ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    [QUOTE=pitpap13;989813]
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Σε ευχαριστώ αρχικά Για την απάντηση αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Όταν εννοώ καλά εισοδήματα εννοώ εισοδήματα με τα οποία τα αδέρφια μ που Έχουν οικογένεια και εγω ,μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς αυτόνομα χωρίς να μας νοιάζει σε καμμία περίπτωση ο μισθός ή η σύνταξη του πατέρα μας! 1ο αυτό! 2ον δεν κάνει την υπηρέτρια σε μας την υπηρέτρια εμεισ Όπως σ είπα έχουμε το σπιτι μας ,σε αυτόν κάνει που του καθαρίζει του σιδερώνει Κ του πλένει! Το μόνο που επιβαρύνεται από μας είναι με τα εγγόνια της που και που! 3ον επειδή τα αλλά μου 2 αδέρφια τυχαίνει να μένουν κοντά τους στην επαρχία ενώ εγω στην Αθήνα σε πληροφορώ πως παρόλο π έχουν την δουλειά τους όταν σχολάνε ασχολούνται με τις αγροτικές υποχρεώσεις και βοηθάμε και με το παραπάνω από τον μισθό μας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του παππού ! 3ον γυναίκα επαγγελματία στο συγκεκριμένο χωριό Είναι απίθανο να βρεις κάποια ! Συνεπώς θα σε παρακαλούσα πριν χρησιμοποιήσεις φράσεις μαντραχαλαίοι, στρογγυλό κάθονται Κτλπ να σκεφτείς ότι τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά ! Εγω δεν ρωτησα υποδείξεις και τρόπους για το πως θα βοηθήσω να ξεκουραστεί η μάνα μας! Δόξα το θεο συνεισφέρουμε όσο μπορούμε ! Εγω ζήτησα από σας επειδή μου δίνετε η δυνατότητα μιας ανώνυμης συνομιλίας να βάζατε τον εαυτό σας στη θέση μας για το πως θα αντιδρούσατε με τον πατέρα σας σε αντίστοιχη περίπτωση! Ευχαριστώ για τον διάλογο
    ναι μηπως η φροντιδα της μαμα σου προς τον παππου εγινε αιτια να παραμελυση το ανδρα της??
    η ρεμ ηθελε να πει οτι μηπως η μητερα σου δεν εχει την οικονομικη ανεση να την κανει απο αυτο το γαμο και γιαυτο μηπως υπομενη και αφου τα παιια της ριναι μεγαλα ας τη βοηθησουνε οικονομικα να ανεξαρτηθει για να μην υπομενη..
    τελοςπαντων.

Junior Member
    Είπα ότι ακόμα Κ να ήταν η αιτία η παραμέληση για την απιστία , αν και την κατακρίνω την κατανοώ στο παρελθόν καθώς μπορεί να έγινε Γ αυτό το λόγο ! Όμως δεν μπορεί να είσαι 60 χρόνων η γυναίκα σου και σχεδόν όλη η οικογένεια σου να ζει ένα γολγοθά και Εσυ να ζεις έναν έρωτα αντί να κοιτάς τα εγγόνια σου και να συμπαραστεκεσαι έστω ψυχολογικά στην μάνα των παιδιών σου
    Last edited by pitpap13; 14-03-2018 at 00:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pitpap13 View Post
    οικονομικά δεν είναι τόσο εξαρτημένη όσο ψυχολογικά λόγω του ότι μεγάλωσε σε εποχές και κοινωνίες κλειστές που το να αφήσεις τον άντρα σοθ ήταν αδιανόητο και κάθεται Κ τα υπομένει αλλιώς δεν θα τον είχε συγχωρήσει από την 1η φορά ! Απλά αυτός θεωρώ Ότι την έχει σιγουρακι
    Εμ αυτο ειναι δυστυχως και το πιο ζορικο σε τετοιες περιπτωσεις και το πιο συνηθισμενο...η ψυχολογικη εξαρτηση. (Που πιστευω οτι συχνα συνδεεται και με την οικονομικη εξαρτηση). Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι για τον πατερα σου, αν καταλαβα καλα του εχετε ηδη εκφρασει την δυσαρεσκεια σας. Με το ζορι να τον κανεις να εκτιμησει τη μανα σας και να νοιαστει δεν προκειται. Ισα ισα φοβαμαι οτι οσο τον πρηζετε τοσο θα τον σπρωχνετε προς την γκομενα...γιατι με αυτην ζει τον ανεμελο ερωτα, χωρις υποχρεωσεις, ενω την μητερα σου και εσας σας βλεπει σαν υποχρεωσεις, σαν αγγαρια, σαν πονοκεφαλο, μουρμουρα, πως το λενε. Οποτε οσο ηλιθιο και αν ειναι αυτο και οσο και αν φταιει ο ιδιος το να τον "μαλωνετε" η να ασκησετε βια η να τον πρηζετε θα του επιβεβαιωσει την θεωρια οτι "μονο η ταδε (η γκομενα μου) με καταλαβαινει", κανεις αλλος δεν με καταλαβαινει τον ερμο, με βασανιζουν/πρηζουν...εφοσον βλεπει ετσι δεδομενη τη μανα σου δυσκολο να αλλαξει αυτο. Και απο τον χαρακτηρα της μανας σου οπως μας το περιγραφεις δυσκολο να αλλαξει κι εκεινη. Πολυ φοβαμαι οτι αυτος ο γαμος θα ληξει μονο οταν και αν την παρατησει ο πατερας σου...διαφορετικα η μανα σου με ευχαριστηση θα κανει το θυμα και την θυσια, ο πατερας σου θα κανει τη ζωαρα του, εσεις δεν θα της λετε τιποτα της μανας σας μη τη στενοχωρησετε...ε...ο μονος αλλος τροπος θα ηταν να της πεταξετε το μπαλακι...να της πειτε τι γινεται παλι, να της δωσετε να καταλαβει οτι ειστε διπλα της σε οτι αποφαση παρει, και να το τηρησετε...ο,τι αποφαση και αν παρει. Αλλα και αυτο ρισκο ειναι...σας παιρνει; Δεν ξερω...

Senior Member
    οικονομικά δεν είναι τόσο εξαρτημένη όσο ψυχολογικά λόγω του ότι μεγάλωσε σε εποχές και κοινωνίες κλειστές που το να αφήσεις τον άντρα σοθ ήταν αδιανόητο και κάθεται Κ τα υπομένει αλλιώς δεν θα τον είχε συγχωρήσει από την 1η φορά ! Απλά αυτός θεωρώ Ότι την έχει σιγουρακι
    μα κι εσεις την ιδια νοοτροπια εχετε.
    αντι να πεισετε την μανα σας οτι θα ζησει μια χαρα αν χωρισει τον απιστο συζυγο της και να την διαβεβαιωσετε οτι θα βοηθησετε εσεις στα οικονομικα, σκεφτεστε να πλακωσετε στο ξυλο τον πατερα σας μηπως χωρισει την γκομενα!!!!
    ειστε καθολου καλα?

ΦΥΣΙΚΑ και θα την εχει σιγουρακι, αφου κανει τα στραβα ματια οταν ξενοπηδαει!! οχι μονο σιγουρακι, αλλα θα την παρατησει κιολας, απ οτι λες. ο γαμος τους ειναι τελειωμενος εδω και χρονια φιλε και ο μονος λογος που δεν εληξε νομικα, ειναι οτι η μανα σου εφαγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμενου να "κρατησει το σπιτι της" η δεν θυμαμαι πως αλλιως το ειπες.
    φυσικο κι επομενο.
    τι τον πειραζε να βρισκει και πλυμμενα ρουχα στο σπιτι αφου ειχε το ελευθερο να γυρναει με αλλες?

αν χωριζε, τωρα θα ζουσε μια αξιοπρεπη ζωη και πιθανα με καποιον αλλον που θα την αγαπουσε..

Senior Member
    οσο για την "επαγγελματια" που δεν βρισκετε στο χωριο να ξεσκατιζει τον παπου σας, αυτην την δουλεια δεν την κανουν επιστημονες. παντου υπαρχουν γυναικες που για ενα χαρτζηλικι φροντιζουν ηλικιωμενους. δεν χρειαζεται διπλωμα. αν ψαχτειτε κατι θα βρεθει.

Senior Member
    .... Φυσικα η μανα μας ζει το μαρτυριο της φροντιζοντας τον πατερα της και τα εγγονια και ολους. Στην αρχη δεν αντιδρασαμε γιατι κατανοησαμε οτι λογω της παραμελησης ισως γ αυτο την απατησε. Οσο συνεχιζοταν ομως ολο αυτο μας ηταν αδυνατο να καταλαβουμε πως τολμαει και ζει τον ερωτα του με μια χηρα ενω η μανα μας περναει εναν γολγοθα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΕΧΕΙ και εγγονια. Στη τελικη σε περιπτωση που δεν θελει ας την χωρισει και ας φυγει απο το σπιτι. Εχουμε φτασει σε σημειο να θελουμε να τον δειρουμε, μεχρι και εγω που του ειχα τρομερη αδυναμια εχω αρχισει να τον μισω. Οταν ......
    Σε ευχαριστώ αρχικά Για την απάντηση αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Όταν εννοώ καλά εισοδήματα εννοώ εισοδήματα με τα οποία τα αδέρφια μ που Έχουν οικογένεια και εγω ,μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς αυτόνομα χωρίς να μας νοιάζει σε καμμία περίπτωση ο μισθός ή η σύνταξη του πατέρα μας! 1ο αυτό! 2ον δεν κάνει την υπηρέτρια σε μας την υπηρέτρια εμεισ Όπως σ είπα έχουμε το σπιτι μας ,σε αυτόν κάνει που του καθαρίζει του σιδερώνει Κ του πλένει! Το μόνο που επιβαρύνεται από μας είναι με τα εγγόνια της που και που! 3ον επειδή τα αλλά μου 2 αδέρφια τυχαίνει να μένουν κοντά τους στην επαρχία ενώ εγω στην Αθήνα σε πληροφορώ πως παρόλο π έχουν την δουλειά τους όταν σχολάνε ασχολούνται με τις αγροτικές υποχρεώσεις και βοηθάμε και με το παραπάνω από τον μισθό μας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του παππού ! 3ον γυναίκα επαγγελματία στο συγκεκριμένο χωριό Είναι απίθανο να βρεις κάποια ! Συνεπώς θα σε παρακαλούσα πριν χρησιμοποιήσεις φράσεις μαντραχαλαίοι, στρογγυλό κάθονται Κτλπ να σκεφτείς ότι τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά ! Εγω δεν ρωτησα υποδείξεις και τρόπους για το πως θα βοηθήσω να ξεκουραστεί η μάνα μας! Δόξα το θεο συνεισφέρουμε όσο μπορούμε ! Εγω ζήτησα από σας επειδή μου δίνετε η δυνατότητα μιας ανώνυμης συνομιλίας να βάζατε τον εαυτό σας στη θέση μας για το πως θα αντιδρούσατε με τον πατέρα σας σε αντίστοιχη περίπτωση! Ευχαριστώ για τον διάλογο
    εσυ το ειπες οτι ζει εναν γολγοθα κανοντας δουλειες για ολους και φροντιζοντας για ολα, δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου.
    οριστε, παραπανω ειναι.

και γιατι να την χωρισει αυτος ρε φιλε, και να μην τον χωρισει εκεινη???
    εκεινη τρωει το κερατο 30 χρονια!
    αντι να της λετε ποσο εξευτελιζει την υπαρξη της ζωντας με εναν ανθρωπο που δεν την σεβεται, της δινετε και το φωτοστεφανο του οσιομαρτυρα που σας υπομενει και σας βοηθαει ολους και τρωει 30 χρονια τα κερατα, αμασητα.
    μια γυναικα που δεν σεβεται τον ε αυτο της ειναι η μητερα σας, οχι ενα θυμα/ ηρωας.
    κι εσεις απολαμβανετε την προσφορα της (αντε, αποσυρω το "κωλοκαθεστε").

και κανετε και τους τσαμπα μαγκες "θα τον κυνηγησουμε, θα τον κοπανησουμε, θα τον κανουμε να μην αγαπαει αλλη". ποιαν να αγαπησει ρε φιλε? αυτην που μισει τον εαυτο της? γιατι? επειδη εκανε παιδια και εγγονια? (αλλο κια υτο το επιχειορημα οτι επειδη εχει εγγονια ρπεπει να μαζευτει. δεν μαζευτηκε 30 χρονια, θα μαζευτει επειδη ο αδερφος σου εκανε παιδι. οτι ναναι, πραγματικα..)

ε, δεν λες και κατι διαφορετικο απ οτι ειπα.
    πλενει και φροντιζει τον απιστο, εχει αναλαβει ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ σε 24 ωρη βαση, της παρκαρετε και τα εγγονια στα ρεπα της.
    συγχαρητηρια που κανατε οτι μπορουσατε να "μην διαλυθει" το υποδειγμα αυτο ελληνικης οικογενειας...
    λυπαμαι...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ το ειπες οτι ζει εναν γολγοθα κανοντας δουλειες για ολους και φροντιζοντας για ολα, δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου.
    οριστε, παραπανω ειναι.

και γιατι να την χωρισει αυτος ρε φιλε, και να μην τον χωρισει εκεινη???
    εκεινη τρωει το κερατο 30 χρονια!
    αντι να της λετε ποσο εξευτελιζει την υπαρξη της ζωντας με εναν ανθρωπο που δεν την σεβεται, της δινετε και το φωτοστεφανο του οσιομαρτυρα που σας υπομενει και σας βοηθαει ολους και τρωει 30 χρονια τα κερατα, αμασητα.
    μια γυναικα που δεν σεβεται τον ε αυτο της ειναι η μητερα σας, οχι ενα θυμα/ ηρωας.
    κι εσεις απολαμβανετε την προσφορα της (αντε, αποσυρω το "κωλοκαθεστε").

και κανετε και τους τσαμπα μαγκες "θα τον κυνηγησουμε, θα τον κοπανησουμε, θα τον κανουμε να μην αγαπαει αλλη". ποιαν να αγαπησει ρε φιλε? αυτην που μισει τον εαυτο της? γιατι? επειδη εκανε παιδια και εγγονια? (αλλο κια υτο το επιχειορημα οτι επειδη εχει εγγονια ρπεπει να μαζευτει. δεν μαζευτηκε 30 χρονια, θα μαζευτει επειδη ο αδερφος σου εκανε παιδι. οτι ναναι, πραγματικα..)

ε, δεν λες και κατι διαφορετικο απ οτι ειπα.
    πλενει και φροντιζει τον απιστο, εχει αναλαβει ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ σε 24 ωρη βαση, της παρκαρετε και τα εγγονια στα ρεπα της.
    συγχαρητηρια που κανατε οτι μπορουσατε να "μην διαλυθει" το υποδειγμα αυτο ελληνικης οικογενειας...
    λυπαμαι...
    Κοιτά, ρε φίλη ή φίλε ότι είσαι τέλος Παντων επειδή μιλάς σαν να μην ξέρεις πως λειτουργούσε και πως λειτουργεί μια μέση ελληνική οικογένεια που ζει σε ένα χωριό και μια κλειστή κοινωνία με τα στερεότυπα τους , η μάνα μας ρε φίλε ή φίλη προφανώς και έκανε και κάνει το κορόιδο και της τα έχουμε εξηγήσει χίλιες φορές στο να σταματήσει να το κάνει εφόσον όμως έφτασε σε μια ηλικία 60 χρόνων Να πάει να χωρίσει τώρα ενώ έκανε τον Μαλακα τόσα χρόνια με εγγόνια 8 χρόνων ;Το ξέρω ότι σκέφτεται λάθος αλλά έτσι σκέφτεται! Πέρα από αυτό συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι η ανάρτηση δεν έγινε για να συζητήσω τρόπους πως θα το πούμε στην μάνα μας ή πως θα βάλουμε μυαλό στην μάνα μας να τον διώξει επιτέλους ! Ζήτησα τον διάλογο τι θα κανατε σαν παιδιά του εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση σε σχέση με αυτόν και αν δικαιολογημένα εξοργιζόμαστε.! Στην μάνα μας τα έχουμε πει όλα αυτά και παρόλο που αυτή δεν αποφασίζει να τον χωρίσει εμείς νιώθουμε ότι εκτός από αυτή δεν σέβεται και εμάς τους 3 μαντραχαλαίοιυς όπως είπες! Ποιος είπε φίλε ή φίλη ότι χρειάζεται επιστήμονας; Απλά λόγω του χώριου δεν βρίσκεις γυναίκα τόσο εύκολα να κοιμάται εκεί μαζί του 24 ώρες το 24 ωρο Κ να τον φροντίζει! Τόσο καιρό ψάχνουμε Εσυ όμως το ξέρεις και αυτό! Γενικότερα μιλάς επιθετικά και με ύφος «Εγω τα ξέρω όλα» ! Εγω δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθω με κανέναν εκτός από το να συνδιαλέγομαι, και κακώς τ έκανα σε 2 μηνύματα στην αρχή

Senior Member
    Κοιτά, ρε φίλη ή φίλε ότι είσαι τέλος Παντων επειδή μιλάς σαν να μην ξέρεις πως λειτουργούσε και πως λειτουργεί μια μέση ελληνική οικογένεια που ζει σε ένα χωριό και μια κλειστή κοινωνία με τα στερεότυπα τους , η μάνα μας ρε φίλε ή φίλη προφανώς και έκανε και κάνει το κορόιδο και της τα έχουμε εξηγήσει χίλιες φορές στο να σταματήσει να το κάνει εφόσον όμως έφτασε σε μια ηλικία 60 χρόνων Να πάει να χωρίσει τώρα ενώ έκανε τον Μαλακα τόσα χρόνια με εγγόνια 8 χρόνων ;Το ξέρω ότι σκέφτεται λάθος αλλά έτσι σκέφτεται! Πέρα από αυτό συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι η ανάρτηση δεν έγινε για να συζητήσω τρόπους πως θα το πούμε στην μάνα μας ή πως θα βάλουμε μυαλό στην μάνα μας να τον διώξει επιτέλους ! Ζήτησα τον διάλογο τι θα κανατε σαν παιδιά του εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση σε σχέση με αυτόν και αν δικαιολογημένα εξοργιζόμαστε.! Στην μάνα μας τα έχουμε πει όλα αυτά και παρόλο που αυτή δεν αποφασίζει να τον χωρίσει εμείς νιώθουμε ότι εκτός από αυτή δεν σέβεται και εμάς τους 3 μαντραχαλαίοιυς όπως είπες! Ποιος είπε φίλε ή φίλη ότι χρειάζεται επιστήμονας; Απλά λόγω του χώριου δεν βρίσκεις γυναίκα τόσο εύκολα να κοιμάται εκεί μαζί του 24 ώρες το 24 ωρο Κ να τον φροντίζει! Τόσο καιρό ψάχνουμε Εσυ όμως το ξέρεις και αυτό! Γενικότερα μιλάς επιθετικά και με ύφος «Εγω τα ξέρω όλα» ! Εγω δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθω με κανέναν εκτός από το να συνδιαλέγομαι, και κακώς τ έκανα σε 2 μηνύματα στην αρχή
    φιλη ειμαι ρε φιλε.
    βεβαιως και ξερω πως λειτουργουν πολλες ελληνικες οικογενειες, αλλα γιατι πρεπει να επιβραβευσω αυτη την υποκρισια και να σας δωσω και συγχαρητηρια που λετε τετοια απαραδεκτα πραγματα οπως οτι πρεπει να κυνηγησετε και να κοπανησετε τον πατερα σας επειδη δεν γουσταρει την μανα σας και αγαπησε αλλη.

ΝΑΙ κι εκεινος επρεπε να φυγει ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ επρεπε να φυγει.
    θα τους δειρετε επειδη εζησαν σαν υποκριτες την ζωη τους?
    την μανα σου δεν σκεφτηκες να την δειρεις (και σωστα φυσικα), αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι και το οτι σκεφτεσαι να δειρεςι τον πατερα σου, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΕΡΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ.
    το ιδιο φταιξιμο εχουν στην υποκρισια. ΜΑΖΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ.
    οχι στο κερατο. στην υποκρισια ομως εχουν το ιδιο φταιξιμο.

τι να κανεις εσυ?
    κανε οτι μπορεις να διευκολυνεις την επιβαρυνση της μανας και κοιτα να μην εισαι υποκριτης στην δικη σου ζωη, γιατι απ οτι βλεπω απο τις κρισεις σου στην ιστορια που διηγεισαι, για εκει κατευθυνεσαι...
    δεν μπορειτε να βρειτε γυναικα για τον παππου, αλλα τα εγγονια μπορειτε να της τα πασαρετε αφου σας διευκολυνει...
    εγω αυτα θα εκανα αφου ρωτας.

μιλαω επιθετικα επειδη εξοργιζομαι με την υποκρισια που εχουν τα λογια σου.
    και δεν ζητω συγνωμη

Senior Member
    Μιάς και ρωτάς τι θα κάναμε στην θέση σας, εγώ θα σου απαντήσω: Τίποτα στα της σχέσης των γονιών σας. Αν μπορούσα θα έκανα μια συζήτηση με την μάνα για να βρει καμια γειτόνισσα στο χωριό να προσέχει τον παππού τα βράδια και ίσως να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Πιθανόν να αρνηθεί και με το ζόρι δεν γίνεται κάτι, θα επέμενα όμως. Από εκεί και πέρα τίποτα.

Σου επαναλαμβάνω ότι τα της μεταξύ τους σχέσης δεν είναι δική σας δουλειά, αλλά θα σας πω ότι το τι γίνεται και το τι έχει προηγηθεί μέσα σε ένα ζευγάρι, μόνο εκείνοι το ξέρουν. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τον πατέρα σου και είναι λογικό αν ξενοπηδάει να παίρνετε το μέρος της μάνας σου, αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά σε έναν γάμο ποτέ μα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Δεν μπορείς να ξέρεις αν σε πολλά πράγματα δεν έχει κι ο πατέρας σου τα δίκια του.Όσο από μέσα κι αν νομίζεις ότι το βλέπεις, ουσιαστικά το βλέπεις απέξω. Οπότε μην μπλέκεστε και μην παίρνεις στα πάντα το μέρος της μάνας σου και μην επιτίθεστε στον πατέρα σου για όλα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123