Εμεις οι τρελοι υποστηριζουμε Ελλαδα ή Τουρκια; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Με την Ελλάδα ή την Τουρκία στον πολεμο; (Δεν υπαρχουν ουδετεροι)

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Με την Ελλαδα

9 90.00%
  • Με την Τουρκια

1 10.00%
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Και με αυτή την ερώτηση, τι ακριβώς εννοείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    βλεπω οτι ενδιαφερεσαι σχετικα με τον πονο που προκαλει ο πολεμος, αλλωστε σε προηγουμενο σχολιο σου εξεφρασες τους φοβους σου και για τα αδερφια σου αν γινει κατι τετοιο,, για αυτο θα σου προτεινα οχι μονο σε εσενα αλλα σε καθε γυναικα της ελλαδος να απαιτησετε απο το κρατος την καταταξη σας στον ελληνικο στρατο. εστω και στα μετοπισθεν
    το αποτελεσμα θα ειναι περισσοτεροι διαθεσιμοι ενοπλοι στη πρωτη γραμμη με αποτελεσμα περισσοτερες ευκαιριες για μια νικη στον επερχομενο πολεμο.

προσπαθησα αρκετα να το γραψω διπλωματικα
    Μα δεν θέλουμε να γίνει πόλεμος καταρχήν, νομίζω ότι το διευκρίνισα... Και μόνο η σκέψη δικών μου ανθρώπων στην πρώτη γραμμή φρικάρω...
    Κατά δεύτερον στα μετόπισθεν τι εννοείς; Θέλω να πω, να κάνουμε τι; Έχει σημασία γιατί καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να κάνουμε όλα όσα κάνετε εσείς... Όχι ότι θα με έπαιρναν εμένα προσωπικά στο στρατό, δεν νομίζω να τους κάνω αλλά συζήτηση να γίνεται... Κάποτε πάντως είχε γίνει συζήτηση για να πηγαίνουν κι οι γυναίκες αλλά δεν έγινε νόμος τελικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Σίγουρα θα το ξέρεις απλω; Μπορεί να μην το θυμάσε...άκου το
    https://youtu.be/HcbVq5JoSdY
    Μόνο σαν τίτλο το ήξερα, δεν το είχα ακούσει...
    Ευχαριστώ!
    Πάντως σαν μουσική δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο... Αλλά με τον στίχο συμφωνώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κυκνε αν δεν το ξερεις στον β παγκοσμιο η ΕΣΣΔ ειχε και γυναικες πιλοτους οπως και σκοπευτες πεζικου. το ισραηλ εχει στρατιωτινες που πανε μπροστα και οχι στα μετοπισθεν,η ελλαδα εχει 1-2 πιλοτους ελικοπτερων απατσι νομιζω, αρκετες καπετανισσες σε πολεμικα πλοια κτλ κτλ

Senior Member
    βλεπω οτι ενδιαφερεσαι σχετικα με τον πονο που προκαλει ο πολεμος, αλλωστε σε προηγουμενο σχολιο σου εξεφρασες τους φοβους σου και για τα αδερφια σου αν γινει κατι τετοιο,, για αυτο θα σου προτεινα οχι μονο σε εσενα αλλα σε καθε γυναικα της ελλαδος να απαιτησετε απο το κρατος την καταταξη σας στον ελληνικο στρατο. εστω και στα μετοπισθεν
    το αποτελεσμα θα ειναι περισσοτεροι διαθεσιμοι ενοπλοι στη πρωτη γραμμη με αποτελεσμα περισσοτερες ευκαιριες για μια νικη στον επερχομενο πολεμο.

προσπαθησα αρκετα να το γραψω διπλωματικα
    Χαχαχα!

Senior Member
    κυκνε αν δεν το ξερεις στον β παγκοσμιο η ΕΣΣΔ ειχε και γυναικες πιλοτους οπως και σκοπευτες πεζικου. το ισραηλ εχει στρατιωτινες που πανε μπροστα και οχι στα μετοπισθεν,η ελλαδα εχει 1-2 πιλοτους ελικοπτερων απατσι νομιζω, αρκετες καπετανισσες σε πολεμικα πλοια κτλ κτλ
    Κάποια απ' αυτά τα ξέρω, κάποια όχι αλλά εγώ σε ρώτησα τι μπορούμε να προσφέρουμε στα μετόπισθεν, προσωπικά εγώ τουλάχιστον μπροστά δεν μπορώ να είμαι, για άλλες δεν ξέρω...

Πέρα από το να καθαρίζουμε τις τουαλέτες και να κάνουμε δουλειά γραφείου εννοώ...

Senior Member
    κυκνε, ουτε εγω μπορω να ειμαι μπροστα κυριως γιατι φοβαμαι,αλλα αμα χρειαστει θα παω.
    τι ακριβως κανουν οι γυναικες στους αλλους στρατους δεν ξερω ουτε μπορω να απαντησω με ακριβεια αν δεν το ψαξω, γιατι δεν ειμαι στρατιωτικος

Senior Member
    κυκνε, ουτε εγω μπορω να ειμαι μπροστα κυριως γιατι φοβαμαι,αλλα αμα χρειαστει θα παω.
    τι ακριβως κανουν οι γυναικες στους αλλους στρατους δεν ξερω ουτε μπορω να απαντησω με ακριβεια αν δεν το ψαξω, γιατι δεν ειμαι στρατιωτικος
    Εγώ δεν μπορώ και για σωματικούς λόγους, δεν είναι μόνο το ψυχολογικό... Έχω ορθοπεδικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και το αντιμετωπίζω με χάπια κι ενέσεις κορτιζόνης κατά διαστήματα λόγω πόνου οπότε πώς θα έτρεχα στη μάχη; Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τους βοηθήσω σ' αυτό... Θα ήμουν από τους πρώτους νεκρούς σίγουρα και δεν θα πρόσφερα και τίποτα...

Για το άλλο κατάλαβα, έλεγα μήπως ήξερες, αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει...

Senior Member
    Στα μετοπισθεν θα γινεται πολεμος πολεων.

Senior Member
    οι νεκροι δεν μας ενοχλουν στον πολεμο,παρα μονο οι τραυματιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    οι νεκροι δεν μας ενοχλουν στον πολεμο,παρα μονο οι τραυματιες
    Καλά, εσύ αν πεθάνει κανένας δικός σου μην κλάψεις... Τους υπόλοιπους που θα κλαίμε που δεν θα τους ξαναδούμε ή αυτούς που θα έκλαιγαν εμένα π.χ. μια χαρά τους ενοχλεί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλά, εσύ αν πεθάνει κανένας δικός σου μην κλάψεις... Τους υπόλοιπους που θα κλαίμε που δεν θα τους ξαναδούμε ή αυτούς που θα έκλαιγαν εμένα π.χ. μια χαρά τους ενοχλεί...
    Αναφερομαι στην εκβαση του πολεμου και οχι στο συναισθηματικο κομματι

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Αναφερομαι στην εκβαση του πολεμου και οχι στο συναισθηματικο κομματι
    Τι εννοείς ακριβώς; Εξήγησε μου αν θέλεις γιατί δεν κατάλαβα... Καταρχήν όταν λες για τους τραυματίες λες και για τις δύο πλευρές;

Senior Member
    https://youtu.be/cYQTw1r5ssc

Ειναι και αλλοι που αρνουνται να πολεμησουν για την Ελλαδα.

Senior Member
    Στο survivor εννοείς ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast