Πάω να τρελαθώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    athens
    Posts
    4,129
    ο εθισμος στις ουσιες ,στις ουσιες ομως οπου προκαλουν βαρια εξαρτηση και που ειναι χημικες ενωεις και οχι βοτανακια της φυσης οπως η καναβη δλδη!
    Στις ουσιες λοιπον οπως ηρωινη η βενζοδιαζεπινες κ.α. τετοια ο εθισμος και η εξαρτηση σε αυτες αλλα κι απο αυτες πρεπει καποια μερα να καταλαουμε και στον τοπο αυτο ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΥΛΟΓΗ!! ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ??? η τοξικομανια ειναι ασθενεια!! ειναι νοσος!! κι οπως και αλλες σαν αυτην ασθενειες εχει την δυσκολια και τα δυαφορα σταδια της θεραπειας της!! οπως λοιπον αντιμετοπιζουμε καποιον οπου πασχει απο μια αλλεργικη δερματοπαθεια για παραδηγμα και δεν μπορει να φοραει οτι ρουχα θελει , η τον ενοχλει ισως ο ηλιος ετσι πρεπει να βλεπουμε κι καποιον που προσπαθει να θεραπευτει απο την τοξικομανεια! η διαφορα ειναι ομως στην φυση της νοσου αυτης!! οπου αποξενωνει το ατομο και συνηθως λογο του κοινωνικου χωρου οπου κυκλοφορει για να παρει την δωση του "μπαινει" στο περιθοριο, ζει μεσα στον υποκοσμο και στα σχετικα με αυτον χωρο, ετσι λοιπον πεφτει στην μικροπαραβατικοτητα, με αποτελλεσμα να κοινητε μεταξυ φυλακης κι δρομου! η κοινωνια των διωχνει απο καθε δραση της! η οικογενεια του πολλες φορες ντρεπωντας για αυτον τον κριβει! η του δινει κανα χατζιλικι στα κρυφα, σαν περνα απο το σπιτι του να τον ει λιγακι η μανατου!! ισα ισα για να "ζβισει" τις τυψεις της! νομιζωντας οτι η ευθυνη για την καταντια του παιδιου της μπορει να εχει χρηματικο αντικρισμα! ξεχνωντας τα πεδικα του χρονια! μη θελωντας η μανα κι ο πατερας του δυστυχου αυτου ανθρωπου να θυμηθουν τ λαθη τους! να αναλαβουν τις ευθυνες τους!!
    Ετσι λοιπον ενα προβλημα, μια καθαρα ψυχιατρικη νοσος καταφεραμε ,εμεις οι "πολητισμενες" κοινωνιες! η "ελληνικες οικογενειες" οπου αυτοθαυμζομασταν"για το δεσιμο μας καταφεραμε να το μετατρεψουμε σε κοινωνικο προβλημα!
    Αναρωτιεμαι , και πολλες φορες δυστυχως τα διαβαζω και εδω μεσα αυτα τα λογια, αληθεια πως μπορει να κατηγορει καποιος τους ανθρωπους αυτους ,οτι το καναν με συνηδηση! οτι δλδη ειναι επυλογη τους αυτο το βασανο οπου ζουν!! που ειναι η λογικη σε αυτο το επιχειρημα?? ποιος μπορει να εχει κανει συνηδιτα μια τετοια αποφαση??? ποιος θελει να ζει στο δρομο?? ποιος θελει να ζητιανευει?? ποιος θελει να αργοπαιθενει απο αρρωστιες οπως υπαττυτιδα? ΕΙΤΖ? ε? πειτε μου ποια η "μαγκια" σε ολο αυτο???

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Quote Originally Posted by Fanoula View Post
    KARMA? Είσαι καλά? Τα κατάφερες? Πόσο θέλω να μου πεις οτι τα κατάφερες!!!!
    Βλέπω οτι και εσυ εισαι μεσα σε όλα, Μπουμπλε, υπνους, τα πάντα.... Ξερω πόσο δυσκολο είναι, I've been there που λένε. Και αν με την ηρωινη βγάζεις χαρμάνες, με τα χάπια βλέπεις πεταλούδες όταν τα κοψεις. Τα ξερω, τα περασα....
    Γραψε μας πως εισαι, σε τι φάση... Ελπίζω να το ειδες σοβαρα και να απευθυνθηκες σε καποιο προγραμμα....
    Γειά σου Φανή, καλά δεν είμαι σήμερα πήγα με ταξί σε έναν ντίλερ πρωί πρωί ψώνισα 3 κούτες βουλβεγκαλ και μια ύπνοστεντον και ένα χαπι συμποτεχ έφαγα 150€ έτσι λόγο του ότι έχασα την κοπέλα μου την δουλειά μου και τρώω τα λεφτά που μου έμειναν σε ουσίες.. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για την ζωή! Η πρώην μου λέει με φοβάται όταν της έστειλα μια φότο είσαι σαν τέρας μου λέει, σε λίγες μέρες έχω γενέθλια λέω να κόψω μαχαίρι μπας και ηρεμήσω, πήγα σε ιδιοτικη κλινική και δεν με πήραν γιατί είχα διαρρήξει το φαρμακείο τους και κουμποσα όλα τα χάπια, κάτι μου είπε ο ταξιτζής όταν γυρνούσαμε στο δρόμο πάρε λέει αυτό το ριμαδι βάλτο στο δωμάτιο και κάθε φορά που θα θέλεις να το πάρεις να λες ότι όχι δεν θα με κάνει αυτό ότι θέλει να αντισταθώ στον πειρασμό λέει να πετάξω κινητό και να κλειδωθω σπίτι για λίγο καιρό αλλά εγώ είχα στο νου μου πότε θα φτάσω σπίτι να πάω να πιω ο βλακας από τις 9 το πρωί τώρα ξύπνησα.. Δεν ξέρω τα έχω κάνει μπάχαλο ανακατεύω χόρτο με βενζοδιαζεπινες και το σπυμποτεξ από τον οκανα απορώ πως ζω ακόμα..

    Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν θα ημουν τοσο αυστηρος κι απολυτος σε τετοιες περιπτωσεις ...................... ο λογος ειναι οτι θεωρω αυτους τους ανθρωπους αρρωστους , δεν μπορω να μπω στην ψυχη του , και να τον καταλαβω , δεν γνωριζω πως ειναι η ψυχολογια των χρηστων ........
    εσυ φυσικα μπορεις να εχεις αυτην την γνωμη .............ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου .........
    απλα δεν ξερω πως αισθανεται ενας εθισμενος σε ναρκωτικα , σιγουρα δεν θα τον εκανα φιλο μου , αλλα ουτε θα τον καταδικαζα ετσι ευκολα ........
    Καλά τα λέει δεν θέλει χαϊδεμα το θέμα αυτό θέλει χαστούκι για τις χαμένες μέρες που σπαταλάμε.. Τυχερός είμαι που δεν με έδιωξαν από το σπίτι ακόμα.. Όπως λέτε όλα στο μυαλό είναι συμφωνώ απόλυτα, απλά όταν δεν πίνω ουσίες όλα μου φενοντε ανούσια και δεν έχω όρεξη ούτε να μιλήσω ούτε να φάω ούτε να κοιμηθώ ούτε τίποτα..

    Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Και ο οκανα είναι μια απάτη απλά το διμιουργησαν για να μην κάνουν παραβιάσεις οι χρήστες και κλέβουν τον κόσμο, νόμιμη ηρωινη μας δίνουν και εκεί

    Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  5. #20
    Banned
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    94
    αποτι καταλαβαμε τιποτα δεν εκανες απο αυτα που εγραφες στο αρχικο ποστ. χρειαζεσαι βοηθεια πηγαινε κεθεα ψυχιατρο ειδικο για αυτο το πραγμα,μη το αφησεις ετσι γτ θα εχεις κακη καταληξη.

  6. #21
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    athens
    Posts
    4,129
    Ο ΟΚΑΝΑ ,οπως κι καθε αλλος οργανισμος σκοπο εχει να θεραπευει τους χρηστες , η να τους μειωνει τις βλαβες απο αυτες!
    Οπως ομως λεει και το ονομα του οργανισμου αυτου αλλα κι καθε αλου σκοπος τους ειναι να σε βοηθησουν ναα γινεις καλα και οχι ν σε κανουν καλα! Αμα εσυ δεν θελεις ν γινεις καλα, δεν μπορει να σε καμει δια μαγειας!!
    Αμα εσυ δεν Θελεις να γινεις καλα Καρμα τι περιμενεις?? Η αποφαση ειναι δικη σου!! εσυ πρεπει να θες να γινεις καλα!! το μονο που μπορει να κανουν ολοι αυτοι ειναι μια μικρη βοηθεια!!
    Ολα αυτα ειναι οπως το παραδηγμα με το οδηπορο, ο οποιος ξεκινα ταξαδι και να παει να προσκηνησει!! και στον δρομο τυχαια βρησκει ενα καραβατο εχεις παρει αποφαση να κοωειςνι ιοιυ τον παει στο προορισμο του!! ο ταξιδιωτης θα πηγαινε ουτος η αλλως για προσκινημα! τον σκοπο του θα τον εκαμε! ουτος η αλλος , απλα το καραβανι τον βοηθησε να παει πιο γρηγορα!!
    ετσι και με τον ΟΚΑΝΑ ! αν το παρεις αποφαση να κοψεις θ κοψεις απλα ο ΟΚΑΝΑ κι καθε αλλο κεντρο σε βοηθαει στην αποφαση σου! αν τωρα εσυ δεν θες να κοψεις, η αν ανθυταλαντευεσαι δεν θα σε βοηθησουν

  7. #22
    Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    31
    δυστυχώς δεν έχω να προσφέρω κάποια συμβουλή, αλλά έχω να πω την εμπειρία μου. είχα προσπαθήσει με τον οκανα, το κεθεα, διάφορους ψυχιάτρους όμως παρόλο που για κάποιους μπορεί να βοήθησαν αυτά, εμένα δεν κατάφεραν ποτέ να με βοηθήσουν γιατί δεν ήμουν πραγματικά έτοιμη. σταματούσα για 3-4 μέρες και φτου κι απ'την αρχή και κάθε φορά έπεφτα πιο βαθειά στα σκ@τα.
    μόνο όταν έπεσα πολύ χαμηλά και κατάλαβα πραγματικά ότι δεν πήγαινε άλλο, όταν απογοήτευσα τους πάντες γύρω μου, εχασα την εργασία μου κλπ, τότε δεν χρειάστηκαν πολλά. μείωσα τη δόση στο ελάχιστο για λίγες μέρες και μετά χωρίς σουμποτεξ, χωρίς υπνωτικά, με έναν συνδυασμό φαρμάκων με αντικαταθλιπτικά και αντιψυχωσικά που μου χορήγησε ψυχίατρος, που όμως κανένα δεν έφερνε μαστούρα, και απ'ότι ξέρω δεν πέρασα στερητικά. ενώ πριν, όταν δεν το είχα πάρει απόφαση πραγματικά μέσα μου, τα στερητικά ήταν ανυπόφορα όσες φορές είχα προσπαθήσει, και με πολύ μεγαλύτερη αγωγή. όταν δεν ήμουν έτοιμη, ζητούσα από το γιατρό να καλύψει με φάρμακα κάθε πιθανή περίπτωση. τους πόνους, τον ύπνο, όλα. ήθελα να μην πονέσω και πονούσα. οταν το πήρα απόφαση απλα σταμάτησα να αντιστέκομαι και δεν ζήτησα τίποτα. δέχτηκα ό,τι μου προσέφερε ο γιατρός.
    να μην φοβάσαι τα στερητικά. κρατούν μόνο λίγες μέρες και είναι αυτά που θα σου δίνουν δύναμη αργότερα να αντισταθείς. η ανάμνηση του πόσο χάλια ήσουν και η θέληση να μην το ξαναζήσεις. αλλά προπαντώς το να το πάρεις πραγματικά απόφαση. επιπλέον όσο αντιστέκεσαι στη θεραπεία, τόσο περισσότερα στερητικά θα έχεις.
    και πάντα να θυμάσαι ότι τα στερητικά όσο χάλια κι αν σε κάνουν, δεν μπορούν να σε σκοτώσουν. ενώ η χρήση είναι το μόνο σίγουρο ότι αυτό θα κάνει.
    επιπλέον από ένα σημείο και μετά, κάνεις χρήση μόνο για να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. δεν σου προσφέρει τίποτα. φαντάσου ότι αν αντέξεις την διαδικασία, θα είσαι ευτυχισμένος που θα ξυπνάς το πρωί και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα για να νιώσεις καλά!
    και θα σε κάνει πιο δυνατό αυτή η εμπειρία. ό,τι άσχημο και να συμβαίνει, θα μπορείς πάντα να λες μέσα σου "είμαι καλά. και αυτό έχει σημασία". θα είσαι περήφανος που τα κατάφερες. μια μέρα τη φορά. και όσο αντέχεις, κάθε μέρα θα είναι καλύτερα.

  8. #23
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    athens
    Posts
    4,129
    Quote Originally Posted by katsarola View Post
    δυστυχώς δεν έχω να προσφέρω κάποια συμβουλή, αλλά έχω να πω την εμπειρία μου. είχα προσπαθήσει με τον οκανα, το κεθεα, διάφορους ψυχιάτρους όμως παρόλο που για κάποιους μπορεί να βοήθησαν αυτά, εμένα δεν κατάφεραν ποτέ να με βοηθήσουν γιατί δεν ήμουν πραγματικά έτοιμη. σταματούσα για 3-4 μέρες και φτου κι απ'την αρχή και κάθε φορά έπεφτα πιο βαθειά στα σκ@τα.
    μόνο όταν έπεσα πολύ χαμηλά και κατάλαβα πραγματικά ότι δεν πήγαινε άλλο, όταν απογοήτευσα τους πάντες γύρω μου, εχασα την εργασία μου κλπ, τότε δεν χρειάστηκαν πολλά. μείωσα τη δόση στο ελάχιστο για λίγες μέρες και μετά χωρίς σουμποτεξ, χωρίς υπνωτικά, με έναν συνδυασμό φαρμάκων με αντικαταθλιπτικά και αντιψυχωσικά που μου χορήγησε ψυχίατρος, που όμως κανένα δεν έφερνε μαστούρα, και απ'ότι ξέρω δεν πέρασα στερητικά. ενώ πριν, όταν δεν το είχα πάρει απόφαση πραγματικά μέσα μου, τα στερητικά ήταν ανυπόφορα όσες φορές είχα προσπαθήσει, και με πολύ μεγαλύτερη αγωγή. όταν δεν ήμουν έτοιμη, ζητούσα από το γιατρό να καλύψει με φάρμακα κάθε πιθανή περίπτωση. τους πόνους, τον ύπνο, όλα. ήθελα να μην πονέσω και πονούσα. οταν το πήρα απόφαση απλα σταμάτησα να αντιστέκομαι και δεν ζήτησα τίποτα. δέχτηκα ό,τι μου προσέφερε ο γιατρός.
    να μην φοβάσαι τα στερητικά. κρατούν μόνο λίγες μέρες και είναι αυτά που θα σου δίνουν δύναμη αργότερα να αντισταθείς. η ανάμνηση του πόσο χάλια ήσουν και η θέληση να μην το ξαναζήσεις. αλλά προπαντώς το να το πάρεις πραγματικά απόφαση. επιπλέον όσο αντιστέκεσαι στη θεραπεία, τόσο περισσότερα στερητικά θα έχεις.
    και πάντα να θυμάσαι ότι τα στερητικά όσο χάλια κι αν σε κάνουν, δεν μπορούν να σε σκοτώσουν. ενώ η χρήση είναι το μόνο σίγουρο ότι αυτό θα κάνει.
    επιπλέον από ένα σημείο και μετά, κάνεις χρήση μόνο για να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. δεν σου προσφέρει τίποτα. φαντάσου ότι αν αντέξεις την διαδικασία, θα είσαι ευτυχισμένος που θα ξυπνάς το πρωί και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα για να νιώσεις καλά!
    και θα σε κάνει πιο δυνατό αυτή η εμπειρία. ό,τι άσχημο και να συμβαίνει, θα μπορείς πάντα να λες μέσα σου "είμαι καλά. και αυτό έχει σημασία". θα είσαι περήφανος που τα κατάφερες. μια μέρα τη φορά. και όσο αντέχεις, κάθε μέρα θα είναι καλύτερα.
    ποσο σωστα τα λες!! συμφωνω απολυτα! ευχομαι να εχεις παντα αυτο στο μυαλο σου κι να το "θυμασαι ε" χαχαδιοτις δεν εχεις καλη μνημη!!

  9. #24
    Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ποσο σωστα τα λες!! συμφωνω απολυτα! ευχομαι να εχεις παντα αυτο στο μυαλο σου κι να το "θυμασαι ε" χαχαδιοτις δεν εχεις καλη μνημη!!
    χαχαχαχαχα είμαι η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού! :D

  10. #25
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    athens
    Posts
    4,129
    Quote Originally Posted by katsarola View Post
    χαχαχαχαχα είμαι η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού! :D
    και να παραμεινεις ετσι κι ας ερχετε φθινωπορο!! ακομα κι με συννεφα να ξες οτι ο ηλιος καπου πισω απο τα συννεφα κρηβετε κι θα ξανα βγει! ειναι πολυ σπανιο κι πολυ δυσκολο αυτο που εχεις καταφερει!!
    Να ξερεις πως εισαι απο τις λιγες που καταφεραν να κατεβουν στην κολαση κι να βγουν αλοβητες!! προσπαθησε να παραμηνεις ετσι, για τους γονεις σου, για τον φιλο σου, κι πανω απο ολους για την κατσαρολιτσα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΩ
    By ασπασια in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 11
    Last Post: 11-09-2015, 17:30
  2. Κοντεύω να τρελαθώ!!!
    By Swan in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 4
    Last Post: 04-12-2012, 00:01
  3. Παω να τρελαθω...
    By tsilas in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 13
    Last Post: 11-07-2011, 00:59
  4. παω να τρελαθω.
    By evangeliak79 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 61
    Last Post: 14-12-2010, 09:48
  5. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!
    By smoke08 in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία
    Replies: 16
    Last Post: 26-09-2007, 14:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •