Προβλήματα στη σχέση και πρώην σύντροφοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by randan90 View Post
    Το σεξ μας είναι άριστο και πολύ συχνό. Απλά λόγω δικού μου άγχους που προέκυψε από επαγγελματικούς λόγους, συνάντησα πέρυσι στυτικά προβλήματα - τα οποία όμως λύνονται με ειδικά χάπια κατά της στύσης. Αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό μου και πρέπει να το λύσω.
    αν εχεις φιλες η γνωριμιες με κοριτσια προσπαθησε να α φτιαξεις με καμια αλλη..και καντην απο αυτη τη σχεση με ελαφρα πηδηματακια...και ασε αυτην με το μυαλο της να νομιζει οτι σε εχει για κοροιδο.
    πισω εχει η αχλαδα την ουρα...θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει
    ..δεν αξιζει να ασχοληθεις με αυτη τη σχεση..μαλλον το ιδιο καναν και οι αλλοι γιαυτο τρεχει απο πισω τους

Senior Member
    ολα τα εχεις κανει λαθος απο την αρχη...παραδειγμα αυτο:

Τους τρεις μήνες εκείνους ήμαστε ανοιχτά, ενω η ίδια περνούσε ένα άσχημο χωρισμό με τον πρώην της ο οποίος μέχρι και το τρίτο μήνα που βγαίναμε ήταν ακόμα στη ζωή της, κυρίως σεξουαλικά.
    Εγω θα την ειχα κανει λουης απο την αρχη αν ηθελα να βρω κοπελα για σοβαρη σχεση.

Αυτες ειναι προβληματικες καταστασεις,να βγαινω μαζι της ραντεβου,να υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος οτι κατι καινουργιο μπορει να ξεκινησει και να κανει ακομα κι εκεινη την περιοδο σεξ με τον πρωην της??...με τιποτα.Οχι οτι ενας πρωην δε μπορει να επανεμφανιστει καπου καποτε με μια κοπελα που τα χεις,οκ παντα υπαρχουν αυτοι οι κινδυνοι αλλα οχι και να σου εχει βγαλει ταμπελα η γκομενα απο την αρχη οτι ειμαι κολλημενη με τον πρωην κι εσυ να το προχωρας.

Τα παρακατω που εγραψες εννοειται ειναι ακομα πιο τραγικα,αν ημουν φιλος σου θα σου τα εχωνα ασχημα γιατι δε θες να καταλαβεις οτι σε εχει για την πλακα της η αλλη.

Senior Member
    Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και θέλησα να γράψω για κάποια ζητήματα που με απασχολούν εδώ και περίπου 3-4 μήνες σχετικά με τη σχέση στην οποία βρίσκομαι. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο γνώρισα τη κοπέλα μου και αφού περάσαμε ένα διάστημα 3 μηνών προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε, μαθαίνοντας ο ένας τον άλλο, μπήκαμε σε σχέση. Τους τρεις μήνες εκείνους ήμαστε ανοιχτά, ενω η ίδια περνούσε ένα άσχημο χωρισμό με τον πρώην της ο οποίος μέχρι και το τρίτο μήνα που βγαίναμε ήταν ακόμα στη ζωή της, κυρίως σεξουαλικά.

Ενώ όλα έδειχναν να έχουν βρει ένα ρυθμό, κάτι δεν κολλούσε και έβλεπα ότι η ίδια επιχειρούσε επικοινωνία μαζί του. Όταν έληξε αυτή η ιστορία και αποφασίσαμε να μπούμε σε σχέση, πέρασα μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου με στυτικά προβλήματα λόγω επαγγελματικών θεμάτων. Λόγω διδακτορικών σπουδών και μπόλικου άγχους, ξεκίνησα να παίρνω φαρμακευτική αγωγή για να πολεμήσω τα εν λόγω θέματα. Φυσικά δεν της είπα κάτι επ' αυτού, αλλά είναι μία σημαντική διάσταση της σχέσης μας μιας και 1 χρόνο τώρα δεν γνωρίζει κάτι. Να σημειώσω ότι ψυχολογικά ακόμα είμαι αρκετά πεσμένος και συνεχίζω με την φαρμακευτική αγωγή χωρίς να έχει επίγνωση.

Για περίπου 7 μήνες μέσα στη σχέση μας την εμπιστευόμουν πολύ και λόγω αυτής της ειλικρίνειας δεν υπήρχαν ζήλιες. Άλλωστε τη θεωρώ πιστή και την αγαπώ πολύ. Ήταν σε συχνή επικοινωνία με τον πρώην της, χωρίς όμως κάτι το ύποπτο. Τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται όταν μου ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει κάποιου είδους ανάλυση του πως διαλύθηκε η σχέση της μαζί του και να βρεθούν να συζητήσουν από κοντά μετά από σχεδόν 8 μήνες. Μετά από αυτή τη συνάντηση τους, πέρασε ένα περίεργο διήμερο. Εκείνες τις ημέρες έτυχε να διαβάσω εντελώς καταλάθος ένα μήνυμα στη κολλητή της που έλεγε ότι θα μπορούσε να τα ξαναβρεί μαζί του αν της το ζητούσε. Μετά από έναν τεράστιο καβγά που με κατηγόρησε για τη συμπεριφορά μου και ότι έψαξα το κινητό της (κάτι που δεν συνέβη πραγματικά ποτέ), δεν έδειξε ποτέ να καταλαβαίνει το πόσο σοβαρό ήταν αυτό ως γεγονός. Δεν χωρίσαμε, αλλά άρχισα να αμφισβητώ πολύ το πόσο σταθερή είναι η σχέση μας. Ακολούθησαν μερικές άλλες αποκαλύψεις όπου προσπαθούσε να βρεθεί με έναν ακόμα πρώην της από δύο χρόνια πριν - κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί επιχείρησε.

Πλέον συζούμε και δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη μας επιλογή. Αυτή είναι 25 και εγώ 27. Τα στυτικά μου προβλήματα δεν έχουν τελειώσει (ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό), νιώθω αρκετά περίεργα από τη στιγμή που μείναμε μαζί και συνειδητοποιώ ότι εξακολουθεί να έχει μία σταθερή επικοινωνία με τον πρώην της, παρόλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι. Παράλληλα λόγω της θρησκείας της, μου μιλάει ακόμα και για γάμο, ενώ δεν σταματάει να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Θέλω ειλικρινά τα φώτα σας. Συγγνώμη που ζητώ συμβουλές στο ξαφνικό μιας και είμαι νέος χρήστης, αλλά θέλω να ξέρω εάν όλα τα παραπάνω είναι normal και αν πρέπει να πάρω σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση μου. Ξέρω ότι σίγουρα όλα αυτά δεν είναι λογικά, όμως έχω κάνει τα αδύνατα δυνατά χωρίς να υπερβάλω σε αυτή τη σχέση. Της έδωσα το χώρο της, πήρα και εγώ το χώρο μου και προσπάθησα να χτίσω αβίαστα, τελείως οργανικά μία σχέση. Κάποια πράγματα μου φαίνονται πολύ αντιφατικά και μαζί με τα δικά μου τα προβλήματα αναζητώ μία σειρά από συμβουλές ώστε να δω τι μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής. Της έχω εξηγήσει ότι μετά από τον χωρισμό της δεν προσπάθησε ποτέ να απομακρυνθεί από το πρώην της, ενώ η επικοινωνία της μαζί του είναι σχεδόν εβδομαδιαία.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
    αχαχχαααχχαχααχαχ
    ρφε φιλε γτ δεν φερνεις σπιτι και τον πρωην της? σιγα το παλικαρι παραπονεμενο θα μεινει?
    φιλε σε εχει κανει ταρανδο....ειμαι 1000% σιγουρος...
    απορω πως τα δεχεσαι αυτα...ειναι δυνατον?
    πετα την εξω...λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις?
    ακου εδω..μιλαει με τον πρωην και τον συνανταει και ετσειλε και τετοιο μηνυμα στην φιλη της..

Senior Member
    Εγώ δεν ξέρω αν η κοπέλα στα φοράει ή αν θα στα φορούσε ή αν σε έχει καβάτζα ή αν θα σε παρατούσε για τον άλλον. Δεν είμαι τόσο απόλυτη. Είναι γεγονός όμως ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα της κι ότι δεν ήταν έτοιμη για καινούρια σχέση. Αν την έχουν πιάσει τίποτα υπαρξιακά τύπου "Γιατί δεν δούλεψε με τον τάδε", "Γιατί χωρίσαμε με τον δείνα", "Εμένα η θρησκεία και το υπόβαθρό μου με προτρέπουν σε σοβαρή σχέση και γάμο, γιατί δεν έκατσε ως τώρα", το λογικό θα ήταν να μείνει μόνη της μέχρι να ισορροπήσει σαν άνθρωπος και να τα βρει με τον εαυτό της πριν μπει σε νέα σχέση. Πιο πολύ ανασφαλής και ανώριμη και μπερδεμένη μου κάνει, παρά σαν χαρακτήρας που το έχει δίπορτο. Όταν αρχίζεις σχέση παράλληλη ή μόλις τελειώσει η μία σχέση μπαίνεις σερί σε άλλη και μάλιστα βουρ στα βαθιά με συγκατοικήσεις και τέτοια, σπάνια το πράγμα δουλεύει. Τι να κάνεις τώρα θα μου πεις... Αυτό νομίζω ότι πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου, αλλά εγώ θα πρότεινα να της τα αναφέρεις όλα αυτά και να της ζητήσεις να μείνετε λίγο μόνοι να σκεφτείτε τι θέλετε ο καθένας και πως βλέπετε αυτή την σχέση.

Για την στυτική δυσλειτουργία εγώ έχω να πω ότι κάπου θα σου βγει κι αυτό το άγχος, το να της το κρύβεις και το άγχος σου για το θέμα αυτού καθεαυτού δεν θα σου βγει σε καλό στο τέλος. Ψάξτο λίγο καλύτερα να βρεις που οφείλεται και πως διορθώνεται και καλό είναι να δοκιμάσεις και χωρίς φάρμακα να δεις τι γίνεται... Δεν είναι καλο να βασίζεσαι σε φάρμακα για τόσο μεγάλο διάστημα και σε αυτή την ηλικία. Άλλο να πεις 2-3 μήνες μέχρι να αποκατασταθεί η αυτοπεποίθησή σου ή προσωρινά όσο δουλεύεις στην αιτία του προβλήματος κι άλλο κοντά ένα χρόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ δεν ξέρω αν η κοπέλα στα φοράει ή αν θα στα φορούσε ή αν σε έχει καβάτζα ή αν θα σε παρατούσε για τον άλλον. Δεν είμαι τόσο απόλυτη. Είναι γεγονός όμως ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα της κι ότι δεν ήταν έτοιμη για καινούρια σχέση. Αν την έχουν πιάσει τίποτα υπαρξιακά τύπου "Γιατί δεν δούλεψε με τον τάδε", "Γιατί χωρίσαμε με τον δείνα", "Εμένα η θρησκεία και το υπόβαθρό μου με προτρέπουν σε σοβαρή σχέση και γάμο, γιατί δεν έκατσε ως τώρα", το λογικό θα ήταν να μείνει μόνη της μέχρι να ισορροπήσει σαν άνθρωπος και να τα βρει με τον εαυτό της πριν μπει σε νέα σχέση. Πιο πολύ ανασφαλής και ανώριμη και μπερδεμένη μου κάνει, παρά σαν χαρακτήρας που το έχει δίπορτο. Όταν αρχίζεις σχέση παράλληλη ή μόλις τελειώσει η μία σχέση μπαίνεις σερί σε άλλη και μάλιστα βουρ στα βαθιά με συγκατοικήσεις και τέτοια, σπάνια το πράγμα δουλεύει. Τι να κάνεις τώρα θα μου πεις... Αυτό νομίζω ότι πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου, αλλά εγώ θα πρότεινα να της τα αναφέρεις όλα αυτά και να της ζητήσεις να μείνετε λίγο μόνοι να σκεφτείτε τι θέλετε ο καθένας και πως βλέπετε αυτή την σχέση.

Για την στυτική δυσλειτουργία εγώ έχω να πω ότι κάπου θα σου βγει κι αυτό το άγχος, το να της το κρύβεις και το άγχος σου για το θέμα αυτού καθεαυτού δεν θα σου βγει σε καλό στο τέλος. Ψάξτο λίγο καλύτερα να βρεις που οφείλεται και πως διορθώνεται και καλό είναι να δοκιμάσεις και χωρίς φάρμακα να δεις τι γίνεται... Δεν είναι καλο να βασίζεσαι σε φάρμακα για τόσο μεγάλο διάστημα και σε αυτή την ηλικία. Άλλο να πεις 2-3 μήνες μέχρι να αποκατασταθεί η αυτοπεποίθησή σου ή προσωρινά όσο δουλεύεις στην αιτία του προβλήματος κι άλλο κοντά ένα χρόνο.
    Από τι λέει ο θεματοθετης..όταν τη γνώρισε τη κοπέλα η κοπελα εξακολουθούσε να βλέπει τον πρώην της και μάλιστα να έχουν και σεξουαλικές επαφές..τα φτιάχνει με το θεματοθετη και συνεχίζει να έχει επικοινωνία η τουλάχιστον προσπαθη να έχει με τον πρώην της και μάλιστα λέει στη φίλη της ότι θα μπορούσε να ξανά κάνει σχέση με τον πρώην της.αν όλο αυτό είναι κορίτσι της θρησκείας εκκλησίας..εγώ είμαι ο micheal jackson μετανσαρκωμένος...

Senior Member
    Επισεις δεν έκατσε διότι δεν γουσταρη και όχι γιατί είναι της εκκλησίας..στους πρώην πως καθόταν??δεν ήταν της εκκλησίας??

Senior Member
    Απλα καποιοι επιμενουν και δεν θελουν να καταλαβουν οτι μεσα σε μια σχεση το ΣΕΞ ειναι το Α και το Ω.
    Δεν θα ριξω τις ευθυνες στην κοπελια μονο. Φιλε λυσε το προβλημα του αγχους σου και της στυτικης δυσλειτουργίας με ηρεμια και μετα επιδιωξε ΕΡΩΤΙΚΗ σχεση. Διαφορετικα θα καταληξεις κερατας, κοροιδο, προδομένος, και τοτε θα εμπαιδωσεις τι εστι ψυχογενης στυτικη δυσλειτουργια και αυτοπεποιθηση υπο του μηδενος.
    Σε τρωει ο κολος σου, βλεπεις οτι επιδιωκει επανασυνδεση με γκομενους και την ρωτας τι πως και γιατι? Τι θες να σου απαντησει την αληθεια? Δεν θες, αλλα πας φιρι φιρι να την ακουσεις. Απλως φευγεις και δεν ρωτας τιποτα. Η στυτικη δυσλειτουργια παιζει να σου βγαινει μαζι της.
    Δεν πηδας μια γκομενα, ΦΕΥΓΕΙΣ, βαλτε το καλα αυτο στο μυαλο σας.

Junior Member
    Λοιπόν ας ξεκαθαρίσω μερικά ζητήματα τα οποία καλό θα ήταν να είχα αναλύσει εξ'αρχής.

1) Έχω μάθει να σέβομαι ξεκάθαρα τα συναισθήματα των συντρόφων μου. Όταν τη γνώρισα, τη καρα-ερωτεύτηκα, όμως δεν ήμουν σε θέση ούτε εγώ να δεσμευτώ. Μιας και δεν είχα ανάγκη τη σχέση, ούτε ήθελα να "μπλέξω" με μία κοπέλα που έχει κολλήματα, πήρα το χρόνο μου. Αποφασίζοντας να έχουμε ελεύθερη σχέση μαζί (και οι δύο), το έκανα με πλήρη επίγνωση και φυσικά έβλεπα επίσης και άλλες κοπέλες όλο εκείνο το διάστημα. Πουθενά δεν αισθάνθηκα ότι αδικούμαι μιας και δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να κάνω σχέση μαζί της, απλά περίμενα. Τα πράγματα άλλαξαν πολύ αφού περάσαμε μία εβδομάδα διακοπές μαζί και αμέσως μετά η ίδια έκοψε με τον πρώην της. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε δειλά-δειλά να είμαστε σε σχέση.

2) Αναφορικά με τη συμπεριφορά της - έχω και εγώ που και που επικοινωνία με μία πρώην μου. Να επαναλάβω εδώ ότι ήταν μεγάλο φάουλ που έστειλε το μήνυμα στη κολλητή της. Δεν έλεγε πουθενά "ΘΕΛΩ να γυρίσω σε αυτόν", αλλά "Μου πέρασαν τρελές σκέψεις από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα ξαναέβρησκα μαζί του - και ναι είναι τρελό". Ο καβγάς μας ήταν δικαιολογημένα τεράστιος και εάν θέλαμε να το λήξουμε, θα το είχαμε λήξει. Η επικοινωνία που έχει πλέον με τον πρώην της είναι πολύ βασική - κάτι που δεν ξεκαθάρισα. Δεν συζητάνε αναλυτικά. Μιλάνε επιφανειακά χωρίς να έχουν βρεθεί από κοντά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό φυσικά με ενοχλεί καθώς η σχέση μας δοκιμάστηκε λόγω αυτού του ατόμου.

3) Δεν ζω στην Ελλάδα - η κοπέλα μου ΔΕΝ είναι Χριστιανή, άρα μιλάμε για πολύ διαφορετική προσέγγιση.

4) Τα στυτικά μου προβλήματα καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεπεραστούν. Είχαν ξεκινήσει να εμφανίζονται μετά από έναν μεγάλο χωρισμό το 2014, αλλά προφανώς πλέον αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να σταματήσω να κάνω σεξ - προς θεού. Γι'αυτό και υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές. Δεν αμύνομαι των φαρμάκων, αλλά των επιλογών μου να κρατήσω επαφή. Πέρασα φάσεις στις οποίες δεν είχα καμία όρεξη να κάνω σεξ. Αλλά πλέον και όρεξη έχω και το απολαμβάνω.

5) Κάποιοι πήρατε το μέρος μου θεωρώντας αυτόματα ότι πέφτει κέρατο. Το γεγονός ότι μία κοπέλα κρατάει επικοινωνία, το βλέπω και από τη δική μου τη σκοπιά που δεν έχω ξεγράψει από τη ζωή μου μία πρώην με την οποία μάλιστα συζούσαμε. 28 χρονών είμαι σχεδόν και γνωρίζω από πρώτο χέρι την ουσία να μην θέλεις να χάσεις ανθρώπους από τη ζωή σου. Διαφωνώ φυσικά σε όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι, επειδή η κοπέλα μου ΔΕΝ λέει ψέματα, θεωρώ ότι αν ήθελε να μην είναι μαζί μου θα το είχε κάνει ήδη. Την γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ξέρω το πόσο ισχυρός χαρακτήρας είναι καθώς και τον εγωισμό της. Πάνω απ'όλα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ, παρόλο που μπορεί να είναι συχνά επιπόλαιη.

Αυτά.

Senior Member
    Ρε μεγαλε τωρα μας το ξεφουρνησες αυτο με την ελεύθερη σχέση.. Πες το απτην αρχη για...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ρε μεγαλε τωρα μας το ξεφουρνησες αυτο με την ελεύθερη σχέση.. Πες το απτην αρχη για...
    Μπερδεψες τα θεματα γιωργο. Δεν ειναι το παιδι που δεν του καθεται η κοπελα του αυτο.

Senior Member
    Λοιπόν ας ξεκαθαρίσω μερικά ζητήματα τα οποία καλό θα ήταν να είχα αναλύσει εξ'αρχής.

1) Έχω μάθει να σέβομαι ξεκάθαρα τα συναισθήματα των συντρόφων μου. Όταν τη γνώρισα, τη καρα-ερωτεύτηκα, όμως δεν ήμουν σε θέση ούτε εγώ να δεσμευτώ. Μιας και δεν είχα ανάγκη τη σχέση, ούτε ήθελα να "μπλέξω" με μία κοπέλα που έχει κολλήματα, πήρα το χρόνο μου. Αποφασίζοντας να έχουμε ελεύθερη σχέση μαζί (και οι δύο), το έκανα με πλήρη επίγνωση και φυσικά έβλεπα επίσης και άλλες κοπέλες όλο εκείνο το διάστημα. Πουθενά δεν αισθάνθηκα ότι αδικούμαι μιας και δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να κάνω σχέση μαζί της, απλά περίμενα. Τα πράγματα άλλαξαν πολύ αφού περάσαμε μία εβδομάδα διακοπές μαζί και αμέσως μετά η ίδια έκοψε με τον πρώην της. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε δειλά-δειλά να είμαστε σε σχέση.

2) Αναφορικά με τη συμπεριφορά της - έχω και εγώ που και που επικοινωνία με μία πρώην μου. Να επαναλάβω εδώ ότι ήταν μεγάλο φάουλ που έστειλε το μήνυμα στη κολλητή της. Δεν έλεγε πουθενά "ΘΕΛΩ να γυρίσω σε αυτόν", αλλά "Μου πέρασαν τρελές σκέψεις από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα ξαναέβρησκα μαζί του - και ναι είναι τρελό". Ο καβγάς μας ήταν δικαιολογημένα τεράστιος και εάν θέλαμε να το λήξουμε, θα το είχαμε λήξει. Η επικοινωνία που έχει πλέον με τον πρώην της είναι πολύ βασική - κάτι που δεν ξεκαθάρισα. Δεν συζητάνε αναλυτικά. Μιλάνε επιφανειακά χωρίς να έχουν βρεθεί από κοντά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό φυσικά με ενοχλεί καθώς η σχέση μας δοκιμάστηκε λόγω αυτού του ατόμου.

3) Δεν ζω στην Ελλάδα - η κοπέλα μου ΔΕΝ είναι Χριστιανή, άρα μιλάμε για πολύ διαφορετική προσέγγιση.

4) Τα στυτικά μου προβλήματα καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεπεραστούν. Είχαν ξεκινήσει να εμφανίζονται μετά από έναν μεγάλο χωρισμό το 2014, αλλά προφανώς πλέον αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να σταματήσω να κάνω σεξ - προς θεού. Γι'αυτό και υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές. Δεν αμύνομαι των φαρμάκων, αλλά των επιλογών μου να κρατήσω επαφή. Πέρασα φάσεις στις οποίες δεν είχα καμία όρεξη να κάνω σεξ. Αλλά πλέον και όρεξη έχω και το απολαμβάνω.

5) Κάποιοι πήρατε το μέρος μου θεωρώντας αυτόματα ότι πέφτει κέρατο. Το γεγονός ότι μία κοπέλα κρατάει επικοινωνία, το βλέπω και από τη δική μου τη σκοπιά που δεν έχω ξεγράψει από τη ζωή μου μία πρώην με την οποία μάλιστα συζούσαμε. 28 χρονών είμαι σχεδόν και γνωρίζω από πρώτο χέρι την ουσία να μην θέλεις να χάσεις ανθρώπους από τη ζωή σου. Διαφωνώ φυσικά σε όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι, επειδή η κοπέλα μου ΔΕΝ λέει ψέματα, θεωρώ ότι αν ήθελε να μην είναι μαζί μου θα το είχε κάνει ήδη. Την γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ξέρω το πόσο ισχυρός χαρακτήρας είναι καθώς και τον εγωισμό της. Πάνω απ'όλα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ, παρόλο που μπορεί να είναι συχνά επιπόλαιη.

Αυτά.
    Παρα πολυ ωραια οσα μας γραφεις. Αφου ομως εισαι τοσο σιγουρος πως ολα ειναι τοσο ωραια οσο μας τα περιγραφεις, οτι η κοπελα σου δεν λεει ψεμματα, οτι επιλεξατε να ειστε μαζι κλπ και αφου τωρα δειχνεις να το υπερασπιζεσαι ολο αυτο που συμβαινει και την δικαιολογεις, και αφου μας λες πως τα εχετε ξηγημενα μιλημενα και αρα για να το υποστηριζεις ετσι την θεωρεις υγιη σχεση, τι ακριβως μας ρωτας; Γιατι ανοιξες το θεμα;
    Αν δεν κανω λαθος οταν ανοιξες το θεμα αμφισβητησες το αν ηταν τελικα σωστη η επιλογη να συζησετε και αν πρεπει να παρεις σοβαρες αποφασεις για τη σχεση σου...
    Θα μπορουσες να συνοψισεις με ακριβεια αν θελεις ποια ακριβως ειναι τελικα η ερωτηση/απορια σου;
    Προσπαθησε να το κανεις πολυ στοχευμενα...πανω σε τι ηθελες γνωμες;

Senior Member
    Παντωσ οι σχεσεισ για γαμο δεν ειναι ετσι θεσ να κατσεισ κατσε θεσ να φυγεισ φυγε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μπερδεψες τα θεματα γιωργο. Δεν ειναι το παιδι που δεν του καθεται η κοπελα του αυτο.
    Ναι ρε συ άστα να πάνε .άνοιξαν ταυτόχρονα δύο θέματα που είναι σχεδόν ίδια και εγώ μετά το κατάλαβα ότι μάλλον μπερδεύτηκα

Senior Member
    Βρε randan90, όπως γράφει και η Natalia_Sups, αν τα θεωρείς όλα καλά, τότε προς τι το αρχικό θέμα; Εγώ νομίζω ότι δεν είσαι και τόσο σίγουρος για αυτά που γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα, αλλιώς δεν θα άνοιγες το θέμα. Τεσπα, διευκρίνισε τι θα ήθελες να συζητήσουμε ακριβώς...

Page 2 of 2 FirstFirst 12