Ξέρει τι θέλει η με παίζει ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    στα 20 μετα το σχολειο ακομα ερωτευεσαι και κολλας και δε σε νοιαζει τιποτα παρα η φατσα που εχεις ερωτευτει...γι αυτο εγραψα πιο πανω οτι θα παιδευτει λιγο μ αυτη γιατι φαινεται οτι δε την κυνηγαει απλα για σεξ,την εχει δαγκωσει την λαμαρινα γιατι δε μπορει να σταματησει να τη σκεφτεται.Δε τον νοιαζουν οι αλλες αυτη τη στιγμη εχει κολλησει.

Δε μπορει να σκεφτει σαν εμας τους μεγαλυτερους που γρηγορα θα πουμε ''αντε γεια αφου δε γουσταρεις''.

Φυσιολογικα ολα αυτα,μια χαρα ειναι ο γιανναρος
    Θα διαφωνησω λιγο...ειναι μεν φυσιολογικο σε τετοιες ηλικιες οπως λες αλλα δεν το θεωρω ερωτα αυτο...το συνδρομο του γραμματοσημου λεγεται.
    Αυτη εχει το συνδρομο του χρυσου μ***ου, αυτος του γραμματοσημου, εδεσε το γλυκο, λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Πολυ υπεραναλυση κανουμε για ενα "δε σε πολυγουσταρει".
    Αυτο. Χωρις το "πολυ".
    Και επειδη καθε τοσο εχεις το ιδιο ακριβως προβλημα με διαφορετικες κοπελες, ψαξου λιγο να βρεις τι κανεις και γινεσαι τοσο απωθητικος μολις εχουν δεχτει να κανουν σχεση μαζι σου.
    Μηπως δειχνεις αλλο προσωπο πριν και αλλο μετά και τις ξενερωνεις εντελως?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αυτο. Χωρις το "πολυ".
    Και επειδη καθε τοσο εχεις το ιδιο ακριβως προβλημα με διαφορετικες κοπελες, ψαξου λιγο να βρεις τι κανεις και γινεσαι τοσο απωθητικος μολις εχουν δεχτει να κανουν σχεση μαζι σου.
    Μηπως δειχνεις αλλο προσωπο πριν και αλλο μετά και τις ξενερωνεις εντελως?
    οχι δεν μπορω να πω κατι τετοιο, απλα οντως μερικες φορες πρεπει να τις γραφω, δεν ξερω, το μεγα λαθος μου οτι παντα φαινεται πως τις θελω πολυ και αυτο ειναι κακο .. αυτο ξερετε τι αποτελεσματα εχει... αλλα τωρα το θεμα ειναι τι να κανω; ΜΗΝ μου λετε ψαξε για αλλη, ρε παιδια ακομα μαζι ειμαστε, ειμαστε 20 ετων, εχουμε ψηλο συζητησει, δεν τις φαινεται γιατι ισως ειναι λιγο απομακρη και γιατι εγω νιωθω οτι δεν νοιαζεται, ισως ετσι ειναι απο μονη της.. είναι και λιγο στον κοσμο της γενικα γιατι εχει πολλα στο κεφαλι της και εγω δεν πρεπει να την πιεζω .. τι αλλο μπορω να κανω;;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    οχι δεν μπορω να πω κατι τετοιο, απλα οντως μερικες φορες πρεπει να τις γραφω, δεν ξερω, το μεγα λαθος μου οτι παντα φαινεται πως τις θελω πολυ και αυτο ειναι κακο .. αυτο ξερετε τι αποτελεσματα εχει... αλλα τωρα το θεμα ειναι τι να κανω; ΜΗΝ μου λετε ψαξε για αλλη, ρε παιδια ακομα μαζι ειμαστε, ειμαστε 20 ετων, εχουμε ψηλο συζητησει, δεν τις φαινεται γιατι ισως ειναι λιγο απομακρη και γιατι εγω νιωθω οτι δεν νοιαζεται, ισως ετσι ειναι απο μονη της.. είναι και λιγο στον κοσμο της γενικα γιατι εχει πολλα στο κεφαλι της και εγω δεν πρεπει να την πιεζω .. τι αλλο μπορω να κανω;;;;;;
    Εγω δε σου ειπα να ψαξεις για αλλη παντως.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εγω δε σου ειπα να ψαξεις για αλλη παντως.
    περιμενα να το πειτε ομως αχαχα

Senior Member
    Ρε φιλε μπασ κι εισαι πλουσιοσ κι αυτη φτωχη γι αυτο ζοριζεται το κοριτσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε φιλε μπασ κι εισαι πλουσιοσ κι αυτη φτωχη γι αυτο ζοριζεται το κοριτσι
    Αμάν ήταν έτσι βρε Έλις μέχρι τώρα δέκα φορές θα του καθοταν

Senior Member
    Είσαι φουλ καψουρης και δεν θέλεις να δεις την αλήθεια..οτι είναι απόμακρη εσύ τη πίεσης και τα ρέστα τα ακούω βερεσε..
    Μην προσπαθείς να βρεις δικαιολογιες.το κορίτσι δεν γουσταρη πάρτο χαμπάρι...για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων ..
    Άκου τον μπάρμπα Γιώργη κάτι ξέρει....

Senior Member
    Ένα θα πω, αν με αφήσει και τελικά δεν με θέλει θα φάει κράξιμο γιατί ήταν σίγουρη ότι με θέλει , έτσι έλεγε, και ήθελε να την πιστέψω πολύ.. όλο ξεκίνησε πολύ πολύ όμορφα.. και δεύτερον δεν θα ξανά κάνω σχέση για πολύ καιρό γιατί αριζω να καταλαβαίνω πόσο μλκας είμαι

Senior Member
    Ένα θα πω, αν με αφήσει και τελικά δεν με θέλει θα φάει κράξιμο γιατί ήταν σίγουρη ότι με θέλει , έτσι έλεγε, και ήθελε να την πιστέψω πολύ.. όλο ξεκίνησε πολύ πολύ όμορφα.. και δεύτερον δεν θα ξανά κάνω σχέση για πολύ καιρό γιατί αριζω να καταλαβαίνω πόσο μλκας είμαι
    δεν προκειται να σε αφησει αν δεν βρει αλλον, αλλα εσενα σου κανει αυτη η συμπεριφορα αν δεν σε αφησει?
    δλδ, σεξ δεν θελει, σχεση δεν θελει, αλλα θελει να λετε οτι εχετε σχεση, γυρναει με τις παρεες της και σου φερεται σαν να εισαι ο ξαδερφος της απο το χωριο και κοιμαται μαζι σου σαν να εισαι το αρκουδακι της...

Senior Member
    εχω και μια απορια.
    για το σεξ, της κανεις συζητηση? δλδ, ρωτας αν θελει να προχωρησετε, η προσπαθεις να προχωρησετε οταν ειστε στο κρεβατι?

μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση, αλλα το προσπαθησες αυτο? δλδ μετα τις αγκαλιες και τα φιλια, κι αφου κρατησουν αρκετα και την βλεπεις θερμη μαζι σου και οχι χλιαρη, δοκιμασες να προχωρησεις παραπανω, χωρις να το συζητησεις κι αυτη σε εδιωξε ή δεν το δοκιμασες καν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω και μια απορια.
    για το σεξ, της κανεις συζητηση? δλδ, ρωτας αν θελει να προχωρησετε, η προσπαθεις να προχωρησετε οταν ειστε στο κρεβατι?

μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση, αλλα το προσπαθησες αυτο? δλδ μετα τις αγκαλιες και τα φιλια, κι αφου κρατησουν αρκετα και την βλεπεις θερμη μαζι σου και οχι χλιαρη, δοκιμασες να προχωρησεις παραπανω, χωρις να το συζητησεις κι αυτη σε εδιωξε ή δεν το δοκιμασες καν?
    εχω δοκιμασει προφανως οπως ειπες οτι ειναι θερμη, αλλα μου ειχε πει δεν ειναι ετοιμη, πριν 3 εβδομαδες περιπου αυτο .. υστερα της το συζητησα πριν 1 εβδομαδα και μου λεει θα στο ανοιξω εγω το θεμα προσωπικα και θα σου πω τον λογο που δεν προχωραμε.

Senior Member
    εχω δοκιμασει προφανως οπως ειπες οτι ειναι θερμη, αλλα μου ειχε πει δεν ειναι ετοιμη, πριν 3 εβδομαδες περιπου αυτο .. υστερα της το συζητησα πριν 1 εβδομαδα και μου λεει θα στο ανοιξω εγω το θεμα προσωπικα και θα σου πω τον λογο που δεν προχωραμε.
    Δλδ υπαρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ λογος, οχι απλα δεν θελει, και δεν στον λεει, για ποιον λογο;;;; για να δει αν εισαι αρκετα θυμα ωστε να περιμενεις την ιατρικη ανακοινωση;;;
    Τέτοια γυμνασια δεν κανουν ουτε στο τσιρκο φιλε μου...
    Γιατι δεν στο ανακοινώνει δλδ; ποιος ο λογος;
    Κανει "αναμονη κοινου";
    Κι εσυ γιατι δεν της ειπες οτι αφου υπαρχει συγκεκριμενος λογος απαιτεις να στον πει αμεσα γιατι σε κουραζει αυτη η κατασταση,;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Δλδ υπαρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ λογος, οχι απλα δεν θελει, και δεν στον λεει, για ποιον λογο;;;; για να δει αν εισαι αρκετα θυμα ωστε να περιμενεις την ιατρικη ανακοινωση;;;
    Τέτοια γυμνασια δεν κανουν ουτε στο τσιρκο φιλε μου...
    Γιατι δεν στο ανακοινώνει δλδ; ποιος ο λογος;
    Κανει "αναμονη κοινου";
    Κι εσυ γιατι δεν της ειπες οτι αφου υπαρχει συγκεκριμενος λογος απαιτεις να στον πει αμεσα γιατι σε κουραζει αυτη η κατασταση,;
    Γιατί να την πιέσω να μου πει τον λόγο ; Δεν πρόκειται με πίεση.. θα το πει αλλά αφού ρωτήσω εκατό φορές.. ακόμα περιμένω...

Senior Member
    Γιατί να την πιέσω να μου πει τον λόγο ; Δεν πρόκειται με πίεση.. θα το πει αλλά αφού ρωτήσω εκατό φορές.. ακόμα περιμένω...
    Γιατι σου κανει ελεεινα γυμνασια που εσυ ανεχεσαι κι οσο συνεχισεις να τα ανεχεσαι ουτε θα σε σεβεται και θα ξενερώσει και χειροτερα.
    Σε θεωρει κοροιδο.ΞΥΠΝΑ

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast