και χρησιμοποιούνται με το παραμικρό. Έχω δοκιμασει και εγώ και τα βρίσκω πολύ αποτελεσματικά για τις κρίσεις οπου νομίζεις οτι αν δεν περάσουν θα φτάσεις να τρελλαθεις .....
    Το θέμα είναι πως δεν κανουν κατ'εμε για μακροχρόνια χρηση. Αν θες να ξεπεράσει οριστικά τις κρίσεις θα πρεπει να ασχοληθεί σοβαρά για ένα μεγαλο χρονικό διαστημα αναλύοντας τον εαυτό σου και αντιμετωπίζοντας τις ασυνείδητες φοβίες σου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast