Αγχος και συμπτωματα παλι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Αγχος και συμπτωματα παλι

Γεια σας και απο μενα.ειχα πολλα χρονια να γραψω στο forum.Πριν περιπου 8 χρονια ειχα περασει ενα μεγαλο διαστημα με κρισεις πανικου,συνεχεια αγχος,πονος στο στηθος,ζαλαδες κλπ.Ειχα κανει εξετασεις και δεν ειχα κατι παθολογικο.Επαιρνα για περιπου 3 χρονια cipralex και μετα το σταματησα καθως ειχαν περασει τα συμπτωματα.Προχθες απο το πουθενα με επιασε το βραδυ μια ταχυκαρδια για μερικα λεπτα.Την επομενη μερα ειχα απιστευτη υπερενταση και αγχος,ενιωθα οτι θα πεσω κατω.Απο τοτε νιωθω παλι συνεχεια αγχος,πονο στο στηθος,ενα μουδιασμα στο πισω μερος του κεφαλιου και η διαθεση μου ειναι χαλια.Δεν μπορω να το περασω παλι ολο αυτο.Δεν εχω κουραγιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by volkar View Post
    Γεια σας και απο μενα.ειχα πολλα χρονια να γραψω στο forum.Πριν περιπου 8 χρονια ειχα περασει ενα μεγαλο διαστημα με κρισεις πανικου,συνεχεια αγχος,πονος στο στηθος,ζαλαδες κλπ.Ειχα κανει εξετασεις και δεν ειχα κατι παθολογικο.Επαιρνα για περιπου 3 χρονια cipralex και μετα το σταματησα καθως ειχαν περασει τα συμπτωματα.Προχθες απο το πουθενα με επιασε το βραδυ μια ταχυκαρδια για μερικα λεπτα.Την επομενη μερα ειχα απιστευτη υπερενταση και αγχος,ενιωθα οτι θα πεσω κατω.Απο τοτε νιωθω παλι συνεχεια αγχος,πονο στο στηθος,ενα μουδιασμα στο πισω μερος του κεφαλιου και η διαθεση μου ειναι χαλια.Δεν μπορω να το περασω παλι ολο αυτο.Δεν εχω κουραγιο
    Θα ξανακανεις ολες τις εξετασεις, κ θα βεβαιωθεις οτι τα αιτια δεν ειναι παθολογικα αλλα ψυχολογικα. Αυτη τη φορα εφοσον το εχεις ξαναπερασει η λογικη σου θα σε πεισει οτι ολα αυτα ειναι σκεψεις κ απ τις σκεψεις δεν παθαινεις κατι σοβαρο. Εγω εκανα οχι 2 αλλα 4 κυκλους με χαλαρα διαστηματα μεχρι ν αρχισω να καταλαβαινω πως λειτουργει το σωμα με το συνεχες στρες. Βγες εξω κ μιλα ανοιχτα για το θεμα σου στους φιλους σου. Γραψε τις αιτιες που σου προκαλουν το δυνατο αγχος...σιγα σιγα θα βρεις την ακρη του νηματος! Βαλε τη γυμναστικη κ το διαλογισμο στη ζωη σου. Οταν λεω διαλογισμο, εννοω εξασκηση στην διαφραγματικη αναπνοη. Καλη επιτυχια!