Απιστες οι 8 στις 10 γυναικες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    αχχαχαχααχχα βρε βρε..ττετοια ωρα ξυπνια?
    σωστα εσυ φαινεσαι καλο κοριτσακι..μεινε μακρυα απο τις αμαρτιες :P

αλλα εμεις απιστουμε μεχρι να βρουμε https://www.youtube.com/watch?v=KPAemig6_ZE μετα μπαινουμε στον σωστο τον δρομο :D
    Απιστιτε μέχρι να βρείτε τιιιιι? Κάτι ξέρω εγώ που τους βραζω στο ζουμί τους καλά καλα... :p :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Απιστιτε μέχρι να βρείτε τιιιιι? Κάτι ξέρω εγώ που τους βραζω στο ζουμί τους καλά καλα... :p :p
    μεχρι να βρουμε καποια που να εχει αισθηματα οπως λεει και το τραγουδι που εβαλα αχαχαχ
    εσυ δν εισαι κουνελι βραστηρας εχεις γινει :P
    περα απο την πλακα καλα κανεις..το χρειαζονται....οπως καιθ εσεις οι γυναικες το χρειαζεσται

Senior Member
    μεχρι να βρουμε καποια που να εχει αισθηματα οπως λεει και το τραγουδι που εβαλα αχαχαχ
    εσυ δν εισαι κουνελι βραστηρας εχεις γινει :P
    περα απο την πλακα καλα κανεις..το χρειαζονται....οπως καιθ εσεις οι γυναικες το χρειαζεσται
    Χαχαχαχαχα όσοι στεναχωριομαστε εύκολα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ που μπλέκουμε... ! Καλύτερα κουνέλι βραστηρας πάρα κουνέλι ταρανδος

Senior Member
    Χαχαχαχαχα όσοι στεναχωριομαστε εύκολα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ που μπλέκουμε... ! Καλύτερα κουνέλι βραστηρας πάρα κουνέλι ταρανδος
    axaxxaaaaxax
    ελα μωρε και οι ταρανδοι ψυχη εχουν :D :P

Senior Member
    axaxxaaaaxax
    ελα μωρε και οι ταρανδοι ψυχη εχουν :D :P
    Τους αγαπώ και αυτούς.. Από μακριά

Senior Member
    Τους αγαπώ και αυτούς.. Από μακριά
    χαχαχαχα
    εσυ εισαι αγαπησιαρα δλδ :P

κοιτα και να φας και ενα κερατο δεν τελειωνει η ζωη..ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι...
    εγω ευτυχως δεν εχω φαει.....τωρα θα μ πεις που το ξερεις? ο κερατας το μαθαινει τελευταιος χχχαχα

Senior Member
    χαχαχαχα
    εσυ εισαι αγαπησιαρα δλδ :P

κοιτα και να φας και ενα κερατο δεν τελειωνει η ζωη..ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι...
    εγω ευτυχως δεν εχω φαει.....τωρα θα μ πεις που το ξερεις? ο κερατας το μαθαινει τελευταιος χχχαχα
    Κοίτα Ούτε εγώ έχω φάει... Και είμαι σίγουρη και για τους 2. Αλλά όχι γιατί να απατησει ο άλλος? Δεν υπάρχει λόγος.. αν δεν θες φυγε.. κανένας δεν κρατάει κανέναν με αλυσιδες! Εγώ δεν μπορώ να βάλω το μυαλό μου σε διαδικασία να σκεφτεί ότι αυτος που έχω έχει χαϊδέψει άλλη και της έχει πει ότι θα έλεγε σε εμένα.. αν δεν με ήθελε πια εγώ θα της τον χαριζα!

Senior Member
    Κοίτα Ούτε εγώ έχω φάει... Και είμαι σίγουρη και για τους 2. Αλλά όχι γιατί να απατησει ο άλλος? Δεν υπάρχει λόγος.. αν δεν θες φυγε.. κανένας δεν κρατάει κανέναν με αλυσιδες! Εγώ δεν μπορώ να βάλω το μυαλό μου σε διαδικασία να σκεφτεί ότι αυτος που έχω έχει χαϊδέψει άλλη και της έχει πει ότι θα έλεγε σε εμένα.. αν δεν με ήθελε πια εγώ θα της τον χαριζα!
    καλα βεβαια ποτε δν μπορεις να εισαι σιγουρη αν εχεις φαει η δν εχεις φαει οπως κ εγω....
    αλλα οκ ας πουμε οτι δεν εχεις φαει...
    συμφωνω οτι οταν καποιος δεν θελει πρεπει να φυγει...
    και εγω πλεον στην ηλικια που ειμαι αυτο θεωρω σωστα και δεν θα κοροιδευα μια κοπελα ετσι..εαν ειχα σχεση μαζι της.......παλια και να απλωνα λιγο χερακι δν μ ενοιαζε..χερακι ομως ε xaxa:P
    ela omvw poy ginontai ayta...γτ ισως μερικες φορες εχουμε την αναγκη να ξεφυγουμε απο το συνηθισμενο..η γιατι σκεφτομαστε μονο τα σξεουαλικα μας ενστικτα.......και σ πιο σπανιες περιπτωσες υπαρχει ενα παθος π δν το εχουμε με την σχεση μας π.χ

Senior Member
    καλα βεβαια ποτε δν μπορεις να εισαι σιγουρη αν εχεις φαει η δν εχεις φαει οπως κ εγω....
    αλλα οκ ας πουμε οτι δεν εχεις φαει...
    συμφωνω οτι οταν καποιος δεν θελει πρεπει να φυγει...
    και εγω πλεον στην ηλικια που ειμαι αυτο θεωρω σωστα και δεν θα κοροιδευα μια κοπελα ετσι..εαν ειχα σχεση μαζι της.......παλια και να απλωνα λιγο χερακι δν μ ενοιαζε..χερακι ομως ε xaxa:P
    ela omvw poy ginontai ayta...γτ ισως μερικες φορες εχουμε την αναγκη να ξεφυγουμε απο το συνηθισμενο..η γιατι σκεφτομαστε μονο τα σξεουαλικα μας ενστικτα.......και σ πιο σπανιες περιπτωσες υπαρχει ενα παθος π δν το εχουμε με την σχεση μας π.χ
    Κομμενο απο τη ριζα το χερακι

Senior Member
    Κομμενο απο τη ριζα το χερακι
    αχαααχχααχααχ
    για κουνελι εισαι πολυ σκληρο :P
    εσυ οταν εχεις σχεση εισαι τελειως εκει η παιζεις λιγο και μ κουνελους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ενταξει, γυρισα με γαριδακια εξτρα!
    λοιπον δεν εχει σημασια κατα ποσο ολοκληρωσε μια γυναικα την απιστια της, ακομα και να το σκεφτει να το κανει με καποιον αλλο ειναι απιστια.ηθικη απιστια.
    δεδομενου οτι ολες οι γυναικες βαφονται γυαλιζονται χτενιζονται για να αρεσουν σιγουρα οχι μονο στον συζυγο αλλα και σε ολους τους υπολοιπους ευκολα καταλαβαινουμε οτι ψαχνονται αλλα για κοινωνικους λογους δεν μπορουν να το κανουν.

οι γυναικες ειναι απο την φυση τους απιστες. το γεννετικο συστημα τους ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να εχουν πολλες φορες επαφη με ατομα του αλλου φυλου εν αντιθεσει με εναν αντρα που μπορει να το κανει λιγες φορες σε μια μερα.
    μην ξεχναμε οτι οι γυναικες ειναι αχορταγες με το σεξ, μολις τελειωσουν με εναν οργασμο θελουν και αλλον και μετα αλλον και αλλον ενα κτλ ενω οι αντρες μετα θελουν να κοιμηθουν να φανε να δουν μπαλα και τετοια.
    μια γυναικα μπορει να το κανει 24/24 ωρο, και παλι θα θελει και αλλο, ο αντρας απλα θα παει στο νοσοκομειο αν το δοκιμασει
    μαλλον δεν εχεις δει γυναικα απο κοντα, αλλα και ουτε εχεις μιλησει με καμια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλλον δεν εχεις δει γυναικα απο κοντα, αλλα και ουτε εχεις μιλησει με καμια...
    χα χα εχεις δικιο!!

Senior Member
    Ρε παιδια δεν ειναι το θεμα αν θα φας κερατο, αυτος που κερατωνει εχει το προβλημα στην ουσια.
    Το θεμα ειναι οτι αν το μαθεις, φιλακι στο μαγουλο και απο εκει πηγαν και οι αλλοι. Εκει φαινεται η αξιοπρεπεια σου, οχι στο κερατο του/της καθε κατατρεγμενου/ης

Senior Member
    αχαααχχααχααχ
    για κουνελι εισαι πολυ σκληρο :P
    εσυ οταν εχεις σχεση εισαι τελειως εκει η παιζεις λιγο και μ κουνελους?
    Ποτέ! Αν δεν θέλω θα φύγω.. Αλλά εδώ είναι κωλοκουνελοχωρι... Δεν έχω καμία όρεξη να μου βγάλουν το όνομα :p
    Και είμαι τόσο φοβητσιαρα που δεν μπορώ

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Alpha male τι είναι???
    Είναι παράφραση του "άιντι μάλε" με λατινικούς χαρακτήρες.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast