Results 31 to 38 of 38
-
29-10-2008, 19:41 #31
Καλησπερα. Μπαινω πρωτη φορα σ αυτο το site, για να ζητησω βοηθεια σ ενα διλημμα απο το οποιο δεν μπορω να βγω. Οι δικοι μου ανθρωποι δε με καταλαβαινουν. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε γνωμη που μπορει να με βγαλει απο το αδιεξοδο.
Εχω σχεση με εναν ανθρωπο που αγαπαω πολυ και μ αγαπαει κι αυτος. Εγω μενω Αθηνα και εκεινος επαρχια. Οι γονεις του με συμπαθουν πολυ, και οι δικοι μου το ιδιο για εκεινον. Ειπαμε να παντρευτουμε, και μοιραια προεκυψε το θεμα ποιος θα εγκαταλειψει τον τοπο του. Εκεινος θελει να παω εγώ, αφηνοντας τη 15χρονη δουλεια μου, αφηνοντας γονεις, αδελφια, ανηψια, φιλους, φιλες, για να παω σε μια κωμοπολη στην οποια ουσιαστικα θα ειμαι μονη μου.
Εγω πιστευω πως ειναι πιο ευκολο για εκεινον να ερθει, μια και στη δουλεια που ειναι τωρα, ειναι καινουριος με μετριο μισθο, κατι που μπορει να βρει κι εδω. Οσο, για συγγενεις και φιλους του, νομιζω - μπορει να κανω και λαθος - οτι ενας αντρας μπορει να ξεκολλησει πιο ευκολα απο τους γονεις του απο μια γυναικα.
Απο τους δικους μου δεν υπαρχει καμια υποστηριξη, μου επαναλαμβανουν μονο να μην παω, και να ερθει εκεινος.
Το προβλημα μου ειναι οτι φοβαμαι μηπως στο τελος τον χασω....
Αν μπορειτε, δωστε μου τη γνωμη σας. Ισως καποιος αγνωστος, να μπορει τελικα να δωσει τη σωστη λυση.
Ευχαριστω
- 29-10-2008, 20:14 #32
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!UP TO YOU! AN ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
29-10-2008, 20:40 #33
Originally posted by pascal
AN ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
ενω αν αυτη τον αγαπαει πραγματικα τι πρεπει να κανει???
χμμμ...
μηπως να πανε μεχρι το λιανοκλαδι να το κοψουνε στη μεση να ειναι και οι δυο οκ??
29-10-2008, 20:45 #34
ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
29-10-2008, 20:46 #35
krino,
1. δεν αποκλειω την πιθανοτητα να παω, ενω εκεινος την εχει αποκλεισει. Ειναι δικαιο αυτο?
2. το λιανοκλαδι τι σχεση εχει?
29-10-2008, 20:47 #36
penpen, λύση μπορείς να δώσεις μόνο εσύ και ο άνθρωπός σου. από κει και πέρα, μπορείς να λάβεις υπόψη σου γνώμες. λες ότι θα είσαι ουσιαστικά μόνη σου αν φύγεις κι ότι για κάποιο λόγο, οι άντρες ξεκολλάνε πιο εύκολα από τις γυναίκες από την οικογένειά τους. δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει βάση σε αυτό, είναι θέμα ανθρώπου και όχι φύλου. το να \"αφήσω\" φίλους, ανήψια κτλ. καθόλου δεν θα με απασχολούσε αν όντως ήθελα να είμαι με κάποιον που δεν μένουμε στην ίδια πόλη,πιστεύω πως οι σχέσεις που θες να διατηρήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους δεν χάνονται άνευ τινός άλλου μόνο και μόνο επειδή μετακομίζεις ( μεταβάλλονται βέβαια αλλά αυτό ίσως να συμβαίνει ούτως ή άλλως ). αλλά από την στιγμή που μένετε σε διαφορετικές πόλεις κάποιος εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσει τον άλλο. και η απόφαση αυτή πρέπει να είναι κοινή και χωρίς εγωισμό, ποιός θα υποχωρήσει κτλ. και φυσικά, όπως είπε και ο κρίνο, αν θεωρείς ένδειξη της αγάπης του το να σε ακολουθήσει, το αυτό ισχύει και για σένα. καταλαβαίνω βέβαια πως για σένα ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να φύγεις όπως θα ήταν για μένα πχ,αλλά πιστεύω πως από κάποια ηλικία και μετά κόβεις τον ομφάλιο λώρο και παίρνεις αποφάσεις ζωής.
29-10-2008, 20:48 #37
Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Ε ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ !ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!!!!
29-10-2008, 20:55 #38
Originally posted by penpen
krino,
1. δεν αποκλειω την πιθανοτητα να παω, ενω εκεινος την εχει αποκλεισει. Ειναι δικαιο αυτο?
2. το λιανοκλαδι τι σχεση εχει?
1. Τωρα τι να σου πω, η αγαπη ειναι δικαια η αδικη, εσυ τι απαντας σε αυτο???
Δεν ξερω ποιος ειναι πιο μουλαρι και ουτε θα το ζυγισω.
Αν υποθεσουμε οτι θα κρατησετε καλα και οι δυο πολυ απλα θα χωρισετε. Και ισως να ειναι για το καλο και των δυο σας εφοσον αναγεται σε κυριαρχο θεμα.
Φαντασου πχ να πας στην κωμοπολη ταδε και να μαραζωσεις... το σεναριο ειναι ευκολο να το φανταστεις.
2. το λιανοκλαδι ειναι ενα ενναλακτικο σεναριο να πατε καπου αλλου που δεν ειναι ουτε ο τοπος σου ουτε ο τοπος του. Δικαια πραγματα δηλαδη, αλλο αν δεν γινονται.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση