Results 16 to 23 of 23
Thread: Quetiapine megazon βοήθεια...
-
27-03-2018, 09:22 #16
- 27-03-2018, 12:21 #17
Έκανα και εγώ μερικές μέρες υπομονή...! Μόλις διαπίστωσα ότι με πιάνει και το αντιψυχωτικο κομμάτι, αμέσως το έκοψα
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
28-03-2018, 01:25 #18
Έχεις δοκιμάσει το Minitran?...'Εχει δύο δραστικές,ένα τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό και ένα αντιψυχωτικό.
Ποιά είναι τα κύρια συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνεται η κατάθλιψη στην περίπτωσή σου?Έχεις έντονη σωματοποίηση?
Εγώ υποφέρω από αυπνία,νοιώθω ναυτία,ζαλάδα και κοιλιακό άλγος 24/7...η ψυχολογική επιβάρυνση είναι δευτερογενής στην περίπτωσή μου.Άν δεν είχα τα σωματικά πιστεύω θα ήμουν μια χαρά...Αλλά όπως όταν υποφέρεις από μια γαστρεντερίτιδα αισθάνεσαι χάλια και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό, παρά να το υπομένεις μέχρι να τελειώσει...Η κατάθλιψη όμως δεν φαίνεται να τελειώνει ποτέ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
29-03-2018, 09:25 #19
Όχι minitram δεν έχω πάρει, πρώτη φορά έπαθα κατάθλιψη πριν από 22 χρόνια, το πάλεψα ενάμιση χρόνο με ψυχοθεραπεία, μετά άρχισα αγωγή, έχω πάρει arurix,μετά remeron, dumirox, zoloft, velept μέχρι 3 των 150mg, anafranil για λίγες μέρες (δεν το άντεχα) και τώρα μου έβαλε το megazon, μαζί με το velept. Α ξέχασα πριν ένα χρόνο μου έβαλε λίθιο με το velept αλλά το σταμάτησα.
Η σωματοποίηση ήταν επακόλουθο της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην περίπτωση μου.
29-03-2018, 09:32 #20
29-03-2018, 17:23 #21
Δυστυχώς ο οργανισμός δεν έρχεται με κάρτα αλλαγής να τον δώσουμε πίσω και να πάρουμε έναν που να μην είναι προδιατεθειμένος στο να υποφέρει...Δεν είμαι σίγουρος αν θα το θέλαμε αυτό εξάλλου...(να αλλάξουμε εαυτό)
Πάντως,αν αποτύχει και η νέα σου φαρμακευτική προσέγγιση,δώσε μια ευκαιρία στο Minitran 4-10.
Έχω δοκιμάσει πολλά φάρμακα,διαφορετικών κατηγοριών(Ladose,Cymbalta,Librax,Remero n,Zoloft,Peronten κ.α).
Άλλα δεν είχαν καμμία επίδραση,άλλα με έκαναν χειρότερα(με το Cymbalta έκανα εμετό κάθε μέρα),και άλλα βοήθησαν ελάχιστα όμως είχαν παρενέργειες.
Το μινιτράν μπορώ να πώ είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει...και το κυριότερο, χωρίς παρενέργειες.
Μην περιμένεις πλήρη ίαση βέβαια...Θα ήταν ουτοπικό να έχουμε τέτοιες προσδοκίες από ένα φάρμακο.
Απλά βοηθάει στο να αμβλύνει τα συμπτώματα κατά 20-30% και στο να με καθιστά ημι-λειτουργικό στην καθημερινότητά μου...Όσες φορές έχω επιχειρήσει να το σταματήσω,η κατάσταση υποτροπιάζει μέσα σε 2-3 ημέρες.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
29-03-2018, 18:30 #22
Μην περιμένεις πλήρη ίαση βέβαια...Θα ήταν ουτοπικό να έχουμε τέτοιες προσδοκίες από ένα φάρμακο.
Απλά βοηθάει στο να αμβλύνει τα συμπτώματα κατά 20-30% και στο να με καθιστά ημι-λειτουργικό στην καθημερινότητά μου.
Έτσι είναι δυστυχώς ίσα ίσα να περνάει ο καιρός, συνεχώς μετράω το χρόνο και πόσο χρονών θα έχουν φτάσει τα παιδιά μου, σε Φ,Χ,ψ, χρόνια για να ζηγισω τις δυνάμεις μου....
06-04-2018, 10:34 #23
Παιδιά καλημέρα είναι τέσσερις μέρες που τα 300 μου τα έκανε 150mg αφού δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Όσο αφορά την ψυχική δυσφορια είμαι σαφος καλητερα αλλά από διαύγεια όχι στο εκατό τοις εκατό.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους να περάσουμε με λιγότερο πόνο τις μέρες που έρχονται τα χρόνια που έρχονται, και να αντέξουμε το τέρας της κατάθλιψης.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή